Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canım o nasıl bişi, noluyor yani. Çok yorulunca falanmı oluyor yoksa sebepsizmi?
canımmm böle sanki adet olacak gibi bi his oluyor kasıkların tutuluyor resmen tabi çok yoruluncada olur ama daha çok suszuluk bunu tetiklermişö suyuda ben dün az içmiştim ve bunlar doğuma hazırlık kasılmalarıymış çoğunlukla 28. haftada başlarmış ama bazen 25. haftada da görülebilirmiş normal doğum sancısına göre düzensiz olan çoğunlukla ağrısız braction hicks kasılmaları deniyor bitanem nettede var doğuma hazırlık kasılmaları diye geçiyor e bu kasılma olunca pozisyon değiştirmekle geçermiş ve 4 ,5 bardak su içince bende dün b,r iki saat uzandım geçti şükür he bide ayakları üşütmicen soğuda durmucann ki kasılmalarını tetiklemesin benim soğuk felaket tetikliyor kasılmalarımı ve çoğunluklada sebepsiz doğuma hazırlık kasılması diye geçiyor bitanem ama düzenli aralıklarla olursa o zaman doktora gitmekde fayda var bende hep kontrol ediyorum o yüzden şu son günlerde başladı
çalışıyorum diede bana haber vermediler sanmırım bu çocuk kasıkalrımda bişiler yapıyo dolaşıyodur heralde böle guruk guruk bişiler oluyo anam yoksda çıkmakmı istiyo :44:
BENİMDE ÖYLE BİTANEMM GURUK GURUK BALON patlatıyor içimde sıpa normal yani kuzumm
"her kim ki Muharremin 9-10'unda (23-24 kasım) ya da 10-11'inde (24-25 kasım) oruç tutarsa 2 yıl ibadet etmiş gibi olur" (hadis-i şerif)
Allah razı olsun canımm benimmm

kızlar ben üşüttüm galiba midem çok bulanıyooo
bu arada miyopi kan testini geçen hafta bugün yaptırmıştım yarın sabah test yapcam tek çizgi olursa söktürücü içcem atık en son 29 eylül de adet oldum çatlamak üzereyim artık

geçmiş olsunnnn yavrummm yaaa ay inşallahh üşütme değildirde güzel bi haberdir hadi inşallahh bitanemm bekle kuzumm yarını inşallahh güzel haberlelerle gelirisinnnn aminnnnnnnnnnnn

geçmiş olsunnnn yavrummm yaaa ay inşallahh üşütme değildirde güzel bi haberdir hadi inşallahh bitanemm bekle kuzumm yarını inşallahh güzel haberlelerle gelirisinnnn aminnnnnnnnnnnn
amin canım saol yarın eğer çift çizgiyi görürsem kafayı yerim bu bi mucize olur ama biliyorum ben boşa bekliyorum rabbim hayırlısını versin ibşallah en kısa zamanda bizde kavuşurz meleklerimize

anam benim ozaman ağrılarım falan kramplarım oluyo karnımda yaklaşıyo diemi 31. haftamdayım :44:

ayyy mutfagı anca temizledim bol bol domestos hahaha
daha yatak odası, salon, oturma odası hol banyo tuvalet varrrr :))) allahım yardım et bana :))))))))))))

çamaşırlar yıkanacak........

en zoru bitti mutfak :)

iç canım ya fazla kalsiyumun magnezyumun zararı olmaz ki
kramplar çok can yakıyor
ben dayanamıyorum

miyopicim ilk dönemlerde canın birşey istemeyebilir
ama ye sen
sonra kan şekeri düşüyor daha kötü hissediyorsun
evden en azından ekmek arası bi şeyler olsun çantanda devamlı
yada şu çikolatalı sütler falan var ya onlardan olsun muhakkak
vücudun hamileliğe alışana kadar böyle şeker tansiyon düşmeleri oluyor
alıştıktan sonra rahatlarsın inşallah

neyyyyyy promu fiterol muuuuuu
tarif istiyorum profiterolun

2gündür pek bişi yiyemiyorum canım, ondan galiba bulantılar arttı 2 gündür. Öğlen giderken kustum zaten yine. her tarafa imzamı bıraktım öğlen yedim biraz bişiler ama şuan yine bulanıyor

2gündür pek bişi yiyemiyorum canım, ondan galiba bulantılar arttı 2 gündür. Öğlen giderken kustum zaten yine. her tarafa imzamı bıraktım öğlen yedim biraz bişiler ama şuan yine bulanıyor
bulantılar iki üç hafta falan daha sürer
sonrasında rahatlarsın inşallah canım
ama kusacağını bilsen de ye
ben lokmayı yutarken 10dk kalmadan çıkacağını bilerek yiyordum
az az sık sık

Kızlar doktorumdan mail geldi kimyasal gebelik yaşamışım sağlıklı olmadığı içinde vucut adetle atmış herseyin hayırlısı rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavruma kavusturup tekrar mutlu etcek bizi ben inannıyorummm

RAbbim sağlıklı sıhhatli kuzucuklar versin hepimize eylülcüm
sende kendini fazla hırpalama adetsin diye

amin inşallah eylülüm kenzül arşa devam sabah namazlarından sonra okuyabilirsen daha iyi sanki

RAbbim sağlıklı sıhhatli kuzucuklar versin hepimize eylülcüm
sende kendini fazla hırpalama adetsin diye

amin inşallah eylülüm kenzül arşa devam sabah namazlarından sonra okuyabilirsen daha iyi sanki
saolun kızlarr merys :)) kız evi kırklıyom :))) elim degmişken bitirim :)

dimeh evet bir gün sabah namazında kalkıp okurum canım saollll

tatlım sen hamilesin gibime geliyor inşallah öyledir yaaa... Baksana baya bir geçmiş adetin hadi inş. çift çizgiyi görürsün.
İdrarda yap olmazsa kanda da yap içeceksen öyle iç cnm söktürücüyü

kızlar sabahtan beri anca oturdum ama bir dünya işim war daha kocişimin doğum günü pasta yaptım ona tamamen bitince resmini atarım görürsünüz :):)

gardolabımı dökmüştüm dün kalanını yerleştirdim bir yandan da çamaşır yıkıyorum baya bir koşturmacadayım sabahtan beri daha da çok işim war bir bakmaya geldim ne yapıyorsunuz die

sagocum kolay gelsin.. rabbim eşin ve sana bebeişlerinizle beraber mutlu-huzurlu uzun ömürler versin canım
evet bayaa bi gecikti benim sabah test yapcam büyük ihtimal çıkmayacak bişey ve söktürücü içicem artık yapcek bişe yok herşeyin hayırlısı

Canım sen yap bakalım testini ne çıkıcak. Birde diyelimki hamilelik var ve söktürücü içtin, sıkıntı yaratıyormu acaba? Birde söktürücü kaç gün içiliyor? Benimde ramazanda gecikmişti, doktor verdi ozaman ama ben zaten hazır oruçlarımı tutuyorum diye içmedim, kafamda rahatlayınca 3 gün sonra olmuştum zaten

doktor bana tarlutal diye bi ilaç verdi bunu iç 10 gün içinde adet olursun demişti canım ama hiç bakmadım nasıl içiliyo napıyo içeriğini bilmiyorum eve gidince bakarım bi sabah yazarım buraya sonucu

doktor bana tarlutal diye bi ilaç verdi bunu iç 10 gün içinde adet olursun demişti canım ama hiç bakmadım nasıl içiliyo napıyo içeriğini bilmiyorum eve gidince bakarım bi sabah yazarım buraya sonucu
canım yarın sen testini yap inşallah güzel haberlerle gelirsin canım İNŞALALHHH

bende 2 yıl önce kullanmıştım 2 hafta adetim geçikmişti ve ben korundugum için hamile olmadığımı biliyordum :) o gün içtim sabahı adet olmuşum :) belkide içmeseydim yine olacaktım yanii kafanı rahatlat hamile degilsen gelir... dr banada adet olana kadar iç adetin geldiğinde bırak demişti...

inşallah sen hamilesindir.

Canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin buraya. Çift çizgi çıkmazsa da bence 1 gün daha bekle, kafan rahatlayınca belki olursun. İnşallah çift çizgi çıkarda hiçbirine gerek olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…