Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayırlısı eylülcüm inşallah bi daha yaşatmaz rabbim sağlıcakla kavuşursun meleğine
sen böyle deyince aklıma şey geldi ben hep adetim geç oluyor ya belki de bende kimyasal gebelik yaşadım ama farketmedim. her ay belirti uyduruyordum burda hiç de kan testi yaptırmadım adetim geç oluyo diye. ilk defa bu ay yaptırdım o da zaten belirtim yoktu fos çıktı. tabi herşey allahtan öğrensende farketmesende kısmetindeki neyse o oluyor

kızlar annemle izleye izleye artık bende esra erol un programına yorum yapabilir hale geldim:)))

su misali sen evde iğne bulunduruyomusun..buradan okudumda göbeğe bacağa kendileri yapıyomuş..kollara eşleri yapıyomuş..benim eşim tırt senin eşin yaparmı??

bende doktora gittiğimde soruyorum ama malesef normal diorlar ay şaşırıyorum :)) tahlil yaptı işte 3 ay önce normal dedi. neyse napalım ben yinede gidim bir otirim çatala :) hahah neyse yaaa doğru dion kafaya takmamak gerek

ya ben aslında ıcmemde kocam ıcıo ya oyle arada eslık edıom ama parlament lıght ıcebılıom yada wıston slım lıght aslında slım daha ıyı hemen bıtıo oburunde ıse uc dort nefesden sonra kocama kasıom :))))

dıkkat et yedıgıne ıcdıgıne hormondan uzak dur ,bence o daha buyk tehlıke,,sonrada Allaha emanet et bebegını ,,olumsuz dusunme,,

su misali bizim gün geçirme lüksümüz yok,adet günün gelince hemen test yapmalısın..çıkarsada iğne...Allah ım inşallah bu ay hamiledir su misali:)) önce o bir iğneleri vursun ki bana cesaret olsun

hee ben sevıom esrayı baslasada cekıstırsek:)))

he yok ben ıgne bulundurmuom zaten doktor bana ıgneye gerek yok sadece hap kullancan dedıydı,tek gende sorun var dıe,ama o doktorum gıttı ,sımdık hamıle kalınca zeynep kamıle gıdecem ordakı ne verırse kullanırım artık:))
he benım kocam soguk kanlıdır ,,ben degılım,ben kendıme yaparmıyım hıc sanmıommmmmmmmmmmmm:)))
kocam yapar ama bana :))

artık normal bişey gibi kimyasal gebelik idrarda çıkmaz zaten deger düşük oldugundan :) ama napalım hersey kısmet zaten ben akıllandım adetim en az 6 gün geçcek öle test yaparım oda idrar tesi çıkarsa ne mutlu çıkmazsa bekle gelsin adet :)) kan testi yaptırmam artık kolay kolay :)

su misali bizim gün geçirme lüksümüz yok,adet günün gelince hemen test yapmalısın..çıkarsada iğne...Allah ım inşallah bu ay hamiledir su misali:)) önce o bir iğneleri vursun ki bana cesaret olsun

ya evet doktor bana oyle dedıydı adetlerını takıp et eger gecerse hemen test yaptır kanda dedı coraspıne basla dedıydı,,sımdık ıcmıom ılacı bosuna kanını sulandırma dedıydı doktor,,ıkıncı kez gıttıgımde,,
ya walla kocam vuramassa ben kendıme vuramam gıderım saglık ocagına zaten yakın arabada kullanıom hıc kasmam kendımı ,,

halla halla enfeksiyon olmasin kiz neyse aten kocan bu ay sou doktora goturce nasilsabendede bel agrisi ve o sizlamalr var ama goguslerde bisi yok benim 7 gun fala var 30 da bekliom bilemedin 1 benimde erken anlamam lazim guatr icin ilacimin dozunu yukseltecekler...bati beraber beklicez desene

cıdden hee:)) benımde 1 en gec 2 :))
ılk mıyopıyle adet bekledım
sonra gul guzelıyle ( bu arada nerde o gormuon bıkac gundur )
sımdıkde senle :))
bak ne kadar duzensız adetlerım herkesı yakalıom:))))))))
benım de goguslerde degısıklık yok :))
galıba bu ayda benım karavana:))

kız daha adete var adet günü gögüslerim agrımıştı hamileymişim adetten sonra belirtiler çıkıyor bebem bende öle oldu :))

Allah kabul etsin canımmmm

inşallah hamilesindir de???

hee ınsallah cıdem eylul ama bu ay cıdden ımkansız,,
cunku adete bı hafta kaldı nerdeyse yumurtlama olayları bıttı artık
ve bız sadece 3 kere eksın yapabıldık kı o da yumurtlama zamanı falan deıldı zaten takıpde edemedım,
cenaze vardı sonra kocam grıp oldu halıylede ay bıttı

benimde dusukten sonra 3 ay duzensizdi bu ay sanki tam gunumde yumurtladim o yuzden karavanadan emin degilim hem allahtan umit kesilmez gerci ilk aydan nca ruyamda gorurum ama neyse

Allahtan ümit kesilmez canımmmmmmmmmmm

ummadığın anda mucizen gelir bunu hep görmedik mi kızzzzzzzzzzz

ben geldimmmmmmm
okulda müdür bey yemek verdi öğretmenler günü ya yarın ohhh mis gibi su böreklerini indirdim mideyesu misaliii kızzzs dilek dilesem kabul olcakmıs senden gecen gun su böreği istiyodum hatırlıyo musun
eee kızlar ne var ne yok

cıdden heeeeeee temız kalplıymısın :)))))))))))))) afıyet bal seker olsun:))) hosgeldın bu arada :))
hee yarın ortmenler gunu dıme :) ortmenler gunun kutlu olsun ortmenımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benimde taşındığım eve yakın 5 6 ev geçince salık ocağı var zaten...ama bende öğreneyim diyorum..her gün aynı saatte vurmak lazımmış..olurda bi yerde olurum diye öğreneyim diyorum...en azından kocan dayanıklıymış bizmki evlenrken kan alıyolar ya neredeyse yalvaracak almayın diye..başı döndü...çok dayanıksız inşallah yavrum bana çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…