Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar yaa ben hala adet olmadım bugün tam iki ay oldu yarın bitiyor söktürücü 1 hafta daha gelmezse tekrar gitcem doktora haftaya :44:

Hey ALLAhım bu kızcağıza ne zaman denk geLsem ben hala adet olamadım diyi : ) nedir bu kızın da derdi yahuu..o da ayrı bi sıkıntı ümitlense mi ümitlenmesemi ...

Neyse kıslar hepinize önce selam keLam : )

Benim modem bozuktu net yoktu ondan giremedim bayadır..Ama pek bişey kaybetmemişim anlaşılan pek güzel haber göremedim..

Sagocumun sıkıntıları varmış sanırım birazcık ..Gerçekten hamile kalana kadar bi dert sonra doğurana kadar ayrı bi dert Rabbim yardımcın olsun ..Bu doktorlara da güven olmuyor gerçi biri öyle diyor biri başka..Umarım sıkıntısız sağlıklı bi doğumun olur..doğum zamanı bize haber verirsiniz hamileler ! ona göre size dualar okuruz..

Sumisali geçmiş olsun cnm..Valla ben her zaman diom senin çikolata kistiyle 2 kere hamile kalman büyük şans..Kist ve miyomlar için soğan kürünü yap ama çikolata kistine pek etkisi olmuyor sanırım..İnsanlar imanları derecesinde imtihan olurlar..Yalnız sabretmek lazım tatlım öle hemen kocamın hayatını kararttım ayrılalım falan demek yok..Ne yani eşinde aynı durum olsa senin aklından ayrılmak mı geçicekti ? Ben olsam böyle düşünürdüm..

Benimde eşimde sıkıntı var..Ama bi kere bile ALLAh korusun böyle bi konuşma geçemez aramızda gebertir beni : ) Zaten insan düşünmediği için böyle konuşur..Eğer düşünse bunun kişilerin imtihanı olduğunu yani biz başka birileriylede evlensek ya da eşlerimiz başkalarıyla evlense yine aynı imtihanı yaşayacağız kaçış yok Rabbim bunu yazmışsa..

Artık öske , sumisali ve benle beraber üç tüpçü olduk yokmu arttıran

Yarında olmazsan doktora ara sor 10 günden sonra kullanmaya devam edeyimmi diye. Daha önce hiç bukadar gecikme yaşadınmı?
bugüne kadar en fazla 45 gün gecikme olmuştu canım doktorun verdiği hap da 12 tane var yani günde iki içiyorum 6 günde bitip. o on gün içinde olmam lazımdı doktor öyle demişti canım. ama ben doktordan gelince ilk hafta başlamadım hapa şimdi yarın daha son gün işte. 4 gün dahabekliiim olmadı pazartesi yine gitcem doktora
hoşgeldin eslem.. sorma bacım ben bu adet döngümden çektiğim kadar kimseden çekmedim. keşke testler pozitif olsada 9 ay bi rahatlasam şöleee
bu arada 4. tüpçüde de ben olabilirim belkim hiç umudum kalmıyo bölee bölee
yağmurum sen kan testine falan gitmişmiydin 2 ay ne demek ya biran önce doktora git
yaptırmıştım canım.1.1 çıkmıştı bhcg doktorada gittim herşey normal gözüküyordu kaç kere evde test yaptım tek çizgi. belirti neyim de yok zaten. öylece bekliyorum bakalım olmadı pazartesi yine doktora gitcem :26:

Yağmurcum bazı bebeler kendini gizlermiş inş seninkide öyle bi bebedir de sürpriz yapmayı bekliodur yoksa bi sıkıntı vardır 2 ay diyosun az değil hiç bekleme git doktora bence..

Bugün orucumun son günü çok şükür borçlarımı bitirdim ..

Akşama ne etsem acaba

Önce gidip nemazımı kılam da gelem oruçlu oruçlu dua edem size : )

Tüpçüüüüüüüü tüpçüüüüüüü tüpçü geldi hanımmmmmmmmmm
nbrsınız yavrılar ben sinirden düz duvara tırmanacam heeeee
bu akşam İstanbulda ki haberleri izleyın ben olacam

Anommm kimsecikler kalmamış neyse ben anlatım de biraz olsun rahatlarım belki
Dün akşam eşimle dısarı cıktık bıraz dolaştık geldık eve oturdugum sıte blok blok sıtede cok fazla yer olmadıgında arabalar yan yana konuluyor ondekı araba cıkıcagı zaman guvenlık tel acıyor araba sahıbı gıdıp cekıyor evde olmayacaksa anahtarını bırakır güvenliğe ki yedek anahtarlar guvenlıkte oluyo
Neyseeee yer olmadıgı ıcın bız de onumuzdekı blogun arka tarafına cektık eve geldık
aradan 2-3 saat gecmedi ki esım sırf içinden gelen bı sesle camdan bakmaya gıtmıstı oel hava alım dedı bırı bakıyomus bızım cama doğru esım de camdan hayırdır abı dedı araba cekılcek bakıyorum sahıbıne dedı bızımkı de fıesta mı dedı evet dıyınce gelıyorum abı dedı ındı asagı bızımkı
Ben de o ara utu yapıyodum bıraktım gectım odaya bızımkı bı geldı ki sinir küpü şerefsizler deyip duruyo
Bi inmiş ki silecekler kaldırılmıs sağ arka tamponun oldugu yer arka kapı olkdugu gıbı boydan boya çizilmiş
Beynimden kaynar sular döküldü ki ben arabamıza evımden cok özen gösteren ben ne yapayım
Kameradan sılıceklerı kaldıran cıktı çizen de kesın cıkıcak guvenlık vardıya degıstırdı gelmesını beklıyoruz
Öle laflar bırıktiki içimde kımse o valla sitede cingar çıkıcak eşim bosver özge allahından bulsun düşman kazanmayalım dıyo ama yok abi o adam canı sıkılıp ta benım arabamı çiziyosa ben de onla uğrasırım yanı hıc canım sıkılmaz taktım kafaya verecem avukata belkı 3/5 maasımı avukata verecez ama uğrasacam kaçarı yok
Allahım anlatırken bıle nasıl sınırlerım tepeme cıkıyo yaaaaa
Komşuyuz ya yazık yazık ben okula götürmuyorum arabayı sabah sabah bı ton yol yuruyorum sırf okulda cocuklar çiziyo arabaları dıye başımıza gelene bak

slmmmm

ya kocam gıtmek bılmedı evden adam dunden berı ask yasıoz ya dıbınden ayrılmıo
tv seyrederken bıle huysuzum elımden tutuo sankı kacırcaklar benı

ayrıca tum kızlar kocamın bana cektıgı azar karsısında bırlesmısınız yuh yanı benı tutun beeeeeeeeee
ama haklısınız gercekden,,ya nebılım oyle sacmaladım ıste:))

eslemın sozunu sevdım tüpçü :)))) kucuk tup sıparısı edecez :)))))))))))))))

abısının yanına gıttı benım kı gelene kadar buurdayımmm:)))

sago doktor demısın varmı anadolu yakasında oturuom ben,
ya kocam dedı bız bı doktora daha gıdek tek doktorla kalmayalım dıo zeynep kamılde gun yok adet bıtmeden gıdım,,gercı benım adet lekenme uzerıne suan hala gunluk ped var ve o da az kahverengı gelıo o kadar,,
daha onceden erdem haastanesınde ayse hn da kurtaj oldum,,ıyı doktor alakalı,bıde afıyetlede fazılet hn var o da ılgılı doktor,kocam dıo karar ver bır ıkı gun ıcınde gıdelım dedı ,,
ufff ne bılım bı turlu karar veremıom,,afıyetlede yogun bakım yokmus,yanı dogumdan sonra bıse olursa zeynep kamıle yolluyo,,
erdemde var yogun bakım ama orda sorunlu gebelıklerde sankım bıraz zayıf gıbı gelıolar bana,,

ıstıom kı tek bı yer olsun baslıyım hep ona gıdım ,,,

yuh yanı kım ettıysede ayıp ettmıs,,cok mu zor guvenlıge demek ,,walla bulun kım yaptıysa ,mahkeme olayı bıraz uzar ama zararı odesın salak ,,,

yuh yanı kım ettıysede ayıp ettmıs,,cok mu zor guvenlıge demek ,,walla bulun kım yaptıysa ,mahkeme olayı bıraz uzar ama zararı odesın salak ,,,

valla canım akşam dedım ya cıngar var sıtede
zararı ödesen ne yazar yarın bı gun o arabayı satmaya kalktıgında yaptırdıgın ortaya cıkıyo değerı düşüyo hemen
zararı ödicek mahkeme de sürünecek artııııııııı akşam rezil edecem o adamı bu sitede
var mı böyle bi şey ya

Çok sınırkıyımbacım sorry hosgeldın
pko yada tup bebekle ılgılı merak ettıgın bısey varsa sor bacımmm uzman tv bennn

bende soluma yatıyorum canım ama uyuyunca karnımın üzerinden bile kalkabiliyorum. aslında çok çok büyük değil karnım haftama göre hatta 24-25. haftaya kadar hiç yoktu. 2 gündür grip oldum bi de o yüzden de iyice rahatsız oluyorum.

ama cıdden cok sacma ,daha onceden bızımde oturdugumuz yerde bekarken ben araba cok oldugu ıcın hep bırbırlerının onune park edıoduk ama on cama hem cep numarasını hemde apartman ve kapı numarası yazan kagıt bırakıoduk gecenın kacı olarsa olsun arasak yadaa aransak hemen gelıp arabayı cekıodu sahıbı,,ama hıc oyle hıc kımsenın aracına zarar gelmemısdır ,,sanırım o yabancı bı aracdı duzenı bılmeyen bırıydı ,,,ama cok terbıyesızce hem guvenlıkde varsa gıdersın yardım ıstersın,yanı dedıgın gıbı ıkıncı ele dusunce hemen hasarlı olacak,,
aslında gıdecen sende onun arabasına aynı seyı edecen

slm kızlar napionuz? ben doktorun istegi üzrine tekrar test yaprım 1.20 çıktım :)

adetle atmışım :)

bu arada sumisali geçmiş olsun kuzum kendini üzme rabbim ol derse olur merak etme sen! tedavini yap kilonu ver bebiş gelir allahın izniyle.

özge kız nasıl bi manyakmış o arabanızı çizen ayy ben bile sinirlendim kendi başını yesin o ayy amann !!!!

Çok sınırkıyımbacım sorry hosgeldın
pko yada tup bebekle ılgılı merak ettıgın bısey varsa sor bacımmm uzman tv bennn

ya bıse sorcam nette pko da dıokı adetın gecıkmesı tuylenme kılo alımı falan,
bende tmm kılo alımı oldu 3 ay ugraastım 6 kılo verdım spora da gıttıgım halde normalde hemen verırdım
ama tuylenme hıc yok yanı boynumda oyle 5 on tane sıyah kıl cıkar cımbızla alırım ,,
bacaklarım koltuk altım falan seyrek baya,,
bıde benım adetım hıc gecıkmıokı 17 gundebır oluom normalde 21 gundu,
hele son sever 14 gun ustune oldum

ıyı barı en azından sorunsuz atlatın ,,,
saol canım gecıo ınsallah :))))

calısmalara basla bak bu ay kalabılırsın ınsallah gebe cunku dusukden sonra rahım temızlenıo :))

Geçmiş olsun canım çok sinir bozucu valla. bencede uğraş avukat parasına kadar bütün masrafları ödesinde aklı başına gelsin

ıyı barı en azından sorunsuz atlatın ,,,
saol canım gecıo ınsallah :))))

calısmalara basla bak bu ay kalabılırsın ınsallah gebe cunku dusukden sonra rahım temızlenıo :))
herseyin hayırlısı kuzummmm... sıkıntı yapmıom macun aldım 2 gündür adama rahat vermiom hahaha :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…