Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yiyorum ama hiç öle horon tepmiyo yada yavrum tepiniyoda benmi anlamıyorum anam bi doğursam ya ölücem kuruntudam sendromdan bunalmdan

canım sagonunda 1 ay kadar dı yaklaşık geçtiği adetinin.. :)

herseyin hayırlısı olsun canım ne diyelimmm

doğru diyorsun bacım

emın ol canım hepımız o mucıze olsun ıstıyoruz ama belkıde cok mu acele edıoruz sabaat etmeyı mı bılmıoruz ,,

selam kızlar nasılsınız??

eylul liseden beri en yakın arkadasım da bugun hamile oldugunu ogrendi aynı gunde doguracaksınız sanıyorum :))) Allah bebişlerimizi bagıslasn olmayanlara da en kısa sure de nasip etsin inş:)) bize de dua edin son uc aya girdik

çok sevindim canımmmm Rabbim bebeklerimizi sağ sağlım kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

ben hala hamile moduna giremedim yahu :)

yiyorum ama hiç öle horon tepmiyo yada yavrum tepiniyoda benmi anlamıyorum anam bi doğursam ya ölücem kuruntudam sendromdan bunalmdan

kızım cok depınırse kılo alamazz kı sen bırak mılletın ne dedıgını,
sonucta sana orda olduunu hıssettırıosa gerısını bosver duyma baskalarının ne dedıgını,
mıyopının vesvesesı senın husnu kuruntuların Allahımmmm kocalarınız yandı
adam dort gozle beklıodur dogurmanı

ben kalp atışını duymadan kafayı yicem galbaaa şu 3 hafta geçsinde yada öncesinde bebegimin kalp atışını duysam Allah'ın izniylee

ailemede söylemek istiyorum ama kalp atışlarını duymadan söylemek istemiyorum

Son düzenleme:
canım sagonunda 1 ay kadar dı yaklaşık geçtiği adetinin.. :)

herseyin hayırlısı olsun canım ne diyelimmm

yok ya o kdar yokdu onun adetının gecmesı yada ben oyle hatırlıom:)9 gercı hafızam rezalettır ya :))
ya nasıpse olur ınsallah :))
bız ne kadar olur yada olmaz desekde anlamsız
yeter kı Yaradan ol desın

Ben geldummmm kıslarrrrrrrr
ayyy bir aya kadar okul sabahçı öğlenciye geçiyo sabah 7 de baslıcak dersler 12,30 da bıtcek anommmm 5,5da uyanacam artık

yok ya o kdar yokdu onun adetının gecmesı yada ben oyle hatırlıom:)9 gercı hafızam rezalettır ya :))
ya nasıpse olur ınsallah :))
bız ne kadar olur yada olmaz desekde anlamsız
yeter kı Yaradan ol desın
oldu kız okadar ben biliom :))

öle canım rabbim ol dediyse olur zatennn

ben biliyodum ama hamile kalırsam böle olucamı doğurunca daha beter olucam biliyorum söledim ben kocama anlamadı beni

dimeh rahat ol kızzzzzzzzzzzz:) bende korkuyrm harekt etmediginde ama bazı saatler daha hareketli sanki:)) bir de senn hamilelik takvimin yok bizimkilerden buyuk mu kucuk mü bebişin ben hatırlayamadım da

ayyy bir aya kadar okul sabahçı öğlenciye geçiyo sabah 7 de baslıcak dersler 12,30 da bıtcek anommmm 5,5da uyanacam artık
hoşgeldim canımmm
kız sabahcı olman iyi işte öğlen evde olursun ooh miss .. ama erken kalkcan işte o kötü

hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oske bız o kadar eylule fırca attık yasakladık test etmesını kız hamıle cıkdı :)))))))))))))
bu ay kıme sarcaz

şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooooooooooooooooooooooo kızzzzz eylüllllll hamilemısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anommmmmmmmmmm YARABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN NASIL SEVİNDİM YAAAAAA

hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oske bız o kadar eylule fırca attık yasakladık test etmesını kız hamıle cıkdı :)))))))))))))
bu ay kıme sarcaz

Rabbım cok buyuk yaaaa inan kendım kadar sevındım canım benım yaa
ayy nasıl öğrendın kaç gundur hastayım ölü gibi yatıyorum nasıl oldu anlatsana kız eylül
su misalı sıra bize geldi anacımm ben bılıyon belırtı aramıyom ben sana sararım artık

şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooooooooooooooooooooooo kızzzzz eylüllllll hamilemısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anommmmmmmmmmm YARABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN NASIL SEVİNDİM YAAAAAA
kızzzzzz evet bacım hamileymişim çok şükürrrrrrrr....

bacım en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahhh darısı size inşallahhhhhh

kan degerim 29.55 çıktı yarın tekrar test yapcaz yükselirse inşallah 10 gün sonra doktora kese görmeye :) dua et bana

heee olur sar bana :))))))))))))))))
hec duzelmedın mı sen yaa meyva yemıon mu?

özgem canım benimm darısı size inşallahhhhh
kız geçmiş olsun dinlen bol bol sıcak tut kendini c vitamini al... kız yazdım sana cvp verirkene :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…