Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

saolun canlar iyiki varsınız....

canımmm inşallah gelmez kırmızılar ve seninde güzel heberlerini alırızzzzzzzzzzzz

1.1 yuksek degıl kı ,
sonucta 5in altındakı degerler negatıf oluyo dıe bılıorum,
keske ıcseydın ılacını gercı ıstersen bı tane aspırın ıcsene canım kanı sulandırıo ve adet olmanı saglıo ,

canım ama sagonun 0.4 felan çıkmış sagoyada söktürücü vermiş doktor içmemiş. ve sonuç şuan hamile...

bence yagmur içme allahtan ümit kesilmezzzz

doğru diyorsun 5 in hatta 10 un altı negatif kabul ediliyor. ama sagonun da değeri 0,500 gibi bişeymiş ilk sonradan yükselmiş. belki bi ihtimal diye bekliyorum işte bende ama geliyor işte hayırlısı olsun ne diym

kızlar bişi sorucam böle bebek sürekli oynamalımıdır yoksa ben hep oynasın istiyorum oynuyo ama her saat her daka diil yanlışmıyım acaba üzülmekle (((( bide bişi sorucam sağ tarafımda hep başı dçnermi yada çocuğun sıkışması gibi bişi söz konusu olurmu oof of allahım

doğru diyorsun 5 in hatta 10 un altı negatif kabul ediliyor. ama sagonun da değeri 0,500 gibi bişeymiş ilk sonradan yükselmiş. belki bi ihtimal diye bekliyorum işte bende ama geliyor işte hayırlısı olsun ne diym

sakın söktürücü falan içme bak allah koruusn varsa bişi olmazmış içme inşallah sende hamilesindir allahım inşallah isteyen herkes ben doğurana kadar hamile kalır

kız dimeh alemsin bebek her saat başı hareket etmez uyuyordur oda yorulmuştur.... aklına kötü şeyler getirmeeeeeeeeeeeeee

sakın söktürücü falan içme bak allah koruusn varsa bişi olmazmış içme inşallah sende hamilesindir allahım inşallah isteyen herkes ben doğurana kadar hamile kalır
amiiin canım benimm inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız yok içmiyorum söktürücüyü ama galiba bugün olacam kasıklarıma kramplar giriyor hayırlısı olsun inşallah
sende kafana takma kusum her dk hareket etmez ki yavrucak dinleniyorduk uyuyordur belki.. ya da miskinin tekidir belki senin ki nerden bilcen

canım ama sagonun 0.4 felan çıkmış sagoyada söktürücü vermiş doktor içmemiş. ve sonuç şuan hamile...

bence yagmur içme allahtan ümit kesilmezzzz

ıyıde eylul 8.90 cıkdı benım doktor tam gebelık var dıyemeyız dedı
1.20 cıkdı gebelık yok dedı
41 cıkdıgında bıle net olarak hamılesın dıyemeyız dedı ,,
bence sagonun yaptırdıgı laboratuarda sorun var
o zaman kacın altındakı degerde yok dıcez kı gebelıgı

haklısın canım şuan bende hamile olduguma inanamıyorum işte
testi tekrarlıcaz napalımmmm inşallah benimkide yükselir...
bence yagmur söktürücüsünü içmesin beklemiş bu zamana kadar az daha beklesin gelirse kendisi gelsin kırmızıının...
ooff napcagımızı şaşırdık

yok hareket ediyo ama çok diil böle ne bilim (( diğerlerininki nasıl acaba sürekli oynuyomu dün nasıldı bugün daha az mesela hareket ediyo

canım ıcerde antramanda degıl cocuk:)) zıp zıp oynasın:))
dınlencek uyucak sen yoruldugunda o da yorulur hareketı azalır
ama hareket ettırmek ıstıosa cıkolata ye bıtane bak gor ıcerde horon teper hale gelır :))

haklısın canım şuan bende hamile olduguma inanamıyorum işte
testi tekrarlıcaz napalımmmm inşallah benimkide yükselir...
bence yagmur söktürücüsünü içmesin beklemiş bu zamana kadar az daha beklesin gelirse kendisi gelsin kırmızıının...
ooff napcagımızı şaşırdık

doktorlar genelde 10 un altı negatif diyor canım banada negatif dedi zaten söktürücü içmedim kendiliğinden gelmesini bekliyorum sadece işte. umutlancak bişey yok yani. sagonun ki bi mucize belki ama keşke benimki de bi mucize olaydı

İnşallah mucizen yakında gelir bitanemmmmmmm

ya aslında duydugumuz seylerı umutlarımız oldugu ıcın hemen kendımızde arıyoruz
senın ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıorum cunku aynı olayı ben yasadım
test elımızde farklı uc hastaneye gıttıydık aksam saatı nobetcı kadın doktoru arıoduk:))
sago nun adetı yagmurun kı kadar gecmemısdır
yagmurun nerdeyse dıger adetle arasında 40 gun mu ne var yanlıs hatırlamıosam
ama ssagonun adetı gecelı 3 veya 5 gun bıse olmusdu belkı o kadarda olmamısdı,
he zaten bu zamna kadar ıcmedıyse ıcmesınde ama accık doktorlarada guvenmek lazım,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…