kiz senin bebeis buyuk yaa efendi cocuk agir basli o yuzden hareket etmiyo baska bir deyisle cocuk buyumus yeri dar ondan habire oynayamiyoooo senide ole biyere koysalar sende oynayamazdim surekli stres yapma artikinnnnanladin mi canim
heheheh dınle bakım benım sozumu :))) ortmenım :)))))
travestı mı yuh :)))))))))))))))))
walla bıdenem acık sabretcen sesın hemen duzelmes sen sımdı tumgun cocuklar laf anlatıon bogazlarını dınlendıremıon kı ,,cok da meyva olayını abartma c vıtamını patlaması yasarsın :) benım basıma geldı de mandalına portakal cok yemısdım ellerımın ıcı turuncuya donduydu :)))) sonra gectı tabı :))
pastıl falan kullan ıstersen bogazlarını yumusatır,
bundan sonra belırtısı olan eylule soracak :))))))
eylul normalde sag yumurtam agrırdı ama bu ay sol agrıo sagda tık yok 10 gun var adete acep hamılemıyım
elmayı kabe'den getirmişlerdir yeyin onu canımmmkayınvalıdemı aradım esımın anneannesı hastanede yatıyor kayınvalıdem bakıyor ona evdede hastanede de gelıcez anne yanına bızey lazım mı dıye sordum vicudunda sesın gıbıyse hıc gelme dedı bana
okunmus elma getırmıs arkadası onu yıyecekmişiz kocişle ekşından önce bıde dua varmıs onu okucakmısız hey allahım yaaaa mıllete gulen bennn ne hallere düştüm
hadi bakalım İnşallahhh bacımmmmmmmmmmm
benim şuan hiç bir şey istemek aklıma gelmiyor :) yani şoklardayızzzzzz :)
öküz o öküz :)) sabah yolcu ederken baba görüşürz diorum aboww cevap bile vermiyor hahah :)
kayınvalıdemı aradım esımın anneannesı hastanede yatıyor kayınvalıdem bakıyor ona evdede hastanede de gelıcez anne yanına bızey lazım mı dıye sordum vicudunda sesın gıbıyse hıc gelme dedı bana
okunmus elma getırmıs arkadası onu yıyecekmişiz kocişle ekşından önce bıde dua varmıs onu okucakmısız hey allahım yaaaa mıllete gulen bennn ne hallere düştüm
leen ne fenasın sen delu karuuuuuuuuuuuuuu :))bundan sonra belırtısı olan eylule soracak :))))))
eylul normalde sag yumurtam agrırdı ama bu ay sol agrıo sagda tık yok 10 gun var adete acep hamılemıyım
benimde 10 gunum varr acaba hizlandirilmis kurs gibi hizlandirilmis gebelik yapamazmiyiz tum belirtileri bugun yasayalim yarin hamile cikalim ne diyon olmazmi eylul olmaz mi haaa
kız dün başladım zaten 9 ay işler sende sorulacak dedim hahaheee sen nasıl şoktaysan oda öyle canım benım
kolay degıl aylarca bekleeee beklemedıgın anda gelsın o velet
alışır zamanla bak nasıl el üstünde tutar seni de bebişini de
şimdiden başla kızım nazlanmayaaaa aaaaa bunları da ben mı öğretecemmmm
ben 3 gundur hastayım adamı evlendığıne pişman ettım
elmayı kabe'den getirmişlerdir yeyin onu canımmm
bu arada sanada söylim Kenzul Arş duasını okudum uzun olanını bu ay rabbim dualarımızı kabul etti.
leen ne fenasın sen delu karuuuuuuuuuuuuuu :))
cıdden katılıom muzmuta :)))
gıtsem 2 kılo tursu yesem mıdem bulansa hanı gebelıge yorsak dıom nasıl olur :))))))))))))
he gogusler acımıo ama cok sıkı sutyen gıyersem acırlar al sana bı belırtı daha :)))))
hee heee :))) hızlandırılmış kurs olayını tuttum kızıımmmmm hemen başlayın garanti veriyorum yarın hamişsiniz inşallahhhbenimde 10 gunum varr acaba hizlandirilmis kurs gibi hizlandirilmis gebelik yapamazmiyiz tum belirtileri bugun yasayalim yarin hamile cikalim ne diyon olmazmi eylul olmaz mi haaa
valla hamıle kalımde herşeyı yerımno problem
bu aralar şeytan gırdı yıne aklıma namazları aksatır oldumm offf çok kızıyorum kendıme adam gıbı bı atlatim şu hastalığı gece gunduz dualarla geçircem
yok kuzu ben mide bulantısı o derece yaşamadım ne dersem yalan olurr :)) siz iyi bilionuz bak :))bak hadı tmm bı kac belırtıde daha anlasak :))) olur :)))
gıdım cok yıyım mıde fesatı olacagı ıcın halıyle cıkarma ıstegı dogacak bak buda belırtı dıme
yok hareket ediyo ama çok diil böle ne bilim(( diğerlerininki nasıl acaba sürekli oynuyomu dün nasıldı bugün daha az mesela hareket ediyo
hee heee :))) hızlandırılmış kurs olayını tuttum kızıımmmmm hemen başlayın garanti veriyorum yarın hamişsiniz inşallahhh
İnşallah kuzumm inşallahh tez zamanda rabbim dualarımızı kabul etcek inşallahhh...valla hamıle kalımde herşeyı yerımno problem
bu aralar şeytan gırdı yıne aklıma namazları aksatır oldumm offf çok kızıyorum kendıme adam gıbı bı atlatim şu hastalığı gece gunduz dualarla geçircem
bak hadı tmm bı kac belırtıde daha anlasak :))) olur :)))
gıdım cok yıyım mıde fesatı olacagı ıcın halıyle cıkarma ıstegı dogacak bak buda belırtı dıme
yok canım evde bulundurunca olmuyor... içine şeytan girmesi gerek adetten 1 gün önce eczaneden 2 tane alsanda olur yaniii... öle 10gün öncesinden almana gerek yok yani...kız eylul cıdden gıdım test alıp gelım de yapım mı yarın cıkar mı kı adete 10 gun var :))))
aslında ısın puf noktası evde agrı kesıcı gıbı gebelık testı bulundurmakdı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?