dikkat et su iç bol bol canımm mineralli suda iç öleyse :)aradım doktorumu alttanmı die sordu hemen yok dedim dahiliyeye görünmem gerekiyomöuş bebeğe zararı yokmuş kan gelmesinin ilaç verirse sorarsın bana ona göre kullanırsın dedi amaaan hiç gidemem çocuğuma zararı yoksa allaha şükür içim rahatlası
dikkat et su iç bol bol canımm mineralli suda iç öleyse :)
aradım doktorumu alttanmı die sordu hemen yok dedim dahiliyeye görünmem gerekiyomöuş bebeğe zararı yokmuş kan gelmesinin ilaç verirse sorarsın bana ona göre kullanırsın dedi amaaan hiç gidemem çocuğuma zararı yoksa allaha şükür içim rahatlası
Kızlar hadi hepinize iyi akşamlar. Kaçtım ben, mesai bitti. Öptüm hepinizi. Dimeh dikkat et kendine, takip et kanama olursa, acile git gece. Boşverme ama kafayada takma çok.
kuzum bildiğim kadarıyla hamile degil bu adetten sonra çalışmalara başlıcak die biliyorum :)eylül ecem hamilemi :44:
kuzum bildiğim kadarıyla hamile degil bu adetten sonra çalışmalara başlıcak die biliyorum :)
kız hamilemisin ecemmmm
gunaydın kızlar,,,
cumartesıden sonra dun aksamda cok hafıf pembelıgı olan akıntı geldı,,sonrada durdu dus falan aldım kaslar gevseyınce adet olurum dıe ama gelen gıden yok,,
uff adetede bısey kalmadı 4 gun falan kaldı ,,hafıf sancım da var ,,uff uff hayırlısı dıelım artık,,,ama ne bılım umutlanmıom hıc ıcımden gelmeıo
günaydın bacılarımmm...varmı gelişmelerrr yoğunluktan ne girebiliorum doğru düzgün nede geçmişe bakabiliorum meraklardayım...iu yılbaşı gelseydide rahatlasam artık paffffffffff
Günaydın canım, hoşgeldin nasılsın?
hayırlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?