saolun canlar iyiki varsınız....eylülcüm iyi düşün iyi olsun bitanem inşallah tutunuyor meleğin sana rabbim sağ salim kucsğına almayı da nasip edecek dualarımız seninleo takvim var ya benim en büyük hayalim. onu kendimde gördüğüm gün oturur ağlarım heralde
geçen hafta doktordaydım yaptırdım canım bhcg 1.1 çıktı söktürücü verdi ama miyopi ve sagonun yoğun isteği üzerine içmedim söktürücü öyle bekliyorum işte.ama sanırım bugün gelecek fena halde sağlı sollu gök güzrültüsü başladı kasıklarımda sağlı sollu kramplar giriyor şu anda
eylülcüm iyi düşün iyi olsun bitanem inşallah tutunuyor meleğin sana rabbim sağ salim kucsğına almayı da nasip edecek dualarımız seninleo takvim var ya benim en büyük hayalim. onu kendimde gördüğüm gün oturur ağlarım heralde
geçen hafta doktordaydım yaptırdım canım bhcg 1.1 çıktı söktürücü verdi ama miyopi ve sagonun yoğun isteği üzerine içmedim söktürücü öyle bekliyorum işte.ama sanırım bugün gelecek fena halde sağlı sollu gök güzrültüsü başladı kasıklarımda sağlı sollu kramplar giriyor şu anda
ayy canım benim saol kuzummm saoll
herseyin hayırlısı...
evet görünce mutlu oluyorummmm canım haklısınnnn
canım ama sagonun 0.4 felan çıkmış sagoyada söktürücü vermiş doktor içmemiş. ve sonuç şuan hamile...1.1 yuksek degıl kı ,
sonucta 5in altındakı degerler negatıf oluyo dıe bılıorum,
keske ıcseydın ılacını gercı ıstersen bı tane aspırın ıcsene canım kanı sulandırıo ve adet olmanı saglıo ,
doğru diyorsun 5 in hatta 10 un altı negatif kabul ediliyor. ama sagonun da değeri 0,500 gibi bişeymiş ilk sonradan yükselmiş. belki bi ihtimal diye bekliyorum işte bende1.1 yuksek degıl kı ,
sonucta 5in altındakı degerler negatıf oluyo dıe bılıorum,
keske ıcseydın ılacını gercı ıstersen bı tane aspırın ıcsene canım kanı sulandırıo ve adet olmanı saglıo ,
doğru diyorsun 5 in hatta 10 un altı negatif kabul ediliyor. ama sagonun da değeri 0,500 gibi bişeymiş ilk sonradan yükselmiş. belki bi ihtimal diye bekliyorum işte bendeama geliyor işte hayırlısı olsun ne diym
kız dimeh alemsin bebek her saat başı hareket etmez uyuyordur oda yorulmuştur.... aklına kötü şeyler getirmeeeeeeeeeeeeeekızlar bişi sorucam böle bebek sürekli oynamalımıdır yoksa ben hep oynasın istiyorum oynuyo ama her saat her daka diil yanlışmıyım acaba üzülmekle(((( bide bişi sorucam sağ tarafımda hep başı dçnermi yada çocuğun sıkışması gibi bişi söz konusu olurmu oof of allahım
amiiin canım benimm inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız yok içmiyorum söktürücüyü ama galiba bugün olacam kasıklarıma kramplar giriyorsakın söktürücü falan içme bak allah koruusn varsa bişi olmazmış içme inşallah sende hamilesindir allahım inşallah isteyen herkes ben doğurana kadar hamile kalır
kız dimeh alemsin bebek her saat başı hareket etmez uyuyordur oda yorulmuştur.... aklına kötü şeyler getirmeeeeeeeeeeeeee
canım ama sagonun 0.4 felan çıkmış sagoyada söktürücü vermiş doktor içmemiş. ve sonuç şuan hamile...
bence yagmur içme allahtan ümit kesilmezzzz
haklısın canım şuan bende hamile olduguma inanamıyorum işteıyıde eylul 8.90 cıkdı benım doktor tam gebelık var dıyemeyız dedı
1.20 cıkdı gebelık yok dedı
41 cıkdıgında bıle net olarak hamılesın dıyemeyız dedı ,,
bence sagonun yaptırdıgı laboratuarda sorun var
o zaman kacın altındakı degerde yok dıcez kı gebelıgı
yok hareket ediyo ama çok diil böle ne bilim(( diğerlerininki nasıl acaba sürekli oynuyomu dün nasıldı bugün daha az mesela hareket ediyo
haklısın canım şuan bende hamile olduguma inanamıyorum işteıyıde eylul 8.90 cıkdı benım doktor tam gebelık var dıyemeyız dedı
doktorlar genelde 10 un altı negatif diyor canım banada negatif dedi zatenıyıde eylul 8.90 cıkdı benım doktor tam gebelık var dıyemeyız dedı
İnşallah mucizen yakında gelir bitanemmmmmmmdoktorlar genelde 10 un altı negatif diyor canım banada negatif dedi zatensöktürücü içmedim kendiliğinden gelmesini bekliyorum sadece işte. umutlancak bişey yok yani. sagonun ki bi mucize belki ama keşke benimki de bi mucize olaydı
haklısın canım şuan bende hamile olduguma inanamıyorum işte
testi tekrarlıcaz napalımmmminşallah benimkide yükselir...
bence yagmur söktürücüsünü içmesin beklemiş bu zamana kadar az daha beklesin gelirse kendisi gelsin kırmızıının...
ooff napcagımızı şaşırdık
kız dimeh alemsin bebek her saat başı hareket etmez uyuyordur oda yorulmuştur.... aklına kötü şeyler getirmeeeeeeeeeeeeee
inşallah eylülüm inşallah rabbim hepimize gönlünden geçeni nasip etsinİnşallah mucizen yakında gelir bitanemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?