kuzumm evet kan degerime göre hamileyim adette olmadım çok şükür :)))kız ben gelmıyım sen dogur yeterkı..
anaaam zamanda gecmez sımdı..yarın mı kan testı yaptırcan yıne..
yaa sonuc olarak adet olmadın ve kan degerın hamıle oldugunun ıpucunu verıyor..
ozaman hamılesıııııııın... oooohh yaa ooohh ooohhh..
sen bana yetıstın..aynı dönemde hamıle kalmayı becerdın..
otekı kızlarda bıze destek olmak ıcın acele hamıle kalsıın,bız dogurmadan..
boyle arkadaslık olmaz
kuzum inşallahh hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhtaze anniiiiş tatil yap bugün tadını çıkar ne güzel.ben hala beklemedeeyim kuzum hala adet olmadım ama belirtim de yok sanki. ya kızlar onca ay kendimde belirti uyduran ben şimdi niye bu kadar belirtisizim anlamış değilim :26: eylülü de duydum heyecan yaptım yavaş yavaş umutlancam mı ne allahım nooluuur yoksa bişey daha fazla bekletme gelsin kırmızılar
taze anniiiiş tatil yap bugün tadını çıkar ne güzel.ben hala beklemedeeyim kuzum hala adet olmadım ama belirtim de yok sanki. ya kızlar onca ay kendimde belirti uyduran ben şimdi niye bu kadar belirtisizim anlamış değilim :26: eylülü de duydum heyecan yaptım yavaş yavaş umutlancam mı ne allahım nooluuur yoksa bişey daha fazla bekletme gelsin kırmızılar
bende umutsuızdum hamile kaldığım ay birgün hamile kalıcamı biliyodum ama o ay hiç umudum yoktu millan su misali bilir hep ağrı bilmem ne inşallah sende hamilesindir yağmurcum gelmesin kırmızlar
sanki ben hiç hamile kalmayacağım gibi geliyorkuzum inşallahh hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kursa giderken yolumun üstünde tıp merkezi var önünden gececegimi bildiğim için dedim gidim kan verim ne olur ne olmaz negatifsede ölüm yok ya umutlanmam dedim... sonra kanı verdim 12de al dediler kursta ogün erken bitti 12de :) koşarak gittim fişi verdim sonucu buldular kız bana baktı sonuca baktı verdi. ben sonuca baktım 29.55 anam dedimmm hamileyim sonra o şokla kıza sordum bu sonuç ne dedim mal mal :)) oda ne zaman adet oldun en son dedi bende 16 dedim 16 ne dedi ekim mi kasım mı bende ekim dedim oysaki 19 ekimdi :) okadar mallaştım yani oda sonuca göre hamilesin dedi. dokra göster ama dedi. ben göge cıktım ... şifreyi çözdü hamilesin dedi çünkü :) oturup oraya aglıcaktımmm :)))))))))) sevinçten sonra işte eve geldim ama hala mal mal geziom :)eylul sende şok oldun mu ogrenınce????
ben kendı hamılelıgımde mallaşmıstım yaaa..
mısal suan senınkınede mallaştım..inanamıyorum hala
27 temmuz dio google amca tabi allah bilir :)) :) ama ben persembe sonucu görünce eklim diorumm ne olur ne olmaz :))kız hangı aya gelıyr dogummmm..
ben olsam sımdıden gebelık takvımını eklemıstım..
hahaaaayyyytt ben ıkıncı cızgıyı görunce hemen takvımı koymustum
ultrasonda görünmesi için daha çok beklemen gerekiyorgünaydın kuzummmm
Allah razı olsun canımmmmmmm Yakşık 2 hafta felan önce kansızlık için test yaptırmıştım çok şükür iyi demişti sağlık ocagında :)
bakalım barim testlerimide götürim görsün doktor 10gün sonra inşallahh
27 temmuz dio google amca tabi allah bilir :)) :) ama ben persembe sonucu görünce eklim diorumm ne olur ne olmaz :))
benim doğum günümde 28 temmuz :)
sabredecem canaımmm rabbim bana böle bir duygu yaşattı mucizemi verdi yaaa sabredecem İnşallahhhhhh daha düne kadar bu haber için dualar etmedik mi sabırla beklemedik mi?ultrasonda görünmesi için daha çok beklemen gerekiyor
senin kuzu daha çok küçük annesi
alttan da ustten de bakılsa görünmez daha.
sabret azcık
inşallah kuzuuuuuuuu inşallahhh kız sağlıklı olsunda kız erkek fark etmezzzz... bende niyeyse oğlum diyesim geliyor :))) kısmet tabii:)oooy ooy oooy belkı cıfte dogum gunu yaparsınız kızınla..
içimden kız gecıyor
benımkı suan karnımda tumsekler olusturuyor,rövaşatalar atıyor..
ama ben hala ıdrak edemıyorum onun karnımda oldugunu ve yakında dogacagını..
elıme almadan duzelmıyecem sanırımönce malı görmem lazım
inşallah kuzuuuuuuuu inşallahhh kız sağlıklı olsunda kız erkek fark etmezzzz... bende niyeyse oğlum diyesim geliyor :))) kısmet tabii:)
senin karnın burnuna geldi hala inanmıyon mu kız :)) alış artık annesi yavrun gelecek az kaldıııı
slm kızlar
tostumu aldım cayımıda aldım geldım,,,
napıos?
eylul dun gece nasıl gectı hanı esın eve gelınce tepkısı ffalan
hayırlısıyla kucagına aldaa kıymetlini bak dünyan nasıl değişicak millanımmmmallahıma cok sukur dıleklerımızı yerıne getırıyor..
az yalvarmadım,az aglamadım hamıle kalmak ıcın..
az laf yemedım hamıle kalamadıgım ıcın..
sonunda ıstegım oldu cok sukur..
allahım yoklugunu göstermesın evlatlarımızın,
ama hala gercek degılmıs gıbı..
hala ınanamıyorum bebegım olacagına..
ama bu sasırmak sok olmak ve oyuzden ınanamamak degıl malesef
boyle havada asılı kalmısım gıbı..
hamıle olmakla,olmamak arasında kalmısım gıbı..
bı turlu ıdrak edemıyorum gercekten bı bebegımın olacagını..
dogana kadar surecek bu durum herhalde..
ozamanda korkuyorum,mılletten bana fırsat kalmaz mı acaba..
benım bebegımı benden cok bekleyen var maşallah:S
hoşgeldun bacımmmmmmmmmmmm
afiyet olsunnnnnn
kız dün koçişimle birlikteydik hep :) hastaneye falan gittik sonra eve geldik arkadaşı çaya çağırmış gittik oturduk geldik ): tabi onlara bişey söylemedik henüz :)))
kocam leyla leylaaa hala inanmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?