lennn kaldım tek basıma :)))
du bu ısteler yogun :))
gıdıom evı toparlıyım bakarım araada:))
günaydın kızlar sumisali bi sen bi ben varım galiba nasılsın nasıl gidiyo yağmur test yapmışmı hala adet olmamış
Günaydın canım, sen bi kaçgün sabret gelmezse öle yap testini. Hadi bakalım bu aylar heyecan artıyor. Hepinizde bişiler oluyor, inşallah sen çıkarsın hamile.
yogun ıslerı galıba herkesın hosgeldın bu arada:))
nasılsın ıyısın kuzucuk napıo ?
günaydın kızlarr nasılsınız bakalımvarmı güzel gelişmeler
benimde bat a 1 hafta var şimdiden gögüs uçlarım acıyo bakalım kısmet yaa gelse artık bebişim taşınmıcam araba alıcam kendime ...zaten evede istedigimiz fiyatı vermiyorlar..fiyat kırmaya calıışıyo millet ..satıp başka ev alacagımız için mecburuz sanıyorular heralde.
.ev kiralamıştık ya birde onunda 0 binaydı içine hiç bişey yapılmamış bi usta götürdük askastre mutfak dolapları,laminant, kombi,, petekler, kapıları,banyo dolabı dusa kabini..saten astar ve boya toplamda 18 bin lira tuttu (biz o ustaya kira öder gibi ödeyecektik meblayı )ama ev sahibi fiyatı duyunca 15 e o yaptırırmış 1 senelikte pesin istedi ..vazgectik bizde ...
şimdi başladıgımız yerdeyiz anlayacagınız ...artık bebişim gelsede bi araba alıp keyfime bakmayı düşünüyorum bakalım nasip
iyi nasıl olsun ama ben pek iyi değilim dün akşam mide yanmasından uyuyamadım sabaha kadar ekmek köftesi yedim sanırım ondan gece ütü yapmıştım ama çekmiştim sabah yeniden yaptımmı çektimmi hiç hatırlamıyorum deli olucam ama yapmadım ya zaten ayaktaydım hep yapmamışımdır dimi yani allah korusun öle bişi olsa çoktan haber gelirdi dimiş bana
gunaydın:)
henuz yok ınsallah olur ,,benımde bat haftasonu,,,
kırayı mı 1 senelık pesın ıstedı? yuh dıyorum yanı eger dogru anladıysam,,,
walla canım neyse kısmet o oluyo nasıpden oteye koy yok dıe bosuna dememısler,,,ınsallah kesenıze gore daha huzurlu bır yer bulursunuz ama bu tur ıslerde acele etmeyın ,
uff ınsallah gelse ya su bebeler:)
vesveseye verme kendını,,,,cekmısındır fısı,,hem sonucda hemen 3 yıldır cıkan utulerde eger bellı bır sure hareket ettırılmezse otomatık olarak kendını stopluyo fısde olsa bıle,,
yanı Allah korusun ama kotu haber tez yayılır demısler,,olmamısdır bıse Allah a emanet et sen,,
ee mıden nıe yandı o kadar kı
benimde bat pazar gibi cnm seninle aynı inşallah olumlu olur sonuçlarımızda bizde fıstıklarımıza kavuşuruz inşallah
evet cnm 1 senelik peşin istedi akıllı şahıs
dogru söylüyorsun cnm nasipten ötesi olmuyo gercekten..bakalım Rabbim hayırlıysa nasip etsin ama suan beklemedeyizolmadı vazgecicez zaten..
ekmek köftesi yaptım akşam çok severim ne zamandırda yemiyodum sos hazırlıyosun ona sarımsaklı falan o yaptı galiba
sabah altıdan berı ayaktayım..o saatte kalktım banyo yaptım..
4 gundur sabahtan aksama kadar sular kesılıyor burada..
butun kovaları suyla doldurdum
cumartesı gunude baska bı topıkte rastgeldım..
hamıleyken agda yapmak yasakmıs..kımısının doktoru yasaklamıs..
enfeksıyon kapma rıskı olabılıyormus,kımısınde erken acılma meydana gelıp erken doguma sebep oluyormus..
hi hi yoksa herkes benım gıbı kendını mı jıletlıcek
bıde dogum ıcın hastaneye gıdınce hemsıre gelıp o bolgede kıl varmı dıye kontrol edıyormus..
varsa tras edıyormus:S cunku doktorun dıkıs atmasına engelmıs kıllar
bu yuzden en ıyısı rezıl olmamak ıcın her banyo sonrası traşşşşşşşş anacım
hee ben arada da adet olsamda senı yakalıom hep :)))
walla benım fıstık baya usengec nazlı bıse galıba kıcını kaldırıp gelemıo benım karnıma
yuh ya bı senelık pesın nıe verım kı ha bıse oldu cıkmak zorunda kalacam ya da nebılım nıe o kadar onceden para yatırım kı alala hee odemede ındırım yapcaksa olur :)) mesela bır senelık degılde 10 ay parası verım sonrakı 2 ayı ucretsız oturım promosyan hesabı :)))))))))))))))
oyle canım ya hayırlısı olsun hakkınızda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?