Aminn kuzum İnşallahhhh İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kavusuruz yavrularımıza Allah'ın izniyle....
ben hala şakınım bacım :)))
benim doktor da öyle yapmıştı.hamilesin işte daha ne kurcalıyo :) çok heyecan duydum yeni öğrendim hamile olduğumu gibi :) nerdeyse doğurucam yani
Ben değiştirmedim işte. Aynı folik asiti kullanıyorum, cuma günü gidicem tekrardan. 3 aydan sonra kan ilacına başlicak sanırım. Bende kansızlık olur mutlaka zaten değerim düşüktü, işi sağlama alır heralde. Son aylardada omega vericem dedi geçende. Ceviz falan yemenede gerek kalmicak dedi. Ben yinede yerim ama
hahah öle kuzum öle bana süpriz yaptııı :) İnşallah keseyi görüp, kalp atşınıda duyarızzzz... kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor kızlar :))) ayy araştırdığım konulara bak :) len rüyamı bu :) Maşallahh maşallahh :)amin bebem inşallahnasıl şaşkın olmıcan şok olmuşsundur kolaymı her ay bekle bekle bi anda sürpriz yapsın amanında minik pirinç tanesimi varmış orda
Ben değiştirmedim işte. Aynı folik asiti kullanıyorum, cuma günü gidicem tekrardan. 3 aydan sonra kan ilacına başlicak sanırım. Bende kansızlık olur mutlaka zaten değerim düşüktü, işi sağlama alır heralde. Son aylardada omega vericem dedi geçende. Ceviz falan yemenede gerek kalmicak dedi. Ben yinede yerim ama
kızlar günaydınnn hala inanamıyorum anne olacacıma :)) bugün kendime tatil verdim kursa gitmedim :))
mimoza, seray, sago, miyopi çok tesekkürler bitanelerim sağlıkla hayırlısıyla kavusuruuz inşallahhh meleklerimize....
bende dün gece heycandan uyuyamadım ya! bide kızlar bişey sorcam size folik asit günde 1 tane içiyordum ben doktor folik asit kullanıyormusun dedi bende evet dedim. acaba yine tane mi alcam ben siz nasıl içiyorsunuz?
ben zaten şaşkınlıktan doktorun dediklerini duymadım hiç? :)
hahah öle kuzum öle bana süpriz yaptııı :) İnşallah keseyi görüp, kalp atşınıda duyarızzzz... kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor kızlar :))) ayy araştırdığım konulara bak :) len rüyamı bu :) Maşallahh maşallahh :)
günaydınlarrrrrrrrr
hadi gözün aydın eylülcüm
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
folik asitine devam et.
kan ilacını ihtiyacına göre veriyor doktor
bana 4 ay bittikten sonra kan ilacı verdi
kansızlığı olana daha erken başlıyorlar
ayyy ne güzel yaaa
gelsin hamişler gelsin bebişler
dün doktora gittim göremedi bişey daha erken dedi. dün adet günümdü işte kanda çıkınca gittim. degerim 29.55 çıktı 2gün sonra tekrar test yaptır 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi.... bakalım hayırlısııııkeseyi alttan bakarsa görür cnm klap atışıda 8.haftadamıydı 10 muydu tam hatırlamıorum ama o haftalar arasıydı :44: Cimcikliyim mi gızım uyan hamilesin bacım
kan değerin iyidir o yüzden vermemiştir dimehcimgünaydın kızlar geçmişi okuyodumda anam benim doktorum 15 gün önce kan ilacına başlattı omega falanbda vermedi sadece balık ceviz ye bol bol diyo nie vermedi bana((((((( benim çocuğum çocuk değilmi yaa
kan değerin iyidir o yüzden vermemiştir dimehcim
benim arkadaşıma hamile olduğunu öğrendiği gün vermişler
bana diyordu sana niye vermediler vermeleri gerekiyor falan diye
dün doktora gittim göremedi bişey daha erken dedi. dün adet günümdü işte kanda çıkınca gittim. degerim 29.55 çıktı 2gün sonra tekrar test yaptır 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi.... bakalım hayırlısıııı
evet kuzum doğru diyorsun aylardır bekledikkk rabbim nasip etti. inşallahh sorun yaşamadan hamileliğimi geçiririmm... sağlıkla kucagımıza alırızz inşallahhhhhewt cnm daha çok küçük görünmez accık sabretmen gerekicek zordur beklemek bilirim ama aylardır beklion bebem dayan accık daha
evet kız hamileyimm dün kan testi yaptırdım 29.55 çıktı hamileymişim :)kız eylul hamılemısııııııııııııııııınnnnnnnn
yaaa nasıl oldu.. ben gecmıse döniiim okiiiim tek tek
ooohhh beeeeeeeeee
İyilik kuzum sen nasılsın??? bugün kursa gitmedim tatil yapiom :))sabahtan bari bi yazamadım size yavrularım nasılsınıızzzzzzzzzzzzz
kızz ben bile şoktayım hala :)) millan kuzum nasılda şaşırdııı :))))) napak kuzu takılıozzMILLAN DA eylul sokunu yasadi bilmeyen baska kimse kalmadieeee kizlar noruyonuz bakem??
evet kız hamileyimm dün kan testi yaptırdım 29.55 çıktı hamileymişim :)
doktora gittim rahmin kalınlaşmış dedi. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ve 2 katına çıkarsa 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi :)
dua et bana millannn mucizem tutunsunnnnn
bu arada 1 gün gelmedin az daha doğuracam kızz :))
taze anniiiiş tatil yap bugün tadını çıkar ne güzel.İyilik kuzum sen nasılsın??? bugün kursa gitmedim tatil yapiom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?