Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Aminn kuzum İnşallahhhh İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kavusuruz yavrularımıza Allah'ın izniyle....

ben hala şakınım bacım :)))

amin bebem inşallah nasıl şaşkın olmıcan şok olmuşsundur kolaymı her ay bekle bekle bi anda sürpriz yapsın amanında minik pirinç tanesimi varmış orda

benim doktor da öyle yapmıştı.hamilesin işte daha ne kurcalıyo :) çok heyecan duydum yeni öğrendim hamile olduğumu gibi :) nerdeyse doğurucam yani

kuzum benim yaa dikkat et kendine :) lazımsın bize:) kız siz teyze oluyonuz ben anne oluyom inşallahh :) allahım sana şükürler olsunn

anladım canım bende cevize başlıcam şimdiden :) süt yumurta :))) ay bayılırım zaten yiyimmm...

kızlar şuan sadece gögüslerim hafif agrıyor ve uyku halim var gibi normaldir heraldir :) adet geceli 2ci günümm hahaah

amin bebem inşallah nasıl şaşkın olmıcan şok olmuşsundur kolaymı her ay bekle bekle bi anda sürpriz yapsın amanında minik pirinç tanesimi varmış orda
hahah öle kuzum öle bana süpriz yaptııı :) İnşallah keseyi görüp, kalp atşınıda duyarızzzz... kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor kızlar :))) ayy araştırdığım konulara bak :) len rüyamı bu :) Maşallahh maşallahh :)

günaydın kızlar geçmişi okuyodumda anam benim doktorum 15 gün önce kan ilacına başlattı omega falanbda vermedi sadece balık ceviz ye bol bol diyo nie vermedi bana ((((((( benim çocuğum çocuk değilmi yaa

günaydınlarrrrrrrrr

hadi gözün aydın eylülcüm
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
folik asitine devam et.
kan ilacını ihtiyacına göre veriyor doktor
bana 4 ay bittikten sonra kan ilacı verdi
kansızlığı olana daha erken başlıyorlar
ayyy ne güzel yaaa
gelsin hamişler gelsin bebişler

keseyi alttan bakarsa görür cnm klap atışıda 8.haftadamıydı 10 muydu tam hatırlamıorum ama o haftalar arasıydı :44: Cimcikliyim mi gızım uyan hamilesin bacım

günaydın kuzummmm

Allah razı olsun canımmmmmmm Yakşık 2 hafta felan önce kansızlık için test yaptırmıştım çok şükür iyi demişti sağlık ocagında :)

bakalım barim testlerimide götürim görsün doktor 10gün sonra inşallahh

keseyi alttan bakarsa görür cnm klap atışıda 8.haftadamıydı 10 muydu tam hatırlamıorum ama o haftalar arasıydı :44: Cimcikliyim mi gızım uyan hamilesin bacım
dün doktora gittim göremedi bişey daha erken dedi. dün adet günümdü işte kanda çıkınca gittim. degerim 29.55 çıktı 2gün sonra tekrar test yaptır 2 katına çıkarsa 10gün sonra gel dedi.... bakalım hayırlısıııı

günaydın kızlar geçmişi okuyodumda anam benim doktorum 15 gün önce kan ilacına başlattı omega falanbda vermedi sadece balık ceviz ye bol bol diyo nie vermedi bana ((((((( benim çocuğum çocuk değilmi yaa
kan değerin iyidir o yüzden vermemiştir dimehcim
benim arkadaşıma hamile olduğunu öğrendiği gün vermişler
bana diyordu sana niye vermediler vermeleri gerekiyor falan diye

kan değerin iyidir o yüzden vermemiştir dimehcim
benim arkadaşıma hamile olduğunu öğrendiği gün vermişler
bana diyordu sana niye vermediler vermeleri gerekiyor falan diye

sağol canım evet allaha şükür kan değerim herşeyim normaldi hep ondan demekki oh be rahatladım

ewt cnm daha çok küçük görünmez accık sabretmen gerekicek zordur beklemek bilirim ama aylardır beklion bebem dayan accık daha

ewt cnm daha çok küçük görünmez accık sabretmen gerekicek zordur beklemek bilirim ama aylardır beklion bebem dayan accık daha
evet kuzum doğru diyorsun aylardır bekledikkk rabbim nasip etti. inşallahh sorun yaşamadan hamileliğimi geçiririmm... sağlıkla kucagımıza alırızz inşallahhhhh

kız eylul hamılemısııııııııııııııııınnnnnnnn
yaaa nasıl oldu.. ben gecmıse döniiim okiiiim tek tek
ooohhh beeeeeeeeee

kız eylul hamılemısııııııııııııııııınnnnnnnn
yaaa nasıl oldu.. ben gecmıse döniiim okiiiim tek tek
ooohhh beeeeeeeeee
evet kız hamileyimm dün kan testi yaptırdım 29.55 çıktı hamileymişim :)

doktora gittim rahmin kalınlaşmış dedi. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ve 2 katına çıkarsa 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi :)

dua et bana millannn mucizem tutunsunnnnn

bu arada 1 gün gelmedin az daha doğuracam kızz :))

Son düzenleme:
MILLAN DA eylul sokunu yasadi bilmeyen baska kimse kalmadieeee kizlar noruyonuz bakem??

kız ben gelmıyım sen dogur yeterkı..
anaaam zamanda gecmez sımdı..yarın mı kan testı yaptırcan yıne..
yaa sonuc olarak adet olmadın ve kan degerın hamıle oldugunun ıpucunu verıyor..
ozaman hamılesıııııııın... oooohh yaa ooohh ooohhh..
sen bana yetıstın..aynı dönemde hamıle kalmayı becerdın..
otekı kızlarda bıze destek olmak ıcın acele hamıle kalsıın,bız dogurmadan..
boyle arkadaslık olmaz

İyilik kuzum sen nasılsın??? bugün kursa gitmedim tatil yapiom :))
taze anniiiiş tatil yap bugün tadını çıkar ne güzel. ben hala beklemedeeyim kuzum hala adet olmadım ama belirtim de yok sanki. ya kızlar onca ay kendimde belirti uyduran ben şimdi niye bu kadar belirtisizim anlamış değilim :26: eylülü de duydum heyecan yaptım yavaş yavaş umutlancam mı ne allahım nooluuur yoksa bişey daha fazla bekletme gelsin kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…