Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya bu arada değer için şunu söyleyebilirim...aklıma gelen geç döllenme...senin yumurta bu ay geç pırtlamış olabilir:))
aferin eylülüme alnından öpüyorum
inşallah öledir canımm 2 gün sonra görcezzzz :) inşallah yükselir inşallahhhh

Allah'ım Allah'ım sana şükürler olsun bu günleri de gördük.....

kızlar Eylül geldi haberlerini aldık ben kaçar bir markete gidip geleyim.
kızım acıktı tekmikliyip duruyor :) ekmek falan alayım
Hakkınızı helal edin kızlar beklettim sizide ama anca geldik :))

kuzum git doyur karnınııııııı

Eylül şükürler olsun, hoşgeldin, güzel haberlerle geldin bize. Değerinde yükselicek inşallah merak etme sen.Dua et bol bol. İnşallah 10 gün sonra keseyi göreceksin Rabbimin izniyle. İçini ferah tut. Buarada aynı şeyleri kendimede söylüyorum. Cuma günü görücem bebişimi sağlıklı bir şekilde inşallah.

Eylül şükürler olsun, hoşgeldin, güzel haberlerle geldin bize. Değerinde yükselicek inşallah merak etme sen.Dua et bol bol. İnşallah 10 gün sonra keseyi göreceksin Rabbimin izniyle. İçini ferah tut. Buarada aynı şeyleri kendimede söylüyorum. Cuma günü görücem bebişimi sağlıklı bir şekilde inşallah.

Yükselicek merak etme ALLAhın izniyLe...

O çok istenilen bi bebek olduğu için sıkı sıkı tutuncak annesine inş..Az beklemedin onu öyle ce yapıp gitmek var mı : )

Ne düşük değerlerle tosuncuklar doğuranlar var ..

Adetini kaç gün geçmiştin kıs ?

Şu kocişten fırsat bulamiom ki rahat rahat takılayım

Amin canım inaşallahhhh senle yakın zamada hamile kaldıkkkk kız :) inşallah canımmm inşallah keseyi görsek kalp atışlarını duysak rahatlıcaz Allahın izniyle...... senin kuzunda iyidir İnşallah merak etme sen....

amin canım İnşallahhhhh

tutunsun annem bırakmasın beni.....

bakalım kuzum 2 gün sonra degerim yükselir inşallahhhh

adetim geçti mi bilmiom :) 19 ekim son adet tarihim :)))

kızlar şimdi bu doktor bana2 gün sonra kan testini yenile dedi yaaa :) yarın degil öbür günmü kan testi yaptırcam hıııııııııııııı?

evet bitanem yarın değil ondan sonraki gün yaptırcan benim bildiğim çünkü iki günde bir iki katına çıkar hamilelerde ama ikizi gebelikse dahada yükseği çıkar

İşte her zaman bi önceki adet tarihine kadar beklemek lazım ..geçmiştir tabi bir ay oldu baksana..

e bi de geç döllendiğini varsayarsak normaldir bu değer ozman..

vay be artık sende anne olucaksın şimdi eminim çok şaşkınsın çünkü çok sakin davranıyosun ben olsam topici inletirdim

Allah tamamına erdirsin yavru..Artık bi can taşıyosun sorumluluklar başladı : )

ALLah tez zamanda bizede nasip eder inş..Şimdi çıkmak zorundayım eşim gelmek üzeredir...hiç çıkasım yok ama neyse : )

Fırsat buldukça girerim inş hadi grşz..

eylülümm kuzummmm benimm bence o değer iki hafta sonra yükselicek durduk yere 29,5 çıkmaz ve bence geç dölllenme bitanem ondan böle ve iki gün sonra 60 üstü ise iki hafta sonra keseyi görmeye çağırmış hadi inşallahh meleğiminn meleği gel kuzummmmm :)

İnşallah öyledir canımmm bakalım 2 gün sonra sevincez mi üzülcez mi?

Allahım herkese nasip etsin İnşallahhhhhhh kuzumm tez zamanda sizede İnşallahhhhhhhhhhh

yagmur, eslem, angel, gülgüzeli, sumisali, ecem, özge arkadaşlarımada tez zamanda yaşat bu duyguyu yarabbimmmmmmmm

kuzumda tutunsun bana İnşalalhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
İnşallah kuzummm İnşallahhhhhhhhhhhhhh

ay çok çişim geliyor heycandan hahahahha :))

eylulcummmmmmmm hayırlı olsun bence o deger yukselecektir.benim adet gecti bir kac gun sonra gittim degerim 64 idi. yani sen adet gununde gitmiş gibisin bi kac gune yukselir, gec dollenme oldugunu da dusunmuyorum hayırlısı taze annemm:)) demişsin ya keseyi gorsek kalp atısını duysak rahatlıcaaz diye o rahatlama hiç gelmiyo nedense hep bi teedirginlik. inş en guzel sekilde atlatırsın ilk uc ayını. inş benim gibi olmaz mide bulantısı vs.. ben ce yiyebiliyorken bolbol yogurt et ye simdidem depola:))

Saol kuzum Allah razı olsun :) İnşallah yükselir kuzummmmmmmmm ...

şuan çok şaşkınım canımm idrak edemedim henüz :))))

Saol kuzum Allah razı olsun :) İnşallah yükselir kuzummmmmmmmm ...

şuan çok şaşkınım canımm idrak edemedim henüz :))))

SASSSSKINNNN SEN DAHA BURDAMISIN? ahhh sanki ben hemileyim gun boyu salak salak sirittim yaaa telefonda kocama nerdeyse eylul hamile dicektim oda bana yanlisin var eylul gecti kasimdayiz derdi odunumgaza geldim bu ay bende hamile olam ha bu arada dun ben temizlik yaptim vucuut dus aldim bi kac saat sonra pedime baktim iki uc damla kadar kan ama adet gibi degil bole elin kesilince gelen trastan mi oldu yoksa icerden mi emin degilim ama disardan gorunen bisi yoktu ayrica makineyle oldu jilet veya agda degildi bilmiyom artik neden ondan sonra gelen giden yok...

delü yaaa :))) kızzz inşallahh senden de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhh

delü yaaa :))) kızzz inşallahh senden de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhh

delurdum evettt dunden beri oy tombulum tombulum ve kizlar kizlar gelemmi turkuleri dilimde bi turlude cikmiyooo niyekiii yaaa bi kac kere bethoven soylimde o dilimde kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…