iyi bakalım...Allah mesut etsin:)
ay o zaman eşin haklıymış valla hücrelerini saklamakta..nasıl memleketmiş..hangi ülke??hem kacmak icin hemde bi yonden hakli bizim burda haberlde cikti bi arabanin bagajindan prezervatifler doldurulmus baglanmis sekilde kacak olarak sperm ticareti o haberden beridir oyle soyluyo zaten tibbi olarakta cok yetersiz burasi bende hic guvenmiyom burasi turkiye gibi degil canim enfeksiyo icin gittiginde spermiyogram gibi ornek verdi diyo ordaki yasli hemsire resmen asildi bana bende odaya girip kapiyi kitleyip verdim ornegi kactim ...bak mesela bizim ev sahibi nerde baksan 65 yasinda adam kira icin bi defa geldi beni gordu silmaa basladi gunduz iste postayi almaya gelme bahaneleriyle eve gelmeler falan ben hic acmadim kapiyi tabi odunda sinir oldu zarflarida kirayida dukkana getircem gel burdan al dedi..burda yasli genc cocuk gibi hicbir sekilde hicbir sinirlama yok insan hic biseye guvenemiyr
ay o zaman eşin haklıymış valla hücrelerini saklamakta..nasıl memleketmiş..hangi ülke??
orada çocuk büyütmekte zor olur muzmut..Allah yardım etsin..polonya canim ama tum avrupa ulkeleri oyle burasi daha masum kalir digerlerinin yaninda bize gore baya saflar yada akillari hep zevke calistigi icin geri kalmislar suru psikolojisi hakim bunlarda...ama buraya ogrenci olarak gelen turklerin durumu berbart daha ilk gunden alkol komasi sabah hic tanimadigin birileriyle uyanma bide kizlar dahil yani burdakiler cocukluktan aliskin alkole pislige bizimkiler sanki yillardir hapis kalmis gibi buraya elince bi saliyolar kendilerini onlar yuzunden turklere pekde iyi gozle bakmiyolar...
allah kabul etsin..aşure zamanı selam vermek iyiymiş..sanada selamın aleyküm diyeyim bende çıkayım...sevgiyle kal,kocanı çok kızdırma:))ne guzel lafin belini kirdik sagolun kizlar allah razi olsun oglede okudu gidem ebdestimi alamda namazimi kilayim insallah...su kiliselerin canlarina sinir oluyom yaaa
orada çocuk büyütmekte zor olur muzmut..Allah yardım etsin..
bizimkilerden ipini koparmış danalar gibi dalarlarsa öyle olur...
allah kabul etsin..aşure zamanı selam vermek iyiymiş..sanada selamın aleyküm diyeyim bende çıkayım...sevgiyle kal,kocanı çok kızdırma:))
inşallah yerleşme kanamasıdır..... canımmmmmmmmmmmmmmya kızlar ya dun dedım ya ben adet oldum dıe boyle cok az toplu ıgne bası kadar nerdeyse akıntıyla karısık pembe kan geldı sonra kesıldı hala gelen gıden yok ,,anlamadım gıttı yaw
inşallah yerleşme kanamasıdır..... canımmmmmmmmmmmmmm
bu bir işaret bebegim yapma dio test az daha bekle dio :)sanmıom eylul cunku gecen ay pardon ya ne gecen ayı bu ayın 2.sınde de aynı lekendım 4. de adet olduydum gercı o zaman 3. de pembe akıntı devam ettıydı,ama sımdıkk etmedı olurum kesın yarına hatta dus alırsam kaslarımda gevser hemen gelır yıkanmıomusum ben yıllarca
uff eger yarında gelmezse salı gunune test ederım ,,
gercı bugun eczaneden test aldım yaptım hıc cızgı cıkmadı ne negatıf ne pozıtıf,,,
saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilir
bak suan sız bı hamursunuz ,,artık o hamura sen sekıl vercen ama sureklı kızarak ofkenerek deıl,,yavass yavas bıseyler degısır sonucta esın bu yasa kadar o aılede buyudu o aıılenın bakıs acısını aldı sen onu zamanla degısdırcen,,
hepımısın eslerı aynıydı ,zamanla sekıl alıolar adamlar,,hala bıle benım kocamın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yolu var :))
iyice kocaman oldular millangunaydın kızlar..
geldıgımde eylul burdaydı ama gecmısı okumaktan yetısemedım ona
kocacım uyanıp gıtsın,ozaman yıne gelırım..
su gebelık takvımımde yazanıda bı okiiim..bakım bugun noliiiiii bebişime..
günaydın bacılarrr....
Dün gece rüyamda kızımı gördüm yine ciğerlerinde sorun wardı öksürüğü falan böyle çok derinden geliyordu baya moralim bozuldu oda mı astım olacak anası babası gibi diye dert ettim
inş. öyle olmaz yaaa....
günaydın bacılarrr....
Dün gece rüyamda kızımı gördüm yine ciğerlerinde sorun wardı öksürüğü falan böyle çok derinden geliyordu baya moralim bozuldu oda mı astım olacak anası babası gibi diye dert ettim
inş. öyle olmaz yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?