Adet döngün kaç gün sürüyorsa 14 çıkarıyordun sanırım. o günde yumurtlama günün oluyor. Benim 30 gün sürüyor 30-14=16.gün yumurtlama. Ama o günü beklemicen. Adetin bittikten sonra 12,14,16.günleri iyi değerlendiricen. günaşırı demişti bize doktor. Öyle denicen. Sabahta biraz erken kalkıp yapın, sonrasında dinlenip işe gidersin. Tabi erken kalkın demem eğer çok erken bir saatte gitmiyosan işe geçerli olur ancak. Kaçta gidiyorsun işe?
günaydın tatlım sonradan gördüm yazdığını :)
bir hastanın işlemleri ile uğraştım iki saat
8,30 da evden çıkmam lazım cnm... bnm adet döngüsü 28-29 değişio cnm
Gunaydin kuzular :)
Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın, bebiş nasıl
günaydınlar herkese..oooff artık hıc gelemıyorum buraya,dun doktor işi vardı,bugun alışverıs,yarın zaten kocam gıtmez kesın işe,persembede yola cıkıyoz..ohooooo bıdaha buraya gırdıgımde cocugum 2 bucuk aylık olmus olcak
yaa bıde dunden berı ya düşerse stresi basladı,her tuvalete gıttıgımde acaba düştümü dıye kan arıyorum ortalıkta:18::18:
Erken çıkmıyormuşsun işte. Ozaman biraz erken uyanın, sana yarımsaat yatacak kadar vakit kalsın işte. Adetin bittikten sonra işte 12.günden sonra günaşırı geçirme o günleri. Doktoa gitmişmiydiniz, o sölemedimi?
Bana da oyle olmustu. Hep kan aradimsonra geciyo korkma sakin
valla yaa bende dıyorum buyusede tekmelese..yoksa hergun kendımı dınleme halındeyım karnıma bıse batsın,bı sancım olsun,mıdem bulansın dıye..bunlar olunca hala orda oldugundan emın oluyorum anca
gunaydinnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrr
kuzummmm günaydınn özlettin len kendini.! bebegi tutturan gelmio heeeee küscemgünaydınlar herkese..oooff artık hıc gelemıyorum buraya,dun doktor işi vardı,bugun alışverıs,yarın zaten kocam gıtmez kesın işe,persembede yola cıkıyoz..ohooooo bıdaha buraya gırdıgımde cocugum 2 bucuk aylık olmus olcak
yaa bıde dunden berı ya düşerse stresi basladı,her tuvalete gıttıgımde acaba düştümü dıye kan arıyorum ortalıkta:18::18:
kuzummmm günaydınn özlettin len kendini.! bebegi tutturan gelmio heeeee küscem
Ayni ben ayniiiiiii
Bebegi gordukten sonra daha rahat oluyosun onu soyleyeyim. Su anki dusuncem de ikili tarama testi var haftaya. Ense kalinligi olculecek. Bu kez de onu dusunuyosun. Diyecegim o ki dogana kadar kafan hep mesgul olacak.
kolay gelsin cnm zor işin vallahi sabah sabah insanlarla uğraşmak Allah kolaylık versin
kuzummmm günaydınn özlettin len kendini.! bebegi tutturan gelmio heeeee küscem
Allah'ım bizede nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 9 ay 10 gün onu düşünim ben razıyım :)Bebek isterken sadece neden olmuyo acaba'ya odaklaniyosun. Ancak hasbel kader olunca da acaba iyi mi, saglikli kucagima alicam mi, organlari tam mi, testleri nasil cikacak, beyni, zekasi normal mi, seklinde binlerce dusunce geciyo aklindan. Iki ucu gullu degnek
gönul rahatlıgıyla bı hamılelık gecıremıcez mı yaa..su 3 ayı düşürmeden atlatım..bıde testlerde saglıklı oldugu ortaya cıksın bıraz daha rahatlıcam..hamıle kalmak bı dert,onu düşürmeden saglıklı dogurmak baska bı dertzaten artık yepyenı bı hayat baslıyor bızım ıcın..bundan sonra tek önemlı olan onun saglıgı olacak..bununda sonu yok,bıraz rahat olmak lazım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?