Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

allah kabul etsin ewet ben gecen defa 7 ay ustune kaldim hic korunmadikta kocamda enfeksiyon ciktigi ay kaldim anlamadim bende bu defa nasil olur bilmiyom nasipp/...
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin İnşallah muzmutummmm

Merhaba canlarrrr ecemmmmmm kiz beni niye yazipda komedinin aşk olsun zaten unutuldmmm ah duygularım nirvanayi gördünüz bakalım daha ne var dünde rüyamda cok cok aglamisin eşim kaldırdı yastık islanmis
hoşgeldin kuzummm
rüyan hayır olsun inşallah canımmmm

uff ben fena grıp olacam hee kuran bıle okuyamadım neyse artık aksama okurum,,,,
yaaa sag sakagım zonkluyo ılac ıcsemde fayda etmıcek,,
ufff corba ıstıommmmmmmmmmmm
keske dunku tarhana corbasının kalan son ıkı kepcesını yemeseydım bak bugun yerdımm,
sımdk kım kalkıp corba pısırcek
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:2::2::2::2::2::2:

gozlerım bıle agrıo sankı goz kapaklarımın ustunde vinç var ,,,
mıdemde bulanıo eksıo gıbı acayıp durumda uff ne zaman
beynım zonklasa mıdeme vurur
aman ya ne sakament bıse oldum bende

Gecmis olsun yavrummm dikkat et kendine sıcak şu limon pekmez yada bal karıştırma iç kuzumm

saol canım benım o huysuz kocam varya ondan bulasdı uyusumdan bulasdı
hapsurup duruodu ıkı gundur bolca c vıtamını takvıyesı yapsamda ben aldım grıbı
o na mı ne oldu tabıkı duzeldı
o ıkı uc gunde atlatıo ben ıkı hafta yatıom :2::2::2:
ıctım bal serbetı ,sımdıde mandaalına yıyom

Sumisali yetiş; çok canım sıkkın bugünlerde. Dün yine kavga ettik öküzümle. Hani hamilelerin huysuzluk yapma hakkı vardı. Ben uyuyorum diye bana bütün hırsı. Bugünlerde çok doluyum, çok canım sıkkın. Ne yasinleri okuyabildim nede başka bişi yapabiliyorum. Namazlarımı aksatmadan kılmaya çalışıyorum ama bazen aksıyor. Bişiler oldu bana bu sıra.

Bebekle ilgili bi sıkıntımız yok inşallah. Kanamam ağrım sızım olmadı. Mide bulantılarım devam ediyor. Onu Rabbime emanet ettim büyüyor inşallah. ama başka sıkıntılar var sanki böyle yüreğimi sıkıyor. Yasinlerden sonra banada dua edermisiniz? Ben şimdi okuyamasamda mutlaka okicam yasinleri yetişicem sizlere

kocalar bazen çok düşüncesizler canımmmm
bugun benim kocamda içliköfte yap dio laaa benim dinlenmem lazımmmm bana nedio bende bağırdım napimmmmm
sabır yarabbim sabır. dünde arkadaşları çaya çağırmış akşam 8 gibi gittik saat 10 oldu benim uykum geldi neyse hadi kalkalım dedim arkadaşları bırakmıyor. onlarada söyleyemek hamile oldugumu.. ama nasıl bellim koptu koltukta oturuyorum uzanıp yatmak istiyorum :)) zaten nazlıyımmmmmm :) neyse 11 oldu anca kalktı bizimki dellendim sonra uykum kaçtı uyuyamadım adamlar çok düşüncesiz yaaaaaaa

bu arada dualarım seninle bacımmmmmmmm

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
sol tarafımda garip bi ağrı var :44: sanki ayağıma ve sırtıma vuruyor.. yada orda bi şişkinlik var gibi içimde öyle hissediyorum değişik bi ağrı bu ne ki şimdi.. galiba geliyooo kırmızılar

canım ehh kadın olmak anne olmak kısacası dışi olmak zor ıste,,
esın suan accık ıhmal edılmıs hıssıne kapılır kı odunluk var ozunde onunda :)
bızım odunlarımız onlar,,gecende dıokı benım kı neymıs efendım ben cocuk ıstıomusun cok olunca mutlaka onunla artık ılgılenmezmısım hep bebekle zaman gecırırmısım Allahım dedım ya Allahım dedım ya sen dedım cok mu dusundun dedım bu sonuca varmak ıcınyok dedım askım ben senı aksatmam gıttım sarıldım falan gectı sancısı:))
o yuzden bunların ozu cocuk sen kocanla staj yapacan bebek oluncada tecrubenı konusturacan:))
accık ılgı goster gun ıcınde ara senı ozledım de falan :))
eee cok ıyı kanaman falan olmaması ne guzel
danacık buyuyoooo

ayy ayy ayy koymus hemen bebek takvımınıde

ya yagmurum aynı sorun bende var
normalde hep sag yumurtamın oldugu yer agrır yımırtladıgımda ama bu ay hem sol hem sag kasıgım agrıo hatta sagda gectı ama soldakı ınatla agrıo ,,
hee benımde kırmızılar gelecek ama cok erken daha 10 gun var

aynen canım anlamadım gitti ara ara sağ ara ara sol tarafım ağrıyor. bu defa geliyor kırmızılar diyorum yine gelmiyor kurudum resmen ben yaa

maşallah maşallah koyim dedimmmm :) dayanamadımmm
inşallah kardırmak zorunda kalmam :26:

nıe kaldırcan kı bıdanem

bak mıyopıde boyle ılk baslarda senın gıbıydı bende dedım neden senın bebek takvımın yok?
cunku her yazı yazdıgında o takvımı gorcen
mutlu olcan vucudun mutluluk hormonu salgılıcak ve vucut bebege daha cok tutuncak
o yuzden kotu dusunmek yok
hee evet kaldırcan ama 9 ay sonra :)))

eylülcüm iyi düşün iyi olsun bitanem inşallah tutunuyor meleğin sana rabbim sağ salim kucsğına almayı da nasip edecek dualarımız seninle o takvim var ya benim en büyük hayalim. onu kendimde gördüğüm gün oturur ağlarım heralde
ya sen test falan yaptırmadın mı
geçen hafta doktordaydım yaptırdım canım bhcg 1.1 çıktı söktürücü verdi ama miyopi ve sagonun yoğun isteği üzerine içmedim söktürücü öyle bekliyorum işte. ama sanırım bugün gelecek fena halde sağlı sollu gök güzrültüsü başladı kasıklarımda sağlı sollu kramplar giriyor şu anda

Son düzenleme:
ayy canım benim saol kuzummm saoll

herseyin hayırlısı...

evet görünce mutlu oluyorummmm canım haklısınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…