Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aradım doktorumu alttanmı die sordu hemen yok dedim dahiliyeye görünmem gerekiyomöuş bebeğe zararı yokmuş kan gelmesinin ilaç verirse sorarsın bana ona göre kullanırsın dedi amaaan hiç gidemem çocuğuma zararı yoksa allaha şükür içim rahatlası

dikkat et su iç bol bol canımm mineralli suda iç öleyse :)

Selam kızlarrr...

Bakamadım doğru düzgün kaç gündür. İşler anca bitti. Evi dip temel temizledik ne çekmece kaldı ne dolap. Pırıl pırıl oldu evim. Ben çalışırken bu kadar ayrıntılı temizlik yapamıyordum çok iyi oldu. Hafta sonuda bebek odamız gelicek nasipse. Birazdan dr.a gideceğim bakalım bebişim napio. Görüşürüz sonraaaa

Canım çok geçmiş olsun ihmal etme git dr.a a allah korusun tlf.la olmaz öyle

kızlar puccanın son kitabını aldınzmı manyak karı şu kitabı bayağ kalın çıkarsa nolur dün aldım yarıladım ki,tabı hep okumak istiyorum bu kızı

Kızlar hadi hepinize iyi akşamlar. Kaçtım ben, mesai bitti. Öptüm hepinizi. Dimeh dikkat et kendine, takip et kanama olursa, acile git gece. Boşverme ama kafayada takma çok.

kuzum bildiğim kadarıyla hamile degil bu adetten sonra çalışmalara başlıcak die biliyorum :)

kız hamilemisin ecemmmm

heh su lafı suraya yazıom ecem hemen hamıle kalcak bır veya 2 ay ıcınde ,,,
nedenı ıse dusukden sonra hemen hamıle kalıo rahım
ozellıkle kese olusdukdan sonrakı dusuklerde,

gunaydın kızlar,,,

cumartesıden sonra dun aksamda cok hafıf pembelıgı olan akıntı geldı,,sonrada durdu dus falan aldım kaslar gevseyınce adet olurum dıe ama gelen gıden yok,,
uff adetede bısey kalmadı 4 gun falan kaldı ,,hafıf sancım da var ,,uff uff hayırlısı dıelım artık,,,ama ne bılım umutlanmıom hıc ıcımden gelmeıo

Günaydın canlar;

Sumisali sen doktora ne zaman gidiyon, onu haber ver bize

günaydın bacılarımmm...varmı gelişmelerrr yoğunluktan ne girebiliorum doğru düzgün nede geçmişe bakabiliorum meraklardayım...iu yılbaşı gelseydide rahatlasam artık paffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…