kuzum kuzummmmmm canlarım benimmmmmmmmmmmEYLÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DÖRT GÖZLE SENİ BEKLİYOZ BACIM..
hayırlı haberlerle geldin inş.....
kızlar ben geldim :)
doktora gittk ve keseyi doğal olarak görmedi ...
rahmin kalınlaşmış dedi.
2 gün sonra kan testi yaptır deger 60ın üstüne çıkarsa 10 gün sonra tekrar gel dedi.. kese için sanırım
inşallah degerim yükselir kızlarr dua edin emiiiii
hadi gözün aydııııın canımm inşallah yükselir değerin sağlıcakla kavuşursun meleğineeeekızlar ben geldim :)
doktora gittk ve keseyi doğal olarak görmedi ...
rahmin kalınlaşmış dedi.
2 gün sonra kan testi yaptır deger 60ın üstüne çıkarsa 10 gün sonra tekrar gel dedi.. kese için sanırım
inşallah degerim yükselir kızlarr dua edin emiiiii
yükselme ihtimalini nerden bilsin kız :)))anemmmmmmmmmmmmmmmmmmm biz iki gün daha nasıl bekleyecez şimdi :)
yükselme ihtimali neymiş peki canım...
Ayyy hadi inş. yükselir yaaaaa
inşallah canımm... rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallahhhhhhadi gözün aydııııın canımm inşallah yükselir değerin sağlıcakla kavuşursun meleğineeee
canım bence perşembe günü yaptır tam iki gün olurkızlar şimdi bu doktor bana2 gün sonra kan testini yenile dedi yaaa :) yarın degil öbür günmü kan testi yaptırcam hıııııııııııııı?
Tamam canım perşembe sabah yaptırım ozamancanım bence perşembe günü yaptır tam iki gün olur
Tamam canım perşembe sabah yaptırım ozaman
Allah razı olsun kuzumm darısı sizlere İnşallahhheylüüüüüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllllll
hadi hayırlı olsun canım:)
çok şükür aldın güzel haberini,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..
kılabilirsen 2 rekat şükür namazı kıl,ilerisi içinde çok faydalı olur:))
aynen kuzum çok değişik bir şaşkınlık var :)))eyluluuuummm sters yapma persembeye tahlili yaptir sen artik hamilesinnn KABULLEN BUNUUBILIYORUM DAHA DANK ETMEDI SANA
ya bu arada değer için şunu söyleyebilirim...aklıma gelen geç döllenme...senin yumurta bu ay geç pırtlamış olabilir:))Allah çok büyükkk ...
Bin kere şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı içinn...
dilerim kii rabbim kimsenin kucagını evlatsız bırakmasınnnnn
Gözlerime inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm Eylül hamileeeeeeeeeee
Ya dün topici okurken hissetmiiştm bu sefer bu kızda bişeyler var gibi ama yazmadım dedim belki olmaz ümitlenmesin..
Ya çok sevindim ve çok duygulandım yaaaaa
Hele şükür bizim umutsuz vaka takımı bozuldu : )) darısı bizim başımıza inş ...
Ee anlat bakalım eylül kocan ne tepki verdi herkese söylediniz mi ?
Ay ne heyecanlısındır şimdi yerinde olmak isterdim : ) bizlere dua et olurmu ? Hamilelerin duası kabul olurmuş ya sende o takımdansın artık : )
kızlar unutmadan belirtilerimi yazimmm;
2 gün önce gögüslerim agrımaya başlamıştı bugün hissediyorum dokunmadan da. ( ki bende olmayan bir belirti)
agzım uzun zamandır degişik bir tada sahipti hala devam ediyor.
aşırı gazım var 1 haftadır...
ben su içme özürlüyümdür bu aralar ağzım kuruyordu hep!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?