hahhaha Allah korusun kızzzzz :))tabı sımdık ınanamıodur o :))
gercı sende hala ınanmıs deılsın acayıp saskın duruon :))
hanı bırı az once senı arayıp saka yaptık dıcek gıbı :))
allahıma cok sukur dıleklerımızı yerıne getırıyor..
az yalvarmadım,az aglamadım hamıle kalmak ıcın..
az laf yemedım hamıle kalamadıgım ıcın..
sonunda ıstegım oldu cok sukur..
allahım yoklugunu göstermesın evlatlarımızın,
ama hala gercek degılmıs gıbı..
hala ınanamıyorum bebegım olacagına..
ama bu sasırmak sok olmak ve oyuzden ınanamamak degıl malesef
boyle havada asılı kalmısım gıbı..
hamıle olmakla,olmamak arasında kalmısım gıbı..
bı turlu ıdrak edemıyorum gercekten bı bebegımın olacagını..
dogana kadar surecek bu durum herhalde..
ozamanda korkuyorum,mılletten bana fırsat kalmaz mı acaba..
benım bebegımı benden cok bekleyen var maşallah:S
kızlar kardesımın kocasının annanesı ölmüş..
kardesımın cocuklarıda okula gıtmıcekmış bugun..
ben onları evlerınden almaya gıdıyorum..
gelırım yıne..
hahhaha Allah korusun kızzzzz :))
perşembe günkü testen sonra içim rahatlar bbiraz daha canımmmm oyüzden böleyim sanırım :)
rabbim en kısa sürede sizede yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhhhhhhhhh
millancım başınız saolsunkızlar kardesımın kocasının annanesı ölmüş..
kardesımın cocuklarıda okula gıtmıcekmış bugun..
ben onları evlerınden almaya gıdıyorum..
gelırım yıne..
kuzum sabredecez başka çaremiz yokkk rabbim tamamına erdirir inşallahhh şuan şaşkalozum oyüzdenya kotu dusunme,,
bende yasadım senın yasadıgın olayı ,,
41 ıdı doktora dedım hamılemıyım yanı dedı nasıl yanı dedım uc gun sonra testı yenıleyım eger ıkı katı cıkarsa evet gebelık var derıs dedı,,
ama kımseye bıse dıyemedıydım,dıodum sımdı hamılemıyım degılmıyım dıe :)) kotu bı suruc o ya,,
günaydın kızlar geçmişi okuyodumda anam benim doktorum 15 gün önce kan ilacına başlattı omega falanbda vermedi sadece balık ceviz ye bol bol diyo nie vermedi bana((((((( benim çocuğum çocuk değilmi yaa
hahah öle kuzum öle bana süpriz yaptııı :) İnşallah keseyi görüp, kalp atşınıda duyarızzzz... kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor kızlar :))) ayy araştırdığım konulara bak :) len rüyamı bu :) Maşallahh maşallahh :)
hayırlısı canım bakim perşembe gününkü test sonucum iyi çıkarsa inşallahh 30 kasımda gitcemmm doktoraSenin doktor senin çocuğu yeterli görmemiş vermemiş sanakızım ihtiyacın yoktur, kansızlık sıkıntın yoktur vermemiştir. Omegalarıda kaynağından al diye vermemiştir. Bakma benim doktor vericem dedi ama ben yinede kaynağından yeme taraftarıyıö
ben ayın 3ünde gittiğimde kalp atışınıda gördük. yani 7.haftada görmüş olduk sanırım. Hatta benimkide geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor gibi dedi. Yani 6 haftalıkken kalp atışınıda duyduk. Ama bazılarında daha geç duyulabiliyormuş. 6.haftada duyamadım diye dert etme yani.
kuzum sabredecez başka çaremiz yokkk rabbim tamamına erdirir inşallahhh şuan şaşkalozum oyüzden
evde işler beni bekliyorr yaaa napcam bilmiyorummmmmmmmm oofff hiç iş yapasım yok
yapıp işleri dinleniyorum bir yemegim kaldııı canımmm onuda yapıp uyucam :) erken kalktım dün gecede uyuyamadım heycandan :)bence bırak ıslerı ,,
dınlen,,vucudunu yorma,,ıcerde buyumeye calısan bı can var ,,
yapıp işleri dinleniyorum bir yemegim kaldııı canımmm onuda yapıp uyucam :) erken kalktım dün gecede uyuyamadım heycandan :)
ben angele merak ediyorum ya 1 aydan fazla oldu yok ortada!!!!!!!!!!!!!11
İnşallah iyidir canımm İnşallahhhhhhhhhhhh geleydi bizi özlemedi mi yaIyıdır angelda ,,bellkı hamıle bıle olabıılır,,fılm cektırdıydı,,
İnşallah iyidir canımm İnşallahhhhhhhhhhhh geleydi bizi özlemedi mi ya
eylül şimdi kalp kalp bakıyosundur etrafa çiçekler böcekler:))) Allah bozmasın canım...pıt pıt kalbini duyunca ben öğrendiğimden daha çok duygulanmıştım...o anı yaşayınca hak verirsin bana....bırde folic plus kullanıyorsan günde 3 defa,,folbiol kullanıyosran günde 1 defa canım...folik asidini ihmal etme..gebelikten 3 ay önce başlanıyor zaten.sen dikkat et yinede...bak ben kullana kullana 1 seneyi doldurcamfolik ecem oldum
su misali senin yengenin boğazını sıkasım var....az yesin kendine ırgat tutsun hasbam..hamile değilsen bile düşünüyosun,korunmuyosun. kurban kesip sevap yaptığını zannederken ,bir yandan da başka kadını ağlatıyoya Allah a havale ediyorum yengeni...sakın o kadına yaklaşma bidaha canım...seviyomuş!!!!! sen kayınbabana sygıyla bakıyosun,,sülale biraz geride dursun. dediğim gibi dua etsinler senin gibi saygılı biri var karşılarında..offfff o kadına niye taktım ben bu kadar
miyopi,muzmut,millan,dimeh,eslem,mimoza,duygu,lilyum,yağmur,oske.....
eylül şimdi kalp kalp bakıyosundur etrafa çiçekler böcekler:))) Allah bozmasın canım...pıt pıt kalbini duyunca ben öğrendiğimden daha çok duygulanmıştım...o anı yaşayınca hak verirsin bana....bırde folic plus kullanıyorsan günde 3 defa,,folbiol kullanıyosran günde 1 defa canım...folik asidini ihmal etme..gebelikten 3 ay önce başlanıyor zaten.sen dikkat et yinede...bak ben kullana kullana 1 seneyi doldurcamfolik ecem oldum
su misali senin yengenin boğazını sıkasım var....az yesin kendine ırgat tutsun hasbam..hamile değilsen bile düşünüyosun,korunmuyosun. kurban kesip sevap yaptığını zannederken ,bir yandan da başka kadını ağlatıyoya Allah a havale ediyorum yengeni...sakın o kadına yaklaşma bidaha canım...seviyomuş!!!!! sen kayınbabana sygıyla bakıyosun,,sülale biraz geride dursun. dediğim gibi dua etsinler senin gibi saygılı biri var karşılarında..offfff o kadına niye taktım ben bu kadar
miyopi,muzmut,millan,dimeh,eslem,mimoza,duygu,lilyum,yağmur,oske.....
canım folik asit değilde ben decavit yada elevit ikisinden birini kullandım vitamin+demir+folik asit içeriyo hamile olanlar kullanıyo sadece günde bir tane sen doktordan isim alsaydın keşke
miyopi,muzmut,millan,dimeh,eslem,mimoza,duygu,lilyum,seray,yağmur,oske,merys,sago,gül güzeli.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?