Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

he bız degerlendırmedıkkı adet oldum dıe uzakdur dedım kocama:)))
ya ben gıdemıom agdacıya ya (( cok utanıom ,,
tmm doktora gıdıoz ama hanı zaruret varya orda ,,ne bılım ya

he bız degerlendırmedıkkı adet oldum dıe uzakdur dedım kocama:)))
ya ben gıdemıom agdacıya ya (( cok utanıom ,,
tmm doktora gıdıoz ama hanı zaruret varya orda ,,ne bılım ya
geri gitmedimi senin adet?? kocana yakındur gitti deyiver
bende önce utanırdım ama böyle rahatlık yok..ben alt kısmı ağdayı beceremediğimden ,epilatör de çok acıttığından traş ederdim..2 günde çıkıyor..bacaklarımda epilatörden kıl dönmesi oldu..son bikaç aydır ağdacıya gidiyorum.,10 dk da her yer bitiyor..koltukaltımı dağıtmasın diye ben alıyorum...keşke ilk zamanlardan bu yana gitsem bişey kalmazdı şimdiye kadar..

aynen valla ben ağda yapıyodum mikroptur falan korktum cumartesi cırtladım jiletle ama ne işkence o öle önümü göremem ayna durmaz yerinde banyodayım ayla ıslanır acayip bişiler yamalılar giib şeyim öle gaziyorum :))))))

merhaba canlarım bende ailemin yanında memleketteyimm ondan pek giremiyorum seviyorum sizleri bu arada bende dimehim sen gibi jilet kurbanı yamalıyımm

Ya bende bacağım için falan gidiyordum ama orayı açmaya utanıyorum ya, bi düğünde gittim aldırdım ondan sora yok dedim bidaa açmam. Benim canım çok yanmaz ama onda acıdı biraz. Birde hamileyken daha çok acırsa birde ne bilim hamile olunca daha bi dikkat eder oldum, bacağım için bile gitmicem dedim. artık jiletle yapmaya devam. Ben alıştım zaten, oraya ağdayla uğraşmıyorum, makina desen ömrümü yer, en iisi haftada bi jilet. Kocama dedim gidimmi diye, ben beceremiyom dedim. Yok gitme dedi ben napim

sakın hamileyklen gitme ağdaya ben gittim gitmez olaydım kız dedi kanar haberin olsun hamileleikte deri daha ince ve hassas oluyomuş pupumun yanı yırtıldı bir kan ben zaten tırsığın tekiyim başladım ağlamaya kan durmak bilmiyo tamam dedim pupu yırtıldı kan durmıcak kan kaybından bebemede bişi olucak kız nolur ağlamayın yapmayın diyo yok durmuyo işte diyorum başka bişi demiyorum 10 işiyemedim doğru düzgün yıkayamadım sakın gitmeki ve benim normalde hiç kanamaz canım acımazdı

kızlar napionuzzz :)))

ben geldim ama evi toplayıp tekrar gelcem hadi öptüm :)

bu arada aktardan hamile olmak isteyenler için macun varmış onu aldım yedim 1 kaşık oohh şifa olsun :) kocamada yedircem bu ay bol ekşın :) heee bu arada bugün temzilendim oohh miss ekşınlar başlasın :))

ayy canım bilmiyorum walla çokda kurmuyorum ama ne bileyim görüyorum işte bu arada doğum korkusu sardı nasıl doğurucam diye düşünüp duruyorum yaa ıkınamazsam yaa bir sorun olursa falan filan. Rabbim yardım etsin hepimize.

canım walla ben gece uyuyabiliyorum desem yalan 40 sefer uyanıyorum. normalde yüz üstü yatarım hep hamile kaldığımdan beri öyle yatmıyorum doğal olarak da rahat edemiyorum şimdi zaten göbiş aldı başını gitti kendimi bile yatakta zor çeviriyorum. gündüz de aptal gibi dolanıyorum sonra ortalıkta

napıonuuus kızlar sabah yazdım ama kimseler yoktu. yine yazayım ben hala adet oldum söktürücü de içiyorum ama hala gelmedi. napsam anlamadım. bildiğiniz adet söktürücü bişe var mı

napıonuuus kızlar sabah yazdım ama kimseler yoktu. yine yazayım ben hala adet oldum söktürücü de içiyorum ama hala gelmedi. napsam anlamadım. bildiğiniz adet söktürücü bişe var mı
canımmm bildiğimiz aspirin adet sökücüdür. yada civanperçemi kekik bunlar adet söktürücür.suda pişmiş yumurta :) adaçayı bunlar aklıma gelenler...

bu arada kan testi yaptır yoksa içme bunları!!!!!!!!!!!1

Son düzenleme:
sen test yaptınmı
evet canım yaptım test maalesef yok hamilelik 29 unda tam iki ay olacak.doktor tarlutal adet söktürücü verdi içiyorum ama halaa gelmedi benim kırmızılar. karnım davul gibi sinir stres ölcem valla
canımmm bildiğimiz aspirin adet sökücüdür. yada civanperçemi kekik bunlar adet söktürücür.suda pişmiş yumurta :) adaçayı bunlar aklıma gelenler...
sağol eylülcüm aspirin arada içiyorum ama bi de kekik, civanperçemi falan deneyeyim en iyisi ben :44:

kac gundur ıcıosun adet sokturucuyu?

bıde sapıtma o ne kekık cıvan percemı aspırın abartma,,,adet sokturucuyu ıcıosan etkı eder ama bekle bıraz ıctıgın gıbı adet olmazsan 3 gun falan bekle,,baskada bıse ıcme,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…