canım ıcerde antramanda degıl cocuk:)) zıp zıp oynasın:))
dınlencek uyucak sen yoruldugunda o da yorulur hareketı azalır
ama hareket ettırmek ıstıosa cıkolata ye bıtane bak gor ıcerde horon teper hale gelır :))
canım sagonunda 1 ay kadar dı yaklaşık geçtiği adetinin.. :)ya aslında duydugumuz seylerı umutlarımız oldugu ıcın hemen kendımızde arıyoruz
senın ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıorum cunku aynı olayı ben yasadım
test elımızde farklı uc hastaneye gıttıydık aksam saatı nobetcı kadın doktoru arıoduk:))
sago nun adetı yagmurun kı kadar gecmemısdır
yagmurun nerdeyse dıger adetle arasında 40 gun mu ne var yanlıs hatırlamıosam
ama ssagonun adetı gecelı 3 veya 5 gun bıse olmusdu belkı o kadarda olmamısdı,
he zaten bu zamna kadar ıcmedıyse ıcmesınde ama accık doktorlarada guvenmek lazım,,
doğru diyorsun bacımya aslında duydugumuz seylerı umutlarımız oldugu ıcın hemen kendımızde arıyoruz
senın ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıorum cunku aynı olayı ben yasadım
test elımızde farklı uc hastaneye gıttıydık aksam saatı nobetcı kadın doktoru arıoduk:))
sago nun adetı yagmurun kı kadar gecmemısdır
yagmurun nerdeyse dıger adetle arasında 40 gun mu ne var yanlıs hatırlamıosam
ama ssagonun adetı gecelı 3 veya 5 gun bıse olmusdu belkı o kadarda olmamısdı,
he zaten bu zamna kadar ıcmedıyse ıcmesınde ama accık doktorlarada guvenmek lazım,,
doktorlar genelde 10 un altı negatif diyor canım banada negatif dedi zatensöktürücü içmedim kendiliğinden gelmesini bekliyorum sadece işte. umutlancak bişey yok yani. sagonun ki bi mucize belki ama keşke benimki de bi mucize olaydı
çok sevindim canımmmm Rabbim bebeklerimizi sağ sağlım kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhselam kızlar nasılsınız??
eylul liseden beri en yakın arkadasım da bugun hamile oldugunu ogrendi aynı gunde doguracaksınız sanıyorum :))) Allah bebişlerimizi bagıslasn olmayanlara da en kısa sure de nasip etsin inş:)) bize de dua edin son uc aya girdik
yiyorum ama hiç öle horon tepmiyo yada yavrum tepiniyoda benmi anlamıyorum anam bi doğursam ya ölücem kuruntudam sendromdan bunalmdan
canım sagonunda 1 ay kadar dı yaklaşık geçtiği adetinin.. :)
herseyin hayırlısı olsun canım ne diyelimmm
oldu kız okadar ben biliom :))yok ya o kdar yokdu onun adetının gecmesı yada ben oyle hatırlıom:)9 gercı hafızam rezalettır ya :))
ya nasıpse olur ınsallah :))
bız ne kadar olur yada olmaz desekde anlamsız
yeter kı Yaradan ol desın
kızım cok depınırse kılo alamazz kı sen bırak mılletın ne dedıgını,
sonucta sana orda olduunu hıssettırıosa gerısını bosver duyma baskalarının ne dedıgını,
mıyopının vesvesesı senın husnu kuruntuların Allahımmmm kocalarınız yandı
adam dort gozle beklıodur dogurmanı
yiyorum ama hiç öle horon tepmiyo yada yavrum tepiniyoda benmi anlamıyorum anam bi doğursam ya ölücem kuruntudam sendromdan bunalmdan
hoşgeldim canımmmBen geldummmm kıslarrrrrrrr
ayyy bir aya kadar okul sabahçı öğlenciye geçiyo sabah 7 de baslıcak dersler 12,30 da bıtcek anommmm 5,5da uyanacam artık
Ben geldummmm kıslarrrrrrrr
ayyy bir aya kadar okul sabahçı öğlenciye geçiyo sabah 7 de baslıcak dersler 12,30 da bıtcek anommmm 5,5da uyanacam artık
hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oske bız o kadar eylule fırca attık yasakladık test etmesını kız hamıle cıkdı :)))))))))))))
bu ay kıme sarcaz
kızzzzzz evet bacım hamileymişim çok şükürrrrrrrr....şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooooooooooooooooooooooo kızzzzz eylüllllll hamilemısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anommmmmmmmmmm YARABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN NASIL SEVİNDİM YAAAAAA
Rabbım cok buyuk yaaaa inan kendım kadar sevındım canım benım yaa
ayy nasıl öğrendın kaç gundur hastayım ölü gibi yatıyorum nasıl oldu anlatsana kız eylül
su misalı sıra bize geldi anacımm ben bılıyon belırtı aramıyom ben sana sararım artık
özgem canım benimm darısı size inşallahhhhhRabbım cok buyuk yaaaa inan kendım kadar sevındım canım benım yaa
ayy nasıl öğrendın kaç gundur hastayım ölü gibi yatıyorum nasıl oldu anlatsana kız eylül
su misalı sıra bize geldi anacımm ben bılıyon belırtı aramıyom ben sana sararım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?