Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yok sagocum yaa 2 ay oldu nerdeyse olsa çıkardı idrarda bi de kana baktırmaya gerek yok yanii... kafama çok taktım galiba ondan bu kadar gecikti içeyim bi an önce detemizlensin içim. içeriğini okudum söktürücünün hamilelik olmadığı müddetçe pek bi sakıncası yok. hem bugün içsem yarına gelir kesin

günaydın yağmurcum i,çme bekle biraz hamilleik olmadığı sürece die diyosun ya hamileysen bekle bi test yap

HAYIRLI CUMALAR CANLAR...CUMA BAYRAMIMIZ MUBAREK OLSUN INSALLAH
HAYIRLI GUZEL MUJDELER ALALIM INSALLAH HEP BERABER
nabersiniz ne var ne yok canlar

canımmmm herseyin hayırlısı ama doktora tekrar bir görün hamilelik varsa söktürücü içtiğinde çok üzülürsün

ben eczaneden aldım canım agızdan ölçüyorsun eczaneye öle söyledin mi veriyorlar. 10tl falan vermiştim ben

günaydın kızlar,,hayırlı cumalar:))
bende iğne yapanları okuyorumki biraz bilgim olsun...
kimi göbekten yapmış,kimi bacaktan,kimi koldan... kimini kocası yapmış iğneleri.benimki bayılır kalır oracıkta:))hayırlısı bakalım

günaydın canımmmm
kız benimde adet kanamam çok az sürdü yani geliyor ama çok az bugün 3cü gün sayılır ama ne bilim az gibi geldi bana

pıhtılaşma testini nasıl yaptırdın canım ne dedinde yaptılar?

bende yaptırmak istiyorum adet sorunum var benim uzun zamandır dotora gittim normal dedi. ama benim bu adet git gide azalıyor. haftaya cuma randevumu iptal ettirmemiştim bunun için tekrar gitcem! ooff yaaa adet oluyorum ama tuvaketteyken kan geliyor yoksa pedim temiz kalıyor ayy kafayı yicem korunmadan önce 7günde biterdi 7 aydır 4 günde bitiyor oda az az geliyor leen menepozamı giriyorum

3 ay önce hormon testimde prolaktin yüksek çıkmıştı başkada sorun yoktu. napcam ben ya! araştırıyorum 2 gün adet kanaması normal dio ????? kafam karıştı...

canım seninki kimyasal gebelik ya ondan adetin sapıtabilir..kimiside çok kanıyor mesela...sen adetine takılma ..folik asitine devam et..
birde adet sapıtınce cidden hamilelik yaklşıyorki sen bu ay ucundan döndün..
pıhtılaşma testi için düşük yaşaman lazım 3 tane..ama insancıl bir doktora rastlarsan rica edersen yapıyolar...10 günde çıkıyor sonuç..
ama sen prolaktine dikkat et..arkadaşım hamile kalamıyodu..prolaktin ilacını kullandığı ay hamile kaldı..yumurtan çatlamadan atılıyor prolaktin yüzünden,hafife alma yani..

kuzum benim bu az adet 7aydır böle yaklaşık doktora sordum hormon testi yaptı prolaktin çıktı sadece onuda düşürdü. aralık ayında adet olursam 3 ay olcak tedavi bittiği aralıkta tekrar ölçtürcem canım prolaktimi. cuma günü doktora gitcem bakalım neden az benim bu kanamam! dellenemecem ya!!!!!!!!

Günaydın kızlar. Sumisali hamarat hatun, bence sen çok yoruldun ondan ağrıyor belin. Birde havalar soğuyor üşütüyor olabilirsin dikkat et, dinlen biraz.

Ben bugün sabah doktora gittim. Allaha şükür sağlıkla büyüyor bebiş. 9 hafta 3 günlük gözüküyormuş, 12-13 aralıkta ense kalınlığını ölçecez dedi. Bi sıkıntımız yokmuş. Bulantılarımı sordu bende aşırı derecede değil dedim, kocam beni şikayet etti bişi yemiyor diye, oda boşver dedi 1 kilo vermişim önceki randevudan sonra. Sıkıntı edecek bişi deil dedi. Folik asit içemiyorum akşamları çok bulanıyor dedim, onu bırakabilirsin artık dedi. Asprinide 28 haftaya kadar içecekmişim. Bizde haberler böle. hareket bile ediyor dedi doktor. Kalp atışları bu sefer daha düzgün gibi geldi bana. Allahıma binlerce şükür. 1 ay sonra kritik dönemi atlatıyormuşuz ama farklı riskler var tabi dedi. Gayet sağlıklı gidiyor dedi. Öle işte benden haberler bukadar

hoşgeldiniz miyopimmm maşallahh maşallahhhhh böle güzel haberlere ihtiyacımız var tatlımmm...

çok dikkat et kendine üşütme yemek yemege çalışş... kuzum yaaaaa maşallahh kız maşallahhhhhhhhhhhh

1 ay sonra cinsiyetinide öğrenirsin inşallahhhhhhh

darısı bizlere inşallahhhhh

Az kaldı canım, bu ay köşeden döndünüz gelecek ay inşallah. Yetişceksiniz sizde bana. Ben şimdi çıkıyorum öğle arası. Gelirim 2 gibi. Öptüm

maşallah canım

geçen markette millanın dediği devam sütünü gördüm..bende gelecek ay o süte başlıyorum bakalım:))sen de bi denesene canım belki tadı iyi gelir...
benim kocamda bana derdi sen hiçbişey yemiyosun diye..ama cidden o ilk aylar zor..ben neredeyse mutfağın kapısına duvar ördürecektim..nefret etmiştm mutfaktankusma yoktu ama her an bulanıktım...sende emedur denilen tableti sorsaydın doktoruna faydasınıı gören olmuş,bulantı konusunda...sago yazmıştı sanırım

bacılar nedesiniz yaaaaaa dün işlerimi bitirdim bugün bön bön otuyom evde :))) ben adetliyim kocam oruç tuttu ona güzel yemekcikler hazırlıyım öleyseeeee madem yoksunuz! ayy sıkıldım yahu :)

miyopi canim cok sevndim hep boyle deam etsin insallahsen boyle diyince ben ormalden fazla seviniyom cunku hem hamile kalmayi cok istyorum hemde yine o yasadiklarimi yasarsam diye korkuyorum seni gordukce banada umut oluyor...
bu arada kizlar bu ploraktin tahlili icin adetliyken gitmek gerekiyomu yoksa herhangi bir gunde oluyormu?

ben geldiiim nerelerdesiniz kuzucuklarım

maşallah miyopicim çok sevindim kusum.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.. darısı bizim başımıza inşallah gelecek ay yetişiriz bizde sanaaa

bildiğim kadarıyla adetin 3. günü yapılıyor canım. bu ay bende tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum :26:

miyopi maşallah hepimize umut oluyor

evet canım prolaktin adetin 3cü günü yapılıyor. ben diğer ay baktırcam...

Gurubunuza dahil değilim ama içen tanıyorum genlede ilk 3 ay kokulardan rahatsız olunduğundan içenler bırakıp doğumdan sonra tekrar başlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…