hayırdır sumisali ne oldu anlat heleslm herkese doktordan geldım
zaten cıkmazdaydım hepden cıkmaza gırdım,,
ya nıe evlendım kı ben bosuna adamın hayatınıda karartıom
Canim yapma ya.niye öyle düsünüyorsun...bizim elimizde degil ki cocugumuz olmuyorsa...düsünsene kalp kirizi gecirmek vs suc mu?
buda onun gibi bisey.
hosbulduk miyopicimmmmmm
he uzun süredir yokum ugramiyorum....sonra diyorum aaaaa niye ugramiyommmm
hosgedlin beyazlim nasilsin..
ya sumisali anlatsana ne oldu neden oye konusuyon adamlarin cocugu olasabiz oylemi dusuncez onlari birakip cocuk icin baskasini mi sevcez...ole seyler deme lutfen ne oldu anlat/..
iyiyim canim ne olsun yaabende bati bekliyom uzun sureden beri ilk defaHosbuldum canim
sagol cok sükür iyiyim...kürleri yapip bekliyorum
sen nasilsin canim
doktora yanlız gıttıydım esımde ıste gelmek uzeredır aradı dedım kıst ıcınmıs doktor normal dedı ,,dedım ısteyken adamın kalbıne ındırmıyım:)
yarın erken gelırım detaylıca konusuruz ,,
ufff adamın ıdelı ıyı bır aıle kurmak ve baba olmak ama ben bı turlu o aıleyı kuramıorum ya canım ona yanıo,,
ısyan etmıorum etmemde Yaradana karsı ,,ama canım yanıo ya,,
ıkı kere kaybet bebenı sonra kurtajlar sonra bunalıma gırısım cıkısım zor toparlandım bıde bu cıkdı ya hanı derler ya yuregım yanıo dıe cıdden yuregım yanıo hanı bı ıgne olur da batırırlar ya en can yakan noktaya aynı oyleyım,boyle bı ıgne var batıp batıp duruo kalbımın ıcıne sankı,,
tup de olsa normal yollada olsa sorun deıl evlat benım evladım bunda sorun yok,,ama ne bılım bu kadar cıkmaza gırınce hıc cıkıs yolumun olmadıgını hıssedıorum,
dıom kızım topla pılını pırtını mahvetme adamın hayatını,al acını cek gıt kendın yasa ,,,
bılmıorum belkı suankı ruh halıyle bunları soyluyorum bılmıorum ama canım yanıo ya gercekden canım yanıo
ozur dılerım oyle gıttım sızı merakda bırakdım ama bıraz aglama krızımı ne derler oyle bıse oldu ,,,
dedıydım cıkolata kıstım ve mıyom var dıe daha onceden,
doktor bakdı sol yumurtada cıkolata kıstı 2cm
ortada rahımde mıyom var 1 cm ,
benı yıkan ıse sag yumurtalıkda polıkostık overın cıkması yanı pko olayı
yanı sızın anlıcanız rahım ve yumurtalıklar ıttıfak kurmuslar bana karsı
pkodan dolayı adetlerım erken oluyo,,
bı dunya tahlıl olcam pko ıcın mıyom ıcın ve cıkolta kıstı ıcın kan tahlılerı,,
doktor bu sartlar altında hamıle kalmak bıraz zor dedı asılamada pek fayda vermez dedı tup bebek ancak cozum
adet bıtımı dogum kontrol ılacına baslıcam 3 ay kadar sonra tekrar kontrol kıstcıgımın ve mıyomcugumun durumua bakılcak,
bu arada da doktor cok cıddı kılo vercen dedı oyle uc bes deıl 25 kılo falan
suan tup bebekde yapmazlar dedı,
korunma surecı bıttıkden sonra muayene sonrasındada tup bebek sanırım,,
eger kılo verırsem pko ve mıyom hormonlara baglı oldugu ıcın gıtme ıhtımalı varmıs ama kesın deıl,
en azından gıtmeseler bıle tup bebek yaptırabılırmısım,,
yanı bu kadar kıst mıyom falan nıe bana denk gelıo onu anlamıorum zaten cıkolatadan cekıom,,
bu arada bu mıyom kıst olayları genetık arkadaslar haberınız olsun,,benım annemde vardı ve rahımlerı alındıydı 10 sene kadar once ,,
yanı gorunusumle de ıcımlede tamamenn canım annem gıbıyım :))))
doktora yanlız gıttıydım esımde ıste gelmek uzeredır aradı dedım kıst ıcınmıs doktor normal dedı ,,dedım ısteyken adamın kalbıne ındırmıyım:)
ufff adamın ıdelı ıyı bır aıle kurmak ve baba olmak ama ben bı turlu o aıleyı kuramıorum ya canım ona yanıo,,
ıkı kere kaybet bebenı sonra kurtajlar sonra bunalıma gırısım cıkısım zor toparlandım bıde bu cıkdı ya hanı derler ya yuregım yanıo dıe cıdden yuregım yanıo hanı bı ıgne olur da batırırlar ya en can yakan noktaya aynı oyleyım,boyle bı ıgne var batıp batıp duruo kalbımın ıcıne sankı,,
tup de olsa normal yollada olsa sorun deıl evlat benım evladım bunda sorun yok,,ama ne bılım bu kadar cıkmaza gırınce hıc cıkıs yolumun olmadıgını hıssedıorum,
dıom kızım topla pılını pırtını mahvetme adamın hayatını,al acını cek gıt kendın yasa ,,,
bılmıorum belkı suankı ruh halıyle bunları soyluyorum bılmıorum ama canım yanıo ya gercekden canım yanıo
kızlar bugün doktorumu değiştirdim keşke daha önce duysaydım bu doktoru bayıldım walla yengemle gitmiştim oda bayıldı ama moralimi bozan bir kaç gelişme oldu doktordan çıktığımdan beri aklımda.
Kızım normalde 23 haftalık ama boyutları 25 haftalık gibi 2 hafta önden gitmeye başlamış. Doktor iri bir bebek dedi. acil şeker yükleme testini yaptırman gerekiyor dedi.
Belimde bel fıtığı, beynimde de kist war dedim usg baktı belini hemen göstermen lazım dedi beyin cerrahi doktoruna sevk etti. Bel fıtığım olduğu için epidural doğum yapamayabilir mişim eğer beynimdeki kistte ıkınmamı etkilerse mecburen sezeryan olacağım. Rahim içinde kasılmalarım warmış belin baskı yaparsa suyun boşalır ve erken doğum tehdidi olabilir dedi. En yakın zamanda bütün testlerini mrlarını çektir yanıma gel dedi. Büyük ihtimalle gebelik şekeri çıkıcak ona göre diyete başlayacaksın dedi. Eğer bebiş böyle kilolo olursa :) sezeryan kesin gibi görünüyor.
Doğum geceye falan denk gelirse evden gelirim ek ücret almam dedi.
normal 600, sezeryan 900 tl.
Canım çok sıkkın anlayacağınız benim salak doktorum bana hiç bir bilgi wermedi diyabet çıkabilir yediklerini dikkat dedi okadar.
Canım benimde bebeğim iri gidiyor. Pazartesi gittim doktora, en son gittiğimde söylediği haftaya göre 30+2 olmam gerekiyordu 30+5 dedi ki benim sata göre 29+1 olmam gerek. Şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı illa şeker çıkcak diye bişey yok ki. Bazı bebekler iri olabiliyor. 2.5 kg.da doğğabilir 4 kg.da. Sen yaptır şeker yüklemeni umarım çıkmaz şeker. Bel fıtığı ve kist için çok çok geçmiş olsun yaptır bakalım testlerini onlar için ne dicek. İnşallah onlarla ilgilide hiçbir sorun olmaz.
Hoşgeldin canım, yoksun uzun zamandır, hoşgeldin tekrardan.
Sende hoşgeldin canım, iyiyim ben Allaha şükür. bulantılar oluyor ama aşırı derecede değil. Yemeklere dikkat etmem, atlamamam gerekiyor, mesela bu sabah işe geç kaldık, sabah kahvaltı yapamadım, şimdi öğlen yedimde öle biraz rahatladım yoksa bütün gün bulanıyor. Akşamları birde bulantı daha çok oluyor bende. Akşamları çok zorlanıyorum, yesemde yemesemde bulantım oluyor. Ama yinede buna şükür. Sanada geçmiş olsun, iyi olmuş dinlendiğin. Kanaman bittimi peki şimdi? bende cuma günü doktora gittim, kalp atışını dinledik, büyümüş artık, 9 haftalık gözüküyor dedi. 12 aralıkta ense kalınlığını ölçecez dedi. Öle işte bendeki haberler.
yaa bilmiyorum walla canım normalde benim zillim de 1 hafta önden gidiordu ama şimdi 2 haftaya çıkmış koştur koştur gidio. Seni çok özledik dedikçe babasıyla biran önce geleyim bari dio herhalde :)
baya moralim bozuk kocamı da doğru düzgün göremiyorum desteğini alamıorum bu saat oldu hala çalışıyor bu ara baya yoğunlar. kendime çok kızıorum bir hamile kalmayı bile beceremedim diye. dün gece burnum kanamış uykumda uyandım tıkanmış burnum temizliyeyim dedim kan boşaldı burnumdan ellerimde uyuşmalar war kistten mi oluyor bilmiyorum. Ve bütün bu sıkıntılarımla tek başıma uğraşıyorum birde üzerine doğum korkusu başladı her zaman normal doğum istiyordum onu bile yapamayacağım bu gidişle zillim daha 750 gram belim onu taşımıo ileriki haftalarda hiç taşımayacak
geçmiş olsun.dikkat et kendine ve bebişe
yeni bebek haberimiz yok
kızlar bugün doktorumu değiştirdim keşke daha önce duysaydım bu doktoru bayıldım walla yengemle gitmiştim oda bayıldı ama moralimi bozan bir kaç gelişme oldu doktordan çıktığımdan beri aklımda.
Kızım normalde 23 haftalık ama boyutları 25 haftalık gibi 2 hafta önden gitmeye başlamış. Doktor iri bir bebek dedi. acil şeker yükleme testini yaptırman gerekiyor dedi.
Belimde bel fıtığı, beynimde de kist war dedim usg baktı belini hemen göstermen lazım dedi beyin cerrahi doktoruna sevk etti. Bel fıtığım olduğu için epidural doğum yapamayabilir mişim eğer beynimdeki kistte ıkınmamı etkilerse mecburen sezeryan olacağım. Rahim içinde kasılmalarım warmış belin baskı yaparsa suyun boşalır ve erken doğum tehdidi olabilir dedi. En yakın zamanda bütün testlerini mrlarını çektir yanıma gel dedi. Büyük ihtimalle gebelik şekeri çıkıcak ona göre diyete başlayacaksın dedi. Eğer bebiş böyle kilolo olursa :) sezeryan kesin gibi görünüyor.
Doğum geceye falan denk gelirse evden gelirim ek ücret almam dedi.
normal 600, sezeryan 900 tl.
Canım çok sıkkın anlayacağınız benim salak doktorum bana hiç bir bilgi wermedi diyabet çıkabilir yediklerini dikkat dedi okadar.
canım benim Rabbim dermansız dert vermesinozur dılerım oyle gıttım sızı merakda bırakdım ama bıraz aglama krızımı ne derler oyle bıse oldu ,,,
dedıydım cıkolata kıstım ve mıyom var dıe daha onceden,
doktor bakdı sol yumurtada cıkolata kıstı 2cm
ortada rahımde mıyom var 1 cm ,
benı yıkan ıse sag yumurtalıkda polıkostık overın cıkması yanı pko olayı
yanı sızın anlıcanız rahım ve yumurtalıklar ıttıfak kurmuslar bana karsı
pkodan dolayı adetlerım erken oluyo,,
bı dunya tahlıl olcam pko ıcın mıyom ıcın ve cıkolta kıstı ıcın kan tahlılerı,,
doktor bu sartlar altında hamıle kalmak bıraz zor dedı asılamada pek fayda vermez dedı tup bebek ancak cozum
adet bıtımı dogum kontrol ılacına baslıcam 3 ay kadar sonra tekrar kontrol kıstcıgımın ve mıyomcugumun durumua bakılcak,
bu arada da doktor cok cıddı kılo vercen dedı oyle uc bes deıl 25 kılo falan
suan tup bebekde yapmazlar dedı,
korunma surecı bıttıkden sonra muayene sonrasındada tup bebek sanırım,,
eger kılo verırsem pko ve mıyom hormonlara baglı oldugu ıcın gıtme ıhtımalı varmıs ama kesın deıl,
en azından gıtmeseler bıle tup bebek yaptırabılırmısım,,
yanı bu kadar kıst mıyom falan nıe bana denk gelıo onu anlamıorum zaten cıkolatadan cekıom,,
bu arada bu mıyom kıst olayları genetık arkadaslar haberınız olsun,,benım annemde vardı ve rahımlerı alındıydı 10 sene kadar once ,,
yanı gorunusumle de ıcımlede tamamenn canım annem gıbıyım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?