az sonra çıkcam canımmmm :)) anadolu yakasında nereye gitsem ya?? iyi bir doktor lazım bana?kız gebe gebe nasıl tepincez bizzzz. Çiftetelli oynayalım tey tey teyyyy :)Allah'ım sen Küçük meleği Eylül'e bağışla bişicikler olmasın ikisinede...
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Eylüllllllllllllllllllll ölüyorum heyecandan ne zaman gidicen doktoraaaaa
az sonra çıkcam canımmmm :)) anadolu yakasında nereye gitsem ya?? iyi bir doktor lazım bana?
saol kuzum saolllll çok şaşkınım canımmmmeylülüm çok sevindim boşuna üzdün bak kendini allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
öldü öldü o çığlık atcaktı :))) telefonda:))kuşum sen şimdi hamileliğin hangi sayfasındasın bir git görün bakalım gebelik takibi için buluruz bir doktor sana :) Ayyy kocişin ne dedi kız duyunca :)
İnşallah sende hamilesindir bacımmmm İnşallah canım ayagımı sürtcem hahah :)eylül gerçekten çok sevindiiiim kuzum yaaabana hep ikimiz aynı dönemde hamile olucaz gibi geliyordu. inşallah öyle olur arkandan bende gelirim ayağı sürüde git doktora hadi güzel haberlerle dön inşallah
eylül gerçekten çok sevindiiiim kuzum yaaabana hep ikimiz aynı dönemde hamile olucaz gibi geliyordu. inşallah öyle olur arkandan bende gelirim ayağı sürüde git doktora hadi güzel haberlerle dön inşallah
maşallah bacım hayır olsun inşallahhhhhhhhkızlar dün sabah bir rüya gördüm anlatmazsam çatlarım walla :)
Okadar dedim kimseye anlatmayacam diye ama olmaz yaneeee çatırttttttttttt diye ayrılıcam orta yerimden :)
Gece rüyamda kızımı doğurmuşum eşimle beraber Kabe'ye gitmişiz ama eşim farklı insan kara bişi :) Normalde sarı kafadır :)
Kabe karışık böyle her yerden insanlar çıkıyor Kabe'nin içini görmüyorum ama Kabe'deyiz diyorum kendi kendime. Sonra zillimi emziriyorum orda sütüm mememden taşıyor böyle. Birde koca bir tabak zeytin gördüm sizde nedir.
Bir kaç ay öncede yine rüyamda gece karanlık böyle gökyüzünden beyaz bir ışık geliyor ruhlar döne döne gökyüzüne çıkıyor. Ayyy ben doğuma kadar böyle rüyalar mı görücem
kızlar ben çıkıyorum şimdi gelecem ama tamam mı :) doktora bi gidip gelimmm :) İnşallahhhhh rabbim herkese nasip etsinnnnn
inşallah canım zaten sen ve miyopi olmasa ben çoktan söktürücüyü içmiştim. rabbim hayırlısını nasip etsin eğer hamişsem sizin rolünüz çok büyük olcak bunda ömür boyu duacınız olurum artıkkuşum bana hep sen hamileymişsin gibi geliyor ama seni de çok ümitlendirmek istemiyorum.
Sen içini ferah tut yinede çok kötü düşünüp psikolojik olarak geciktirme adetini Dilerim sende sonunda gülen taraf olursun....
saol kuzum saolllll çok şaşkınım canımmmm
bu arada millan'da söleymişti sen buraya yazmışsın KENZUL ARŞ duasını ben bu ay onu okudum uzununu Rabbime binlerce kez teşekkürler. duamı kabul etti. Allah sizdende razı olsun bacımmmm
inşallah canım zaten sen ve miyopi olmasa ben çoktan söktürücüyü içmiştim. rabbim hayırlısını nasip etsin eğer hamişsem sizin rolünüz çok büyük olcak bunda ömür boyu duacınız olurum artıkaaaaay inşallah dediğin gibidir hamileyimdir bende. eylül dedi ya şimdi kendim hamileymiş gibi sevindim valla.. allah tüm hamişlerimizi ve bebişlerini korun olmayanlara da tez zamanda nasip etsin bu duyguları inşallah
slm kız kardeşlerimmm
sabah kan testi verdim ve az önce aldım 29.55 çıktı degerimmm yani hamileyimmmmmmm
ama kız dediki doktora gösterin! yaaa bi sorun mu var yoksa
kocamı aradım az sonra doktora gitcez
yükselir mi bu deger!
inşallah canım zaten sen ve miyopi olmasa ben çoktan söktürücüyü içmiştim. rabbim hayırlısını nasip etsin eğer hamişsem sizin rolünüz çok büyük olcak bunda ömür boyu duacınız olurum artıkaaaaay inşallah dediğin gibidir hamileyimdir bende. eylül dedi ya şimdi kendim hamileymiş gibi sevindim valla.. allah tüm hamişlerimizi ve bebişlerini korusunn olmayanlara da tez zamanda nasip etsin bu duyguları inşallah
Aklıma takıldı idrar testinde çıkması için acaba kandaki seviyesi kaçlarda olması lazım hcgnin? Benim aldığım testte 20 yazıyordu galiba, ozaman yağmur sen cuma yapsan belki silik çıkabilir. 2 gündemi 2 katına çıkması gerekiyordu hcgnin? Bak benim kan testimde 2.49 idi, 1 hafta sora idrar testinde koyu bi şekilde çizgi çıktı, ozaman 20yi ne kadar geçmiş olması lazım? yada 20yi geçince direkt koyu çizgi şeklindemi çıkıyor? yoksa belli değere kadar silik, sora koyumu çıkıyor?
Felsefe yaptım yağmur senin için, bence sen cumayı ctesi bekle, sağlam olsun hatta pazara kadar dayanabilirsen pazar yap, ptesi inşallah doktora gidersin. Ne bilim ya, nasıl yapsanki
aaayyy kusum çok sağol yaa bana moral oluyor siz böyle konuşunca ama nedense garib bi his var içimde. sanki yok gibi geliyor bende bişey. hatta bazen hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorumAklıma takıldı idrar testinde çıkması için acaba kandaki seviyesi kaçlarda olması lazım hcgnin? Benim aldığım testte 20 yazıyordu galiba, ozaman yağmur sen cuma yapsan belki silik çıkabilir. 2 gündemi 2 katına çıkması gerekiyordu hcgnin? Bak benim kan testimde 2.49 idi, 1 hafta sora idrar testinde koyu bi şekilde çizgi çıktı, ozaman 20yi ne kadar geçmiş olması lazım? yada 20yi geçince direkt koyu çizgi şeklindemi çıkıyor? yoksa belli değere kadar silik, sora koyumu çıkıyor?
Felsefe yaptım yağmur senin için, bence sen cumayı ctesi bekle, sağlam olsun hatta pazara kadar dayanabilirsen pazar yap, ptesi inşallah doktora gidersin. Ne bilim ya, nasıl yapsanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?