ooooof ne bilim kusum ben yaa bu kırmızılar gelmedikçe daha da stres yapıyorumkac gundur ıcıosun adet sokturucuyu?
bıde sapıtma o ne kekık cıvan percemı aspırın abartma,,,adet sokturucuyu ıcıosan etkı eder ama bekle bıraz ıctıgın gıbı adet olmazsan 3 gun falan bekle,,baskada bıse ıcme,,
kız ben sana alternatif sunduydum heee sumisalinin dediği gibi içme hepsini sapıtın valla :)) adet söktürücüyü iç gelir o bugün yarınnnn... çokta stres yaptıysan geciktirir rahat ol azcıkkk düşünmemeya çalışşşooooof ne bilim kusum ben yaa bu kırmızılar gelmedikçe daha da stres yapıyorumhamile olmadıığını bilip de kırmızıları beklemek kadar kötü bişey yok
söktürücüye perşembe günü başladımdı sanırım ben.yaniiiii bugün 5.gün :18: tmm sapıtmayım bekleyim
ooooof ne bilim kusum ben yaa bu kırmızılar gelmedikçe daha da stres yapıyorumhamile olmadıığını bilip de kırmızıları beklemek kadar kötü bişey yok
söktürücüye perşembe günü başladımdı sanırım ben.yaniiiii bugün 5.gün :18: tmm sapıtmayım bekleyim
kız ben sana alternatif sunduydum heee sumisalinin dediği gibi içme hepsini sapıtın valla :)) adet söktürücüyü iç gelir o bugün yarınnnn... çokta stres yaptıysan geciktirir rahat ol azcıkkk düşünmemeya çalışşş
ooooof ne bilim kusum ben yaa bu kırmızılar gelmedikçe daha da stres yapıyorumhamile olmadıığını bilip de kırmızıları beklemek kadar kötü bişey yok
ee doktor kac gun kullancan dedı kı?
bıde ılacın prospektusunu okusana ne yazıo ?adet ne zaman olurmusun*
kızım bı anda yuklenme o kadar sana dedık dıme zamanında kan testınde cıkmamıs ıc dıe
tmm yaaa içmiyoooom bişeeeekızımm bu gıder hepsını ıcer:)))
neden mide olayım için kimse bişi demiyo yanmadan kanaam geçirilirmi die soruyorum(((((
kuzum bişey olmaz allahın izniyle süt iç pekmezli iyi gelirrrr ılık olsun!neden mide olayım için kimse bişi demiyo yanmadan kanaam geçirilirmi die soruyorum(((((
tmm yaaa içmiyoooom bişeeeesöktücü 10 günde sonuç verirmiş
bi kaç gün daha bekleyeyim olmadı giderim doktora yaaCanım doktora telefonla ulaşamazmısın? Yada sağlık ocağına falan arasan sorsan. 5gün yeterlimi diye? Ben hiç kullanmadım bilemicem ama bence bi sorsan iyi olur, olmadı tekrar doktora git bence
bi kaç gün daha bekleyeyim olmadı giderim doktora yaa
ya avhamlı anne adayı :))
kızım Allah korusun mıde kanaması gecırırsen suan bu yazıo olabılırmısın:))
ya derler ya bebegın sacları cıkınca annenın mıdesın yanma eksıme olur dıe,,belkı oyle bıseydır,,
hem kım dedı sana gıt sarımsak soslu kızartma ye dıe
sarı leblebı ye mıde asıdını dengeler,,,
anam öle böle yanma diil rapuınzel çıkıcak galiba benden :)))))))
az kaldı bende böle esrayı bilmem neyi izleyip eş beğenicem ordaki kızalra yazıcam size 3 günüm kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?