Gurubunuza dahil değilim ama içen tanıyorum genlede ilk 3 ay kokulardan rahatsız olunduğundan içenler bırakıp doğumdan sonra tekrar başlıyorlar
annem var kız sigarayı hiç bırakmamış ben ve abimi doğurmuş çok şükür sağlıklıyız :))
annem var kız sigarayı hiç bırakmamış ben ve abimi doğurmuş çok şükür sağlıklıyız :))
maşallah canım
geçen markette millanın dediği devam sütünü gördüm..bende gelecek ay o süte başlıyorum bakalım:))sen de bi denesene canım belki tadı iyi gelir...
benim kocamda bana derdi sen hiçbişey yemiyosun diye..ama cidden o ilk aylar zor..ben neredeyse mutfağın kapısına duvar ördürecektim..nefret etmiştm mutfaktankusma yoktu ama her an bulanıktım...sende emedur denilen tableti sorsaydın doktoruna faydasınıı gören olmuş,bulantı konusunda...sago yazmıştı sanırım
miyopi canim cok sevndim hep boyle deam etsin insallahsen boyle diyince ben ormalden fazla seviniyom cunku hem hamile kalmayi cok istyorum hemde yine o yasadiklarimi yasarsam diye korkuyorum seni gordukce banada umut oluyor...
bu arada kizlar bu ploraktin tahlili icin adetliyken gitmek gerekiyomu yoksa herhangi bir gunde oluyormu?
kızlar bişi sorucam size hamileyken sigara içen tanıdığınız varmı acaba
hee gunaydın:)) sabahın 4.30 dan berı ayakda olunca sabah kocamı ıse yolladım 9 gıbı yataga sadece yattıgımı hatırlıom sızıp kalmısım resmen
dahada uyucakdım ama oruc tutmanın anlamı olmıcak dıe kalkdım ogle namazını kacırdım ıkındıde kaza etcem
sız napıonus ?
ya benım belım cok fena durumda ne oldu bılmem
dimeh bunu beğendi :))))) çünkü kendide şuan içiyor üzülüyorum ama çok diil valla 5-6 tane o da kentin inceleri varya ondan zaten hemen bitiyo nikotini 0,1 marlboronun 10 kentin 0,1 demekki 10 kent bir marlboroya eşdeğer
içmesen iyi olurdu ama bu saaten sonra geçti artık :) kendini nasıl hissediyorsan öle davran canım napalım:)dimeh bunu beğendi :))))) çünkü kendide şuan içiyor üzülüyorum ama çok diil valla 5-6 tane o da kentin inceleri varya ondan zaten hemen bitiyo nikotini 0,1 marlboronun 10 kentin 0,1 demekki 10 kent bir marlboroya eşdeğer
ya canım benim mideyi boş bırakmamam gerekiyor, ilaçta içmek istemiyorum, hani yemesem bile sorun yokmuş napim artık ilaç içmekten iyidir. Sadece bulantım başladıında çubuk kraker tarzında bişiler yersem önünü alabiliyorum ama o treni kaçırırsam vay halime
Canım hiç kafaya takmamak gerekiyor. Bi kere yaşadım diye tekrar olmicak. Herşey kafada bitiyor. Biz inançlı insanlarız Rabbim onun kısmetini bu dünyada verdiyse gelecek zaten, eğer yoksa biz bişi yapabilirmiyiz, hayır. Ozaman kafaya takıp morali bozmamak gerekiyor. Benide biliyon başta nasıl korkuyordum, bide gidip salak gibi kalp durmasıyla ilgili yazılar okuyom, sanki yaşadıklarım yetmiyormuş gibi. Baktım önünü alamıyom ben bunun. Saolasınız sizlerinde çok yardımı oldu bu konuda. Nezaman gelsem rahatlattınız beni bi şekilde. Şimdilik atlattım gibi. Hani yine arada korku sarıyor içimi ama Rabbime emanet, ne olacağını o biliyor ben sadece taşıyorum o canı. Dua ediyoruz bol bol.
Birde düşük tehlikesi için 99 defa Ya Mübdi'yi duydum ben. Çok sıkılınca elimi karnıma koyup onu okuyordum, başka yapacak bişi yokki. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıcaz. Sizlerde en kısa sürede hamile kalıcaksınız, Rabbimin izniyle.
Canım, benim çok yakınım olmasada çevremde vardı hamileliği sırasında ama hayırdır noldu? Sen bırakmıştın sanki? Birçok duyduğumsa hamileyken tiksinti oluşuyormuş sende olmadımı?
hee senı varya :)) kız bırakmadın mı :))
ya benım bıldıgım bebeklerde daha cok pısıge neden oluyomus ,,
doktorun falan bılıo mu bıse dedı mı?
heee vardım ama o ben dedğildimmm kız sen beni sildin mi yoksa bende yoksunda sen? diğer kızlar hep var hmmmmmmmmmmmmeylül bide sen facede vardın benim dimi gelinlikle olan resim vardı o sendin dimi
heee vardım ama o ben dedğildimmm kız sen beni sildin mi yoksa bende yoksunda sen? diğer kızlar hep var hmmmmmmmmmmmm
dinlen biraz iş yapıyosundur habire ondandır yotrma kendini
ya yok hıc bısede etmedım kı dun evı sıldım supurdum bıde pasta borek mısafır vardı o kadar ama 2 veya 3 gundur agrıo ,,bıde kasıklarıma vuruo bı tuhaf yanı
yok bilmiyo sıfır sigara demişti geçenlerde sordu yok dedim aman bide onu dinleyemem nedese içicem zaten allah korusun kimseye bişi olmamış amaan üf az bişi içiyorum((((((
çok şükür canım bir sağlık problemim yok :)) hatta anam bana 9 aylık hamileyken düğünde oryantel oynamış demişler bu çocuk özürlü doğarr :)))) hahahahhaha neyse şekerimmm senin meleginde sağlıkla doğar İNŞALAHHHHanam face kullanmıyorum artık işyerinde sorun oldu die evdede zaten girmiyorum neyse sonuçta annen sigara içmiş ama bak sağlıklı eli ayağı düzgün kzısın allahım korusun yarabbim napıyım dayanamıyorum(((((
sumisali bişi sorucam bi kız vardı hamileydi francesmi neydi hani en iyi doktora gidiyodu falan noldu o kız bak aklıam geldi şimdi
kız oda iyi maşallah doğumuna az kaldı onundasumisali bişi sorucam bi kız vardı hamileydi francesmi neydi hani en iyi doktora gidiyodu falan noldu o kız bak aklıam geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?