Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sen nasılsın,,,
var mı kanaman cok nasıl gelıo parcalı mı yoksa normal adet gıbı mı oluyosun?

32 yaşındayım ben 15 yaşından beri içiyorum ve günde 2 paket marlboro içiyodum ağırdır bide o e tabi böle olunca bırakamıyosun hamileliğimde sadece 3 gün hiç içmedim sonra işte günde 5-6 tane falan olmuyo çalışıyosun işin stresi kocayla stres oluyo hamileyim die öle herşeyime he denilmiyo ne yazıkki kavga oluyo yine evde e bide biliyosunuz ben zaten kuruntuluyum bebeğe bişi olucak stresi aman bahanemi yok bana allahım korusun bişi olmaz inşallah ne bilim allaha emanet anam kim içmişse bebeler sapasağlam tosun gibi maşallah :)))))

sen nasılsın,,,
var mı kanaman cok nasıl gelıo parcalı mı yoksa normal adet gıbı mı oluyosun?
herzamanki gibi canım bugün 3cü gün işte azalmaya başladı öle yoğun degildi aksine azaldı????

cuma randevum var gidicem yine işte... anlatacam azaldı adetim die. korunurken 7gün olurdum ped yetmezdi. şimdi ilk gün bile pedim kirlenmiyor damla oluyor sadece??? çok ilginç günler yaşaıyorumm... doktora sorcam napacaksa yapsın östorejen le alakalıymış(netten baktım) bakalım napacaklarsa yapsınlar düzeltsinler şu adetimi??????**

Son düzenleme:
kizzzz su misali bata da az kaldi be agrisi sizlama senin adet erken davranip yine erkenden gelmezse kac gun sonra acep bu agrilari ona baglayasimgeldi

eylül benim de adetim çok az olur ve 3 günde biter. ama ben kendimi bildim bileli böyle. kansızlık falan var bende ondan olur mu ki :26: hep öyle olduğu içinde sormadım ben hiç :44:

eylül benim de adetim çok az olur ve 3 günde biter. ama ben kendimi bildim bileli böyle. kansızlık falan var bende ondan olur mu ki :26: hep öyle olduğu içinde sormadım ben hiç :44:
tatlım adet düzensizliği çocuk olmasına engel degilmiş... az olsun çok olsun farketmiyor bebek olurmuş. fakat hiç olmaması sorun işte! neyse benim kafama takılan 7gün olurken neden şimdilerde pedim bile kirlenmiyor... cuma doktora gidip derdimi döküp çare bulmaları gerek :)))

eylülcüm bu ne kanaması anlamadım ben geçmişi okuyamadım daha da görünce şaşırdım
canım hoşgeldin pazartesi günü hamile oldugumu öğrendim canım çarşamba günü kimyasal gebelik yaşadığığımı öğrendim. o gece lekelenmem oldu ve sabahı adet oldum ama adetim herzamanki gibiyki az geliyor bunun için cuma tekrar doktora gitcem canım

canımm ya çok geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm o nasıl birşey hala bilmiyorum allahım tekrar yaşatmasın inşallah doktor ne dedi neden kaynaklanıyo.sen nasılsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum

hım bayadır ıcıomusun cıdden ,,ehh halıyle senın bırakman zordur,,
bende ıcıom tabı ıcmek denırse dıelım buugun bı tane ıctıysem ucgun daha ıcmem bı paket alıom lıght 2 ay duruo nerdeyse cekmecede,,,
yogurt ayran cok tuketmeye calıs hanı bır nevı sıgaranın verdıgı zararı azaltır,,
ya ıcını ferah tut Allahın ıznıyle bıse olmaz

hım anladım,,adetın bıtımınde mutlaka gıt doktora eger ıcerde akmayan kan pıhtısı varsa ılac verır cunku o orda kalınca kıste neden oluyo,,
dınlenmeye calıs,,cok yorarsan kendını o zamanda kanaman az olabılır,,

canımm ya çok geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm o nasıl birşey hala bilmiyorum allahım tekrar yaşatmasın inşallah doktor ne dedi neden kaynaklanıyo.sen nasılsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum
kuzum teşekkürederim ... doktor sağlıksız oldugu için vucut attı dio. kimyasal gebeliği 100 kadından 50si yaşarmış kimisi farkedermiş kimiside adetim geçti sanıp geç adet olurmuş. bende kan testi yaptırmasaydım bilmicektim yani... geç adet oldum sanacaktım herseyde vardır bir hayır... canım napalım verende Allah alanda Allah.. boynumuz kıldan ince...

Adetlerin dönem dönem değişebiliyor benimde mesela eskiden 7 gün sürerdi, öle aşırı kanamamda olmazdı, üniversitedeyken böle değişti 10 gün sürmeye başladı ilk 3-4 gün günlük pedle idare ederim 3-4 gün ortalama gelir soraki bitene kadar yine günlük pedle. İlk başlarda kafayı taktım çok. Acaba kistmi var, bişimi var diye. Hatta ozaman doktora bile gittim. Doktor düzenin değişmiştir dedi. Artık demekki böle olucak dedi. Hatta evlendikten sonrada ilk başlarda gittim yine, hem maksat doktor deneyim hemde bunu soriim diye. Hep düzenin artık böle demekki dediler. Belki sendede öle bişi olmuştur. Hem az gün sürmesi daha güzel deilmiki? Ne bilim ben mesela oluyorum ilk günler bişi gelmediği için hani acaba oldummu olmadımmı, namaz kılcammı, oruç tutcammı diye diye geçiyor. Hele ramazanda zaten adet yüzünden yarısı gidiyor. Al işte gelecek senede doğumdan sonra emziriyorum diye gidicek, zaten geriden gelen borçlar var. Allahım hepsinden kurtulmayı nasip etsin. Bence çok kafaya takma, vücut dengen değişiyor belkide. Yine git doktora sor tabikide ama korkulacak bişi olduunu sanmıyorum.

evet canım doktora gitcem cuma günü bakalımmmmm hayırlısı :))

sen annem gibi içiyosun :))) salem içer bide o baca gibi tüter o içerken :))) allah razı olsun canım allaha emanet yiyorum ya yoğurt ve meyve acayip tüketiyorum hamileikte kusmadım çok yemekten kusucam mide fesatı geçiricem badem ceviz yoğurt meyva peynir sebze bol bol yiyorum

kizzzz su misali bata da az kaldi be agrisi sizlama senin adet erken davranip yine erkenden gelmezse kac gun sonra acep bu agrilari ona baglayasimgeldi

muzmutum hosgeldın:))

walla bata benım ne kaldı hesaplıyım 8 gun falan var ıstde:)
ya gelmesın erken adet ıstemıorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten erken gelsede gelmesede kocam dedı bu ay gıtcez doktora kacamasın
ya belım ıkı uc gundur fena durumda ,bıde sag ve sol kasıkda sancı var ama belıme dogru gırıo agrı ,,yanı bı tuhaf bu ay sancı cekıom,,
onun dısında goguslerımde sorun yok acımıolar,
yanı gebelık mı pek sanmıom
ya bıde akıntı olmuyom ben ya ,,hanı boyle o sumuksu akıntıdan sonra beyaz gelırdı ya sımdı sankı ıcınebı damla yesıl boya dusmus gıbı bı akıntı geldı ama cok flu bı yesıllık vardı,onun dısındada bısey yok kasıntı falan ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…