Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

mantık yok ki az düşünse demez öyle hiç takma sal kendi meralarına orda otlansınlar bi süre

Kusura bakma ama esin de az degil yani. Ne alaka kadin gibi her lafa atliyo hemen? Sen fazlasin bence o aileye.

:) hiiç az değil hemde ....kadın gibi herşeye karışıyor ya diyorum işin yokmu senin...abuk subuk şeylere müdahale ediyorsun...valla ya fazlayım ben bunlara ...benim imtihanım demekki böyle..

Aynen oyle oluyo ama dogru yoldasin. Senin saygidan sesin cikmiyo ya? Onlar da seni ezik sanip daha cok ezmeye ugrasiyolar. Aferin devam et sagdan sagdan :)

Ya bende diyorum bide sabredip deneyim. Ya valla ben çok rahat bi insandım, sürekli stres, gerginlik bunlarda. Gittikçe bende geriliyorum. Yapmamaya çalışıyorum çünkü en başta kendime zarar veriyorum. Ama başarıcam, yani sonuçta Allah korusun ama eğer ayrılırsakda ben elimden geleni yaptım diecem.

Aynen oyle oluyo ama dogru yoldasin. Senin saygidan sesin cikmiyo ya? Onlar da seni ezik sanip daha cok ezmeye ugrasiyolar. Aferin devam et sagdan sagdan :)
kız öle yapınca daha kıymetli oluyorsun :)) test ettim onayladım :) şimdi köye gittiler kurbanda gelirler:) ayda bir ararım hehehhu :)

:) hiiç az değil hemde ....kadın gibi herşeye karışıyor ya diyorum işin yokmu senin...abuk subuk şeylere müdahale ediyorsun...valla ya fazlayım ben bunlara ...benim imtihanım demekki böyle..

Canım bende öyle diyorum, elbet bununda bir mükafatı vardır. Rabbim görüyor hepsini. Ya diyorum bişekilde bir günahımın bedeli, burda çıkıyor Ahirette çıkmicak. Yada benim imtihanım bu mükafatı çok güzel olacak. İşte bunu birde sinir anımda hatırlasam. Bazen gözüm dönüyor sinirden. Benimde tedaviye ihtiyacım var galiba. Buarada mesaj attım canım sana.

Miyopi kuzum sende bir lafini bir kere söyle sonrada devam derse ayni seyi de heee heee anne bakariz yapariz hayirlisiyla ol gün ola

katılıyorum arkadaşıma.burdaki herkes sana katlandı seni sevdi de bi onlar mı sevemedi dertleri ne ki :?

derdi ne bir bilsem başka gelin olsa varya...o kadını napardı eşine yalanlar söylerdi kandırırdı...ailesine kışkırtırdı...ben bunların hiçbirini yapmıyorum...zaten kendide biliyor bence benim onla uğraşmadığımı yada...oğluna güveniyor yada...erkek ya hani...

ayrılık falan düşünme hemen ! başarırsın. azcık dişini göster ama tatlı tatlı :) sonra zaten ne derlerse tamam de sen yine bildiğini oku :) tabi kayınvaliden ler için öle. kocanında gönlünü hep hoş tut. kocanın yanında onların gönlünü hoş tut. sonra zaten kocanın gönlünü yapiosun. kendini üzmeye degmior. ben 2 sene çektim. şimdi öğrendim yolu. tınlamıotum artık. kıymetliyim :) tamam biraz ikili oynuyorum ama onlar bunu hak edio :) eee bende mutlu olmayı :))

Kizim sen ne yap et kocani kendine cekmeye bak. O tarafin etkisini azalt biraz. Naz mi yapiyosun, uzgun mu duruyosun, sen isini bilirsin ama artik el at bence. Kaderim deyip ezdirme kendini kimseye.

Ayy allah korusun canim ya.

Allah firsat vermesin ama en guzeli biraz ses cikarabilmek.

Kizlar ben cikiyorum kocisim geliyomus.

Bir de filmde kadin patlamis misir dedi su an asermem tavan yapti misir patlaticam.

Optum sizi cok cok :)

bak hepsi geçecek bunların eminim yakında anne olacaksın ve bebeğin seni yanlız bırakmıcak korucak herkese karşı babasından bile :) kıymeti o zaman görürsün görmezsen de umursayacağını sanmıyorum :)

2 yıl sonra kaynanamlara davranışım degişti şimdi kaynanam arkamda dolandıında bi gözüne bakıyorum anam bi bakıyom yok olmuş arkamdan :) hehehehu çok hoşuma gidio ama birazda içim burkuluo :) beni bu hale onlar getirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…