Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sanmıyorum eylülcüm ama en azından kafam rahatlasın diye test yapıp içicem işte.. düşündükçe gelmiyor sanırım takıntı oldu bende bi an önce adet olim de çalışmalar başlasın sana yetişiyim dimeee belki gelecek ay çifte mutluluk yaşarız senle

herseyin hayırlısı kuzumm varsa hamilelik sende miyopiyle aynı olursun kızzzzzz :)) 2 aylık olursun :)

ben size yetişirim artık hahah :)

Son düzenleme:
Yarın güzel haberlerini verirsin inşallah buna ihtiyacımız var canımmmmmmmm
hayırlısı artık canım şu an bile karnım ağrıyo sürekli geliyor sanıyorum yok gelmiyor
doktor bana klomen verdi adetten sonra onu kullancam işte bi de sen yapıyon ya ateş ölçme yöntemi onu yapsam diyorum bu ay nasıl yapcem ben onu anlatsana bana

Son düzenleme:

Canım ben de klomene baslıcam adet olur olmaz ama ılk gunu gel dedı bana doktor yumurta takıbıne baslıcaz artık çünkü
senı çağırmadı mı kafana göre sakın içme klomeni çünkü çok az bı doz asımının bıle zararı var
demekki senınde yumurtlamanda sorun var canım
inşallah bunlara gerek kalmazda güzel haberler verırsın bize

valla özgecim bende tam anlamış değilim. herkes yumurta takibinden bahsediyor. ama bana doktorum adetten sonra 5 gün klomen kullanacaksın, 4 gün ara vereceksin. sonra 5 günde duphaston kullanacaksın dedi. yine gel falan demedi. bende o zaman bilmediğim için sormadım. ama şu an çok karışığım işte iş yerinde izin alıp tekrar gitmem de sıkıntı. bakalım bi adet olayım da olmadı yine giderim doktora :44:

canım bana düşmez ama o doktor bıraz tırt gıbı geldi bana benım doktor bana dedıkı hatta bız hep eşimle gıderız muayeneye esımıde sokar odaya konusmak ıcın doktorum neyse dedıkı adetın ılk gunu gel hanı oldu ya haftasonu gırdı gelemedın bısey oldu gelemedın en gec 5.gun geleceksın mutlaka dedı
sureklı takıbımde olacaksın artık dedı cunku bu klomen bılmıyorum bılıyomusun ama yumurta gelıstırıcı doktor sureklı takıbımde olucaksın dedı bı bakarız yumurtan gelısmez bı bakarız ılaca hemen cevap verır keserız cunku bellı bır mm ulaşınca yumurtanın catlaması lazım
artı bu klomen tedavısınde ılışkı gunlerı verılıyor yumurtanın mm sıne göre ıyı bır doktor bulmaya calış canım ben de cok doktor gezdım ınanamayacaksın ama buldugum bu doktor devlet hastanesı doktoru ama ınsan...

bilmiyorum canım aslında doktorum çok ilgiliydi ama yumurta takibi falan demedi bana :44: şimdiye kadar bende çok doktor aradım en çok ilgilenen buydu diyebilirim ama yine de kafam karıştı şimdi :26: allahım bu işler ne zormuş yarabbim sen yardımcımız ol neyse bakıp görcez artık ben hele bi yarın test yapim adet olayım da olmadı giderim tekrar doktora hadi ben kaçtım mesaim bitti yarın görüşürüz kızlar hoşçakalıııııın

anam benim ozaman ağrılarım falan kramplarım oluyo karnımda yaklaşıyo diemi 31. haftamdayım :44:
canımmmmm büyük olasıkla yaşadıkların yalancı doğum sancıları aynen doğum yaklaştıkça artar rahim antremanıymış bunlar ama doktoruna söle bunları
amin canım saol yarın eğer çift çizgiyi görürsem kafayı yerim bu bi mucize olur ama biliyorum ben boşa bekliyorum rabbim hayırlısını versin ibşallah en kısa zamanda bizde kavuşurz meleklerimize
aminnnnnnnnnnnnn canımm benim aminn inşallahh güzel haberlerle gelirsiniz aminnnnnnnnnn
ayyy mutfagı anca temizledim bol bol domestos hahaha
daha yatak odası, salon, oturma odası hol banyo tuvalet varrrr :))) allahım yardım et bana :))))))))))))

çamaşırlar yıkanacak........

en zoru bitti mutfak :)
hey maşallahhhh çalışkan ev hanımı seni :)

sago cum pasta güzel olmuş ellerine sağlık,birlikte nice yaşlara eşinle inşallah....üzerinde ki narlar anti-oksidan niyetine şifa olsun....

eylüüül sen bazen fön çektirionya saçına..o da yakışıyor ama senin kıvır kıvır saçlarını daha çok sevdim ben...çok şirin:))

baya erken bır gunaydın kızlar:))

dıcenız bu saatte nıe ayaktasın
4.30 kalktık sahur ettık oruc tutalım dedık esımle
sonra namaza kadar durduk namaz kıldık o yattı ama ben uyuyamıcagım ıcın
dedım kuran okım halıyle saat oldu 7 eh zaten 8.30 kocamı kaldırcagım ıcın hıc yatmıyım dedım ,
ama olayın bıde dıer boyunu bel agrım,,
ıkı uc gundur var ama bugun costu resmen agır kaldırmadım ,hee tmm mısafır vardı ayakda kaldım
ama herzman naasılsa aynı oyleydım ,,
gercı mısafır olayında da komık bıse dııyım mı ,,
4 kısı gelceklerdı kac kısı geldıler tahmın edın 12 kısı 3 tanede cocuk 15 kısı 4 de bız 19 kısı
neysekı elım aza gıtmedıgı ıcın hersey yettı :))
kekden 4 dılım,profıtrolden 3 tana ,peynırlı borekden 1 dılım ,ıspanaklı borekden kalmadı :))
neysekı yettı de mahcup olmadım kımseye

günaydın kızlar... sabah test yaptım ve tahmin ettiğim gibi kocaman bi tek çizgi artık hiç umudum kalmadı söktürücü içmedim henüz ama içicem artık napiiim doktor klomen vermişti ama onuda kullancam mı napcam bilmiyorum. herkes yumurta takibi yaptırıyormuş klomen kullanınca ama benim doktorum öyle bişey demedi kafam karıştı. belki tekrar doktora giderim ama iş yerinden izin almam tekrar çok zor... uuuuuf bunaldım valla

canım ben bu sayfadan okuyarak yaptım ayrıntılı şekilde yazmışlar aynısını yaptım bende....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
sağol eylül baktım sayfaya ama anlamadığım bişe daha var nasıl bi dereceyle ölçcem ateşi ona göre alsam :26:

canım iyice emin olmak istersen kanda da baktır ondan sonra iç söktürücü. Sen kafaya koydun içeceksin o ilaçları :)
Kafana taktığın için de olancası gecikiyor bence hakkında hayırlısı olsun cnm benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…