aaayyy kusum çok sağol yaa bana moral oluyor siz böyle konuşunca ama nedense garib bi his var içimde. sanki yok gibi geliyor bende bişey. hatta bazen hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorumtest yapmak gibi bi hevesim heyecanımda yok o kadar ümitsizim yani allah sonumuzu hayretsin inşallah sizin dediğiniz gibi olur.. bakalım gelmezse haftasonuna kadar beklerim. cumartesi test yaparım diye düşünüyorum. :26:
aaayyy kusum çok sağol yaa bana moral oluyor siz böyle konuşunca ama nedense garib bi his var içimde. sanki yok gibi geliyor bende bişey. hatta bazen hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorumtest yapmak gibi bi hevesim heyecanımda yok o kadar ümitsizim yani allah sonumuzu hayretsin inşallah sizin dediğiniz gibi olur.. bakalım gelmezse haftasonuna kadar beklerim. cumartesi test yaparım diye düşünüyorum. :26:
bi de kıslar bayaaa bi araştırdım 1,... küsur olup pek yükselen olmamış yani ne bilim ümidim yok hiçinşallah bi mucize olur bana sürpriz yapar meleğimmmm :18: öyle bişey olsa dünyanın en mutlu insanı ben olurum heralde
bi de kıslar bayaaa bi araştırdım 1,... küsur olup pek yükselen olmamış yani ne bilim ümidim yok hiçinşallah bi mucize olur bana sürpriz yapar meleğimmmm :18: öyle bişey olsa dünyanın en mutlu insanı ben olurum heralde
Canım bende ozaman araştırmıştım 5in altında hatta 10un altında olduğu zaman olmaz dediler. Hatta adetin yakın olduu için yükselmiştir diyen oldu. Sonra sago benim 0,500dü dedi, ama benim değerim hep 0 çıkardı bende ozaman bekledim içime doğdu dedi. Ben ozaman çok umutlandım, birde ben emindim sanki ya. Bana öle geliyordu, hatta kan testini eşimle beraber yaptırayım onun mutluluğunu göreyim diye akşam acilde yaptırdım ama çıkmadı. Neyse dedim bidahaki aya. hatta kaç gün karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi. hergün bugün oldum diye diye wcye gittim. en son artık perşembe dayanamdım, öğlene kadar tuttum çişimi, zaten oruç olduum için bişide içemediimden öğle arası testi aldım, annemin bi bardağını heba ettim ama deydi bardağa, boşa gitmediama eşim bi cenazeye gitmişti yine telefondan duydu. Geçendede öle olmuştu ozamanda görev için şehirdışındaydı. Demekki ona kısmet olmadığı için kan testinde çıkmadı belkide
hayırdır inşallah sagocumkızlar dün sabah bir rüya gördüm anlatmazsam çatlarım walla :)
Okadar dedim kimseye anlatmayacam diye ama olmaz yaneeee çatırttttttttttt diye ayrılıcam orta yerimden :)
Gece rüyamda kızımı doğurmuşum eşimle beraber Kabe'ye gitmişiz ama eşim farklı insan kara bişi :) Normalde sarı kafadır :)
Kabe karışık böyle her yerden insanlar çıkıyor Kabe'nin içini görmüyorum ama Kabe'deyiz diyorum kendi kendime. Sonra zillimi emziriyorum orda sütüm mememden taşıyor böyle. Birde koca bir tabak zeytin gördüm sizde nedir.
Bir kaç ay öncede yine rüyamda gece karanlık böyle gökyüzünden beyaz bir ışık geliyor ruhlar döne döne gökyüzüne çıkıyor. Ayyy ben doğuma kadar böyle rüyalar mı görücem
canım hadi gözün aydınkızz dayanamadım kan etsti yaptırdım 29.55 çıktı ... hamileyimmmmmmm :) ama deger düşük mü ya???
https://www.facebook.com/photo.php?...98222607.61808.274660445902779&type=1&theater kızlar şuna bakın çk hoş dimi
tmm canım rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahSen böle devam et ozaman, çok umutlanmadan pazarı bekle. İnşallah gelmez kırmızılar ve testte çıkar. Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyoruz yağmurcum. Takma hiçbişiyi kafana. Rabbim zamanını biliyor, bize sabretmek düşüyor. Bende çok korkuyorum sanki bişi olacakmış gibi geliyor bebeğime ama Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyorum. İnşallah cuma günü doktora gittiğimde bebişimi sağlıklı bi şekilde görebilirim. Çok heyecanlıyım bende.
Unutma kırmızılar gelmedende umut kesmek yok
inşallah benimde senin gibi olur sagocum.. o kadar ümitsizliğe kapıldım ki valla gerçekten çift çizgiyi görsem inanmıyacam o derece..kızzz çok ümitsizliğe kapılma benim hiç ümidim kalmamıştı hamile değilim diyordum okadar zaman geçmişti yani. Hatta son idrar testimi iş yerindeki arkadaşların zoru ile almıştım çekmeceme attım bir kaç saat yapmadım bile. internetten doğal yolla adet söktürücülere bakıyordum sonradan iş yerindeki kızlar sıkıştırınca gittim testi yaptım. Hayatımın en mutlu anıydı sen içini ferah tut bekle ve sabret. İnşallah ümit ettiğimiz gibi olur herşey
allah inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder canım.. eşinde o zman yanında olur.. ilk kucağına aldığında gözlerindeki mutluluğu görürsün inşallah.. rabbim hepimize hayırlı evlatlar huzurlu yuvalar nasip etsin inşallahCanım bende ozaman araştırmıştım 5in altında hatta 10un altında olduğu zaman olmaz dediler. Hatta adetin yakın olduu için yükselmiştir diyen oldu. Sonra sago benim 0,500dü dedi, ama benim değerim hep 0 çıkardı bende ozaman bekledim içime doğdu dedi. Ben ozaman çok umutlandım, birde ben emindim sanki ya. Bana öle geliyordu, hatta kan testini eşimle beraber yaptırayım onun mutluluğunu göreyim diye akşam acilde yaptırdım ama çıkmadı. Neyse dedim bidahaki aya. hatta kaç gün karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi. hergün bugün oldum diye diye wcye gittim. en son artık perşembe dayanamdım, öğlene kadar tuttum çişimi, zaten oruç olduum için bişide içemediimden öğle arası testi aldım, annemin bi bardağını heba ettim ama deydi bardağa, boşa gitmediama eşim bi cenazeye gitmişti yine telefondan duydu. Geçendede öle olmuştu ozamanda görev için şehirdışındaydı. Demekki ona kısmet olmadığı için kan testinde çıkmadı belkide
ben o arabadan istiyorum(((((( satılıyomu bunlar bilgin varmı nerden alıcaz
walla canım bunlar tasarım ürünler muhakkak satılıyordur bir yerlerde ama fiyat olarak pahalıdır sanırım birde nerde satılıyor hiç bilgim yok
ne tel var ne bişi nasıl bulucazki bunları biz
walla canım bunlar tasarım ürünler muhakkak satılıyordur bir yerlerde ama fiyat olarak pahalıdır sanırım birde nerde satılıyor hiç bilgim yok
Eylül'ü bekleyeceğim bir iş yapmadım bugün heee nerde kaldı bu kız.
kötü bişi oldu da ondan mı gelmedi acaba
Eylül'ü bekleyeceğim bir iş yapmadım bugün heee nerde kaldı bu kız.
kötü bişi oldu da ondan mı gelmedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?