Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Sen böle devam et ozaman, çok umutlanmadan pazarı bekle. İnşallah gelmez kırmızılar ve testte çıkar. Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyoruz yağmurcum. Takma hiçbişiyi kafana. Rabbim zamanını biliyor, bize sabretmek düşüyor. Bende çok korkuyorum sanki bişi olacakmış gibi geliyor bebeğime ama Rabbim hayırlısını versin diye dua ediyorum. İnşallah cuma günü doktora gittiğimde bebişimi sağlıklı bi şekilde görebilirim. Çok heyecanlıyım bende.

Unutma kırmızılar gelmedende umut kesmek yok

kızzz çok ümitsizliğe kapılma benim hiç ümidim kalmamıştı hamile değilim diyordum okadar zaman geçmişti yani. Hatta son idrar testimi iş yerindeki arkadaşların zoru ile almıştım çekmeceme attım bir kaç saat yapmadım bile. internetten doğal yolla adet söktürücülere bakıyordum sonradan iş yerindeki kızlar sıkıştırınca gittim testi yaptım. Hayatımın en mutlu anıydı sen içini ferah tut bekle ve sabret. İnşallah ümit ettiğimiz gibi olur herşey

Canım bende ozaman araştırmıştım 5in altında hatta 10un altında olduğu zaman olmaz dediler. Hatta adetin yakın olduu için yükselmiştir diyen oldu. Sonra sago benim 0,500dü dedi, ama benim değerim hep 0 çıkardı bende ozaman bekledim içime doğdu dedi. Ben ozaman çok umutlandım, birde ben emindim sanki ya. Bana öle geliyordu, hatta kan testini eşimle beraber yaptırayım onun mutluluğunu göreyim diye akşam acilde yaptırdım ama çıkmadı. Neyse dedim bidahaki aya. hatta kaç gün karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi. hergün bugün oldum diye diye wcye gittim. en son artık perşembe dayanamdım, öğlene kadar tuttum çişimi, zaten oruç olduum için bişide içemediimden öğle arası testi aldım, annemin bi bardağını heba ettim ama deydi bardağa, boşa gitmedi ama eşim bi cenazeye gitmişti yine telefondan duydu. Geçendede öle olmuştu ozamanda görev için şehirdışındaydı. Demekki ona kısmet olmadığı için kan testinde çıkmadı belkide

aynen canım bak miyopi hatırlıyor herşeyi:)
sabret sabrın sonu selamet olacak Allah'ın izniyle

hayırdır inşallah sagocum
ama maşallahı var rüyalarının
Rabbim ışık gibi bi kız gönderiyor inşallah size. hem dünya hem ahiret ışığı

kızz dayanamadım kan etsti yaptırdım 29.55 çıktı ... hamileyimmmmmmm :) ama deger düşük mü ya???
canım hadi gözün aydın
hadi bakalım gelsin bebikler

tmm canım rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah inşallah cuma günü sende sağlıcakla görürsün bebişini

inşallah benimde senin gibi olur sagocum.. o kadar ümitsizliğe kapıldım ki valla gerçekten çift çizgiyi görsem inanmıyacam o derece.. rabbim inşallah güldürür yüzümüzü allah razı olsun hepinizden.. iyiki varsınız kızlar yaaa
allah inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder canım.. eşinde o zman yanında olur.. ilk kucağına aldığında gözlerindeki mutluluğu görürsün inşallah.. rabbim hepimize hayırlı evlatlar huzurlu yuvalar nasip etsin inşallah
bende de ara ara kasık ağrısı oluyor adet oldum sanıyorum bakıyorum yok. bi de bel ağrım var bi kaç gündür başka da belirtim yok :26:bakalım hayırlısı olur inşallahhh

Son düzenleme:
Eylül'ü bekleyeceğim bir iş yapmadım bugün heee nerde kaldı bu kız.
kötü bişi oldu da ondan mı gelmedi acaba

Foto için teşekkürler canım. Bende okadar iş yoğunluğumda bıraktım işleri eylülü bekliyorum. pofff işler dağ gibi. Ben napıcam bilmiyorum. Başımda ağrıyor, akşam oldu nerdeyse. Bu işler nasıl yetişir acaba

Herdekora , BEBEK PEMBE 36'LI PK.

kızlar bebek şekerlerimi kendim evde yapmak istiyorum bunlar bana baya uygun geldi sizce nasıl silikonla tül içinde lavanta koyarım birde arkadalarına mıknatıs yapıştırdım mı nasıl olur.
Daha önce yiğenimin ilk doğum günü pastasının süslerini dolap süsü yapmıştım böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…