Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yaaa tum kanallarda ne dıe yemek tarıflerı verıolar acım la acımmmmmmmm
ya bız ramazanda nasıl duruoduk 9 a kadar sımdık saat 5 e kadar nasıl durucam onu hesaplıom bıde kalkalı zaten bı saat oldu :))

cıdden heeeeeee temız kalplıymısın :)))))))))))))) afıyet bal seker olsun:))) hosgeldın bu arada :))
hee yarın ortmenler gunu dıme :) ortmenler gunun kutlu olsun ortmenımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla kalbim temizmiş heeeee
bugun bir sürü hediye geldı ayy ne güzel bi duyguymus sevılmek
bır de meraklılarki hedıyelerı acarken bırbırlerının ustlerıen cıkıyolargörcem diye
belkı yarın olmam öğretmen arkadaslarımın simdiden öğretmenler gununu kutlarım ben de
bu arada su mısalı senın adet durumu düşükle ilgili bı yazı okudum dun

özgem afiyettt olsunnnnnnnnnnnnn ögretmenler günün kutlu olsun şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnn

hee yok bende senın esın gıbıyım:))) hatta evlenırken kan alınıodu benden ben kut dıe bayıldım:))))
yok ya kocam acayıp soguk kanlı ve casaretlıdır ehh adam ıtfaıyecı nede olsa:))

test felan tapmak yok kuzummmmmmm

hee tmm be ne kızıon :)) tabı ben kızıodum sana al sımdık hıncını benden
yok yok yapmıcam bak dısarı bıle cıkmıom almıyım dıe

walla kızım karsılıksız sevgı yasıonus sız ogretmenler kıymetını bılın ehh tabı ısınız de baya zor ya neyse
he neyazmısın kı :)) depresyon zamanımda mı yazdım aceP:))

öğretmenler günün kutlu olsun öske:))
benim kardeşimde anasınıfı öğretmeni...onada burdan sevgilerimi yolluyorum

he pardon kısa surelı yok oldum:)) mery profıtrolun tarıfını ıstemıs sımdık gordum onu yazdıydım:))

ya buraya resım nasıl yolluyonusssssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…