Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

halılarım yıkamadan geldi ama bugün doğalgaz bacası için gelicekler diye sermedim...bi onlar kaldı..eve tam girince oda oda tekrar yapıcam..1 haftadır annemlerdeyiz iç güveysinden hallice olduk..eşimin bu ara şehir dışında çok işi oluyor ondanda aksadı biraz...iyi en azından kayınpederin nankör değilmiş..neyse o yenge bulur belasını merak etme,,bende etmiim
bu arada canım sen bi dua vericektin ben kaçırdımmı??folik asidinide ihmal etme,pıtırcığın her an gelebilir anası:))

içli köftemi istedi:))
iyi yapmışın,hamilenin sonsuz bağırma,haykırma,öğürme,böğürme, hakkı var:)))
al bir yenge vakası daha:)) millet mi bi garip anacım,falamı baktı anlamadım...

zaten eve gırınce tekrar elden gecırırsın ama daha rahat olur senın ıcın,
takmıom yengeyı daha ama sunu anladım kı anne tarafı daha farklı yanı kendı annemın tarafıda esımın anne tarafıda daha samımı ve ıcten ama baba tarafları nıe bılmem ama accık fesat mı ne,,,
hee yazdım duayı,,yazdıgım cevaplara bakımm tekrar kopyalıyım,,yapıos esımle bu ay ınsallah duamız kabul olur

ya zaten o muneccımlere hayranım bıde bı tanıdık var dıokı bana ben kımı ruyamda gorsem hamıle oluyo senı goremıorum ruyamda hamıle deılsın sen heh dıcekdım erdın galıba
bende dedım ben sevmem mılletın ruyasında gezmeyı kocamın ruyalarına gırsem yeter dedım bozuldu tabı kadın

ben ilkinde elevit +folik asit kullanıyodum....
ne vitaminmsiz kadınmışım yahuuu

buldum ıste bu ,,

bende anne tarafımı severdim ama bikaç olaydan sonra anladım ki annen baban kardeşlerinden öte akraba yok..teyzem hariç...baba tarafımı ne biliim çokta bayılmam...kötü gün yaşadıkça sildik sanırım..görüşürüz ama naylon samimiyetle...ama sevdiğim kimselerde yok değil denmez..

iyi demişin nostradamus hanıma:)) darı ambarıda görüyonmu rüyanda deseydin...
duayı bulursan mesajıma atarmısın canım...elalemin rüyasına almaya niyeti yok ,biz duamıza dönelim:)

zaten elımızı sallasak kahine carpıo :)))
genele kopyaladım ,,
yınede msj olarak atım mı

tahlillerini yapiyolar bi eksigin varsa onu tamamlayip calismaya baslatiyolar yoksa verme ihtiyaci duymuyolar vucut saglikliysa gereksiz takviyeye gerek yok diye dusnuyolar bende aklima geldikce iciyom

ya en ıyısı zaten,,
hem gıdalarını tam olıyosan gerek de yok,annem dıo bız hıc oyle bıse ıcmıoduk

saol canım..
yalnız benim koca orda burda geziyo....iş için yani...
neyse yaptığımız kadar artık:)
kızlar Kenzul Arş duasını da okuyun 2 rekat şükür namazı kılıp selam verdikten sonra okuyun ... uzunu var kitap yapmışlar Kenzul Arş duası anlamı fazileti diye ben onu alıp okudum bu ay çok şükür rabbim dualarımı kabul etti...

Son düzenleme:
ya en ıyısı zaten,,
hem gıdalarını tam olıyosan gerek de yok,annem dıo bız hıc oyle bıse ıcmıoduk

bencede bak benimde troid sorunu vardi bu ay bakti duzene girmis ilaclarina ayni sekil devam edin calismalarada baslayin dedi ama bir gunun gecince bile gel tahlil yaptir tsh yuksekligi dusuke sebep oluyo ve iyot eksikligi bebekte gerizekalilik yapiyo dedi dozunu her ya farkli ayarlicaklar hamilelikte bende tetikte bekliyom oyle kolay olmaz biliyom gecen seferkinde 7 ay bekledik simdi sip diye olmaz anca hastanelerde suruncez

Son düzenleme:

sen gecen sefer 7 ay ustune mı kaldın,,,bn senı hemen kadın sanıodum,,

Merhaba canlarrrr ecemmmmmm kiz beni niye yazipda opmedin aşk olsun zaten unutuldmmm ah duygularım nirvanayi gördünüz bakalım daha ne var dünde rüyamda cok cok aglamisin eşim kaldırdı yastık islanmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…