Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

biz de bılmedıgımız yere gıdınce bırakırız telı adı soyadı ama bu kendı sıtem be yavrum sıtede guvenlık varsa ınsan oturdugu yerde de boyle seyler yasayacaksa istanbul da yaşamayalım valla
yavrum bızım sıteye yabancı arac gıremıyo bunu yapan has mı has benım aynı çatıyı paylaştığım kusuruma bakmayın ama şerefsiz komşum
akşamı beklıyorum sabırla 8 de gelecek kamera kayıtlarına bakan güvenlıuk ak mı karamı çıkıcak akşam
Eylülüm yaaa sakındığın göze çöp batarmıs misali Allahından bulsun pislik adam
Kasgo var sorun değil 1 saatte yapılır ama yapılan dine imana sığmaz insanlık bu olamazzzz

Canım her pkoluda tuylnme olacak dıye bısey yok belkı basındasındır ben de cok sarı tuyler olmustu sarısın oldugum ıcın mesela
erkek tıpı kılo alımı olusuyo göbek mide mesela
artı göbekte göğsunde çenesinde şakaklarında tüylenme olanlar oluyo pkoda
sana mı demıstım eylule mı hatırlamıyorum ama sık sık adet olmak yanı 25 gunden once adet olmakta duzensızlıge gırıyo ıllakı gec olmak degıl
Ama ınan kılo vermeye basladıgın anda adetler kendınden duzene gırıyo ben ılk korunmayı bıraktıgım aylarda 6 kılo vermıstım sporla dıyetle 3 ay duzenlı oldum sonra yıne cozuttu

Yağmurcum bazı bebeler kendini gizlermiş inş seninkide öyle bi bebedir de sürpriz yapmayı bekliodur yoksa bi sıkıntı vardır 2 ay diyosun az değil hiç bekleme git doktora bence..

Bugün orucumun son günü çok şükür borçlarımı bitirdim ..

Akşama ne etsem acaba

Önce gidip nemazımı kılam da gelem oruçlu oruçlu dua edem size : )
allah kabul etsin eslem
inşallah bi sıkıntı yoktur canım yaa çook korkuyorum bişe çıkacak diye ama doktor yok demişti başka bi doktora daha gidim ben en iyisi
öske geçmiş olsun bacım o nasıl bi manyakmış ölee yaa.. yazık olmuş valla ama dediğin gibi peşini bırakma sürünsün

Geçmiş olsun canım çok sinir bozucu valla. bencede uğraş avukat parasına kadar bütün masrafları ödesinde aklı başına gelsin

Çok saol seraycım
Evet mahkemeyı kazandıgında çift taraflı tum masraflar onlara yıkılcak valla benım zamanım cok uğrasıp dururum adam düşünsün

hımm enerjı mı :) yanı bu eksın enerjısımı :))

ya ısmını alım cunku dogum kontrol ılacı alırken kocam bana dokununca tuylerım dıken dıken oluyo acep fayda eder mı kı bende de
evet ekşın enerjisi hahahha :) canın çekio ballı felan :)
aktardan aldım :) AVİCENNA ballı baharat & bitkisel karışım yazıo üstünde :))) doğal besleyici macun yani :) valla pazartesiden beri yiyorum sabahları 1 kaşık süperr :) akşamı bekliom :))))))) hiç olmazdım böle :)

hımm enerjı mı :) yanı bu eksın enerjısımı :))

ya ısmını alım cunku dogum kontrol ılacı alırken kocam bana dokununca tuylerım dıken dıken oluyo acep fayda eder mı kı bende de

alemsınız hee benım bıldıgım macunları kocalar yıyodu ama
su mısalı esının spermlerıne hıc bakıldı mı senın

Allah ne etmesın sızı emııııııı

anladım ,,tabı benım 25 gunden az oluyo adet aralarım uff uff pkom benım :)))
yok ya cok kotu koydum kafaya kılo vermeyı ,,,vercem ınadım ınat verecemmmmmmmmmmm

alemsınız hee benım bıldıgım macunları kocalar yıyodu ama
su mısalı esının spermlerıne hıc bakıldı mı senın
aktar karı koca yiyebilirsiniz dio :) pazartesi kocamda yedi baya etkili :))) kocama keçiboynuzu pekmezi aldım sabak akşam yediriyom çok şükür sorun yok ama hızını arttırıyormuş pekmez :))) az daha hızlansın :)))

tmm la alacam yarın ya ılac kullanırken benı cok etkılıo ayda ıkı kere anca oluyo doktor ılac degıstı yıne olmadı benım vucut hıc ıstemıo dogum kontrol ılacı kullanmayı doktorda dıo kulanmak zorundasın:)) hee adamada yedırım mı ben yaparım tatlı vallah ıcıne karıstırırım:)))

cok samımı arkadasım saraçoğlunun çalışanı kıtapları var adamın bır suru aldım bı tanesını okudum
kecıboynuzu pekmezının içinde bır cok katkı maddesı kımyasal oldugu için keçiboynuzunu dırek yesın erkekler dıyo
ben de o gun koydum kenara pekmezını aldık normalını yıyo artık eşim kırılmamıs olucak ama o sekılde alın yesın canım kocan

yedir yedir etkili :)

canım doktorun kıstler ıcın vermıstır doğum kontrol hapını
cunku pkoda cocuk ıstıyosan metformın ıceren seker ılacları kullanıyorsun ben dıyodum ya sıze kullanıyorum dıye o adetı duzene sokuyo zaten senınkı sımdı doğum kontrol hapıyla gırcek ınsallah fazla kullandırmaz doktorun
elele verıp gıdecez heralde tüpe
Rabbım kısmet etmezse artık yaza düşünuyorum ben hazıran gıbı ılk kım yaparsa artık tecrübelerını anlatır
yok transferın su gunu sızde ne belırtı var

ya benımkı yemıo kecıboynuzu pekmezı aldımmm
onun yerıne her sabah bal yıyo getırdık memleketten,,,
ama bunu yedırırım ben ona tatlı yaparım kaptırırım susleme dıe :)))
buda araba yarıstırıo sankı hızı artsın dıo :)))))))))))))))))))))

öle canım normalini yemesi daha iyi ama bu mevsimde tazesini bulamayız bayat hepsi kocam öle yiyemiyor pekmezini suyla karıştırıp içiriyorum cumartesiden beri oda severek içiyor mideyede iyi geliyormuş bu ay böle deniyelim dedik :)) bakalım hayırlısı

doktor gerek yok dedı ,,bakılmadı o yuzden ,,ama su kıloyu verım ,,bıde doktor bulum soracam onuda ,,

sey için sordum canım
bana doktorum sen de pko var esınınde spermler sınırda o yuzden tup bebek sansınız daha yuksek demıstı senı tedavı ederrım ama uzun surer demıstı o yuzden dedım
Tabı rabbım bılır
Bu arada ben de bu ay rahım fılmınden dolayı 5 gun once oldum bıttı benım adette doktorum demıstı hıc belırtı aramadan ohh geldı de gectı bılem adetım

hızlansın hızlansın jet gibi gitsin ahahahha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…