herseyin hayırlısı kuzummmm... sıkıntı yapmıom macun aldım 2 gündür adama rahat vermiom hahaha :))))
kızım enerji verio bişeyi yok yani :)) aman bu ayda böle deneyim :))))))))))eylul ya ters tepmesın kızım kullanma bunları yada doktora sor,,
ama cıdden cok sacma ,daha onceden bızımde oturdugumuz yerde bekarken ben araba cok oldugu ıcın hep bırbırlerının onune park edıoduk ama on cama hem cep numarasını hemde apartman ve kapı numarası yazan kagıt bırakıoduk gecenın kacı olarsa olsun arasak yadaa aransak hemen gelıp arabayı cekıodu sahıbı,,ama hıc oyle hıc kımsenın aracına zarar gelmemısdır ,,sanırım o yabancı bı aracdı duzenı bılmeyen bırıydı ,,,ama cok terbıyesızce hem guvenlıkde varsa gıdersın yardım ıstersın,yanı dedıgın gıb ıkıncı ele dusunce hemen hasarlı olacak,,
aslında gıdecen sende onun arabasına aynı seyı edecen
Yağmurcum bazı bebeler kendini gizlermiş inş seninkide öyle bi bebedir de sürpriz yapmayı bekliodur yoksa bi sıkıntı vardır 2 ay diyosun az değil hiç bekleme git doktora bence..
allah kabul etsin eslemBugün orucumun son günü çok şükür borçlarımı bitirdim ..
Akşama ne etsem acaba
Önce gidip nemazımı kılam da gelem oruçlu oruçlu dua edem size : )
öske geçmiş olsun bacım o nasıl bi manyakmış ölee yaa.. yazık olmuş vallaAnommm kimsecikler kalmamış neyse ben anlatım de biraz olsun rahatlarım belki
Dün akşam eşimle dısarı cıktık bıraz dolaştık geldık eve oturdugum sıte blok blok sıtede cok fazla yer olmadıgında arabalar yan yana konuluyor ondekı araba cıkıcagı zaman guvenlık tel acıyor araba sahıbı gıdıp cekıyor evde olmayacaksa anahtarını bırakır güvenliğe ki yedek anahtarlar guvenlıkte oluyo
Neyseeee yer olmadıgı ıcın bız de onumuzdekı blogun arka tarafına cektık eve geldık
aradan 2-3 saat gecmedi ki esım sırf içinden gelen bı sesle camdan bakmaya gıtmıstı oel hava alım dedı bırı bakıyomus bızım cama doğru esım de camdan hayırdır abı dedı araba cekılcek bakıyorum sahıbıne dedı bızımkı de fıesta mı dedı evet dıyınce gelıyorum abı dedı ındı asagı bızımkı
Ben de o ara utu yapıyodum bıraktım gectım odaya bızımkı bı geldı ki sinir küpü şerefsizler deyip duruyo
Bi inmiş ki silecekler kaldırılmıs sağ arka tamponun oldugu yer arka kapı olkdugu gıbı boydan boya çizilmiş
Beynimden kaynar sular döküldü ki ben arabamıza evımden cok özen gösteren ben ne yapayım
Kameradan sılıceklerı kaldıran cıktı çizen de kesın cıkıcak guvenlık vardıya degıstırdı gelmesını beklıyoruz
Öle laflar bırıktiki içimde kımse o valla sitede cingar çıkıcak eşim bosver özge allahından bulsun düşman kazanmayalım dıyo ama yok abi o adam canı sıkılıp ta benım arabamı çiziyosa ben de onla uğrasırım yanı hıc canım sıkılmaz taktım kafaya verecem avukata belkı 3/5 maasımı avukata verecez ama uğrasacam kaçarı yok
Allahım anlatırken bıle nasıl sınırlerım tepeme cıkıyo yaaaaa
Komşuyuz ya yazık yazık ben okula götürmuyorum arabayı sabah sabah bı ton yol yuruyorum sırf okulda cocuklar çiziyo arabaları dıye başımıza gelene bak
Geçmiş olsun canım çok sinir bozucu valla. bencede uğraş avukat parasına kadar bütün masrafları ödesinde aklı başına gelsin
kızım enerji verio bişeyi yok yani :)) aman bu ayda böle deneyim :))))))))))
evet ekşın enerjisi hahahha :) canın çekio ballı felan :)hımm enerjı mı :) yanı bu eksın enerjısımı :))
ya ısmını alım cunku dogum kontrol ılacı alırken kocam bana dokununca tuylerım dıken dıken oluyo acep fayda eder mı kı bende de
hımm enerjı mı :) yanı bu eksın enerjısımı :))
ya ısmını alım cunku dogum kontrol ılacı alırken kocam bana dokununca tuylerım dıken dıken oluyo acep fayda eder mı kı bende de
evet ekşın enerjisi hahahha :) canın çekio ballı felan :)
aktardan aldım :) AVİCENNA ballı baharat & bitkisel karışım yazıo üstünde :))) doğal besleyici macun yani :) valla pazartesiden beri yiyorum sabahları 1 kaşık süperr :) akşamı bekliom :))))))) hiç olmazdım böle :)
biz de bılmedıgımız yere gıdınce bırakırız telı adı soyadı ama bu kendı sıtem be yavrum sıtede guvenlık varsa ınsan oturdugu yerde de boyle seyler yasayacaksa istanbul da yaşamayalım valla
yavrum bızım sıteye yabancı arac gıremıyo bunu yapan has mı has benım aynı çatıyı paylaştığım kusuruma bakmayın ama şerefsiz komşum
akşamı beklıyorum sabırla 8 de gelecek kamera kayıtlarına bakan güvenlıuk ak mı karamı çıkıcak akşam
Eylülüm yaaa sakındığın göze çöp batarmıs misali Allahından bulsun pislik adam
Kasgo var sorun değil 1 saatte yapılır ama yapılan dine imana sığmaz insanlık bu olamazzzz
Canım her pkoluda tuylnme olacak dıye bısey yok belkı basındasındır ben de cok sarı tuyler olmustu sarısın oldugum ıcın mesela
erkek tıpı kılo alımı olusuyo göbek mide mesela
artı göbekte göğsunde çenesinde şakaklarında tüylenme olanlar oluyo pkoda
sana mı demıstım eylule mı hatırlamıyorum ama sık sık adet olmak yanı 25 gunden once adet olmakta duzensızlıge gırıyo ıllakı gec olmak degıl
Ama ınan kılo vermeye basladıgın anda adetler kendınden duzene gırıyo ben ılk korunmayı bıraktıgım aylarda 6 kılo vermıstım sporla dıyetle 3 ay duzenlı oldum sonra yıne cozuttu
aktar karı koca yiyebilirsiniz dio :) pazartesi kocamda yedi baya etkili :))) kocama keçiboynuzu pekmezi aldım sabak akşam yediriyom çok şükür sorun yok ama hızını arttırıyormuş pekmez :))) az daha hızlansın :)))alemsınız hee benım bıldıgım macunları kocalar yıyodu ama
su mısalı esının spermlerıne hıc bakıldı mı senın
evet ekşın enerjisi hahahha :) canın çekio ballı felan :)
aktardan aldım :) AVİCENNA ballı baharat & bitkisel karışım yazıo üstünde :))) doğal besleyici macun yani :) valla pazartesiden beri yiyorum sabahları 1 kaşık süperr :) akşamı bekliom :))))))) hiç olmazdım böle :)
aktar karı koca yiyebilirsiniz dio :) pazartesi kocamda yedi baya etkili :))) kocama keçiboynuzu pekmezi aldım sabak akşam yediriyom çok şükür sorun yok ama hızını arttırıyormuş pekmez :))) az daha hızlansın :)))
alemsınız hee benım bıldıgım macunları kocalar yıyodu ama
su mısalı esının spermlerıne hıc bakıldı mı senın
yedir yedir etkili :)tmm la alacam yarın ya ılac kullanırken benı cok etkılıo ayda ıkı kere anca oluyo doktor ılac degıstı yıne olmadı benım vucut hıc ıstemıo dogum kontrol ılacı kullanmayı doktorda dıo kulanmak zorundasın:)) hee adamada yedırım mı ben yaparım tatlı vallah ıcıne karıstırırım:)))
tmm la alacam yarın ya ılac kullanırken benı cok etkılıo ayda ıkı kere anca oluyo doktor ılac degıstı yıne olmadı benım vucut hıc ıstemıo dogum kontrol ılacı kullanmayı doktorda dıo kulanmak zorundasın:)) hee adamada yedırım mı ben yaparım tatlı vallah ıcıne karıstırırım:)))
aktar karı koca yiyebilirsiniz dio :) pazartesi kocamda yedi baya etkili :))) kocama keçiboynuzu pekmezi aldım sabak akşam yediriyom çok şükür sorun yok ama hızını arttırıyormuş pekmez :))) az daha hızlansın :)))
öle canım normalini yemesi daha iyi ama bu mevsimde tazesini bulamayız bayat hepsicok samımı arkadasım saraçoğlunun çalışanı kıtapları var adamın bır suru aldım bı tanesını okudum
kecıboynuzu pekmezının içinde bır cok katkı maddesı kımyasal oldugu için keçiboynuzunu dırek yesın erkekler dıyo
ben de o gun koydum kenara pekmezını aldık normalını yıyo artık eşim kırılmamıs olucak ama o sekılde alın yesın canım kocan
doktor gerek yok dedı ,,bakılmadı o yuzden ,,ama su kıloyu verım ,,bıde doktor bulum soracam onuda ,,
hızlansın hızlansın jet gibi gitsin ahahahha :)ya benımkı yemıo kecıboynuzu pekmezı aldımmm
onun yerıne her sabah bal yıyo getırdık memleketten,,,
ama bunu yedırırım ben ona tatlı yaparım kaptırırım susleme dıe :)))
buda araba yarıstırıo sankı hızı artsın dıo :)))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?