Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynı şeyi bende yapacaktım nerdeyse bacım benim oduna diyecektim eylül hamile diye :):)

delü yaaa :))) kızzz inşallahh senden de güzel haberler alırızzzzzzzzzzzzzzz inşallahhhhh

allahım gulerım bu ıse ben :)))

oskeyle o kadar bıdı bıdı ettık nıe test edıon dıe yasakladık kız hamıle cıkdı:))))

tebrık ederım Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın bızde pesınden gelırız tez vakıtte ınsallah :)))

degerın dusuk olmasına hıc takılma canım,,moralınıde bozma bellıkı gec dollenme ,,deger her gecen gun ıkı katına cıkar,,
ıkı uc gun sonra testı yenıle o zaman ne demek ıstedıgımı anlarsın :))
yanlız esın demısdı ya o hayalet cızgı var dedın hanı esınde goz kırpıo demısdı bebek ıcın ccıdden adamın ıcıne dogmus :)))

eylül tebrik ediyorum cnm.Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsi inş.

Adetim yeni bitti eslem arkadaşımızın yasinini buakşam okudum.diğerlerinide inş. en yakın zmanada günceli yakalayacağım

yaa yaa işte siz bana kızdınız ugurlu geldi yavrum korktu geldi :))) kuzummmm darısı en kısa sürede sizin başınıza İnşallahhhhhh

saol kuzum darısı size inşallahhh

aynı şeyi bende yapacaktım nerdeyse bacım benim oduna diyecektim eylül hamile diye :):)

ahh yavrularım benimm çok tatlısınız yaaa seviyorum siziiii kuzucuklarınızıdaaa

Eylülll canımmm nasıl sevindim anlatamam sana eşimi işe yolladım içimden bi ses bi bak bakalım kızlarda ne var ne yok dedi :) hadi bundan sonra bhcg artışı bekliyoruz. sabahları test yap hergün 2.çizgi git gide koyulaşıyorsa bhcg artıyor demektir. Dualarımız seninle

Son düzenleme:
hayirli sabahlar kizlar ben uyanali cok oldu ama anca yazdim hamur mayaladim kahvalti pidesi icin koltuklarin yuzunu makineye attim simdi kahvaltiyi hazirlicam haydin odun gittikten sonra gorusuruz....

Günaydın canlar;

Eylül sen yükselme işini hiç dert etme. Ben idrar testinde çıkınca doktora gittim, doktorda idrarda çıktıysa kanda zaten vardır dedi, kan testi yaptıralımmı dedim, gerek yok, şimdi kafayı bulandırmaya, eğer kese gözükmesse bakarız demişti. 8ine çağırmıştı beni, bende dayanamadım 3ünde gittim ya, Allaha şükür kalp atışını bile gördük. Dert etme yani. Değerin bence öle düşecek bi değer değil. allahın izniyle 10 gün sonra keseciği de görürsün

günaydın bacılarrrrrrr..............

benim zilli Eylül'ün hamile olduğunu duyduğundan beri tekmelerini çifter çifter atmaya başladı ben mutlu olunca oda hissetti sanırım içimde tek başına maç yapıyor gibi zilli.

Bacılar iki gün sonra kocişimin doğum günü ne alayım ona yaaa çok kararsızım bişi de gelmiyor aklıma yemek falan hazırlamak istemiyorum çok yaptım onları değişik fikri olan war mı

günaydınnnnn ne oluyo böyle inanamıyorum eylül hamile mi :))))))))))) kız sonunda senide mi bıraktı bu kızlar hamiş :) eylül inan ki şu zor günlerde en iyi haber ben buna derim tebrik ederim canım.allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.herşey gönlüne göre olsun sabrın sonu selametmiş gördün mü :) yavruna iyi bak emi annesi ilk 3 ay çok önemli güzel beslen :)

günaydın canım sevgili kitabı diye birşey var hiç aldın mı bilmem ama hoş internete yaz :) kendi kitabını oluşturuyon karikatürlerle :)

kızlar günaydınnn hala inanamıyorum anne olacacıma :)) bugün kendime tatil verdim kursa gitmedim :))

mimoza, seray, sago, miyopi çok tesekkürler bitanelerim sağlıkla hayırlısıyla kavusuruuz inşallahhh meleklerimize....

bende dün gece heycandan uyuyamadım ya! bide kızlar bişey sorcam size folik asit günde 1 tane içiyordum ben doktor folik asit kullanıyormusun dedi bende evet dedim. acaba yine tane mi alcam ben siz nasıl içiyorsunuz?
ben zaten şaşkınlıktan doktorun dediklerini duymadım hiç? :)

Son düzenleme:

ay cnm bnm yaaaaaaaaaaaaaa çok şükür çok şükür sonunda yaaa çok sewindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok güzel bi hamilelik geçir inşallah

ay cnm bnm yaaaaaaaaaaaaaa çok şükür çok şükür sonunda yaaa çok sewindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok güzel bi hamilelik geçir inşallah
Aminn kuzum İnşallahhhh İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kavusuruz yavrularımıza Allah'ın izniyle....

ben hala şakınım bacım :)))

canım folik asit değilde ben decavit yada elevit ikisinden birini kullandım vitamin+demir+folik asit içeriyo hamile olanlar kullanıyo sadece günde bir tane sen doktordan isim alsaydın keşke

canım folik asit değilde ben decavit yada elevit ikisinden birini kullandım vitamin+demir+folik asit içeriyo hamile olanlar kullanıyo sadece günde bir tane sen doktordan isim alsaydın keşke
oda ilk ilaç yazmak istemedi canım öncelikle keseyi görelim dedi. sanırım daha sonra ilaç yazcak.

Canım ben folic plus kullanıyorum, hamile kalınca 3e çıkarttı doktor. Sanırım markadaki folik asit miktarına göre çıkarttı çünkü hangisi diye sordu ozaman 3 olsun dedi. Sen biraz araştır bakalım senin kullandığın markayı kullanan hamileler günde kaç tane içiyor?

saol tatlım bi araştırım ben. 10 gün sonra kese gördüğünde inşallah oda verir bişeler sanırsam :)

saol tatlım bi araştırım ben. 10 gün sonra kese gördüğünde inşallah oda verir bişeler sanırsam :)

Ben değiştirmedim işte. Aynı folik asiti kullanıyorum, cuma günü gidicem tekrardan. 3 aydan sonra kan ilacına başlicak sanırım. Bende kansızlık olur mutlaka zaten değerim düşüktü, işi sağlama alır heralde. Son aylardada omega vericem dedi geçende. Ceviz falan yemenede gerek kalmicak dedi. Ben yinede yerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…