Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

walla he kampanyada alırız :))) ındırım yaparlar bıse:)))))))))))))

ya 3 ay kesın kullancan dedıydı ama baska doktorada gıdecem,,,
cıdden he derız soyle boyle dıe ama ısın ıyı yanı bayıltıolarmıs :)))

hayırlısı canım
kokusunu sevmedım ben.İLk zamanlar eşime yedırırken ben kapıyodum burnumu
bahane olsun gelsın bebısler ınsallah

hım ya ben ıkı kez gebe kaldım ya doktorların anlasmıs gıbı kocanda genetık test yeterlı dıo sperm testı ıstemıo bıde sınır oluyom var ya ,,,,
sankı tek arıza benım o cok mukemmel gıbı
ama doktoru kesınlestırım sorcam ona o da yaptırsın mı dıe,,
acaba sey mı dusunuolar kı bunun kıstı varken gebe kalmıs bellıkı erkekde sorun yok ,,

ben ıkı merkez de kaldım ıkısınden bırı olacak ama hala karar veremedım
doktorumda bı arkadasına yonlendırecek bızı klomen tedavısınden sonra ınsallah o ıkı merkezden bırındedır
ben arka arkaya yapacam tutmazsa bekleyemem

tutar kızım ya nıe tutmasın dusunme kotu

yok ben daha merkez arastırmadım ama yuzde doksan kocamın arkasının hanımı tedavı oldugu yer var bu zeynep kamıle yakın bı merkez adını hatırlamıom kesın oraya gıderız ,,
ya aslında bız bı ordakı profa nıe gıtmoz kı ,,kocam dıodu bana hep oraya gıdelım dıe bende dıodum aman bıse yokkı nıe gıdelım dıe bosuna 300 lıra bayılmayak dıe masallah bende de hersey var:))) suan :)))
pko ,mıyom ,cıkolata kıstı gel gel vatandas varmı arttıran :)))
allahdan rahım ve ıkı yumurtadan olusuo ureme sıstemı bı tane daha bıse olsa ben onu da es gecmez bıse konduruverırdım

buyuk ıhtımal tatlım
ama bu donemde sperm kalıtesı hızı da dusmus olabılır yıne bence bakmakla bıse kaybedılmez
doktorların da vardır bıldıgı mutlaka
benım oldum olası adetlerım duzensızdı hep benden zannettık cocuk olmamasını sonra bı baktık esımın de sınırdaymıs gercı bunda sen ben olmaz eşlere çok iş düşüyo bu konuda destek olmasıo lazım bırbırlerıne
Ben her zaman soylerım esıme ben senı sevdıgım ıcın evlendım cocuk yapmak ıcın degıl rabbım bılır cocugum olmasa belkı hıc yasayabılırım ama eşim olmadan asla...

delüğğğğğğğ çift rahımlı olanlar bılıyo musun
benım yengem ole meselaaaaa

canım ben şimdi yeni bir doktora geçtim ilk gittim sadece görüşmeye diye gittim sıkıntılarımı anlattım güzelce dinledi. sonra neler yapmamız gerektiğini nasıl bir yol izlememiz gerektiğini söyledi. üstüne birde ücret almadan muayene etti. Dayımın eşi ile gitmiştim muayeneye o bile bayıldı doktora bundan sonra bende size gelicem dedi. Pendik bölge hastanesinde çalışıyor dr. salim doğan cüceloğlu. Amcasıda war doğan cüceloğlu onunla karıştırma çok medyatik bir adam :) istersen sana ters düşmezse bir görünürsün. Ben internetten araştırdım baya iyi şeyler yazmışlardı hakkında ondan gittim. Birde aynı hastanede oya hanım war oda iyi.

Günaydınnn..geçen gün eli uyuşan birkaç arkadaş vardı sanırım seraydı bir yazı buldum ilginizi çeker belki. Elde uyuşukluk ve ağrı genellikle anne adaylarının hamileliklerinin 6. Ayından sonra ortaya çıkan bir rahatsızlıktır.
Uyuşukluk baş parmağınız , işaret parmağınız ve orta parmağınızın tamamını , ayrıca yüzük parmağınızın yarısını kapsıyorsa bu olasılıkla karpal tünel sendromu olabilir.Bu durum et kesme , daktilo yazma gibi yineleyici el hareketlerini gerektiren işleri sürekli yapanlarda çok yaygın olmakla birlikte , gebelerde de sık görülür.Bu parmakların duyusunu sağlayan sinirin geçtiği bilekteki karpal tünel, gebelik sırasında bir çok başka doku gibi şişer ve sinire baskı yapması sonucu uyuşukluk , sızlama, yanma ve ağrıya yol açar.Elde meydana gelen bu uyuşukluk el ve bileğide etkileyebilir ve kola da yayılabilir.Gebelikten dolayı ellerinizde biriken sıvı yüzünden , şişme ve birlikte ortaya çıkan belirtiler geceleri daha şiddetli olabilir.Yakınmalarınızın şiddetini arttıracağından , ellerinizin üstüne yatmaktan kaçınmaya çalışın.
Uyuşukluk olduğunda ellerinizi yatağınızın yanına sarkıtmanız ve kuvvetlice sallamanız şikayetlerinizi hafifletebilir.Bu uygulama etkili olmuyorsa uyuşukluk uykuyla birlikte ortaya çıkıyorsa doktorunuza başvurmanızda fayda var.Yaşadığınız sıkıntıları gidermek için bileklik yakmanız ve her gün B6 vitaminini almanız sıklıkla yararlı olur.Kortizonlu ve kortizonsuz iltahap kurutucu ilaçların gebelik sırasında kullanımı önerilmez.
Elde uyuşukluk ve ağrı genellikle doğumdan sonra düzelir.

anadolu yakasında nerdesin su misali..ben gebzedeyim eğer sorun olmazsa yardımcı olabilirim. sürekli gelmek için uzak gelsede istersen bi kerede olsa bi görün. buranın en iyi doktorlarından bende çok memnunum giden herkeste çok memnun zaten.

geçmiş olsun. ama artık sırt üstü ve yüz üstü yatman çok sakıncalı bir önlem bulmalısın. ben hamile kaldığım andan itibaren bi çımaya başlıyor karnım doğurana kadar burnuma dayanıyor. daha şimdiden patlayacak gibi hissediyorum kendimi oysa daha çook var

günaydın kıslar...
dün gece kötü bi rüya gördüm. akşamdan eşim canımı sıkmıştı biraz ondan etkilendim sanırım. bazen öyle bişey oluyor ki gerçekle rüyam birleşiyor ve bana umutsuzluk mutsuzluk aşılıyor. sabah uyandığımda çok mutsuzdum. hala da öyleyim. belki bu monotonlukten çok sıkıldım belki de bu hayattan. insan hayalleri olduğu müddetçe yaşar. ama bizim hayallerimiz yavaş yavaş yok oluyor sanırım. daha doğrusu eşim herşeyden vazgeçiyor. yok gibi. umursamaz gibi.konuşmuyor. hiç bişey çok önemli değil gibi öylesine yaşıyor. ruhsuz... hayalsiz..düşüncesiz.. ev-iş-yemek-uyumak.. başka hiç bişeyde gözü yok.. ben planlar yapsamda hayaller kursamda onun umru değil sanki..gerçekten bunaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…