hayırlısı eylülcüm inşallah bi daha yaşatmaz rabbim sağlıcakla kavuşursun meleğinekuzum teşekkürederim ... doktor sağlıksız oldugu için vucut attı dio. kimyasal gebeliği 100 kadından 50si yaşarmış kimisi farkedermiş kimiside adetim geçti sanıp geç adet olurmuş. bende kan testi yaptırmasaydım bilmicektim yani... geç adet oldum sanacaktımherseyde vardır bir hayır... canım napalım verende Allah alanda Allah.. boynumuz kıldan ince...
bende doktora gittiğimde soruyorum ama malesef normal diorlar ay şaşırıyorum :)) tahlil yaptı işte 3 ay önce normal dedi. neyse napalım ben yinede gidim bir otirim çatala :) hahah neyse yaaa doğru dion kafaya takmamak gerekAdetlerin dönem dönem değişebiliyor benimde mesela eskiden 7 gün sürerdi, öle aşırı kanamamda olmazdı, üniversitedeyken böle değişti 10 gün sürmeye başladı ilk 3-4 gün günlük pedle idare ederim 3-4 gün ortalama gelir soraki bitene kadar yine günlük pedle. İlk başlarda kafayı taktım çok. Acaba kistmi var, bişimi var diye. Hatta ozaman doktora bile gittim. Doktor düzenin değişmiştir dedi. Artık demekki böle olucak dedi. Hatta evlendikten sonrada ilk başlarda gittim yine, hem maksat doktor deneyim hemde bunu soriim diye. Hep düzenin artık böle demekki dediler. Belki sendede öle bişi olmuştur. Hem az gün sürmesi daha güzel deilmiki? Ne bilim ben mesela oluyorum ilk günler bişi gelmediği için hani acaba oldummu olmadımmı, namaz kılcammı, oruç tutcammı diye diye geçiyor. Hele ramazanda zaten adet yüzünden yarısı gidiyor. Al işte gelecek senede doğumdan sonra emziriyorum diye gidicek, zaten geriden gelen borçlar var. Allahım hepsinden kurtulmayı nasip etsin. Bence çok kafaya takma, vücut dengen değişiyor belkide. Yine git doktora sor tabikide ama korkulacak bişi olduunu sanmıyorum.
sen annem gibi içiyosun :))) salem içer bide o baca gibi tüter o içerken :))) allah razı olsun canım allaha emanet yiyorum ya yoğurt ve meyve acayip tüketiyorum hamileikte kusmadım çok yemekten kusucam mide fesatı geçiricembadem ceviz yoğurt meyva peynir sebze bol bol yiyorum
su misali bizim gün geçirme lüksümüz yok,adet günün gelince hemen test yapmalısın..çıkarsada iğne...Allah ım inşallah bu ay hamiledir su misali:)) önce o bir iğneleri vursun ki bana cesaret olsunmuzmutum hosgeldın:))
walla bata benım ne kaldı hesaplıyım 8 gun falan var ıstde:)
ya gelmesın erken adet ıstemıorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten erken gelsede gelmesede kocam dedı bu ay gıtcez doktora kacamasın
ya belım ıkı uc gundur fena durumda ,bıde sag ve sol kasıkda sancı var ama belıme dogru gırıo agrı ,,yanı bı tuhaf bu ay sancı cekıom,,
onun dısında goguslerımde sorun yok acımıolar,
yanı gebelık mı pek sanmıom
ya bıde akıntı olmuyom ben ya ,,hanı boyle o sumuksu akıntıdan sonra beyaz gelırdı ya sımdı sankı ıcınebı damla yesıl boya dusmus gıbı bı akıntı geldı ama cok flu bı yesıllık vardı,onun dısındada bısey yok kasıntı falan ,,,
kızlar annemle izleye izleye artık bende esra erol un programına yorum yapabilir hale geldim:)))
su misali sen evde iğne bulunduruyomusun..buradan okudumda göbeğe bacağa kendileri yapıyomuş..kollara eşleri yapıyomuş..benim eşim tırtsenin eşin yaparmı??
artık normal bişey gibi kimyasal gebelik idrarda çıkmaz zaten deger düşük oldugundan :) ama napalım hersey kısmet zaten ben akıllandım adetim en az 6 gün geçcek öle test yaparım oda idrar tesi çıkarsa ne mutlu çıkmazsa bekle gelsin adet :)) kan testi yaptırmam artık kolay kolay :)hayırlısı eylülcüm inşallah bi daha yaşatmaz rabbim sağlıcakla kavuşursun meleğine
sen böyle deyince aklıma şey geldi ben hep adetim geç oluyor ya belki de bende kimyasal gebelik yaşadım ama farketmedim. her ay belirti uyduruyordum burda hiç de kan testi yaptırmadım adetim geç oluyo diye. ilk defa bu ay yaptırdım o da zaten belirtim yoktu fos çıktı. tabi herşey allahtan öğrensende farketmesende kısmetindeki neyse o oluyor
su misali bizim gün geçirme lüksümüz yok,adet günün gelince hemen test yapmalısın..çıkarsada iğne...Allah ım inşallah bu ay hamiledir su misali:)) önce o bir iğneleri vursun ki bana cesaret olsun
muzmutum hosgeldın:))
walla bata benım ne kaldı hesaplıyım 8 gun falan var ıstde:)
ya gelmesın erken adet ıstemıorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten erken gelsede gelmesede kocam dedı bu ay gıtcez doktora kacamasın
ya belım ıkı uc gundur fena durumda ,bıde sag ve sol kasıkda sancı var ama belıme dogru gırıo agrı ,,yanı bı tuhaf bu ay sancı cekıom,,
onun dısında goguslerımde sorun yok acımıolar,
yanı gebelık mı pek sanmıom
ya bıde akıntı olmuyom ben ya ,,hanı boyle o sumuksu akıntıdan sonra beyaz gelırdı ya sımdı sankı ıcınebı damla yesıl boya dusmus gıbı bı akıntı geldı ama cok flu bı yesıllık vardı,onun dısındada bısey yok kasıntı falan ,,,
Allah kabul etsin canımmmmmıdem bulanıooooooooooooooooooooooooo,,,,,hem fena ,,,,,,,,,,,,,,
hamılesın demeyın orucluyum karnım acıkdı:))
halla halla enfeksiyon olmasin kiz neyse aten kocan bu ay sou doktora goturce nasilsabendede bel agrisi ve o sizlamalr var ama goguslerde bisi yok benim 7 gun fala var 30 da bekliom bilemedin 1 benimde erken anlamam lazim guatr icin ilacimin dozunu yukseltecekler...bati beraber beklicez desene
kız daha adete var adet günü gögüslerim agrımıştıcıdden hee:)) benımde 1 en gec 2 :))
ılk mıyopıyle adet bekledım
sonra gul guzelıyle ( bu arada nerde o gormuon bıkac gundur )
sımdıkde senle :))
bak ne kadar duzensız adetlerım herkesı yakalıom:))))))))
benım de goguslerde degısıklık yok :))
galıba bu ayda benım karavana:))
Allah kabul etsin canımmmm
inşallah hamilesindir de???
cıdden hee:)) benımde 1 en gec 2 :))
ılk mıyopıyle adet bekledım
sonra gul guzelıyle ( bu arada nerde o gormuon bıkac gundur )
sımdıkde senle :))
bak ne kadar duzensız adetlerım herkesı yakalıom:))))))))
benım de goguslerde degısıklık yok :))
galıba bu ayda benım karavana:))
Allahtan ümit kesilmez canımmmmmmmmmmmhee ınsallah cıdem eylul ama bu ay cıdden ımkansız,,
cunku adete bı hafta kaldı nerdeyse yumurtlama olayları bıttı artık
ve bız sadece 3 kere eksın yapabıldıkkı o da yumurtlama zamanı falan deıldı zaten takıpde edemedım,
cenaze vardı sonra kocam grıp oldu halıylede ay bıttı
kız daha adete var adet günü gögüslerim agrımıştıhamileymişim adetten sonra belirtiler çıkıyor bebem bende öle oldu :))
ben geldimmmmmmm
okulda müdür bey yemek verdi öğretmenler günü ya yarın ohhh mis gibi su böreklerini indirdim mideyesu misaliii kızzzs dilek dilesem kabul olcakmıs senden gecen gun su böreği istiyodum hatırlıyo musun
eee kızlar ne var ne yok
benimde taşındığım eve yakın 5 6 ev geçince salık ocağı var zaten...ama bende öğreneyim diyorum..her gün aynı saatte vurmak lazımmış..olurda bi yerde olurum diye öğreneyim diyorum...en azından kocan dayanıklıymış bizmki evlenrken kan alıyolar ya neredeyse yalvaracak almayın diye..başı döndü...çok dayanıksız inşallah yavrum bana çekerya evet doktor bana oyle dedıydı adetlerını takıp et eger gecerse hemen test yaptır kanda dedı coraspıne basla dedıydı,,sımdık ıcmıom ılacı bosuna kanını sulandırma dedıydı doktor,,ıkıncı kez gıttıgımde,,
ya walla kocam vuramassa ben kendıme vuramam gıderım saglık ocagına zaten yakın arabada kullanıom hıc kasmam kendımı ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?