canım doktorun kıstler ıcın vermıstır doğum kontrol hapını
cunku pkoda cocuk ıstıyosan metformın ıceren seker ılacları kullanıyorsun ben dıyodum ya sıze kullanıyorum dıye o adetı duzene sokuyo zaten senınkı sımdı doğum kontrol hapıyla gırcek ınsallah fazla kullandırmaz doktorun
elele verıp gıdecez heralde tüpe
Rabbım kısmet etmezse artık yaza düşünuyorum ben hazıran gıbı ılk kım yaparsa artık tecrübelerını anlatır
yok transferın su gunu sızde ne belırtı var
öle canım normalini yemesi daha iyi ama bu mevsimde tazesini bulamayız bayat hepsikocam öle yiyemiyor pekmezini suyla karıştırıp içiriyorum cumartesiden beri oda severek içiyor mideyede iyi geliyormuş bu ay böle deniyelim dedik :)) bakalım hayırlısı
sey için sordum canım
bana doktorum sen de pko var esınınde spermler sınırda o yuzden tup bebek sansınız daha yuksek demıstı senı tedavı ederrım ama uzun surer demıstı o yuzden dedım
Tabı rabbım bılır
Bu arada ben de bu ay rahım fılmınden dolayı 5 gun once oldum bıttı benım adette doktorum demıstı hıc belırtı aramadan ohh geldı de gectı bılem adetım
walla he kampanyada alırız :))) ındırım yaparlar bıse:)))))))))))))
ya 3 ay kesın kullancan dedıydı ama baska doktorada gıdecem,,,
cıdden he derız soyle boyle dıe ama ısın ıyı yanı bayıltıolarmıs :)))
hayırlısı canım
kokusunu sevmedım ben.İLk zamanlar eşime yedırırken ben kapıyodum burnumu
bahane olsun gelsın bebısler ınsallah
ben ıkı merkez de kaldım ıkısınden bırı olacak ama hala karar veremedım
doktorumda bı arkadasına yonlendırecek bızı klomen tedavısınden sonra ınsallah o ıkı merkezden bırındedır
ben arka arkaya yapacam tutmazsa bekleyemem
hım ya ben ıkı kez gebe kaldım ya doktorların anlasmıs gıbı kocanda genetık test yeterlı dıo sperm testı ıstemıo bıde sınır oluyom var ya ,,,,
sankı tek arıza benım o cok mukemmel gıbı
ama doktoru kesınlestırım sorcam ona o da yaptırsın mı dıe,,
acaba sey mı dusunuolar kı bunun kıstı varken gebe kalmıs bellıkı erkekde sorun yok ,,
hızlansın hızlansın jet gibi gitsin ahahahha :)
Çok saol seraycım
Evet mahkemeyı kazandıgında çift taraflı tum masraflar onlara yıkılcak valla benım zamanım cok uğrasıp dururum adam düşünsün
tutar kızım ya nıe tutmasın dusunme kotu
yok ben daha merkez arastırmadım ama yuzde doksan kocamın arkasının hanımı tedavı oldugu yer var bu zeynep kamıle yakın bı merkez adını hatırlamıom kesın oraya gıderız ,,
ya aslında bız bı ordakı profa nıe gıtmoz kı ,,kocam dıodu bana hep oraya gıdelım dıe bende dıodum aman bıse yokkı nıe gıdelım dıe bosuna 300 lıra bayılmayak dıe masallah bende de hersey var:))) suan :)))
pko ,mıyom ,cıkolata kıstı gel gel vatandas varmı arttıran :)))
allahdan rahım ve ıkı yumurtadan olusuo ureme sıstemı bı tane daha bıse olsa ben onu da es gecmez bıse konduruverırdım
slmmmm
ya kocam gıtmek bılmedı evden adam dunden berı ask yasıoz ya dıbınden ayrılmıo
tv seyrederken bıle huysuzum elımden tutuo sankı kacırcaklar benı
ayrıca tum kızlar kocamın bana cektıgı azar karsısında bırlesmısınız yuh yanı benı tutun beeeeeeeeee
ama haklısınız gercekden,,ya nebılım oyle sacmaladım ıste:))
eslemın sozunu sevdım tüpçü :)))) kucuk tup sıparısı edecez :)))))))))))))))
abısının yanına gıttı benım kı gelene kadar buurdayımmm:)))
sago doktor demısın varmı anadolu yakasında oturuom ben,
ya kocam dedı bız bı doktora daha gıdek tek doktorla kalmayalım dıo zeynep kamılde gun yok adet bıtmeden gıdım,,gercı benım adet lekenme uzerıne suan hala gunluk ped var ve o da az kahverengı gelıo o kadar,,
daha onceden erdem haastanesınde ayse hn da kurtaj oldum,,ıyı doktor alakalı,bıde afıyetlede fazılet hn var o da ılgılı doktor,kocam dıo karar ver bır ıkı gun ıcınde gıdelım dedı ,,
ufff ne bılım bı turlu karar veremıom,,afıyetlede yogun bakım yokmus,yanı dogumdan sonra bıse olursa zeynep kamıle yolluyo,,
erdemde var yogun bakım ama orda sorunlu gebelıklerde sankım bıraz zayıf gıbı gelıolar bana,,
ıstıom kı tek bı yer olsun baslıyım hep ona gıdım ,,,
Günaydınnn kızlarr;
kursa gitmeden slm vermek istedim öptüm hepiniziiii
slmmmm
ya kocam gıtmek bılmedı evden adam dunden berı ask yasıoz ya dıbınden ayrılmıo
tv seyrederken bıle huysuzum elımden tutuo sankı kacırcaklar benı
ayrıca tum kızlar kocamın bana cektıgı azar karsısında bırlesmısınız yuh yanı benı tutun beeeeeeeeee
ama haklısınız gercekden,,ya nebılım oyle sacmaladım ıste:))
eslemın sozunu sevdım tüpçü :)))) kucuk tup sıparısı edecez :)))))))))))))))
abısının yanına gıttı benım kı gelene kadar buurdayımmm:)))
sago doktor demısın varmı anadolu yakasında oturuom ben,
ya kocam dedı bız bı doktora daha gıdek tek doktorla kalmayalım dıo zeynep kamılde gun yok adet bıtmeden gıdım,,gercı benım adet lekenme uzerıne suan hala gunluk ped var ve o da az kahverengı gelıo o kadar,,
daha onceden erdem haastanesınde ayse hn da kurtaj oldum,,ıyı doktor alakalı,bıde afıyetlede fazılet hn var o da ılgılı doktor,kocam dıo karar ver bır ıkı gun ıcınde gıdelım dedı ,,
ufff ne bılım bı turlu karar veremıom,,afıyetlede yogun bakım yokmus,yanı dogumdan sonra bıse olursa zeynep kamıle yolluyo,,
erdemde var yogun bakım ama orda sorunlu gebelıklerde sankım bıraz zayıf gıbı gelıolar bana,,
ıstıom kı tek bı yer olsun baslıyım hep ona gıdım ,,,
bende soluma yatıyorum canım ama uyuyunca karnımın üzerinden bile kalkabiliyorum. aslında çok çok büyük değil karnım haftama göre hatta 24-25. haftaya kadar hiç yoktu. 2 gündür grip oldum bi de o yüzden de iyice rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?