günaydın kızlarr,,
hatta tünaydın..
kahvaltı falan ancak geldim..
su misali okudumda bir ayda 2 yumurta olabiliyor canım..değerlendir sen
millan ya jilet te 2 güne çıkıyor...ben ağdacıya gidiyorum devam ederim hamile oluncada...bizim arkadaşta yaptrdı 9 ay bişey olmadı..inşallah bişey olmaz..önceleri utanıyordum gidemem diyodum ama doktorda çatala çıka çıka alıştım:)) ve çok rahat oluyomuş..hatta bugünde gidicem bakalım..
dimeh sana ve minnoşa da günaydın:)) kızartma yiyince benimde mide uçuyo,süt te iyi gelir,kremasız bisküvide
geri gitmedimi senin adet?? kocana yakındur gitti deyiverhe bız degerlendırmedıkkı adet oldum dıe uzakdur dedım kocama:)))
ya ben gıdemıom agdacıya ya(( cok utanıom ,,
tmm doktora gıdıoz ama hanı zaruret varya orda ,,ne bılım ya
geri gitmedimi senin adet?? kocana yakındur gitti deyiver
bende önce utanırdım ama böyle rahatlık yok..ben alt kısmı ağdayı beceremediğimden ,epilatör de çok acıttığından traş ederdim..2 günde çıkıyor..bacaklarımda epilatörden kıl dönmesi oldu..son bikaç aydır ağdacıya gidiyorum.,10 dk da her yer bitiyor..koltukaltımı dağıtmasın diye ben alıyorum...keşke ilk zamanlardan bu yana gitsem bişey kalmazdı şimdiye kadar..
geri gitmedimi senin adet?? kocana yakındur gitti deyiver
bende önce utanırdım ama böyle rahatlık yok..ben alt kısmı ağdayı beceremediğimden ,epilatör de çok acıttığından traş ederdim..2 günde çıkıyor..bacaklarımda epilatörden kıl dönmesi oldu..son bikaç aydır ağdacıya gidiyorum.,10 dk da her yer bitiyor..koltukaltımı dağıtmasın diye ben alıyorum...keşke ilk zamanlardan bu yana gitsem bişey kalmazdı şimdiye kadar..
Ya bende bacağım için falan gidiyordum ama orayı açmaya utanıyorum ya, bi düğünde gittim aldırdım ondan sora yok dedim bidaa açmam. Benim canım çok yanmaz ama onda acıdı biraz. Birde hamileyken daha çok acırsa birde ne bilim hamile olunca daha bi dikkat eder oldum, bacağım için bile gitmicem dedim. artık jiletle yapmaya devam. Ben alıştım zaten, oraya ağdayla uğraşmıyorum, makina desen ömrümü yer, en iisi haftada bi jilet. Kocama dedim gidimmi diye, ben beceremiyom dedim. Yok gitme dedi ben napim
merhaba canlarım bende ailemin yanında memleketteyimm ondan pek giremiyorum seviyorum sizleri bu arada bende dimehim sen gibi jilet kurbanı yamalıyımm
UFF UFF
hadı benı gaza getırın gıdıp test yaptırım kanda
merhaba canlarım bende ailemin yanında memleketteyimm ondan pek giremiyorum seviyorum sizleri bu arada bende dimehim sen gibi jilet kurbanı yamalıyımm
durduğun kabahat zaten yoksa yok nasılsa olucak bigün ama ya varsa içimiz rahatlasın inşallah vardır allahım
iyice kocaman oldular millan
2 haneli rakamlara indik
90 gün kaldı yazıyor
inşallah olmaz sagocum ya
bu ara çok mu düşünüyorsun bebek de astım olur mu diye
insan neyi düşünüyorsa onu görüyorsun rüyanda
ben uyuyamıyorum 3ü geçiyordu uyuduğumda
Canım sanada günaydın, rüyalarına çok anlam vermeye çalışma, sende biliyorsunki hamileyken çok fazla rüya görülürmüş ve birçoğu senin korkularının gün yüzüne çıkması şeklinde olurmuş. O yüzden rüyalarını yorumlayıp acaba böylemi olcak diye strese sokma kendini. Rabbim sağlık sıhhat versin kızçene.
Buarada ben pek rahat uyuyamıyorum geceleri, sanada olurmuydu böyle?
napıonuuus kızlar sabah yazdım ama kimseler yoktu. yine yazayım ben hala adet oldum söktürücü de içiyorum ama hala gelmedi. napsam anlamadım. bildiğiniz adet söktürücü bişe var mı
canımmm bildiğimiz aspirin adet sökücüdür. yada civanperçemi kekik bunlar adet söktürücür.suda pişmiş yumurta :) adaçayı bunlar aklıma gelenler...napıonuuus kızlar sabah yazdım ama kimseler yoktu. yine yazayım ben hala adet oldum söktürücü de içiyorum ama hala gelmedi. napsam anlamadım. bildiğiniz adet söktürücü bişe var mı
evet canım yaptım test maalesef yok hamilelik 29 unda tam iki ay olacak.doktor tarlutal adet söktürücü verdi içiyorum ama halaa gelmedi benim kırmızılar. karnım davul gibi sinir stres ölcem vallasen test yaptınmı
sağol eylülcüm aspirin arada içiyorum ama bi de kekik, civanperçemi falan deneyeyim en iyisi ben :44:canımmm bildiğimiz aspirin adet sökücüdür. yada civanperçemi kekik bunlar adet söktürücür.suda pişmiş yumurta :) adaçayı bunlar aklıma gelenler...
evet canım yaptım test maalesef yok hamilelik 29 unda tam iki ay olacak.doktor tarlutal adet söktürücü verdi içiyorum ama halaa gelmedi benim kırmızılar. karnım davul gibi sinir stres ölcem valla
sağol eylülcüm aspirin arada içiyorum ama bi de kekik, civanperçemi falan deneyeyim en iyisi ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?