Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ay o zaman eşin haklıymış valla hücrelerini saklamakta..nasıl memleketmiş..hangi ülke??

ay o zaman eşin haklıymış valla hücrelerini saklamakta..nasıl memleketmiş..hangi ülke??

polonya canim ama tum avrupa ulkeleri oyle burasi daha masum kalir digerlerinin yaninda bize gore baya saflar yada akillari hep zevke calistigi icin geri kalmislar suru psikolojisi hakim bunlarda...ama buraya ogrenci olarak gelen turklerin durumu berbart daha ilk gunden alkol komasi sabah hic tanimadigin birileriyle uyanma bide kizlar dahil yani burdakiler cocukluktan aliskin alkole pislige bizimkiler sanki yillardir hapis kalmis gibi buraya elince bi saliyolar kendilerini onlar yuzunden turklere pekde iyi gozle bakmiyolar...

ne guzel lafin belini kirdik sagolun kizlar allah razi olsun oglede okudu gidem ebdestimi alamda namazimi kilayim insallah...su kiliselerin canlarina sinir oluyom yaaa

orada çocuk büyütmekte zor olur muzmut..Allah yardım etsin..
bizimkilerden ipini koparmış danalar gibi dalarlarsa öyle olur...

ne guzel lafin belini kirdik sagolun kizlar allah razi olsun oglede okudu gidem ebdestimi alamda namazimi kilayim insallah...su kiliselerin canlarina sinir oluyom yaaa
allah kabul etsin..aşure zamanı selam vermek iyiymiş..sanada selamın aleyküm diyeyim bende çıkayım...sevgiyle kal,kocanı çok kızdırma:))

orada çocuk büyütmekte zor olur muzmut..Allah yardım etsin..
bizimkilerden ipini koparmış danalar gibi dalarlarsa öyle olur...

valla allah nasip ederse biz zaten burda buyutmeyi dusunmuyoz bole en fazla 5 yasina kadar disariyla iliskileri basdigi zaman biz ya turkiyeye yada bole muslumanligin daha rahat yasandigi bi ulkeye gitmek istiyoruz o zamana kadar ne yaparsak artik yeter hersey dunya mali degil musluman icin..odunumun dedigi gibi bizde cihad onda murad..nasip bekliyoz simdilik...

allah kabul etsin..aşure zamanı selam vermek iyiymiş..sanada selamın aleyküm diyeyim bende çıkayım...sevgiyle kal,kocanı çok kızdırma:))

ve aleykum selam bacim .allah razi olsun yok kizdirmam aksama sevdigi yemekleri yaparim bide suslenirim dayanamaz oda soylenir soylenir sakinlesir..ama onemli olan ders cikarmasi bence

ya kızlar ya dun dedım ya ben adet oldum dıe boyle cok az toplu ıgne bası kadar nerdeyse akıntıyla karısık pembe kan geldı sonra kesıldı hala gelen gıden yok ,,anlamadım gıttı yaw

ya kızlar ya dun dedım ya ben adet oldum dıe boyle cok az toplu ıgne bası kadar nerdeyse akıntıyla karısık pembe kan geldı sonra kesıldı hala gelen gıden yok ,,anlamadım gıttı yaw
inşallah yerleşme kanamasıdır..... canımmmmmmmmmmmmmm

inşallah yerleşme kanamasıdır..... canımmmmmmmmmmmmmm

sanmıom eylul cunku gecen ay pardon ya ne gecen ayı bu ayın 2.sınde de aynı lekendım 4. de adet olduydum gercı o zaman 3. de pembe akıntı devam ettıydı,ama sımdıkk etmedı olurum kesın yarına hatta dus alırsam kaslarımda gevser hemen gelır yıkanmıomusum ben yıllarca
uff eger yarında gelmezse salı gunune test ederım ,,
gercı bugun eczaneden test aldım yaptım hıc cızgı cıkmadı ne negatıf ne pozıtıf,,,

bu bir işaret bebegim yapma dio test az daha bekle dio :)
salı gününe kadar yapma bekle salı testini çözersin :) inşallah mutlu haber verirsin bize...

bende 2 gündür hayıt suyu aldım içiyorummm... bakalım hayırlısııı

ayyy kızlar çok canım sıkılıo yaa kocişim hala işte dün akşamda geç gelecek diye annemde kaldım özledim walla heee zamanda geçmiyor evde tek başına bir kaç hafta böyle yoğun çalışacak bende kafayı yicem en sonunda evde otur otur...

su misali canım inş. yerleşme kanamasıdır. eğer testte hiç çizgi çıkmadıysa büyük ihtimalle test bozuktur. sen yenisini al öyle yap bakalım bir daha ne olacak. Kız öyle leke leke adet mi olurmuş sende duydum hee ilk defa. İhmal etme eğer bebiş warsa kanama için doktor hemen ilaca başlar ki bebeişin düşmesin.

Günaydın bacılarrrr :)

topiği açim öle kursa gidim dedim öptüm hepiciginiziiiii

Günaydın kızlar; geçmişi okumak uzun sürdü busefer. Nasılsınız bakalım, haftasonu nasıl geçti?

saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilir

Benimkide başta kızıyordu yemiyosun diye. Sora bigün zorladı yiyim diye bende hemen sonrasında çıkardım. Cuma günü doktorada şikayet etti, doktorda boşver yemesin bişi olmaz diince, sesini çıkarmaz oldu. Hatta haftasonu k.validem zorlada olsa ye bişiler falan diyordu, yok anne zorlayınca kusuyor, zaten doktorda bişi olmaz dedi. şaşırdım. Zaten Allaha şükür hiç yiyemicek kadar bulantım yok. Arada yiyemediğim oluyor ama okadarda olsun.

O ailelerin bakış açısı beni öldürüyor. Nebilim bazen diyorum acaba yanlış kişiylemi evlendim. Okadar çok öküzlüğü varki, erkekleri tümümü böyle, babamın yontulmuş halinimi gördüm ben, ilk zamanlar odamı böyleydi, sonradan öğrendi? İnşallah bazı şeyleri öğrenir, öyle umuyorum. yoksa çocuklarımı buadamın şuanki öküzlüklerini örnek alarak büyümesini istemiyorum

gunaydın kızlar..
geldıgımde eylul burdaydı ama gecmısı okumaktan yetısemedım ona
kocacım uyanıp gıtsın,ozaman yıne gelırım..
su gebelık takvımımde yazanıda bı okiiim..bakım bugun noliiiiii bebişime..

günaydın bacılarrr....
Dün gece rüyamda kızımı gördüm yine ciğerlerinde sorun wardı öksürüğü falan böyle çok derinden geliyordu baya moralim bozuldu oda mı astım olacak anası babası gibi diye dert ettim
inş. öyle olmaz yaaa....

iyice kocaman oldular millan
2 haneli rakamlara indik
90 gün kaldı yazıyor

inşallah olmaz sagocum ya
bu ara çok mu düşünüyorsun bebek de astım olur mu diye
insan neyi düşünüyorsa onu görüyorsun rüyanda
ben uyuyamıyorum 3ü geçiyordu uyuduğumda

Canım sanada günaydın, rüyalarına çok anlam vermeye çalışma, sende biliyorsunki hamileyken çok fazla rüya görülürmüş ve birçoğu senin korkularının gün yüzüne çıkması şeklinde olurmuş. O yüzden rüyalarını yorumlayıp acaba böylemi olcak diye strese sokma kendini. Rabbim sağlık sıhhat versin kızçene.

Buarada ben pek rahat uyuyamıyorum geceleri, sanada olurmuydu böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…