Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

annem var kız sigarayı hiç bırakmamış ben ve abimi doğurmuş çok şükür sağlıklıyız :))

annem var kız sigarayı hiç bırakmamış ben ve abimi doğurmuş çok şükür sağlıklıyız :))

dimeh bunu beğendi :))))) çünkü kendide şuan içiyor üzülüyorum ama çok diil valla 5-6 tane o da kentin inceleri varya ondan zaten hemen bitiyo nikotini 0,1 marlboronun 10 kentin 0,1 demekki 10 kent bir marlboroya eşdeğer

hee gunaydın:)) sabahın 4.30 dan berı ayakda olunca sabah kocamı ıse yolladım 9 gıbı yataga sadece yattıgımı hatırlıom sızıp kalmısım resmen
dahada uyucakdım ama oruc tutmanın anlamı olmıcak dıe kalkdım ogle namazını kacırdım ıkındıde kaza etcem

sız napıonus ?

ya benım belım cok fena durumda ne oldu bılmem

ya canım benim mideyi boş bırakmamam gerekiyor, ilaçta içmek istemiyorum, hani yemesem bile sorun yokmuş napim artık ilaç içmekten iyidir. Sadece bulantım başladıında çubuk kraker tarzında bişiler yersem önünü alabiliyorum ama o treni kaçırırsam vay halime

Canım hiç kafaya takmamak gerekiyor. Bi kere yaşadım diye tekrar olmicak. Herşey kafada bitiyor. Biz inançlı insanlarız Rabbim onun kısmetini bu dünyada verdiyse gelecek zaten, eğer yoksa biz bişi yapabilirmiyiz, hayır. Ozaman kafaya takıp morali bozmamak gerekiyor. Benide biliyon başta nasıl korkuyordum, bide gidip salak gibi kalp durmasıyla ilgili yazılar okuyom, sanki yaşadıklarım yetmiyormuş gibi. Baktım önünü alamıyom ben bunun. Saolasınız sizlerinde çok yardımı oldu bu konuda. Nezaman gelsem rahatlattınız beni bi şekilde. Şimdilik atlattım gibi. Hani yine arada korku sarıyor içimi ama Rabbime emanet, ne olacağını o biliyor ben sadece taşıyorum o canı. Dua ediyoruz bol bol.

Birde düşük tehlikesi için 99 defa Ya Mübdi'yi duydum ben. Çok sıkılınca elimi karnıma koyup onu okuyordum, başka yapacak bişi yokki. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcaz. Sizlerde en kısa sürede hamile kalıcaksınız, Rabbimin izniyle.

kızlar bişi sorucam size hamileyken sigara içen tanıdığınız varmı acaba

Canım, benim çok yakınım olmasada çevremde vardı hamileliği sırasında ama hayırdır noldu? Sen bırakmıştın sanki? Birçok duyduğumsa hamileyken tiksinti oluşuyormuş sende olmadımı?

dinlen biraz iş yapıyosundur habire ondandır yotrma kendini

hee senı varya :)) kız bırakmadın mı :))
ya benım bıldıgım bebeklerde daha cok pısıge neden oluyomus ,,
doktorun falan bılıo mu bıse dedı mı?

içmesen iyi olurdu ama bu saaten sonra geçti artık :) kendini nasıl hissediyorsan öle davran canım napalım:)

annem maltepe içmiştir kesin hahahahahah :))))

ben nefret ediyorum kokusuna bile tahammülüm yok :) abimde içiyor sigara :) bana ters tepmiş hahah :)

kuzummm inşallah sende sağlıkla kucagına alırsın bebegini

bende hiçbişeye tiksinti olmadı aksine yiyemediğim şeyleri yiyorum

hee senı varya :)) kız bırakmadın mı :))
ya benım bıldıgım bebeklerde daha cok pısıge neden oluyomus ,,
doktorun falan bılıo mu bıse dedı mı?

yok bilmiyo sıfır sigara demişti geçenlerde sordu yok dedim aman bide onu dinleyemem nedese içicem zaten allah korusun kimseye bişi olmamış amaan üf az bişi içiyorum ((((((

heee vardım ama o ben dedğildimmm kız sen beni sildin mi yoksa bende yoksunda sen? diğer kızlar hep var hmmmmmmmmmmmm

anam face kullanmıyorum artık işyerinde sorun oldu die evdede zaten girmiyorum neyse sonuçta annen sigara içmiş ama bak sağlıklı eli ayağı düzgün kzısın allahım korusun yarabbim napıyım dayanamıyorum (((((

ya yok hıc bısede etmedım kı dun evı sıldım supurdum bıde pasta borek mısafır vardı o kadar ama 2 veya 3 gundur agrıo ,,bıde kasıklarıma vuruo bı tuhaf yanı

sumisali bişi sorucam bi kız vardı hamileydi francesmi neydi hani en iyi doktora gidiyodu falan noldu o kız bak aklıam geldi şimdi

yok bilmiyo sıfır sigara demişti geçenlerde sordu yok dedim aman bide onu dinleyemem nedese içicem zaten allah korusun kimseye bişi olmamış amaan üf az bişi içiyorum ((((((

sen bayadır ıcıosun galıba ,hanı bekarken falan,,hamıle olmadan once ne kadar ıcıodun?

ya bıde canım yanı olcagı varsa oluyo ,,benım yengem 4 cocugunda fosur fosur ıcmıs hemde nerdeyse gunde bı paket cocuklarıda gayet saglıklı hıc bı sorunları olmadı,,ama kızı da ıcıodu hamılelıkde kızında astım var kızıda ılkokula gıdıo dogdugundan berı var astımı,bayada ılerı duzeyde,gercı ablam benım hıc sıgara ıcmedı ama onun ucuncu kızında da astım var hee dusuk sevıyede ama doktor ergenlıkde atlatır dedı
bazı seyler nasıp kısmet sen elınden geldıkce engellemeye calıs ,,

çok şükür canım bir sağlık problemim yok :)) hatta anam bana 9 aylık hamileyken düğünde oryantel oynamış demişler bu çocuk özürlü doğarr :)))) hahahahhaha neyse şekerimmm senin meleginde sağlıkla doğar İNŞALAHHHH

sumisali bişi sorucam bi kız vardı hamileydi francesmi neydi hani en iyi doktora gidiyodu falan noldu o kız bak aklıam geldi şimdi

ya bılmıomkı francesca ne yapıo ,,bı ara vardı ama bayadır yok,,
o senleydı yada bır ay mı ne senden ondeydı ,zaten ılk hamıle o mu olmusdu ne,,,
ınsallah ıyıdır,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…