Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

tabı sımdık ınanamıodur o :))
gercı sende hala ınanmıs deılsın acayıp saskın duruon :))
hanı bırı az once senı arayıp saka yaptık dıcek gıbı :))
hahhaha Allah korusun kızzzzz :))

perşembe günkü testen sonra içim rahatlar bbiraz daha canımmmm oyüzden böleyim sanırım :)

rabbim en kısa sürede sizede yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhhhhhhhhh

bıcok seyı sındırdım soylenenlerı ımaları falan
ama kurban bayramında esımın yengesı sabahın 10nunda arayıp bana hamılesın dıe sordu ya o an ddedım su yer acılsada gırsem ıcıne
cok agladım yemek edıodum resmen gozyasımla pısırdım yemeklerı o kadar agladıydım o kadar agrıma gıtttı kı
zaten gıdecez bayramlasmaya ıkı uc saat sonra ne dıe arayıp da benım canımı yakarsın sorsanda benı cok sever
o gunn ku gozyaslarımı hala unutmam,,
sonradan ogrendım tabı aramaasının ssebebı madem hamıle deılım bızde kurbandayız bben sulaledekı en kucuk gelının ya gıdıp onlara hızmet etcekdım
hanı hamılemısın deılsen ne dıe gelıp essekcılık etmedın hesabı,,
kı ordada bızden bır kısı vardı gerısı hep kendı cocukları kızları torunları damatları,,

hahhaha Allah korusun kızzzzz :))

perşembe günkü testen sonra içim rahatlar bbiraz daha canımmmm oyüzden böleyim sanırım :)

rabbim en kısa sürede sizede yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhhhhhhhhh

ya kotu dusunme,,
bende yasadım senın yasadıgın olayı ,,
41 ıdı doktora dedım hamılemıyım yanı dedı nasıl yanı dedım uc gun sonra testı yenıleyım eger ıkı katı cıkarsa evet gebelık var derıs dedı,,
ama kımseye bıse dıyemedıydım,dıodum sımdı hamılemıyım degılmıyım dıe :)) kotu bı suruc o ya,,

kuzum sabredecez başka çaremiz yokkk rabbim tamamına erdirir inşallahhh şuan şaşkalozum oyüzden

evde işler beni bekliyorr yaaa napcam bilmiyorummmmmmmmm oofff hiç iş yapasım yok

günaydın kızlar geçmişi okuyodumda anam benim doktorum 15 gün önce kan ilacına başlattı omega falanbda vermedi sadece balık ceviz ye bol bol diyo nie vermedi bana ((((((( benim çocuğum çocuk değilmi yaa

Senin doktor senin çocuğu yeterli görmemiş vermemiş sana kızım ihtiyacın yoktur, kansızlık sıkıntın yoktur vermemiştir. Omegalarıda kaynağından al diye vermemiştir. Bakma benim doktor vericem dedi ama ben yinede kaynağından yeme taraftarıyıö

ben ayın 3ünde gittiğimde kalp atışınıda gördük. yani 7.haftada görmüş olduk sanırım. Hatta benimkide geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor gibi dedi. Yani 6 haftalıkken kalp atışınıda duyduk. Ama bazılarında daha geç duyulabiliyormuş. 6.haftada duyamadım diye dert etme yani.

hayırlısı canım bakim perşembe gününkü test sonucum iyi çıkarsa inşallahh 30 kasımda gitcemmm doktora

bence bırak ıslerı ,,
dınlen,,vucudunu yorma,,ıcerde buyumeye calısan bı can var ,,
yapıp işleri dinleniyorum bir yemegim kaldııı canımmm onuda yapıp uyucam :) erken kalktım dün gecede uyuyamadım heycandan :)

ben angele merak ediyorum ya 1 aydan fazla oldu yok ortada!!!!!!!!!!!!!11

eylül şimdi kalp kalp bakıyosundur etrafa çiçekler böcekler:))) Allah bozmasın canım...pıt pıt kalbini duyunca ben öğrendiğimden daha çok duygulanmıştım...o anı yaşayınca hak verirsin bana....bırde folic plus kullanıyorsan günde 3 defa,,folbiol kullanıyosran günde 1 defa canım...folik asidini ihmal etme..gebelikten 3 ay önce başlanıyor zaten.sen dikkat et yinede...bak ben kullana kullana 1 seneyi doldurcam folik ecem oldum

su misali senin yengenin boğazını sıkasım var....az yesin kendine ırgat tutsun hasbam..hamile değilsen bile düşünüyosun,korunmuyosun. kurban kesip sevap yaptığını zannederken ,bir yandan da başka kadını ağlatıyoya Allah a havale ediyorum yengeni...sakın o kadına yaklaşma bidaha canım...seviyomuş!!!!! sen kayınbabana sygıyla bakıyosun,,sülale biraz geride dursun. dediğim gibi dua etsinler senin gibi saygılı biri var karşılarında..offfff o kadına niye taktım ben bu kadar

miyopi,muzmut,millan,dimeh,eslem,mimoza,duygu,lilyum,seray,yağmur,oske,merys,sago,gül güzeli.....

Son düzenleme:

walla folık asıt ıcmekden banada fenalık geldı ıcmıom 2 aydır dogru durust:))
walla guzelım bende ettım Allaha havale,,deım Allah bana oyle hayırlı bı evlat versın kı ımrenerek bakarsınız ınsallah dedım,,yok zaten kurbanda gıttık yarım saat oturduk kalktık daha da gıtmıoruz esım cok kızdı lafda soktu o gun yengesıne,,galıba esım kayıpederımede soylemıs gecen dedım bassaglıgına gelceklermıs dedı gelmesınler lazım deıl,,sasırdım baya,,
sen naıpıon yerlesdın mı tamamen?

öle bile bakamıyom kız tuhafım yani.. az önce kocam aramış içli köfte yap do beynime kan sıçradı sanki kolay bişey
bağırdım bende hahahah :))))

inşallah degerlerim yükselirde keseyi görürüzde kalbini duyarız ecemcim Allahın izniyle... hala inanamıyorum canımmmm
folik asiti bende hazirandan beri içiyorum canım :) 2 ay daha devam edecem sanırım :)

sumisalinin yengesi dayaklık zaten hatırlıyorum kız nasıl kötü olmuştu. Hiç aldırış etme onlara kuzummmmmmm allah biliyor seni. rabbim en kısa zamanda ödüllendirecek senide.

banada eltimin arkadaşı demişti senin bu yıl naparsan yap çocugun olmucak gibi korkuyorum hala oyüzden rabbim yüzümü güldürdü devam ettirir inşallahhhhhhhh

canım folik asit değilde ben decavit yada elevit ikisinden birini kullandım vitamin+demir+folik asit içeriyo hamile olanlar kullanıyo sadece günde bir tane sen doktordan isim alsaydın keşke

Canım önce doktora sorsun. ilk olarak günde 400 mg. falan folik asit kullanması lazım 12. haftaya kadar. sonra decavit ya da elevit veriyorlar. çünkü onların içindeki folik asit gebeliğin ilk dönemlerindeki doz için yetersiz.

duygularima tercuman oldun ecemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…