3 gun sonra ızne mı ayrılıyon kızz...sonundaaaa..
dogumdan sonra ne zaman ıs bası yapcan?
bebıse kım bakcak? sen kımseye bırakamazsın cocugu gıbıme gelıyor
yağmu topuklu ayakkabı giyin,hemen gelir kırmızılar..teyzem ve bende öyle oluyor...ooooof ne bilim kusum ben yaa bu kırmızılar gelmedikçe daha da stres yapıyorumhamile olmadıığını bilip de kırmızıları beklemek kadar kötü bişey yok
söktürücüye perşembe günü başladımdı sanırım ben.yaniiiii bugün 5.gün :18: tmm sapıtmayım bekleyim
ohhhh evinde takıl mis gibi...allah nasip ederse cuma günü raporumu getiricem işyerine bide kontrolüm var 1 nisan iş başı annem bakıcak çalışmak zorundayım bundan sonra onun için çalışıcam ama hiç istemiyorum bırakmayı ben bakıyım istiyoruym ama yapıcak bişi yok babası zengin olana kadar anneannede kalıcak :)))))
anaaaaaaaaayağmu topuklu ayakkabı giyin,hemen gelir kırmızılar..teyzem ve bende öyle oluyor...
ohhhh evinde takıl mis gibi...
esradaki melehata saydıralım hep beraber....
anaaaaaaaaatopuklu ayakkabı mı :26: bunu ilk defa duydum ecemcim ben hep topuksuz giyiyorum ondan mı kaçıyo benim kırmızılar yoksam
dimeeeeh ooh ne güzel bacım maşallah rabbim bizede o günleri göstersin inşallahbende 4 gözle hamile kalıp işi bırakacağım evimde yatacağım günleri bekliyorum
kuzum doktorunu ara sor bakalım belki bilir. senin doğum yaklaştı.. ılık süt iç biraz mideni rahatlatır....kızlar midem yanıyodu ya geceden beri demin balgam gibi bişi geldi lavaboya gittim kanlı balgam çıakrdım korktuğum başıma geliyo galiba mide kanamsımı geçiriyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi bebeğe bi zararı varmı acaba
kuzum doktorunu ara sor bakalım belki bilir. senin doğum yaklaştı.. ılık süt iç biraz mideni rahatlatır....
geçmiş olsun canımmmm inşallah geçerrr içebiliosan ılık sütü ihmal etme iç...devamı gelirse arıcam şimdi gel hemen der o gidemem inşallah geçer
geçmiş olsun..benim halamda mide kanaması olmuştu ama onda tuvaletinde kan gelmişti...ama dün yediğin yemek çok acıysa boğazını tahriş etmiş olabilir..annemde kardeşime hamileyken acı ufak biberlere aşerip yiyordu sonra seninki gibi kan geliodu..doktor boğaz tahrişi dedi...çok kanarsa doktora git...devamı gelirse arıcam şimdi gel hemen der o gidemem inşallah geçer
geçmiş olsun..benim halamda mide kanaması olmuştu ama onda tuvaletinde kan gelmişti...ama dün yediğin yemek çok acıysa boğazını tahriş etmiş olabilir..annemde kardeşime hamileyken acı ufak biberlere aşerip yiyordu sonra seninki gibi kan geliodu..doktor boğaz tahrişi dedi...çok kanarsa doktora git...
benim tanık olduğum tek mide kanaması halamdı..oda tuvalette kan geldi..ama deyim yerindeyse afedersiniz çok çok fazla geldi...
seninki kanamamı çözemedim ben canım
geçmiş olsun canımmmm inşallah geçerrr içebiliosan ılık sütü ihmal etme iç...
sen bi doktorunu ara kuzumm için rahat etsin!akşama içicem ama dün gece içtim bi işe yaramadı eylülüm ya((((((((
sen bi doktorunu ara kuzumm için rahat etsin!
kendimde olsa bişey olduğunu düşünmem ama sen istersen doktora görün için rahat etsin..hamileyken acıya iyi demiyorlar ama mesela kimyonu kullanabilirsin..tadıda güzel..birde doğumdan sonra da her yemeğine kat...seninde gezını alır,emzirirken sütle bebeğede geçecek ya bebeğinde gazı olmazmış..kimyonu kullan yemeklerinde..yediğim acı değildi sarımsaklı soğanlı bişi ama normalde acı çok severim o ufak sivri biberler varya ben avuçla yerim onlardan ama dün sarımsaktan oldu heralde bide kızartmaydı yediğim annemi aradım oda alttan olur dedi ama netten bakıyorum ağızdanda gelirmiş bi balgam çıkardım onda geldi öle kanama falan devam etmedi balgamım kanlıydı ama kıpkırmıız bilemedimki çok üzülüyorum çocuğa bişi olurmu acaba
kuzum öle konusmaaa ne biçim konusuyorsun sıkıntı yapma kendine allahın izniyle bişey olmaz... soda içtin mi? belki onun faydası olur. ve bol bol su iç canımmmaramam gel dicek sonra b,irsürü test uğraşamam 1.5 ayıl kaldı iyice yoruluyorum işten çık git havada soğuk kocam annemde telaşlanır ben hastaneye g,dersem fırında makarna yapıcam bu akşam işten çıkıp alışveriş yaparım bişide olursa bana sizi ve bebeğimi çok seviyorum bişi olursa bana bilin istedim tek çocuğum ya ben kardeşim gibi oldunuz siz
kendimde olsa bişey olduğunu düşünmem ama sen istersen doktora görün için rahat etsin..hamileyken acıya iyi demiyorlar ama mesela kimyonu kullanabilirsin..tadıda güzel..birde doğumdan sonra da her yemeğine kat...seninde gezını alır,emzirirken sütle bebeğede geçecek ya bebeğinde gazı olmazmış..kimyonu kullan yemeklerinde..
kuzum öle konusmaaa ne biçim konusuyorsun sıkıntı yapma kendine allahın izniyle bişey olmaz... soda içtin mi? belki onun faydası olur. ve bol bol su iç canımmm
yarın rahatlamazsan doktora git kesin..aramam gel dicek sonra b,irsürü test uğraşamam 1.5 ayıl kaldı iyice yoruluyorum işten çık git havada soğuk kocam annemde telaşlanır ben hastaneye g,dersem fırında makarna yapıcam bu akşam işten çıkıp alışveriş yaparım bişide olursa bana sizi ve bebeğimi çok seviyorum bişi olursa bana bilin istedim tek çocuğum ya ben kardeşim gibi oldunuz siz
yarın rahatlamazsan doktora git kesin..
bende buradaki kızların hepsini çok seviyorum..saolsunlar hepsi...
ama sen olumsuz düşünme annesin:)) daha doğumda bizlere dua edicen..
bak benimki daha riskli 9 ay her gün iğne yapıcam..doz ayarlanmazsa düşük tehlikesi oluyor..rabbim dermansız dert vermemiş şükür ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?