Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gızzzz su misali canım acayip su böreği çekti yapsana
alll bak gördün mü ben de hamileyım bundan buyuk belırtı mı olurrr başladım gördün mü aşermeye

wallah yakın olsak yaparım :)))
bah ıcıme dert olacak sımdık beben su boregı yımek ıstedı kız eylul bısey olurmu bebege :))))))))))))))))

kızlar ben çıkıyorum haydin yarın görüşürüz İnşallahhh kalın sağlıcakla...

gızzzz su misali canım acayip su böreği çekti yapsana
alll bak gördün mü ben de hamileyım bundan buyuk belırtı mı olurrr başladım gördün mü aşermeye

bah ıcıme dert olacak sımdık beben su boregı yımek ıstedı kız eylul bısey olurmu bebege :))))))))))))))))

kızım bana ne soryonuzzz ilk hamile olana sorun ben daha acamiyim??? allaha şükür öle belirtim felanda yok :)

valla duyanda burda hergün belirti uyduruyorum sanır.. neyse hadi kaçtım ben!

kızlar bende cıkıom,,gıdım bulasıkları yerlestırım camasırları katlıyım ,,
aksama gelırım kocam calısıo bugun
optum dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hee tmm mesela benım ıkındı gum oldu (
temem baslıoz :))

evet şu an ezan okunuyor canım
yarın sabah kalkıyoruz namazımızı kılıp dualarımızı okuyoruz sonra butun gun bes vakıt devam
ya ben tam dayaklıgım eşim yanımda kalkıyor sabah namaza ben yatıyom camış gibi yuh bana yok yk böyle olmayacak içim hiç rahat değil

kızlar bende cıkıom,,gıdım bulasıkları yerlestırım camasırları katlıyım ,,
aksama gelırım kocam calısıo bugun
optum dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben de cıkıyorum anneanneye hastaneye gıtcez gormeye
kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun kızlar
opuyorum hepınızı

hee kocam benı bırakmaz kı kaldırır huysuzum:))
ya gun ıcınde aksatıom ben bazen
he ezan okunuo kalkım da kılım :))

kız eylul cıdden gıdım test alıp gelım de yapım mı yarın cıkar mı kı adete 10 gun var :))))

aslında ısın puf noktası evde agrı kesıcı gıbı gebelık testı bulundurmakdı :))

hee kocam benı bırakmaz kı kaldırır huysuzum:))
ya gun ıcınde aksatıom ben bazen
he ezan okunuo kalkım da kılım :))

ben hic aksatamam yaa bazen adetl gulerimde bile anlislila abdest aldigim ouyo helede sabah namazi benim odunn adet unlerimdebile kaldiriyo zorla bigun kalkmiyim carsaf gibi reklam eder beniii....namaz bes vakt adam 10 vakit ikaz edyo bende kizdm ona bi co sedigim namazim var ondanda sogutma eni boyle yaparak bide simdiler desunnet namzlarina takmis sen kiliyon benine diye mecbur birakiyon birak ben severek hazzini ala ala kilayim namzimi/...

Merhaba canlarrrr ecemmmmmm kiz beni niye yazipda opmedin aşk olsun zaten unutuldmmm ah duygularım nirvanayi gördünüz bakalım daha ne var dünde rüyamda cok cok aglamisin eşim kaldırdı yastık islanmis
öpüyorum yoncamelim,çokomelim,karamelim

benim sigaradaşım vardı kızlar kimdi o ecemmiydi angelmıydı kimdi angel nerde
ben değildim dimeh,angel di:))biz karı koca yeşilaycıyız
kimin damadı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…