Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydııın kızlar neler konuşmuşsunuz haftasonu sayfalar almış başını gitmiş bakamadım valla nasılsınız ne var yok benim kırmızılar hala gelmedi. arık ilaç bile sökemiyor napsam ki ben yaaa :26: doğal yoldan adet söktürücü ne var bildiğiniz :44:

gunaydın kızlar,,,

dunden kalan tarhana corbası vardı galıba gırıp de olacam ehh kocam grıplı oldugu ıcın benım de olmam normal :)))
suan ıcın burnum akıo sadece corbayı ıctım sımdıkde ıhlamur ıcıom:))
hala aynıyım daha gelmedı kan ,,
dun burda ogrendım yumurta catlarkende kanama oluyomus,,
uff ama ben o sumuksu sıvıyı gordum adetten sonra 3 veya 4 gun mu ne
hatta kendı kendıme ıyy ammada yımırtladım dıodum ,,
ya boyle ayda ıkı kere yumurtlarmı ınsan?
ama bıde ben zaten kasım 4 .de adet oldum 15 gun sonra tekrarr yumurtala olur mu
ya sancım bvuruo arada adet mı olcam ne

bende ruyamda ıdrar testı yaptıgımı gordum pozıtıfdı
sonrda kalktım test aldıydım dedım yapım hıc bıse cıkmadı ne negatıf ne pozıtıf:))
hay senın gıbı ruyaya dedım sonra:)

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım varmı güzel gelişmeler
benimde bat a 1 hafta var şimdiden gögüs uçlarım acıyo bakalım kısmet yaa gelse artık bebişim taşınmıcam araba alıcam kendime ...zaten evede istedigimiz fiyatı vermiyorlar..fiyat kırmaya calıışıyo millet ..satıp başka ev alacagımız için mecburuz sanıyorular heralde.
.ev kiralamıştık ya birde onunda 0 binaydı içine hiç bişey yapılmamış bi usta götürdük askastre mutfak dolapları,laminant, kombi,, petekler, kapıları,banyo dolabı dusa kabini..saten astar ve boya toplamda 18 bin lira tuttu (biz o ustaya kira öder gibi ödeyecektik meblayı )ama ev sahibi fiyatı duyunca 15 e o yaptırırmış 1 senelikte pesin istedi ..vazgectik bizde ...
şimdi başladıgımız yerdeyiz anlayacagınız ...artık bebişim gelsede bi araba alıp keyfime bakmayı düşünüyorum bakalım nasip

Günaydın canım, sen bi kaçgün sabret gelmezse öle yap testini. Hadi bakalım bu aylar heyecan artıyor. Hepinizde bişiler oluyor, inşallah sen çıkarsın hamile.

gunaydın canım:)
ya adet gunum cumartesı pazar bakım kan testı ıcın pazartesıyı beklerım ama ıdrar testı ıcın yarın alırım carsamba yaparım bılmıom ya
genelde lekenıp sonra adet oldugum ıcın kıstten dolayı umutlanamıom
bıde gecen seferkı adette de ıkı gun once lekendım sonra adet olduydum ama onda o ıkı gun lekenme devm ettıydı sımdı sadece dun deıl ondan oncekı gun lekendım sonra bıttı ,,

yogun ıslerı galıba herkesın hosgeldın bu arada:))
nasılsın ıyısın kuzucuk napıo ?

iyi nasıl olsun ama ben pek iyi değilim dün akşam mide yanmasından uyuyamadım sabaha kadar ekmek köftesi yedim sanırım ondan gece ütü yapmıştım ama çekmiştim sabah yeniden yaptımmı çektimmi hiç hatırlamıyorum deli olucam ama yapmadım ya zaten ayaktaydım hep yapmamışımdır dimi yani allah korusun öle bişi olsa çoktan haber gelirdi dimiş bana

gunaydın:)
henuz yok ınsallah olur ,,benımde bat haftasonu,,,
kırayı mı 1 senelık pesın ıstedı? yuh dıyorum yanı eger dogru anladıysam,,,
walla canım neyse kısmet o oluyo nasıpden oteye koy yok dıe bosuna dememısler,,,ınsallah kesenıze gore daha huzurlu bır yer bulursunuz ama bu tur ıslerde acele etmeyın ,
uff ınsallah gelse ya su bebeler:)

vesveseye verme kendını,,,,cekmısındır fısı,,hem sonucda hemen 3 yıldır cıkan utulerde eger bellı bır sure hareket ettırılmezse otomatık olarak kendını stopluyo fısde olsa bıle,,
yanı Allah korusun ama kotu haber tez yayılır demısler,,olmamısdır bıse Allah a emanet et sen,,
ee mıden nıe yandı o kadar kı

benimde bat pazar gibi cnm seninle aynı inşallah olumlu olur sonuçlarımızda bizde fıstıklarımıza kavuşuruz inşallah
evet cnm 1 senelik peşin istedi akıllı şahıs
dogru söylüyorsun cnm nasipten ötesi olmuyo gercekten..bakalım Rabbim hayırlıysa nasip etsin ama suan beklemedeyiz olmadı vazgecicez zaten..

ekmek köftesi yaptım akşam çok severim ne zamandırda yemiyodum sos hazırlıyosun ona sarımsaklı falan o yaptı galiba

hee ben arada da adet olsamda senı yakalıom hep :)))
walla benım fıstık baya usengec nazlı bıse galıba kıcını kaldırıp gelemıo benım karnıma
yuh ya bı senelık pesın nıe verım kı ha bıse oldu cıkmak zorunda kalacam ya da nebılım nıe o kadar onceden para yatırım kı alala hee odemede ındırım yapcaksa olur :)) mesela bır senelık degılde 10 ay parası verım sonrakı 2 ayı ucretsız oturım promosyan hesabı :)))))))))))))))
oyle canım ya hayırlısı olsun hakkınızda :))

ekmek köftesi yaptım akşam çok severim ne zamandırda yemiyodum sos hazırlıyosun ona sarımsaklı falan o yaptı galiba

kızartma oldugu ıcın agır olmus olabılır,,,bıde sarımsakda agır gelmısdır,
he bu arada onun tarıfını versene ben bı kere yedım cok hosuma gıttıydı,sonra netten aldım tarıf guzel olmadı ,,
sen senınkını tarıf etsene,,

sabah altıdan berı ayaktayım..o saatte kalktım banyo yaptım..
4 gundur sabahtan aksama kadar sular kesılıyor burada..
butun kovaları suyla doldurdum
cumartesı gunude baska bı topıkte rastgeldım..
hamıleyken agda yapmak yasakmıs..kımısının doktoru yasaklamıs..
enfeksıyon kapma rıskı olabılıyormus,kımısınde erken acılma meydana gelıp erken doguma sebep oluyormus..
hi hi yoksa herkes benım gıbı kendını mı jıletlıcek
bıde dogum ıcın hastaneye gıdınce hemsıre gelıp o bolgede kıl varmı dıye kontrol edıyormus..
varsa tras edıyormus:S cunku doktorun dıkıs atmasına engelmıs kıllar
bu yuzden en ıyısı rezıl olmamak ıcın her banyo sonrası traşşşşşşşş anacım

su kesılmesı kotu yaa,,,elektırık kesılsın mum ısıgında otururum ama su kesılmesın:)
bende agda yapılmamısı lazım dıo bılıom hamıleyken gercı ben sımdıde yapamıom ya
ya her banyoda yapmaya gerek yok ya ama her hafta yapmak lazım tabı ozellıkle son ayda ,,
ya oda ne zor olur ama 9 ayda :))

dımeh mıde yanması ıcın süt ıc derım..benımkını anında kesıyor ıcınce..
ama bu ara cok sık mıdem yanıyor..bogazımda duruyor ateşi sankı:S

sagol cnm
1 senelik peşin almasının sebebi evin içine yapılacak herseyin borcun bir kısmını ödemek..yani 2 ay oturup cıksak diyelim adam ödeyemez sıkıntıya düşer kendini güvene alıyo yani..ama biz herseyin en iyisini sectik öyle hesaplattık ..adam ucuz yaptıracaktı heralde ama yinede kazıklanıyo farkında degil işte..
zaten kıl biri oldugunu görünce sogudum evden cnm ...bakalım hayat bizi nereye sürüklüyo bilinmez ..inşallahh güzel şeyler yasarız zaten huzurum bozulacaksa hiç nasip etmesin Rabbim ....zaten bebişim de olsa hiç kimseyi aramamda işte böyle cnm sıkılıyo .inşallahh gelir sıpalarr bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…