Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Ayyyy midem bulandi yaaa ( bence o biseksuel olabilir cunku geyler cok mutaasip bir cevresi yoksa asla bir kadina tahammul edemiyor. Adam resmen bagirmis aslinda ben geyim diye. Bir de karisindan boyle birseyi nasil ister? Resmen itiraf etmis aslinda.

Angel ya valla çok sinirlendim kaynana. Allah böyle insanlara fırsat vermesin inşallah. Sizin de muhabbetinizi arttırsın, birbirinize daha çok bağlasın Rabbim. Bizimkilerde bir acayip. Hani kötü diyemem ama oğullarının evlendiğini ayrı bir evi olduunu birtürlü kabullenemiyorlar. Sanıyorlarki biz kız aldık, o evlenmedi yani. Eşimde saolsun, onlar cahil alttan al, onlar bilmiyor şöyle yap. Ya benim ailem bana onlar kadar karışmıyor. Ama iş erkekte bitiyor, dengeyi kurmayı bilecek. Benim babaannemde öyleymiş. Annemler ilk evlendiklerinde 5 sene birlikte oturmuşlar, altlı üstlü, yemek falan babaaannemlerde yenirmiş. Herşey ordaymış. Kapıyı kitleyip kitleyip giderlermiş. Annemde sessiz,bişi diyemezmiş ama Allahın hikmeti birşekilde babam şahit olurmuş. Ama babamda dengeyi sağlarmış. Bizimki benden yana dengeyi sağlamaya çalışıyo. Onlara bişi demiyor. Bazen böyle olduunu bilseydim evlenirmiydim acaba diyorum. İstiyorki ben sessiz kalayım, her dediklerine güleryüz göstereyim.

Yani bazen diyorumki kötü niyetli olarak gelip bunu diyor. Bazende diyorumki aptal ya bu, ne anlicak bundan. Haftasonu ordaydık, haftaya kuzeninin nişanı var, gelmiş bana sende şu elbiseni giy. Ya kızın bitti benmi kaldım. Kendi nişanımda giydiğim elbiseyi elin adamının nişanına giderken giycekmişim. Birde içerde konuşuldu, görümcem var, teyzesi var kuzeni var. Anne abiye elbise abartı kaçar düğün olsa giyilir dedim. Diğerleride aynı şeyi söyledi. Sonra herkes gitti oğlunun yanında gelmiş bana sende şu elbiseni giy. Bende anne o abartı olur ben onu düğünde giyerim dedim. Sinirlendim zaten. Eşim gelmiş bana kızıyor ne var tamam bakarız deseymişim. Şimdi içerde konuşulan şeyi gelip oğlunun yanında bana dayatırsan ben art niyet aramiimda napim.

inşallah herşey yolunda gider canım değerinin yükselmesi gayet iyi doktor ne dedi

kaynana degillermi ahhh varya benimkininde seninkinden geri kalır yanı yok. benimkide cahil alttan aldio ama banane onların cahilliklerinden. dimi ama... ooff bak sinirlendim :)

aynen canım geyler gerçekten senin dediğin gibi benim eski çalıştığım yerde 3 tane hastamız vardı öyle birini görseniz kesinlikle erkek demezsiniz walla bnden daha bakımlı ve şeyiyle ilgili diyor ki aman ufacık bişi zaten kestiricem ayoll... :) kesinlikle semih denilmesini istemezdi bana gizem diyin derdi

eşin nereli kuzum..aynı benim model...dün kaynanam torun versin allah dedi bende hayırlısı dedim...eşim gelmiş bana hesap soruyor...neden dua edin bizde çok istiyoruz demedin diye...dedim hayırlısı demek kötü birşeymiydi pardon ya dedimm

işte insan konduramıyo herhalde kocasına hemen bi de 5 sene geçmiş aradan rabbim bizde uzak etsin amin.

kaynana degillermi ahhh varya benimkininde seninkinden geri kalır yanı yok. benimkide cahil alttan aldio ama banane onların cahilliklerinden. dimi ama... ooff bak sinirlendim :)
ozaman cahillerse senle benle muhattab etmicek ana babasını..alla alla...hasta bakmak istesem doktor olurdum...adam eğitmek istesem öğretmen...

ne üzücü şeyler bunlar ya hadi kadını anladım dedi sana da kocan ne diye seni azarladı susmasını bilmiyo mu senin arkanda dursa ne olur sanki

ozaman cahillerse senle benle muhattab etmicek ana babasını..alla alla...hasta bakmak istesem doktor olurdum...adam eğitmek istesem öğretmen...
aynen tatlım bencede ben artık kaynanamı tınlamıorum hee diyip geçiyorum. beni üzecek bişey dersede pat cevap veriyorum. valla eltilerim bile korkuyor benden artık :)))

Annesi diyorum saygı duymak istiyorum ama yani inan evlendiğimden beri nerdeyse herhafta ordayız. Artık vıcık vıcık bir hal oldu. Evime haftaiçi yetişemiyorum haftasonu olsun toparliim diyorum. Hoop onlara gdicez. Sonra kavga anında ben yetiştiremiyormuşum, evliliğe alışamamışım, ailemden kopamamışım, bazılarını sinirle söylüyo ama bende izi kalıyor işte. Bundan sonra ben sakin olmaya çalışıcam. Çünkü ben tepki gösterdikçe, bişilere inat ettikçe oda ediyor. Kendim için evliliğim için katlanıyoruz işte. Dualar ediyorum Rabbim hayırlısıyla daha batıya onlarda daha uzağa biryerlere gitmeyi nasip etsin. Hayırlısıyla, mutlulukla inşallah. Çünkü anlamıyorlar yoktan. Gitmediğimiz hafta yada gitmeyi düşünmediğimiz hafta bişiler bulup illa getirmeye çalışıyorlar. Bende ailemin yanına gitmek istiyorum ama sorun çıkacak diye bişi diyemiyorum. Sen sabret ben sen istemeden yaparım bazı şeyleri. Yeterki fedekarlığını görüm diyor. Ama onada inancım kalmıyor. Daha ilk yıldan böyle olurmu acaba?

ee bide dua edin dedin diyelim içten edeceği ne malum tabiki herşeyin hayırlısını istemek lazım rabbimden.eşine de seninle benim duam yeter isteyen kendi eder benim dememi mi bekliyolar diye.benim kayınvalidem hiç bu konulara girmezdi belli ederdi az istediğini de üstelemezdi.mayıs 15 benim doğum günüm bana 7 sıra taşlı tüzük almış verirken bu sen bu eşin bunlarda diğerleri dedi en son dedği o ki iyi niyetli dua etmiş o zaman meleğim varmış karnımda :) şimdi düşünüyom geriye 5 kalıyo ya 5 tane mi olur nasıl bakarım diye

Kusura bakma ama esin de az degil yani. Ne alaka kadin gibi her lafa atliyo hemen? Sen fazlasin bence o aileye.

geçer tatlım geçer ben 2 yıldır çektim şimdi şimdi kocamda anlıyor bazı şeyleri artık...

ne üzücü şeyler bunlar ya hadi kadını anladım dedi sana da kocan ne diye seni azarladı susmasını bilmiyo mu senin arkanda dursa ne olur sanki

İşte bende onu istiyorum. Birkere savunduunu görsem. Ne biliyomuşum söylemediğini. Ya inanın çok sevmesem eşimi, katlanılmaz yani. Dediğim gibi kötü diiller ama okadar cahillerki, ve cahilliklerinin farkında değiller, herşeyi ben biliyorum havasındalar. Bunları topu böyle.

ben çok duydum bunları ama sen fedakarlık ettikçe o daha fazlasını istiyor...kendi ailenden koparıyor...kendi ailesine itiyor..bunun adı fedakarlık oluyor...evlilik nerde ozamn..karı koca birlikte aktivite nerede...çocuk olunca bu günlerdeki gibi serbest olabilecekmiyiz...birde diyordu bana onlar yaşlı biz genciz daha çok vaktimiz var...dedim ya ben önce öldüm ...o allahın takdiriymiş...gelde çatlama

en iyisi dua etmek canım inşallah allahım kabul ederde rahata kauşrsun zor şey arada kalmak ilk yılların güzelliği gelmez ki tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…