halim malim yok anlamam dalarım sende dal o yatarken soyuyorum üstünü kaçarı kalmıyo canım ilişkini canlandır biraz dediğin gibi bebeğide leylekler getirmicek
duyuyorumda...vermedi mabud neylesin mahmut hesabı....adama yanaşıyon halim yok diyo dönüyo...bende içimden küfrediyorum...
kızlarrrr benim bata 20 gün varr dua edin bu ay hamile kalim beeeee :)
amin kız aminnnnn inşallahhhh tüm arkadaşlarımı isteyenlereinşallah canımm allahım muradını versin amin.
Aminnnn Aminnnn İNŞALLAHİnşallah tatlım, Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere
gururluyumdur tersleniince inadına yanaşmam...
başlatma kız inadındann... yen şu inadını rahatla :)gururluyumdur tersleniince inadına yanaşmam...
gururluyumdur tersleniince inadına yanaşmam...
eylul canim Insallah 20 gün sonra da 9 ay boyuncada adet madet gelmez sana
kizlar hepinizi
ben simdikkkk kaciyorummmmm
Allaha emanet olun
Canım mesir macunu göndersin egeliler, yedir adama, buralarda cezerye gönderek yedirirsin. Bu tür şeyleri yedirsen adama, çocuk için dersin bahanende var
görüşürüz canım sende öpüldünnnben kaçar kızlar eve gidicem bebişim acıktı duramam iş yerinde falanöpüldünüz
ben anlamam inadını yeneceksin bu günden başla bence belki o da değişir hanıma neler oluyo ya diye :) kocam diyo ki bi kadın bu kadar mı a..g...n olur
BAK BİZİmki ne yazmış bir gelde yemek yap bizimkilere....al işte ölürmüsün öldürürmüsün....ben gidiyorum kızlar
BAK BİZİmki ne yazmış bir gelde yemek yap bizimkilere....al işte ölürmüsün öldürürmüsün....ben gidiyorum kızlar
dualarımız seninle canım görüşürüz bai bai :)ay sohbeti okumaya doyamadim ama kalkip ikindiyi kilip yemege baslicam ancak yaparim haydi gorusuruk yarin kontrolden sonra guzeller bize dua edin allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?