Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

seraycım sırtüstü yada sağ tarafına yatmıyorsun değil mi? sadece sola yatmalısın. arkadan sırtına bir yastık koyabilirsin destek için. eşini çok rahatsız ettiğini düşünüyorsan ara sıra başka bir yerde yatabilirsin. benimde ilkinde karnım nerdeyse burnuma kadardı çoraplarımı bile giyemiyordum :)

sagocum hiç üzülme kendini de bebişi de üzme canım
dr benim bebeğime haftasına göre başıyla gövdesinin haftası uymuyor dedi
birşey yemiyor musun niye böyle dedi
dünya zindan oldu bir çocuğa bile bakamadım Allah vermesin sakat mı olacak diye (
sezeryan konusuna da hiç takılma. en fazla bir iki hafta yatarsın,
ya gelir annen bakar ya sen annene gidersin
zaten bebeğe alışana kadar iyi de olur yanında bi desteğin olması
sadece biraz daha dikkatli olman gerekiyor
bebeğin sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun
yat dinlen kuzunla konuş o tepinsin
gör bak nasıl terapi oluyor

seraycım bende de var uyuyamama sorunu ((
ben gece yatamıyorum sabah da geç kalıyorum işe
tüm gün yorgunluğu da cabası

iyi yapmışsın iyice dinlen
kontrole ne zaman gideceksin

Kızlar günaydın hepinize

Sumisali canım dert etme herşeyi bukadar, yolu yok dememişki sana. Bence sen pkoyla daha haşır neşir olmuş, uzmanlığı olan bir doktora tekrar görün. Hemen bu doktor böle dedi die olayı kapatma. Benim açıkçası çok bilgim yok pko hakkında ama soğan kürü iyi geliyor diyorlardı, sen yapmışmıydın? Birde arkadaşların dediği gibi kilo vermek için hemen diyetisyene git, spora tekrar başla, ozaman verirsin kilo. Olmayacak bişi değil, pkolu olup hamile kalan yokmu hiç. Bak örnek sana sago, onunda kistleri varmış, pkosu varmış Rabbime şükür şuan hamile.

Allah başka dert vermesin, kocanın da zaten ben seni bırakim sen git mutlu ol diince ne cevap vereceğini tahmin ediyorum. Bebek olmayışı ondanda kaynaklanabilirdi, ozaman sen onu bırakıp gidecekmiydin? Kaldıki biz sadece çocuk için evlenmiyoruz, birbirimizde huzur bulmak için evleniyoruz. Tabikide çocuk neşesi evin ama geç olsun güç olsun ama olur dert etme. Rabbime dua et. Sen hamile kalabildin sonuçta düşükte yapmış olsan, hamile kalabildin, ozamanda kistin vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Sen acilen başka bir doktora gidiyorsun öncelikle. Sonra bir diyetisyen ve spor merkezi. Özgenin dediğine göre kilo vermek çok önemliyse şuan önceliğin kilo vermek olsun. Soğan kürünü, incir kürünü araştır bakalım. Rabbim sana çözümler gösterecektir yeterki ümidini kaybetme.

kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için. dün gece rüyamda gördüm sıpamı yine belim çok ağryordu kafaya taktım yaa ondan gördüm. Doktoruma sorucam eğer onaylarsa havuza gitmeyi düşünüyorum bel fıtığına en iyi gelen şey o. ilk fıtığım çıktığı zaman gitmiştim 6 ay yüzmeye. Sonra fizik tedavi gördüm peşinede hemen hamile kaldım zaten. Yatakta yatarken bilem sızlıyor belim.

bu arada herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sumisalim üzme kendini saçma sapan şeylerde düşünme seni anlıyorum ben hamile kalaamdığım zamnlar kocama senin düşündüklerini sölemiştim boşanalım seninde hayatın kararmasın falan şimdi aklıma geliyoda ne manyakmışım herşey allahtan allah istedimi ne pko ne miyom valla hiçbişi engel değil banada tüpümmü ne kapalı demişti bi doktor tamam dedim kapalı yerden ben nasıl hamile kalıcam ama bak allah büyük ayrıca sen hiç hamile kalamamış değilsin üzme kendini

kızlar günaydın bende sabah işyerinde kahvaltı yaptım kaçar ekmek yedim canım bi istedi ama kaşar bozukmuydu neydi sanki bi kokuyodu ama yedim napıyım açtım ((((( zehirlenmem umarım şimdide çikolata yiyorum mide bulantım gider umarım :44:

günaydın kızlaaaaar

sumisali canım benim seni çook iyi anlıyoırum ama çok şükür ki hiç bişey imkansız değil. allahın izniyle sende kavuşacaksın kuzuna. tıp o kadar ilerlediki artık herşey mümkün. hem doktorunda olmaz dememiş. sen bencede bi doktora daha görün ve ona göre kendine bi yol çiz canım. soğan kürü falan bende duymuştum pkolularda işe yarıyordu sanırım.allah dermansız dert vermesin kusum ya.. inşallah en yakın zamanda kavuşucaz bizde meleklerimize. allah hepimizin gönlüne göre versin canım.

sagocum ihmal etme testlerini mr ını falan yaptır mutlaka rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin kusum çok takma kafana sağlıcakla kavuş inşallah yavruna

duygucum sana da geçmiş olsun dikkat et kendine..
valla kızlar hamile olmak bi dert olamamak bi dert :26: rabbim dermansız dert vermesin.. allah sizi ve yavrularınızı korusun. bizede en kısa zamanda bu duyguları nasip etsin inşallah

3 aralıkta gitmiştim ama sonraki 15 gün içindede gitmek zorunda kaldım kanama olduğu için yani ultrasona falan girdim.haftaya kadar beklesem diyorum şimdilik bir sorunum yok hem bebiş biraz büyümüş olur hemde fazla ultrasona girdim bu ay. fazlasıda zararlı ultrasonun..bana kalsa meraktan hergün gircemde :)

sağol yağmurcum. sorma ya herşeyi bitirdim şimdide sezaryen sonrası normal doğuma taktım harıl harıl araştırıyorum herşeyi hallettim sanki doğuma az kaldıda. ilkinde çok uğraştım yapamadım ya içimde kaldı. gerçi pek doktorlarda yanaşmıyormuş ama sorcam bakalım benim doktora. illa takacak bişey buluyoz işte :)

selam kızlar nasılsınız ..
su misali canım üzülme Rabbimin bir bildigi vardır hakkımızda hayırlısını nasip etsin.dermansız dert vermesin ..moralini yüksek tut doktorunun dediklerini uygula cnm inş hemen normala dönersin cnm ..

hayirli gunler kizlar nasilsiniz bakem
su misali hiiic kafana takma hakkinda hayirlisini iste canim hersey allahtan rabbi boyle sinavlarla bizi daha buyuk dertlerden koruyo belki bak bende pkoluyum ama hamile kaldim hemde 6 kilo verdigim ay pkoda kilo vercen karbonhidrati nerdeyse hc tuketmicen kendiliginden duzeliyo onu dertme etme zaten kistin varken hamile kaldiysan oda sorun olmaz miyomda kucuk belki adetle atilan cinstendir.gecen hafta doktor kizkardesime tavuk yumurtasi kadar kistin var ameliyatla alcaz dems bi hafta sonra adet oldu baska doktora gitti hicbisey yok dedi sen baska doktorada git bi guzel diet yap bak adetlerin kendiliginden duzene girer

gunaydın herkese:))

sanırım dun bıraz kotu oldugum ıcın sacmaladım:)) ozur dılerım herkesden

yazılanları okudum hepınıze tesekkur ederım destegınız ıcın moral ıcın

esımle konusdum baya ıyı bı azar ısıttım ,,ama kıstlerden mıyomlardan dolayı degıl,,
dedım cocuk olayı bıraz zor ,,en azından surec uzun dedım,ıstersen ayrılalım ben kabul edıorum ayrılmayı dedım sonucda senın heveslerını umutlarına engel olamam dedım,aıleme sorunun bende oldugunu anlasamadıgımızı soylerım dedım ,,sen ne dıon dedı daha dogrusu ne sacmalıosun dedı basladı aglamaya ben dedı senı cocuk dogur dıye mı aldım dedı ,ben senı sevdım gonlumun gulu ettım dedı,ya dedı sana bıse olsa ben dunyayı yakarım dedı sen ayrılalım dıon dedı,,hayatımda sans yuzume bırkere guldu ondada senı karsıma cıkardı dedı bende sımdı senı bırakcam mı sanıon dedıi,once senı vururum sanda kendımı dedı bunu sakın unutma,,va ben senın ıcın oluyorum dedı,olsun dedı bak tup bebek sansımız varmıs dedı bırlıkde tutarızz bogazımızı sporumuza gıderız verırız kılo dedı ne olcakkı dedı,,sen uzme kendını dedı ,,bunu bıze veren kım Allah dedı o yuzden sakın aglamıon uzulmuon benı sevıon bende senı sımaartıom dedı sonrada bebeler gelır zaten dedı ,,,
ya bılıodum benı sevdıgını sonucda bız dusukler yasadıgımızda sogukkanlılıgı ve cesaretıyle atlattım bazı seylerı tevvekkul edebıldım ama dun onun gozlerınde daha farklı bıseyler gordum,nası dıyım sankı kalbı konusuyodu sankı yuregı dıle gelmısdı o akan gozyasları bırbırını kovalıodu sankı yanı bılmıorum cok farklıydı,,sanırım ben yıne asık oldum kocama yada ne bılım neyse onun adı oyle bıse oldu

sımdık uyuyo gece fılm falan seyrettık sabaha karsı yattık:)

vaaavvvvv huhhuuuuu massalah massallah
bak canim herseyde bi hayir var yeterki biz sabredenlerden olalim sen git doktora bende seninle diyet yaparim beraber veririz kilolari

Ben zaten tahmin etmiştim ayrılık lafında bi azar yiyeceğini ama bukadarını tahmin etmemiştim bak kötü bişiydi yaşadığın ama onun vesilesiyle güzel şeyler oldu. Rabbim en kısa sürede bebeğinizide verecek inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim. Birde başka bir doktora daha git mutlaka. Dert etme, sana olmaz denmemiş sadece zor denmiş ama kim bilebilirki ne derece zor olacağını. Rabbim ol derse imkansız şey oluyor. En kısa sürede kilo vermeye bak ozaman birde. Diyetisyene git, spora yazıl

sağolasın canım benim. Walla hamile kalmayı dert ederdik kendimize şimdi de nasıl doğuracağız derdi war yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Sağsağlim kucağıma bir alaydım şu kızımı daha başka bişşi istemiyorum.

ohhh canıma değsin sana iyi yapmış kocan keşke biraz daha azarlasaymış seni:)
Kız öyle hemencecik yolu yarıda bırakmak warmı. ailenin kaptanı kadındır en ufak sallantıda gemiyi terk mi edeceksin sen. Sabredeceğiz canım benim sabrın sonu selamet. Sen nerde oturuyordun istanbullda mısın. doktor tavsiye edeyim sana istersen benim dün gittiğim doktor çooookkkk iyi bir adam tane tane herşeyi konuşuyo anlatıyor nelerle karşılaşacaksın biliyorsun.

Ben zaten tahmin etmiştim ayrılık lafında bi azar yiyeceğini ama bukadarını tahmin etmemiştim bak kötü bişiydi yaşadığın ama onun vesilesiyle güzel şeyler oldu. Rabbim en kısa sürede bebeğinizide verecek inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim. Birde başka bir doktora daha git mutlaka. Dert etme, sana olmaz denmemiş sadece zor denmiş ama kim bilebilirki ne derece zor olacağını. Rabbim ol derse imkansız şey oluyor. En kısa sürede kilo vermeye bak ozaman birde. Diyetisyene git, spora yazıl

kızlar yaa ben hala adet olmadım bugün tam iki ay oldu yarın bitiyor söktürücü 1 hafta daha gelmezse tekrar gitcem doktora haftaya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…