hoşbuldum cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişçik nasıl?
İyiyiz bizde inşallah canım ya. Rabbime emanet büyüyor içimdebenim biraz bulantım var işte, şimdide cici bebeyi deneyim bakalım o nasıl gelcek
tatlı daha çok bulandırmazmı cnm ya ne bilim ben hep kraker falan yiyiodum maden suyuda iyi gelio rahatlatıo cici bebeyi hiç duymadım.
günaydın kızlar bugün mide ağrısı yok allaha şükür son 3 gün izine az kaldı :))))
Kaç hafta kaldı dimeh senin doğuma? 8 haftayı tümden kullanıyormusun? Ben devam ettiğim yere kadar devam edip sonrasına aktarmaya çalışıcam Allahın izniyle.
ben tam 8 hafta önce ayrılıyorum işyeri izin vermiyo gittiğim yere kadar kullanmamı zaten ağırlaştımda bayağ kıçım başım ağrıyo hem biraz evde annemelrle arkadaşlarımla zaman geçiriyim napıyım
slm
an ıtıbarıyle adet olmus bulunmakdayım
ogleden sonra doktora gıdıcem kesın artık,,
bıde adetlı muayene olıyımda basım kel kalmasın:)
gelınce haber verırım,,
ya bı ayda ıkı kere adet olunur mu hem basında hem sonunda ,,
sımdık cıkıom benımkı evde ,,
Selam kizlar
nasilsiniz,ne var ne yok
ben hala hamile kalamadim
gecen siklüs sogan kürünü yaptim ve pazar günü adet oldum,bu siklüstede bal tarcin cörekotu kürüne basladim
merhaba kıslarr. nasılsınız? epeydir giremedim çok şey yazmışsınız okuyamadımda. ben 10 gündür raporluydum. önceki hafta az kanamam olmuştu doktor bi kaç gün istirahat et yeter dedi ama ben sizi dinledim epey dinlendim iyi de oldu. tabi 10 gün boyuncada progestan iğne vuruldum her yerim morardı oturamıyorum nerdeyse. çok şükür iyiyim şimdilik.işe başladım. siz neler yaptınız? eylülcüm bi değişiklik var mı doktora gittin mi? miyopi senin nasıl geçiyor çok bulantın oluyor mu? yeni bi bebek haberi var mı ?kimsede önemli bir sorun yoktur umarım.
merhaba kıslarr. nasılsınız? epeydir giremedim çok şey yazmışsınız okuyamadımda. ben 10 gündür raporluydum. önceki hafta az kanamam olmuştu doktor bi kaç gün istirahat et yeter dedi ama ben sizi dinledim epey dinlendim iyi de oldu. tabi 10 gün boyuncada progestan iğne vuruldum her yerim morardı oturamıyorum nerdeyse. çok şükür iyiyim şimdilik.işe başladım. siz neler yaptınız? eylülcüm bi değişiklik var mı doktora gittin mi? miyopi senin nasıl geçiyor çok bulantın oluyor mu? yeni bi bebek haberi var mı ?kimsede önemli bir sorun yoktur umarım.
slm herkese doktordan geldım
zaten cıkmazdaydım hepden cıkmaza gırdım,,
ya nıe evlendım kı ben bosuna adamın hayatınıda karartıom
slm herkese doktordan geldım
zaten cıkmazdaydım hepden cıkmaza gırdım,,
ya nıe evlendım kı ben bosuna adamın hayatınıda karartıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?