Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kiz senin bebeis buyuk yaa efendi cocuk agir basli o yuzden hareket etmiyo baska bir deyisle cocuk buyumus yeri dar ondan habire oynayamiyoooo senide ole biyere koysalar sende oynayamazdim surekli stres yapma artikinnnn anladin mi canim

bu ıyıydı efendı cocuk agır baslı :)))))))))))))))

kayınvalıdemı aradım esımın anneannesı hastanede yatıyor kayınvalıdem bakıyor ona evdede hastanede de gelıcez anne yanına bızey lazım mı dıye sordum vicudunda sesın gıbıyse hıc gelme dedı bana
okunmus elma getırmıs arkadası onu yıyecekmişiz kocişle ekşından önce bıde dua varmıs onu okucakmısız hey allahım yaaaa mıllete gulen bennn ne hallere düştüm

bundan sonra belırtısı olan eylule soracak :))))))

eylul normalde sag yumurtam agrırdı ama bu ay sol agrıo sagda tık yok 10 gun var adete acep hamılemıyım

benimde 10 gunum varr acaba hizlandirilmis kurs gibi hizlandirilmis gebelik yapamazmiyiz tum belirtileri bugun yasayalim yarin hamile cikalim ne diyon olmazmi eylul olmaz mi haaa

elmayı kabe'den getirmişlerdir yeyin onu canımmm

bu arada sanada söylim Kenzul Arş duasını okudum uzun olanını bu ay rabbim dualarımızı kabul etti.

eee sen nasıl şoktaysan oda öyle canım benım
kolay degıl aylarca bekleeee beklemedıgın anda gelsın o velet
alışır zamanla bak nasıl el üstünde tutar seni de bebişini de
şimdiden başla kızım nazlanmayaaaa aaaaa bunları da ben mı öğretecemmmm
ben 3 gundur hastayım adamı evlendığıne pişman ettım

hahaha gusel demıs kayınvalıde:)))))
wallal savasda barısda hersey mubahtır ne var yanı :)))
ye elma ne olcak :)) hem elma c vıtmanı ısde :))))))))))

benimde 10 gunum varr acaba hizlandirilmis kurs gibi hizlandirilmis gebelik yapamazmiyiz tum belirtileri bugun yasayalim yarin hamile cikalim ne diyon olmazmi eylul olmaz mi haaa

cıdden katılıom muzmuta :)))

gıtsem 2 kılo tursu yesem mıdem bulansa hanı gebelıge yorsak dıom nasıl olur :))))))))))))
he gogusler acımıo ama cok sıkı sutyen gıyersem acırlar al sana bı belırtı daha :)))))

kız dün başladım zaten 9 ay işler sende sorulacak dedim hahah
yavaş yavaş ürkütmeden naz yapcam hahahah :):26:

elmayı kabe'den getirmişlerdir yeyin onu canımmm

bu arada sanada söylim Kenzul Arş duasını okudum uzun olanını bu ay rabbim dualarımızı kabul etti.

valla hamıle kalımde herşeyı yerımno problem
bu aralar şeytan gırdı yıne aklıma namazları aksatır oldumm offf çok kızıyorum kendıme adam gıbı bı atlatim şu hastalığı gece gunduz dualarla geçircem

hee heee :))) hızlandırılmış kurs olayını tuttum kızıımmmmm hemen başlayın garanti veriyorum yarın hamişsiniz inşallahhh

hee o seytan senden sonra bana gelıo zaten :))) uff ucacam ona zaten bıgun ya neyse :))

bak hadı tmm bı kac belırtıde daha anlasak :))) olur :)))

gıdım cok yıyım mıde fesatı olacagı ıcın halıyle cıkarma ıstegı dogacak bak buda belırtı dıme
yok kuzu ben mide bulantısı o derece yaşamadım ne dersem yalan olurr :)) siz iyi bilionuz bak :))

yok hareket ediyo ama çok diil böle ne bilim (( diğerlerininki nasıl acaba sürekli oynuyomu dün nasıldı bugün daha az mesela hareket ediyo

devamlı hareket etmiyor canım
o daha çoookkkk minik çabuk yoruluyor haliyle
benimkinin uyku düzenini anladım az çok
sabah 6 da uyanıyor tekmeliyor
sonra uyuyor 10 gibi kalkıyor
sonra uyuyor 2 gibi kalkıyor
sonra uyuyor 6 gibi kalkıyor
birkaç saat uyanık duruyor
sonra yine uyuyor
saat 11de kalkıyor
sonra yine uyuyor gece 2 gibi kalkıyor

gördüğün gibi çoğunlukla uyuyor
tekmelediği zamanlar uyanık olduğunu tahmin ediyorum
yani rüya görüp uykusunda da hareket ediyor olabilir

cuma günü dr ultrasonda bakarken tekmeliyordu
ama baktık uyuyor

hee heee :))) hızlandırılmış kurs olayını tuttum kızıımmmmm hemen başlayın garanti veriyorum yarın hamişsiniz inşallahhh

kız eylul cıdden gıdım test alıp gelım de yapım mı yarın cıkar mı kı adete 10 gun var :))))

aslında ısın puf noktası evde agrı kesıcı gıbı gebelık testı bulundurmakdı :))

İnşallah kuzumm inşallahh tez zamanda rabbim dualarımızı kabul etcek inşallahhh...

bak hadı tmm bı kac belırtıde daha anlasak :))) olur :)))

gıdım cok yıyım mıde fesatı olacagı ıcın halıyle cıkarma ıstegı dogacak bak buda belırtı dıme

gızzzz su misali canım acayip su böreği çekti yapsana
alll bak gördün mü ben de hamileyım bundan buyuk belırtı mı olurrr başladım gördün mü aşermeye

kız eylul cıdden gıdım test alıp gelım de yapım mı yarın cıkar mı kı adete 10 gun var :))))

aslında ısın puf noktası evde agrı kesıcı gıbı gebelık testı bulundurmakdı :))
yok canım evde bulundurunca olmuyor... içine şeytan girmesi gerek adetten 1 gün önce eczaneden 2 tane alsanda olur yaniii... öle 10gün öncesinden almana gerek yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…