çok şükür canım bir sağlık problemim yok :)) hatta anam bana 9 aylık hamileyken düğünde oryantel oynamış demişler bu çocuk özürlü doğarr :)))) hahahahhaha neyse şekerimmm senin meleginde sağlıkla doğar İNŞALAHHHH
sen bayadır ıcıosun galıba ,hanı bekarken falan,,hamıle olmadan once ne kadar ıcıodun?
ya bıde canım yanı olcagı varsa oluyo ,,benım yengem 4 cocugunda fosur fosur ıcmıs hemde nerdeyse gunde bı paket cocuklarıda gayet saglıklı hıc bı sorunları olmadı,,ama kızı da ıcıodu hamılelıkde kızında astım var kızıda ılkokula gıdıo dogdugundan berı var astımı,bayada ılerı duzeyde,gercı ablam benım hıc sıgara ıcmedı ama onun ucuncu kızında da astım var hee dusuk sevıyede ama doktor ergenlıkde atlatır dedı
bazı seyler nasıp kısmet sen elınden geldıkce engellemeye calıs ,,
kız oda iyi maşallah doğumuna az kaldı onunda
herzamanki gibi canım bugün 3cü gün işte azalmaya başladı öle yoğun degildi aksine azaldı????sen nasılsın,,,
var mı kanaman cok nasıl gelıo parcalı mı yoksa normal adet gıbı mı oluyosun?
facede var görüyorum iyi maşallahhh oda senle doğurcak sanırım :) hayırlısı inşalalhhhhayır görünmüyo aklıma geldi o da sigara içiyodu ordan hatırladım
facede var görüyorum iyi maşallahhh oda senle doğurcak sanırım :) hayırlısı inşalalhhh
Aminn canımmm Aminnnnnnnnnnnamin allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin
eylül benim de adetim çok az olur ve 3 günde biter. ama ben kendimi bildim bileli böyle. kansızlık falan var bende ondan olur mu ki :26: hep öyle olduğu içinde sormadım ben hiç :44:herzamanki gibi canım bugün 3cü gün işte azalmaya başladı öle yoğun degildi aksine azaldı????
cuma randevum var gidicem yine işte... anlatacam azaldı adetim die. korunurken 7gün olurdum ped yetmezdi. şimdi ilk gün bile pedim kirlenmiyor damla oluyor sadece??? çok ilginç günler yaşaıyorumm... doktora sorcam napacaksa yapsın östorejen le alakalıymış(netten baktım) bakalım napacaklarsa yapsınlar düzeltsinler şu adetimi??????**
tatlım adet düzensizliği çocuk olmasına engel degilmiş... az olsun çok olsun farketmiyor bebek olurmuş. fakat hiç olmaması sorun işte! neyse benim kafama takılan 7gün olurken neden şimdilerde pedim bile kirlenmiyor...eylül benim de adetim çok az olur ve 3 günde biter. ama ben kendimi bildim bileli böyle. kansızlık falan var bende ondan olur mu ki :26: hep öyle olduğu içinde sormadım ben hiç :44:
canım hoşgeldin pazartesi günü hamile oldugumu öğrendim canım çarşamba günü kimyasal gebelik yaşadığığımı öğrendim. o gece lekelenmem oldu ve sabahı adet oldumeylülcüm bu ne kanaması anlamadım bengeçmişi okuyamadım daha da görünce şaşırdım
canım hoşgeldin pazartesi günü hamile oldugumu öğrendim canım çarşamba günü kimyasal gebelik yaşadığığımı öğrendim. o gece lekelenmem oldu ve sabahı adet oldumama adetim herzamanki gibiyki az geliyor bunun için cuma tekrar doktora gitcem canım
32 yaşındayım ben 15 yaşından beri içiyorum ve günde 2 paket marlboro içiyodum ağırdır bide o e tabi böle olunca bırakamıyosun hamileliğimde sadece 3 gün hiç içmedim sonra işte günde 5-6 tane falan olmuyo çalışıyosun işin stresi kocayla stres oluyo hamileyim die öle herşeyime he denilmiyo ne yazıkki kavga oluyo yine evde e bide biliyosunuz ben zaten kuruntuluyum bebeğe bişi olucak stresi aman bahanemi yok bana allahım korusun bişi olmaz inşallah ne bilim allaha emanet anam kim içmişse bebeler sapasağlam tosun gibi maşallah :)))))
herzamanki gibi canım bugün 3cü gün işte azalmaya başladı öle yoğun degildi aksine azaldı????
cuma randevum var gidicem yine işte... anlatacam azaldı adetim die. korunurken 7gün olurdum ped yetmezdi. şimdi ilk gün bile pedim kirlenmiyor damla oluyor sadece??? çok ilginç günler yaşaıyorumm... doktora sorcam napacaksa yapsın östorejen le alakalıymış(netten baktım) bakalım napacaklarsa yapsınlar düzeltsinler şu adetimi??????**
kuzum teşekkürederim ... doktor sağlıksız oldugu için vucut attı dio. kimyasal gebeliği 100 kadından 50si yaşarmış kimisi farkedermiş kimiside adetim geçti sanıp geç adet olurmuş. bende kan testi yaptırmasaydım bilmicektim yani... geç adet oldum sanacaktımcanımm ya çok geçmiş olsun.inanki çok üzüldüm o nasıl birşey hala bilmiyorum allahım tekrar yaşatmasın inşallahdoktor ne dedi neden kaynaklanıyo.sen nasılsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum
herzamanki gibi canım bugün 3cü gün işte azalmaya başladı öle yoğun degildi aksine azaldı????
evet canım doktora gitcem cuma günü bakalımmmmm hayırlısı :))hım anladım,,adetın bıtımınde mutlaka gıt doktora eger ıcerde akmayan kan pıhtısı varsa ılac verır cunku o orda kalınca kıste neden oluyo,,
dınlenmeye calıs,,cok yorarsan kendını o zamanda kanaman az olabılır,,
hım bayadır ıcıomusun cıdden ,,ehh halıyle senın bırakman zordur,,
bende ıcıom tabı ıcmek denırsedıelım buugun bı tane ıctıysem ucgun daha ıcmem Bı paket alıom lıght 2 ay duruo nerdeyse cekmecede,,,
Yogurt ayran cok tuketmeye calıs hanı bır nevı sıgaranın verdıgı zararı azaltır,,
ya ıcını ferah tut allahın ıznıyle bıse olmaz
kizzzz su misali bata da az kaldi be agrisi sizlama senin adet erken davranip yine erkenden gelmezse kac gun sonra acep bu agrilari ona baglayasimgeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?