test felan tapmak yok kuzummmmmmmevet adet sonrasında cıkıo aslında belırtıler ,,
bız kendımızı eglendırıoz
acep gıtsem test alsam cıkmaz dıme 8 gun var daha
cıdden heeeeeee temız kalplıymısın :)))))))))))))) afıyet bal seker olsun:))) hosgeldın bu arada :))
hee yarın ortmenler gunu dıme :) ortmenler gunun kutlu olsun ortmenımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özgem afiyettt olsunnnnnnnnnnnnn ögretmenler günün kutlu olsun şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnben geldimmmmmmm
okulda müdür bey yemek verdi öğretmenler günü ya yarın ohhh mis gibi su böreklerini indirdim mideyesu misaliii kızzzs dilek dilesem kabul olcakmıs senden gecen gun su böreği istiyodum hatırlıyo musun
eee kızlar ne var ne yok
benimde taşındığım eve yakın 5 6 ev geçince salık ocağı var zaten...ama bende öğreneyim diyorum..her gün aynı saatte vurmak lazımmış..olurda bi yerde olurum diye öğreneyim diyorum...en azından kocan dayanıklıymış bizmki evlenrken kan alıyolar ya neredeyse yalvaracak almayın diye..başı döndü...çok dayanıksız inşallah yavrum bana çeker
test felan tapmak yok kuzummmmmmm
özgem afiyettt olsunnnnnnnnnnnnn ögretmenler günün kutlu olsun şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnn
valla kalbim temizmiş heeeee
bugun bir sürü hediye geldı ayy ne güzel bi duyguymus sevılmek
bır de meraklılarki hedıyelerı acarken bırbırlerının ustlerıen cıkıyolargörcem diye
belkı yarın olmam öğretmen arkadaslarımın simdiden öğretmenler gununu kutlarım ben de
bu arada su mısalı senın adet durumu düşükle ilgili bı yazı okudum dun
walla kızım karsılıksız sevgı yasıonus sız ogretmenler kıymetını bılın ehh tabı ısınız de baya zor ya neyse
he neyazmısın kı :)) depresyon zamanımda mı yazdım aceP:))
ne olsun tatlım hersey yanııııııSaol bebeğim benim
Ne var ne yok
bende istiyorumm kız tarifiii :)he pardon kısa surelı yok oldum:)) mery profıtrolun tarıfını ıstemıs sımdık gordum onu yazdıydım:))
ya buraya resım nasıl yolluyonusssssssssssssssssssssssssss
esra başlıcak ordaki melehat mıydı nneydi favorim hahaahh :)
canım gülen surat varya A harfinin üstünde yukarda :) onun altında çerçeve gibi bişey var insert ımage yazıyor üstüne geldiğinde on atıkla yönlendirir seni :)ya o kadın tuhaf be:)))
ya eylul resım nasıl koyuyoz buraya
kız zaten tuhaf die hoşuma gidioo hasanın kadın versiyonu hahah :)ya o kadın tuhaf be:)))
ya eylul resım nasıl koyuyoz buraya
olmuş olmuşşş kızzzzzzzzzzz tarifini bende istiyorummmmmmmmmm :)
bende istiyorumm kız tarifiii :)
ayyy sevmiyorum ben o kadını..içim çekiliyor o konuşurken"eisraaaaaaaa hanııııımmmmm"esra başlıcak ordaki melehat mıydı nneydi favorim hahaahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?