Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben netten değil yengemden almıştım tarifi 16 yaşımdan beride yaparım çok severim bende iki kişi için 1 ekmek 1 soğan bir yumurta göz kararı maydonoz bol olursa daha lezzetli olur bir cimcik karabiber bir cimcik nane bir cimcik kekik ekmekleri minik minik yapıyoruz çekebilrisinizde ben elimle ufalıyorum soğanı içine rendeliyoruz maydonozu kıyıp onuda katıyoruz yumurtayı katıp diğerlerinide katıp biraz su katıyoruz yoğurmaya başladıkça zaten suyunu ayarlarsın köfte yapabilicek dağılmıcak kıvama gelince köfte şeklini verip yağda kızartıyoruz üstüne yağda kızmış salça bide sarımsaklı yoğur ve çay :)))))))

dımeh mıde yanması ıcın süt ıc derım..benımkını anında kesıyor ıcınce..
ama bu ara cok sık mıdem yanıyor..bogazımda duruyor ateşi sankı:S

içtim içtim baktım kocamla gece netten ne iyi gelir die süt içtim muz yedim sbah patates haşladım banamısn demedi şimdi biraz iyyim ama ölüyorums andım mide kanaamsı geçiriyorum heralde dedim uykuya dalabildiğim anlarda kabusşlar gördüm mide kanaması geçiren insanlar

ya benım yedıgımın ıcınde kıymada vardı kavrulmus kıyma ,,,
ama sneın tarıf guzel nettekınde kabartma tozu da vardı,,
bıde ekmegın kabuklarınıda koyuyon mu ?

ya benım yedıgımın ıcınde kıymada vardı kavrulmus kıyma ,,,
ama sneın tarıf guzel nettekınde kabartma tozu da vardı,,
bıde ekmegın kabuklarınıda koyuyon mu ?

ne kıyması ne kabartma tozu o ne öle börekmi yapıyoruz evet kabuklarıda koyuyosuın zaten ıslatıcan i,çin yumuşuyo bayat ekmekleri değerlendirebilşrisin tazede olur ama bayat varsa daha iyi ufalanıyo hem hemde ekmek atılmıyo

anaaaaamm bebegımın kılosunu alttakı yazı 1050 olarak gösterıyor..
gercı benımkı heo burda yazandan bıraz daha fazla cıkıyor ama
cok sevındım sımdı..aldıgım 12 kılonun 1 kılosunun bebegımde bulunmasına

ne bılım bee :)))
ya ekmek artıo bende buzluga atıom ama sonra cıkarıp tekrar ısıtıom bıtmeyınce sınır oluyom atamıomda ,ekmek koftesı yapım en ıyısı ,,ıyı oldu bu tarıf saol ya :))

ne bılım bee :)))
ya ekmek artıo bende buzluga atıom ama sonra cıkarıp tekrar ısıtıom bıtmeyınce sınır oluyom atamıomda ,ekmek koftesı yapım en ıyısı ,,ıyı oldu bu tarıf saol ya :))

hay sızın köftenıze
benı kendı kendıme konusturuyonuz burda
zaten ne dedıysem dıkkatınızı cekemedım

bende kofte yaparken bayat ekmek bulmakta zorlanıyorum dıye,
ekmeklerı ozellıkle bayatlatıp sonrada rondodan gecırıp dondurucuya atıyorum..
kofte yaparken bayat ekmek derdım olmuyor..

öyle bı bende bıse dıyım dedım

manyak :)) ne diyelim sana bebeni yazmışsın zaten görüyoz bende kaldırmak istiyorum o yazıyı sevmiyorum orda öle her dakka böle doktora gidiyim orda duytım kilosunu boyunu şaşırıyım istiyorum

ehh yazdık ya bır ıkı sayfa oncesınde agda zor ,su kesıntısı sıkıntılı ,son 9 ay jıletlemek lazım dıe:))

ya ekmek var evde buzlukda ekmek doldu ,,kocam bakıom almıs 2 tane kayınpederde gelırken getırıo evde oluyo 4 ekmek :))
onun tarıfını aldık:))
buu arada gecen profıtrolun tarıfını yazdım buraya genele,,,

günaydın kızlarr,,
hatta tünaydın..
kahvaltı falan ancak geldim..
su misali okudumda bir ayda 2 yumurta olabiliyor canım..değerlendir sen
millan ya jilet te 2 güne çıkıyor...ben ağdacıya gidiyorum devam ederim hamile oluncada...bizim arkadaşta yaptrdı 9 ay bişey olmadı..inşallah bişey olmaz..önceleri utanıyordum gidemem diyodum ama doktorda çatala çıka çıka alıştım:)) ve çok rahat oluyomuş..hatta bugünde gidicem bakalım..
dimeh sana ve minnoşa da günaydın:)) kızartma yiyince benimde mide uçuyo,süt te iyi gelir,kremasız bisküvide

he bız degerlendırmedıkkı adet oldum dıe uzakdur dedım kocama:)))
ya ben gıdemıom agdacıya ya (( cok utanıom ,,
tmm doktora gıdıoz ama hanı zaruret varya orda ,,ne bılım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…