haydin bende kaçtım. yarın görüşürüz bacılar bai bai :) öptüm hepinizi tek tekRabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. bebek bekleyen arkadaşlarımıda sağlıkla kucaklarına almayı nasıp et yarabbimm. Aminnnnn
ohhh valla maşallahhhhhhhhh gelince mutlaka haberlendir bizi... hadi öpüyoorummmmmmmgunaydin bacilar bu sabahin orunde ne isiniz var diceksiniz ama beyim namazan sonra uyuyamamis eni zorla kaldirdi aciktim diye meger kahvati hazirlamis bize ilk dfa insanlik icin kucuk bizim icin buyk adimsimdi biraz sekerleme yapiyo sonrada kalkip hastaneye gidecegiz insallh haydin gelince gorusuruk bacilarrrrrrrrrrr
ohhh valla maşallahhhhhhhhh gelince mutlaka haberlendir bizi... hadi öpüyoorummmmmmm
dedim ama kimsecikler yokmuş sagolera dışındagünaydın cnm nasılsın
günaydın canım... Günaydın sonradan gelecek olanlar
aynen aynen bende öle :) sende iyiki varsın :) <3toplansın kızanlar vallahi kadınlar kulübünün tek topiği burasıymış gibi gelio hiç biyere uğramadan sağıma soluma bakmadan direk topiğimize giriş yapıorum iyiki varsınız yafuuuu
Bende direkt buraya giriyorum ama arada bakim bişiler varmı diye kurcalayıp kurcalayıp buraya dönüyorum
toplansın kızanlar vallahi kadınlar kulübünün tek topiği burasıymış gibi gelio hiç biyere uğramadan sağıma soluma bakmadan direk topiğimize giriş yapıorum iyiki varsınız yafuuuu
canım 1gün ekşın yapcan 1gün tatil :) haftada 3-4 kez ekşınlı geçcekmiş. zaten illa yumurtlama dönemine denk geliomuş. bide ekşından 20-30 dk kalmadan yatın diolar. vede vajinal duş almayın diolar hiçbir zaman zaten o bölge kendi kendini temizliomuş ??kızlarr bişi sorcam... şinci biz geçen ay hiç ekşın yaptıktan sonra ben hiç ölece uyumadım hep ertesi gün işe gittim bi türlü denk gelmedi ondan mı tutmadı acaba :44: bide yumurtlama günü adetten kaç gün sonra oluodu
kızlarr bişi sorcam... şinci biz geçen ay hiç ekşın yaptıktan sonra ben hiç ölece uyumadım hep ertesi gün işe gittim bi türlü denk gelmedi ondan mı tutmadı acaba :44: bide yumurtlama günü adetten kaç gün sonra oluodu
haftaya bende sabahları yapim bari :) işim gücüm yok uyurum :)Adet döngün kaç gün sürüyorsa 14 çıkarıyordun sanırım. o günde yumurtlama günün oluyor. Benim 30 gün sürüyor 30-14=16.gün yumurtlama. Ama o günü beklemicen. Adetin bittikten sonra 12,14,16.günleri iyi değerlendiricen. günaşırı demişti bize doktor. Öyle denicen. Sabahta biraz erken kalkıp yapın, sonrasında dinlenip işe gidersin. Tabi erken kalkın demem eğer çok erken bir saatte gitmiyosan işe geçerli olur ancak. Kaçta gidiyorsun işe?
dedim ama kimsecikler yokmuş sagolera dışındagünaydın cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?