canımmm böle sanki adet olacak gibi bi his oluyor kasıkların tutuluyor resmen tabi çok yoruluncada olur ama daha çok suszuluk bunu tetiklermişö suyuda ben dün az içmiştimCanım o nasıl bişi, noluyor yani. Çok yorulunca falanmı oluyor yoksa sebepsizmi?
BENİMDE ÖYLE BİTANEMM GURUK GURUK BALON patlatıyor içimde sıpaçalışıyorum diede bana haber vermediler sanmırımbu çocuk kasıkalrımda bişiler yapıyo dolaşıyodur heralde böle guruk guruk bişiler oluyo anam yoksda çıkmakmı istiyo :44:
Allah razı olsun canımm benimmm"her kim ki Muharremin 9-10'unda (23-24 kasım) ya da 10-11'inde (24-25 kasım) oruç tutarsa 2 yıl ibadet etmiş gibi olur" (hadis-i şerif)
kızlar ben üşüttüm galiba midem çok bulanıyooo
bu arada miyopi kan testini geçen hafta bugün yaptırmıştım yarın sabah test yapcam tek çizgi olursa söktürücü içcem atıken son 29 eylül de adet oldum çatlamak üzereyim artık
amin canım saol yarın eğer çift çizgiyi görürsem kafayı yerim bu bi mucize olur ama biliyorum ben boşa bekliyorumgeçmiş olsunnnn yavrummm yaaa ay inşallahh üşütme değildirde güzel bi haberdir hadi inşallahh bitanemm bekle kuzumm yarını inşallahh güzel haberlelerle gelirisinnnn aminnnnnnnnnnnn
canımmm böle sanki adet olacak gibi bi his oluyor kasıkların tutuluyor resmen tabi çok yoruluncada olur ama daha çok suszuluk bunu tetiklermişö suyuda ben dün az içmiştimve bunlar doğuma hazırlık kasılmalarıymış çoğunlukla 28. haftada başlarmış ama bazen 25. haftada da görülebilirmiş normal doğum sancısına göre düzensiz olan çoğunlukla ağrısız braction hicks kasılmaları deniyor bitanem nettede var doğuma hazırlık kasılmaları diye geçiyor e bu kasılma olunca pozisyon değiştirmekle geçermiş ve 4 ,5 bardak su içince bende dün b,r iki saat uzandım geçti şükür he bide ayakları üşütmicen soğuda durmucann ki kasılmalarını tetiklemesin benim soğuk felaket tetikliyor kasılmalarımı ve çoğunluklada sebepsiz doğuma hazırlık kasılması diye geçiyor bitanem ama düzenli aralıklarla olursa o zaman doktora gitmekde fayda var bende hep kontrol ediyorum o yüzden şu son günlerde başladı
BENİMDE ÖYLE BİTANEMM GURUK GURUK BALON patlatıyor içimde sıpanormal yani kuzumm
Allah razı olsun canımm benimmm
iç canım ya fazla kalsiyumun magnezyumun zararı olmaz kiyaa kızlar ılk doktorum yazmıstı bana kalsıyum ve magnezyum ılacı..
ama ben o doktorumu degısınce onun yazdırdıgı ılaclarıda almadım..
suankı doktorum sıkayetıme göre ılac yazıyor..cunku ben ılac kullanmak ıstemıyorum hıc.
gercı suankı doktorumun henuz bu bacak agrımdan ve kasılmasından haberı yok..2 haftadır böyle cunku..
bu kalsıyum ve magnezyum eksıklıgının bebege bı zararı varmı?
yoksa ben agrıya razıyım yanii cekerım..(
miyopicim ilk dönemlerde canın birşey istemeyebilirCanım yalnız ağrın artabilir. Bizim burda bi hamile bayan daha var. Onunda üst bacağında uyuşma, hissizlik şeklinde oluyormuş hatta yayıldı falan diyordu hissiz alan için. Bebeğe zararı varmıdır bilmiyorum ama sonuçta vitamin ve mineral eksikliği. Bence konuş doktorunla bian önce.
Benimde şuan başım çok fena dönüyor, krakerim bitti, markettede balık kraker varmış, oda kesmedi. Kalksam bayılacak gibiyim napim ben ya
gunaydın kızlar:))
ya sızede oluyomu bılmıom ama ben ne zaman profıterol yapsam hep mısafır gelıo
dun kocam hastaydı gercı bugunde hasta ya :)
dedı profıtrol yapsana canım cok cektı ıstemeye ıstemeye de olsa kalktım yaptım
bu ne ettı uyuya kaldı
bende cıkolata sosunu dokmedım dedım bugun dokeyım
az once ablam aradı aksam musaıtsenız gelcez dıe
dedım ne demek gelın
ya cok sık da yapmam hee tmm her ay mutlaka 1 defa yaparım
ama o gune nasıl denk gelıo bırı anlamıom
neysekı ev temız ama yınede supurup sıleyım,,
bıde borek edım tmm
ben gelemeyebılırm bugun dıkat edın kendınıze
ama yarın burdayım kocam ıse gıtcekkkkkk
eylul gelırse dınlenmesını soyleyın lekenmeye baslamıs dun,,
iç canım ya fazla kalsiyumun magnezyumun zararı olmaz ki
kramplar çok can yakıyor
ben dayanamıyorum
miyopicim ilk dönemlerde canın birşey istemeyebilir
ama ye sen
sonra kan şekeri düşüyor daha kötü hissediyorsun
evden en azından ekmek arası bi şeyler olsun çantanda devamlı
yada şu çikolatalı sütler falan var ya onlardan olsun muhakkak
vücudun hamileliğe alışana kadar böyle şeker tansiyon düşmeleri oluyor
alıştıktan sonra rahatlarsın inşallah
neyyyyyy promu fiterol muuuuuu
tarif istiyorum profiterolun
bulantılar iki üç hafta falan daha sürer2gündür pek bişi yiyemiyorum canım, ondan galiba bulantılar arttı 2 gündür. Öğlen giderken kustum zaten yine. her tarafa imzamı bıraktımöğlen yedim biraz bişiler ama şuan yine bulanıyor
Kızlar doktorumdan mail geldi kimyasal gebelik yaşamışımsağlıklı olmadığı içinde vucut adetle atmış herseyin hayırlısı rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavruma kavusturup tekrar mutlu etcek bizi ben inannıyorummm
Kızlar doktorumdan mail geldi kimyasal gebelik yaşamışımsağlıklı olmadığı içinde vucut adetle atmış herseyin hayırlısı rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavruma kavusturup tekrar mutlu etcek bizi ben inannıyorummm
RAbbim sağlıklı sıhhatli kuzucuklar versin hepimize eylülcüm
sende kendini fazla hırpalama adetsin diye
saolun kızlarr merys :)) kız evi kırklıyom :))) elim degmişken bitirim :)amin inşallah eylülüm kenzül arşa devam sabah namazlarından sonra okuyabilirsen daha iyi sanki
kızlar ben üşüttüm galiba midem çok bulanıyooo
bu arada miyopi kan testini geçen hafta bugün yaptırmıştım yarın sabah test yapcam tek çizgi olursa söktürücü içcem atıken son 29 eylül de adet oldum çatlamak üzereyim artık
tatlım sen hamilesin gibime geliyor inşallah öyledir yaaa... Baksana baya bir geçmiş adetin hadi inş. çift çizgiyi görürsün.
İdrarda yap olmazsa kanda da yap içeceksen öyle iç cnm söktürücüyü
sagocum kolay gelsin.. rabbim eşin ve sana bebeişlerinizle beraber mutlu-huzurlu uzun ömürler versin canımkızlar sabahtan beri anca oturdum ama bir dünya işim war daha kocişimin doğum günü pasta yaptım ona tamamen bitince resmini atarım görürsünüz :):)
gardolabımı dökmüştüm dün kalanını yerleştirdim bir yandan da çamaşır yıkıyorum baya bir koşturmacadayım sabahtan beri daha da çok işim war bir bakmaya geldim ne yapıyorsunuz die
sagocum kolay gelsin.. rabbim eşin ve sana bebeişlerinizle beraber mutlu-huzurlu uzun ömürler versin canım
evet bayaa bi gecikti benim sabah test yapcam büyük ihtimal çıkmayacak bişey ve söktürücü içicem artık yapcek bişe yokherşeyin hayırlısı
doktor bana tarlutal diye bi ilaç verdi bunu iç 10 gün içinde adet olursun demişti canım ama hiç bakmadım nasıl içiliyo napıyo içeriğini bilmiyorum eve gidince bakarım biCanım sen yap bakalım testini ne çıkıcak. Birde diyelimki hamilelik var ve söktürücü içtin, sıkıntı yaratıyormu acaba? Birde söktürücü kaç gün içiliyor? Benimde ramazanda gecikmişti, doktor verdi ozaman ama ben zaten hazır oruçlarımı tutuyorum diye içmedim, kafamda rahatlayınca 3 gün sonra olmuştum zaten
canım yarın sen testini yap inşallah güzel haberlerle gelirsin canım İNŞALALHHHdoktor bana tarlutal diye bi ilaç verdi bunu iç 10 gün içinde adet olursun demişti canım ama hiç bakmadım nasıl içiliyo napıyo içeriğini bilmiyorum eve gidince bakarım bisabah yazarım buraya sonucu
doktor bana tarlutal diye bi ilaç verdi bunu iç 10 gün içinde adet olursun demişti canım ama hiç bakmadım nasıl içiliyo napıyo içeriğini bilmiyorum eve gidince bakarım bisabah yazarım buraya sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?