Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

az sonra çıkcam canımmmm :)) anadolu yakasında nereye gitsem ya?? iyi bir doktor lazım bana?

az sonra çıkcam canımmmm :)) anadolu yakasında nereye gitsem ya?? iyi bir doktor lazım bana?

kuşum sen şimdi hamileliğin hangi sayfasındasın bir git görün bakalım gebelik takibi için buluruz bir doktor sana :) Ayyy kocişin ne dedi kız duyunca :)

Son düzenleme:
eylülüm çok sevindim boşuna üzdün bak kendini allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
saol kuzum saolllll çok şaşkınım canımmmm

bu arada millan'da söleymişti sen buraya yazmışsın KENZUL ARŞ duasını ben bu ay onu okudum uzununu Rabbime binlerce kez teşekkürler. duamı kabul etti. Allah sizdende razı olsun bacımmmm

eylül gerçekten çok sevindiiiim kuzum yaaa bana hep ikimiz aynı dönemde hamile olucaz gibi geliyordu. inşallah öyle olur arkandan bende gelirim ayağı sürüde git doktora hadi güzel haberlerle dön inşallah

eylül gerçekten çok sevindiiiim kuzum yaaa bana hep ikimiz aynı dönemde hamile olucaz gibi geliyordu. inşallah öyle olur arkandan bende gelirim ayağı sürüde git doktora hadi güzel haberlerle dön inşallah
İnşallah sende hamilesindir bacımmmm İnşallah canım ayagımı sürtcem hahah :)

kızlar dün sabah bir rüya gördüm anlatmazsam çatlarım walla :)
Okadar dedim kimseye anlatmayacam diye ama olmaz yaneeee çatırttttttttttt diye ayrılıcam orta yerimden :)

Gece rüyamda kızımı doğurmuşum eşimle beraber Kabe'ye gitmişiz ama eşim farklı insan kara bişi :) Normalde sarı kafadır :)
Kabe karışık böyle her yerden insanlar çıkıyor Kabe'nin içini görmüyorum ama Kabe'deyiz diyorum kendi kendime. Sonra zillimi emziriyorum orda sütüm mememden taşıyor böyle. Birde koca bir tabak zeytin gördüm sizde nedir.

Bir kaç ay öncede yine rüyamda gece karanlık böyle gökyüzünden beyaz bir ışık geliyor ruhlar döne döne gökyüzüne çıkıyor. Ayyy ben doğuma kadar böyle rüyalar mı görücem

kızlar ben çıkıyorum şimdi gelecem ama tamam mı :) doktora bi gidip gelimmm :) İnşallahhhhh rabbim herkese nasip etsinnnnn

kuşum bana hep sen hamileymişsin gibi geliyor ama seni de çok ümitlendirmek istemiyorum.
Sen içini ferah tut yinede çok kötü düşünüp psikolojik olarak geciktirme adetini Dilerim sende sonunda gülen taraf olursun....

maşallah bacım hayır olsun inşallahhhhhhhh

inşallah canım zaten sen ve miyopi olmasa ben çoktan söktürücüyü içmiştim. rabbim hayırlısını nasip etsin eğer hamişsem sizin rolünüz çok büyük olcak bunda ömür boyu duacınız olurum artık aaaaay inşallah dediğin gibidir hamileyimdir bende. eylül dedi ya şimdi kendim hamileymiş gibi sevindim valla.. allah tüm hamişlerimizi ve bebişlerini korusunn olmayanlara da tez zamanda nasip etsin bu duyguları inşallah

Son düzenleme:

allah hepimizden razı olsun canım ben hala okuyorum hertgün hemde h,iç bırakmadım hayırsıyla alalım kucakalrımızada inşallah bacıııım allah olmayanada versin

canım sen sonunda hamiş çıkta bizim duamız eksik kalsın :)

Bu kadar emek boşa gitmesin dimi yaneeee

Eylüllllllll, ayyyyy tüylerim diken diken oldu, inanki. Çok mutlu oldum kız. Değerin yükselir işte. Biz sana dedik ya çizgi göründüyse vardır bişiler. ayyyyy hadi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla tamamlamayı, kucağına almayı nasip etsin. Doktordan gelince haber ver hemen. Demekki seninkide geç döllenme olmuş. Şimdi zaten gözükmez muhtemelen kese ama dert etme onu. Haftaya tekrar gidersin inşallah. Ayyyy Allahıma binlerce şükür.

Canım eylül hamile hadi sıra sende inşallah. İnşallah sendende güzel haberler alıcaz. İçime öle doğuyor ama olmazsada Rabbim hayırlısını versin. Sen sakın söktürücüyü içme, hamile olda Sagonun dediği gibi bizim duamız eksik kalsın İnşallah sende güzel haberler vericeksin. Perşembeye kadar sabret, sende çift çizgili fotonu koyarsın inşallah buraya.

Banada bi işaret hadi ben çıkıp ikindimi kılayım. Öptüm hepinizi. Ayy çok mutlu oldum ben yaw. Eylül Allah senden razı olsun

Aklıma takıldı idrar testinde çıkması için acaba kandaki seviyesi kaçlarda olması lazım hcgnin? Benim aldığım testte 20 yazıyordu galiba, ozaman yağmur sen cuma yapsan belki silik çıkabilir. 2 gündemi 2 katına çıkması gerekiyordu hcgnin? Bak benim kan testimde 2.49 idi, 1 hafta sora idrar testinde koyu bi şekilde çizgi çıktı, ozaman 20yi ne kadar geçmiş olması lazım? yada 20yi geçince direkt koyu çizgi şeklindemi çıkıyor? yoksa belli değere kadar silik, sora koyumu çıkıyor?

Felsefe yaptım yağmur senin için, bence sen cumayı ctesi bekle, sağlam olsun hatta pazara kadar dayanabilirsen pazar yap, ptesi inşallah doktora gidersin. Ne bilim ya, nasıl yapsanki

miyopi haklis bence yagmur bi hafta daha bekle ne kaybedersinki zaten degerinde supheli yani ya yukselirse....

aaayyy kusum çok sağol yaa bana moral oluyor siz böyle konuşunca ama nedense garib bi his var içimde. sanki yok gibi geliyor bende bişey. hatta bazen hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum test yapmak gibi bi hevesim heyecanımda yok o kadar ümitsizim yani allah sonumuzu hayretsin inşallah sizin dediğiniz gibi olur.. bakalım gelmezse haftasonuna kadar beklerim. cumartesi test yaparım diye düşünüyorum. :26:

bi de kıslar bayaaa bi araştırdım 1,... küsur olup pek yükselen olmamış yani ne bilim ümidim yok hiç inşallah bi mucize olur bana sürpriz yapar meleğimmmm :18: öyle bişey olsa dünyanın en mutlu insanı ben olurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…