Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

İyiyiz bizde inşallah canım ya. Rabbime emanet büyüyor içimde benim biraz bulantım var işte, şimdide cici bebeyi deneyim bakalım o nasıl gelcek

tatlı daha çok bulandırmazmı cnm ya ne bilim ben hep kraker falan yiyiodum maden suyuda iyi gelio rahatlatıo cici bebeyi hiç duymadım.

tatlı daha çok bulandırmazmı cnm ya ne bilim ben hep kraker falan yiyiodum maden suyuda iyi gelio rahatlatıo cici bebeyi hiç duymadım.

Bende duymadımda geçende markette eşim alalımmı dedi, bende al dedim. Ya sabah pek bişi yiyemedim ondan bulanıyor şimdi. cici bebe vitaminli ya, bari işe yarasın yediğim şey diye yedim Krakerden bıktım ama en iisi o. Bakalım saatte geçmiyor bugün sanki ya. Bi öğlen olaydı

hayirli gunler bacilar nabersiniz bakem
dun yoktum ne cok yazmisiniz anca bittii.bende dun tum gun odunlaydim oglene kadar calisti ogleden sonra alisveris gezmek falan bata son 3 gun yarin test alayimmi dedi sakin yasak dedim kim yasakliyo dedi icimden kizlar dedimbosuna hayaller kurma dedim sonra cok uzuluyon kendimede ayni seye zorluyom olmicakmis gib yasiyom su anda nasip istee.
su misali kirmizilar geri kacmis senide merakla bekliyom 30 kasim bat 1 inden once test yapmicam ben sende yapma biraz sabirli olmasak uzuluruz
.bu arada bende hiiiic belirti yokne gogusler nekasik masik hic bisey

Kaç hafta kaldı dimeh senin doğuma? 8 haftayı tümden kullanıyormusun? Ben devam ettiğim yere kadar devam edip sonrasına aktarmaya çalışıcam Allahın izniyle.

ben tam 8 hafta önce ayrılıyorum işyeri izin vermiyo gittiğim yere kadar kullanmamı zaten ağırlaştımda bayağ kıçım başım ağrıyo hem biraz evde annemelrle arkadaşlarımla zaman geçiriyim napıyım

slm

an ıtıbarıyle adet olmus bulunmakdayım
ogleden sonra doktora gıdıcem kesın artık,,
bıde adetlı muayene olıyımda basım kel kalmasın:)
gelınce haber verırım,,
ya bı ayda ıkı kere adet olunur mu hem basında hem sonunda ,,
sımdık cıkıom benımkı evde ,,

Bakma bende öle diyorum ama daha şimdiden doğum izninin hayalini kuruyorum. Keşke şu ücretli doğum iznini uzatma işini bianönce yapsalar. Ben zaten Allahtan bir mani çıkmazsa 6 ay yada 1 yıl ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum. Şuan yetişemiyorum hiçbir işe, çocuk olunca birde hemen çalışmaya başlarsam Allah korusun kafayı sıyırabilirim. Sende iyi yapıyon ya, çalış çalış nereye kadar zaten. Peki doğumdan sonra ücretsiz izin düşünüyormusubn?

Hadi bakalım git bian önce doktorada ne var ne yok öğrenelim sende. Bu erkenden olmalarını bir düzene sok hemen, sonrasında hamile kalıcaksın hemen bence. Sıkıntı bukadar çabuk olmanda bence

kızlar diş ağrısı nasıl giderilir hamilelerde ilaçsız bilginiz varmı arka dişimmi diş etimmi bilemiyorum ama canım çok yanıyo en korktuğum şey hamileikte diş ağrısı son 1.5 ay kala görüyousn sen başıma gleni:18:

Selam kizlar

nasilsiniz,ne var ne yok

ben hala hamile kalamadim

gecen siklüs sogan kürünü yaptim ve pazar günü adet oldum,bu siklüstede bal tarcin cörekotu kürüne basladim

merhaba kıslarr. nasılsınız? epeydir giremedim çok şey yazmışsınız okuyamadımda. ben 10 gündür raporluydum. önceki hafta az kanamam olmuştu doktor bi kaç gün istirahat et yeter dedi ama ben sizi dinledim epey dinlendim iyi de oldu. tabi 10 gün boyuncada progestan iğne vuruldum her yerim morardı oturamıyorum nerdeyse. çok şükür iyiyim şimdilik.işe başladım. siz neler yaptınız? eylülcüm bi değişiklik var mı doktora gittin mi? miyopi senin nasıl geçiyor çok bulantın oluyor mu? yeni bi bebek haberi var mı ?kimsede önemli bir sorun yoktur umarım.

Selam kizlar

nasilsiniz,ne var ne yok

ben hala hamile kalamadim

gecen siklüs sogan kürünü yaptim ve pazar günü adet oldum,bu siklüstede bal tarcin cörekotu kürüne basladim

Hoşgeldin canım, yoksun uzun zamandır, hoşgeldin tekrardan.

Sende hoşgeldin canım, iyiyim ben Allaha şükür. bulantılar oluyor ama aşırı derecede değil. Yemeklere dikkat etmem, atlamamam gerekiyor, mesela bu sabah işe geç kaldık, sabah kahvaltı yapamadım, şimdi öğlen yedimde öle biraz rahatladım yoksa bütün gün bulanıyor. Akşamları birde bulantı daha çok oluyor bende. Akşamları çok zorlanıyorum, yesemde yemesemde bulantım oluyor. Ama yinede buna şükür. Sanada geçmiş olsun, iyi olmuş dinlendiğin. Kanaman bittimi peki şimdi? bende cuma günü doktora gittim, kalp atışını dinledik, büyümüş artık, 9 haftalık gözüküyor dedi. 12 aralıkta ense kalınlığını ölçecez dedi. Öle işte bendeki haberler.

geçmiş olsun.dikkat et kendine ve bebişe
yeni bebek haberimiz yok

slm kızlar napionuz topik sessiz ayy bizimde misafir var öle takılıyoz bi bakıp çıkcam :) öptüm sizi :)

slm herkese doktordan geldım
zaten cıkmazdaydım hepden cıkmaza gırdım,,

ya nıe evlendım kı ben bosuna adamın hayatınıda karartıom

slm herkese doktordan geldım
zaten cıkmazdaydım hepden cıkmaza gırdım,,

ya nıe evlendım kı ben bosuna adamın hayatınıda karartıom

Canim yapma ya.niye öyle düsünüyorsun...bizim elimizde degil ki cocugumuz olmuyorsa...düsünsene kalp kirizi gecirmek vs suc mu?

buda onun gibi bisey.

hosbulduk miyopicimmmmmm

he uzun süredir yokum ugramiyorum....sonra diyorum aaaaa niye ugramiyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…