Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hosgedlin beyazlim nasilsin..
ya sumisali anlatsana ne oldu neden oye konusuyon adamlarin cocugu olasabiz oylemi dusuncez onlari birakip cocuk icin baskasini mi sevcez...ole seyler deme lutfen ne oldu anlat/..

hosgedlin beyazlim nasilsin..
ya sumisali anlatsana ne oldu neden oye konusuyon adamlarin cocugu olasabiz oylemi dusuncez onlari birakip cocuk icin baskasini mi sevcez...ole seyler deme lutfen ne oldu anlat/..

Hosbuldum canim

sagol cok sükür iyiyim...kürleri yapip bekliyorum

sen nasilsin canim

ozur dılerım oyle gıttım sızı merakda bırakdım ama bıraz aglama krızımı ne derler oyle bıse oldu ,,,

dedıydım cıkolata kıstım ve mıyom var dıe daha onceden,
doktor bakdı sol yumurtada cıkolata kıstı 2cm
ortada rahımde mıyom var 1 cm ,
benı yıkan ıse sag yumurtalıkda polıkostık overın cıkması yanı pko olayı
yanı sızın anlıcanız rahım ve yumurtalıklar ıttıfak kurmuslar bana karsı

pkodan dolayı adetlerım erken oluyo,,
bı dunya tahlıl olcam pko ıcın mıyom ıcın ve cıkolta kıstı ıcın kan tahlılerı,,
doktor bu sartlar altında hamıle kalmak bıraz zor dedı asılamada pek fayda vermez dedı tup bebek ancak cozum
adet bıtımı dogum kontrol ılacına baslıcam 3 ay kadar sonra tekrar kontrol kıstcıgımın ve mıyomcugumun durumua bakılcak,
bu arada da doktor cok cıddı kılo vercen dedı oyle uc bes deıl 25 kılo falan
suan tup bebekde yapmazlar dedı,
korunma surecı bıttıkden sonra muayene sonrasındada tup bebek sanırım,,
eger kılo verırsem pko ve mıyom hormonlara baglı oldugu ıcın gıtme ıhtımalı varmıs ama kesın deıl,
en azından gıtmeseler bıle tup bebek yaptırabılırmısım,,

yanı bu kadar kıst mıyom falan nıe bana denk gelıo onu anlamıorum zaten cıkolatadan cekıom,,
bu arada bu mıyom kıst olayları genetık arkadaslar haberınız olsun,,benım annemde vardı ve rahımlerı alındıydı 10 sene kadar once ,,
yanı gorunusumle de ıcımlede tamamenn canım annem gıbıyım :))))

doktora yanlız gıttıydım esımde ıste gelmek uzeredır aradı dedım kıst ıcınmıs doktor normal dedı ,,dedım ısteyken adamın kalbıne ındırmıyım:)
yarın erken gelırım detaylıca konusuruz ,,
ufff adamın ıdelı ıyı bır aıle kurmak ve baba olmak ama ben bı turlu o aıleyı kuramıorum ya canım ona yanıo,,
ısyan etmıorum etmemde Yaradana karsı ,,ama canım yanıo ya,,
ıkı kere kaybet bebenı sonra kurtajlar sonra bunalıma gırısım cıkısım zor toparlandım bıde bu cıkdı ya hanı derler ya yuregım yanıo dıe cıdden yuregım yanıo hanı bı ıgne olur da batırırlar ya en can yakan noktaya aynı oyleyım,boyle bı ıgne var batıp batıp duruo kalbımın ıcıne sankı,,
tup de olsa normal yollada olsa sorun deıl evlat benım evladım bunda sorun yok,,ama ne bılım bu kadar cıkmaza gırınce hıc cıkıs yolumun olmadıgını hıssedıorum,
dıom kızım topla pılını pırtını mahvetme adamın hayatını,al acını cek gıt kendın yasa ,,,
bılmıorum belkı suankı ruh halıyle bunları soyluyorum bılmıorum ama canım yanıo ya gercekden canım yanıo

su misali canım pko ve miyomu sakın dert etme kendine aynıları bende de mevcuttu yani Rabbim ol derse olur. Sadece Allah'a sığın namaz kıldıktan sonra secdeye kapan öyle dua et.
Ben kızıma hamile kaldığımda 70 kiloydum dert etme kendine

kızlar bugün doktorumu değiştirdim keşke daha önce duysaydım bu doktoru bayıldım walla yengemle gitmiştim oda bayıldı ama moralimi bozan bir kaç gelişme oldu doktordan çıktığımdan beri aklımda.
Kızım normalde 23 haftalık ama boyutları 25 haftalık gibi 2 hafta önden gitmeye başlamış. Doktor iri bir bebek dedi. acil şeker yükleme testini yaptırman gerekiyor dedi.
Belimde bel fıtığı, beynimde de kist war dedim usg baktı belini hemen göstermen lazım dedi beyin cerrahi doktoruna sevk etti. Bel fıtığım olduğu için epidural doğum yapamayabilir mişim eğer beynimdeki kistte ıkınmamı etkilerse mecburen sezeryan olacağım. Rahim içinde kasılmalarım warmış belin baskı yaparsa suyun boşalır ve erken doğum tehdidi olabilir dedi. En yakın zamanda bütün testlerini mrlarını çektir yanıma gel dedi. Büyük ihtimalle gebelik şekeri çıkıcak ona göre diyete başlayacaksın dedi. Eğer bebiş böyle kilolo olursa :) sezeryan kesin gibi görünüyor.
Doğum geceye falan denk gelirse evden gelirim ek ücret almam dedi.
normal 600, sezeryan 900 tl.
Canım çok sıkkın anlayacağınız benim salak doktorum bana hiç bir bilgi wermedi diyabet çıkabilir yediklerini dikkat dedi okadar.

yavrum canım benım pkodasım:))))ne ettın boyle kendıne al benı kendıne örnek bıraz moralın duzelsın
ben de yıllardır var bu pko olayı hemde annemden emanet ama canım pkolular hamıle kalamaz dıye bı sart yok zor kalırlar sadece
ayrıca pkonun en buyuk ılacı kılo vermek doktorunun da dedıgı gıbı bana da aynı seyı soyledı ama tup bebek yapmazlar dıye nıye dedı onu anlıyamadım
hemen spora tekrardan yazılıyosun duzenlı beslenıyorsun abur cuburu kesıyosun bak bakalım adetın nasıl duzene gırıyo
aynılarını ben de uygulayacam cunku kısmet olup bı gıdemedım spora yazılmak ıcın ama en kısa surede ben de baslıcam cunku pko kısır döngüye sokuyor vicudumuzu pko bıze kılo aldırıyor pko bızım kılo vermemızı de zorlastırıyor
İnternetten ac bak oku her sıtede %5 lık bır kayıp bıle kılo için adetlerın duzene gırıp yumurtalarının calışmasını sağlıyo
Hem tüp bebek için her zaman soyluyorum pko demek kucuk caplı bır suru yumurta demek tüp bebek ne demek dollenmesı gereken yumurta demek bız tup bebek te %10 dıger ınsanlara göre daha sanslıyız
Allah aşkına su uzman tv yı aç pko ve tüp bebekle ılgılı tum videoları izle kırdırtma bana kafanı
Allahım bosancakmıs ta yok ayrılcakmısta adamda sorun cıksa o senı bıraksın mı yanı şu an moral bozukluğuyla boyle konusuyosun kac gundur kocam sabahcı evde yarın iş cıkısı gelırım uzun uzun konusuruz canım pko ve tüp bebek konusunda uzman tv benım
opuyorum senı kocamannn uzme tatlı canını yerım senı delüğğğğğğğğğ
KIzlar sızı de sevıyorum ve opuyorum okuyunca uçasım geldi bu su misali hatununa da

Canım hiçç ama hiç sıkma canını kendini ve eşini üzme sakın. Tüm bunların çaresi var. Tüp bebekte olsa sonuçta sizin bebeğiniz olcak. Bak şöyle düşün bugün sana doktor kızım senin çocuğun olmaz git evine otur çaresi yokta diyebilirdi. Beterin beteri var derler ya hani. Bunun için şükret. Evet belki zorlu ve uzun bir süreç var önünde ama umudunda var dimi? :) Kilo falan verirsin hemen bir dietisyene git öyle kendi kendine diet yapmaya çalışma. Sporda yaparsın biraz 20-25 kg. maksimum 6 ayda gider prof.destek alırsan. En başta moralini yüksek tut pozitif düşün ki iyi şeyler olsun. Tabi bizde yanındayız bu süreçte.

Canım benimde bebeğim iri gidiyor. Pazartesi gittim doktora, en son gittiğimde söylediği haftaya göre 30+2 olmam gerekiyordu 30+5 dedi ki benim sata göre 29+1 olmam gerek. Şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı illa şeker çıkcak diye bişey yok ki. Bazı bebekler iri olabiliyor. 2.5 kg.da doğğabilir 4 kg.da. Sen yaptır şeker yüklemeni umarım çıkmaz şeker. Bel fıtığı ve kist için çok çok geçmiş olsun yaptır bakalım testlerini onlar için ne dicek. İnşallah onlarla ilgilide hiçbir sorun olmaz.

yaa bilmiyorum walla canım normalde benim zillim de 1 hafta önden gidiordu ama şimdi 2 haftaya çıkmış koştur koştur gidio. Seni çok özledik dedikçe babasıyla biran önce geleyim bari dio herhalde :)
baya moralim bozuk kocamı da doğru düzgün göremiyorum desteğini alamıorum bu saat oldu hala çalışıyor bu ara baya yoğunlar. kendime çok kızıorum bir hamile kalmayı bile beceremedim diye. dün gece burnum kanamış uykumda uyandım tıkanmış burnum temizliyeyim dedim kan boşaldı burnumdan ellerimde uyuşmalar war kistten mi oluyor bilmiyorum. Ve bütün bu sıkıntılarımla tek başıma uğraşıyorum birde üzerine doğum korkusu başladı her zaman normal doğum istiyordum onu bile yapamayacağım bu gidişle zillim daha 750 gram belim onu taşımıo ileriki haftalarda hiç taşımayacak

bitti çok şükür. biraz halsizlik dışında iyiyim çok şükür. asıl nedeni iş yeri mutsuzluğu isteksizlik sanırım. e malum havalarda soğudu ev sıcak sabah 7 de yola çıkıyorum dışarısı soğuk canım hiç işe gitmek istemiyor. ilkinde 9 aya kadar çalıştım ama bunda mümkün olmayacak galiba. bende bu hafta gitsem kontrole iyi olcak ama şu kanama yüzünden çok sık girdim ya ultrasona falan bir hafta daha sabretsem mi diyorum merakta ediyorum gerçi ama hem biraz daha büyümüş olur.

benimkide 2 hafta önde hemen hemen. takma kafana gelişimi geride olsa onu da takardık kafamıza :) geçen gün benimde burnum kanadı o kılcal damarların genişlemesiyle alakalıymış olabiliyormuş. el uyuşması bende de var hele sabah uyandığımda açıp kapatamıyorum ellerimi. özellikle sağ elim çok fena oluyor. dr.uma sorcaktım pazartesi unuttum.
bende uyku sorunu başladı ya 2 de yattım kaçta uyudum allah bilir. saat 6.40 da uyandım yatakta bi saga bi sola dönüyorum. o bile işkence çünkü koca göbeğimi taşıyamıyorum. eşimide uyutmuyorum işin kötüsü

geçmiş olsun.dikkat et kendine ve bebişe
yeni bebek haberimiz yok

sağol merys cim. 10 gün yedim yattım valla biraz sıkıcı ama her şey bebiş için. ilk defa bu kadar uzun süre evde kaldım ve dinlendim yıllık izinlerimde ya temizlik ya gezmeye gidiyorduk bu sefer sadece yattım :) iyi oldu ama.

diğer kızlara katılıyorum su misali. üzüntünde haklısın ama çaresiz değilsin. boşunamı söz veriyoruz evlenirken hastalıkta sağlıkta diye. evlilik bu. hem daha imkansız diye kimse bişey dememiş üstelik imkansız diye de bişey yoktur. benim arkadaşım kesinlikle çocuk sahibi olman mümkün değil denirken çatlatma iğnesiylemi ne tam detayını bilmiyorum ondada bi sürü kistler falan varmış ikizleri oldu. ve yine çocuğunun olması mümkün değil denirken . birde kızı var okula gidiyor şimdi hani bu dua söylemiştim onu yapan..Rabbim dermansız dert vermesin. senin sağlığın yerinde olsun. inşallah en kısa zamanda olcak seninde bebişin.

geçmiş olsun sagocum şeker önemli tabi gerçekten dikkat et benimde biraz ilerideydi ama hiç şekerim yoktu. sonuç olarakta 4 kilo 54 cm doğdu. yarım gün normal doğum için uğraştık 3 kez doktorum normal doğuma aldı ama kordon dolanıp çocuğun kalbi yavaşlayınca acil sezaryen çok istiyordum normal doğum yapmadı napalım kısmet değilmiş. onun için çok üzülme biz sağlık nedeniyle sezaryen yapıyoruz bazıları sadece korkusundan. önemli olan diğer sağlık sorunlarının ilerlememesi ve bebeğini bi şekilde kucağına alman. ne şekilde olacağınıdı çok düşünme hayırlısı neyse o olsun.

canım benim Rabbim dermansız dert vermesin
çok şükür tedavisi var hem pko luların hamile kalması yada tüp bebek şansı daha fazla
lütfen moralini bozma, spora gidersin
diyetini yaparsın
çıtır bi hamile olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…