Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

öğrenmi

inşallah canım inşallah ederız tabı
Allah bıze de en kısa sürede nasip etsın ınsallah rabbim büyük
evde idrar yaptın çift çizgı sonra kan testıne mı gıttın

öğrenmi

yok bu haylaz sizin ogutleri dinlemeyip ertesi gun kan testine gitmisss ortmenimmm o yapti oooo

heee olur sar bana :))))))))))))))))
hec duzelmedın mı sen yaa meyva yemıon mu?

kız bacımmm sen ne anaç kadınsın ya annem gıbı hıssedıyorum senı heee sen şunu yap dıyınce yapıyom hemen ama anacuğummmm içimde meyva ağacı çıkacak dediklerını de yaptım ama bana mısın demedi cabası artık travestıye benzer bir sesim var

öğrenmi

yok idrar testi yapmadım ilk burda yapmıştımya hayalet çizgi vardı. çişimi tutamıyom ki 15dk da bir çişe gidiom :) oyüzden
pazartesi günü sabah kursa giderken caminin altındaki tıp merkezine gittim kanı verdim 12de gel dediler 12de gittim baktım hamilesin diolar abowww göge erdim :))

kuzum tez zamanda darısı size inşallahhhhhhhhhhhhhh

anommmmmmmm
şok oldun di mi ben ağlardım hemen arardım kocişi ağlaya ağlaya gezerdım sokaklarda
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin yavrum

heheheh dınle bakım benım sozumu :))) ortmenım :)))))
travestı mı yuh :)))))))))))))))))
walla bıdenem acık sabretcen sesın hemen duzelmes sen sımdı tumgun cocuklar laf anlatıon bogazlarını dınlendıremıon kı ,,cok da meyva olayını abartma c vıtamını patlaması yasarsın :) benım basıma geldı de mandalına portakal cok yemısdım ellerımın ıcı turuncuya donduydu :)))) sonra gectı tabı :))
pastıl falan kullan ıstersen bogazlarını yumusatır,

anommmmmmmm
şok oldun di mi ben ağlardım hemen arardım kocişi ağlaya ağlaya gezerdım sokaklarda
Rabbim sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin yavrum
ağlamaz mıyım ağladım ama yolla oturcaktım az daha :) elimde test sonucu suratımda aptal bir şok! gözlerim dolu dolu benim öküzü aradım :) oda şok oldu tabiii hala şokta geziorr :))))))

ağlamaz mıyım ağladım ama yolla oturcaktım az daha :) elimde test sonucu suratımda aptal bir şok! gözlerim dolu dolu benim öküzü aradım :) oda şok oldu tabiii hala şokta geziorr :))))))

öküz deme kızzzz bebenin babasına
ben bi hamile kalimmm o akşam eve gelirken i-pad yada i-phone la gelcekmiş benimki benim acil hamile kalmam lazımmmmm

anaaam 70 gün kalmış ne az nasıl zaman geçmiş ya

kiz senin bebeis buyuk yaa efendi cocuk agir basli o yuzden hareket etmiyo baska bir deyisle cocuk buyumus yeri dar ondan habire oynayamiyoooo senide ole biyere koysalar sende oynayamazdim surekli stres yapma artikinnnn anladin mi canim

Hatun belirti araya araya hamile kaldı iyimiiii
kız bu ay belirtim sadece gaz ve adet günü gögüs uclarım agrıdı işteee :))
artık yorgunum ama çok uykum geliyorrr

az kaldı kızzz sıra sizde... tez zamanda rabbim sizede bu duyguyu yaşatacak ben hissediyorummm

öküz deme kızzzz bebenin babasına
ben bi hamile kalimmm o akşam eve gelirken i-pad yada i-phone la gelcekmiş benimki benim acil hamile kalmam lazımmmmm
hadi bakalım İnşallahhh bacımmmmmmmmmmm

benim şuan hiç bir şey istemek aklıma gelmiyor :) yani şoklardayızzzzzz :)

öküz o öküz :)) sabah yolcu ederken baba görüşürz diorum aboww cevap bile vermiyor hahah :)

Son düzenleme:
kiz senin bebeis buyuk yaa efendi cocuk agir basli o yuzden hareket etmiyo baska bir deyisle cocuk buyumus yeri dar ondan habire oynayamiyoooo senide ole biyere koysalar sende oynayamazdim surekli stres yapma artikinnnn anladin mi canim

ne bilim anam ben nasılmışım annemin paltosunun üstünden görürmüş babam oynadığımı korkarmış adam yelkenli gibi annem öle anlatınca ne bilim işte üüzlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…