Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

8,30 da evden çıkmam lazım cnm... bnm adet döngüsü 28-29 değişio cnm

8,30 da evden çıkmam lazım cnm... bnm adet döngüsü 28-29 değişio cnm

Erken çıkmıyormuşsun işte. Ozaman biraz erken uyanın, sana yarımsaat yatacak kadar vakit kalsın işte. Adetin bittikten sonra işte 12.günden sonra günaşırı geçirme o günleri. Doktoa gitmişmiydiniz, o sölemedimi?

günaydınlar herkese..oooff artık hıc gelemıyorum buraya,dun doktor işi vardı,bugun alışverıs,yarın zaten kocam gıtmez kesın işe,persembede yola cıkıyoz..ohooooo bıdaha buraya gırdıgımde cocugum 2 bucuk aylık olmus olcak
yaa bıde dunden berı ya düşerse stresi basladı,her tuvalete gıttıgımde acaba düştümü dıye kan arıyorum ortalıkta:18::18:

Bana da oyle olmustu. Hep kan aradim sonra geciyo korkma sakin

yok cnm bende sormayı unuttum... sağol cnm bilgilendirdiğin için ekşına devam

Bana da oyle olmustu. Hep kan aradim sonra geciyo korkma sakin

valla yaa bende dıyorum buyusede tekmelese..yoksa hergun kendımı dınleme halındeyım karnıma bıse batsın,bı sancım olsun,mıdem bulansın dıye..bunlar olunca hala orda oldugundan emın oluyorum anca

valla yaa bende dıyorum buyusede tekmelese..yoksa hergun kendımı dınleme halındeyım karnıma bıse batsın,bı sancım olsun,mıdem bulansın dıye..bunlar olunca hala orda oldugundan emın oluyorum anca

Ayni ben ayniiiiiii

Bebegi gordukten sonra daha rahat oluyosun onu soyleyeyim. Su anki dusuncem de ikili tarama testi var haftaya. Ense kalinligi olculecek. Bu kez de onu dusunuyosun. Diyecegim o ki dogana kadar kafan hep mesgul olacak.

kuzummmm günaydınn özlettin len kendini.! bebegi tutturan gelmio heeeee küscem

Bebek isterken sadece neden olmuyo acaba'ya odaklaniyosun. Ancak hasbel kader olunca da acaba iyi mi, saglikli kucagima alicam mi, organlari tam mi, testleri nasil cikacak, beyni, zekasi normal mi, seklinde binlerce dusunce geciyo aklindan. Iki ucu gullu degnek

Ayni ben ayniiiiiii

Bebegi gordukten sonra daha rahat oluyosun onu soyleyeyim. Su anki dusuncem de ikili tarama testi var haftaya. Ense kalinligi olculecek. Bu kez de onu dusunuyosun. Diyecegim o ki dogana kadar kafan hep mesgul olacak.

gönul rahatlıgıyla bı hamılelık gecıremıcez mı yaa..su 3 ayı düşürmeden atlatım..bıde testlerde saglıklı oldugu ortaya cıksın bıraz daha rahatlıcam..hamıle kalmak bı dert,onu düşürmeden saglıklı dogurmak baska bı dertzaten artık yepyenı bı hayat baslıyor bızım ıcın..bundan sonra tek önemlı olan onun saglıgı olacak..bununda sonu yok,bıraz rahat olmak lazım herhalde

kız yok benım gelememe sebebım bebek degıl,hafta sonu zaten kımsecıkler yoktu burda..dunde ben doktora gıttım dıye gelemedım..ee bundan sonrasıda yolculuk hazırlıklarıyla gececek..ama pc yı de,göturecez vakıt buldukca gelcem yıne yaniii ordan bıle

Allah'ım bizede nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 9 ay 10 gün onu düşünim ben razıyım :)

O biraz yapi ile alakali. Ablamlarin ikisi de benim kadar takmadi normal hayatlarina devam etti. Benim burcum ikizler. Ben dusunurum. En guzelini soyleyim sana. 9. Ay :) herseyi atlatiyosun ve sace dogumu bekliyosun. Iste bu muhtesem bir duygu. Her testi basariyla gecmis. Artik dogmayi bekliyor. Elbette rahat olmak lazim da dedigim gibi saglikli oldugu yonunde iyi haberler alinca gerceklesir bu biraz da. Sali gunu gorucem insallah bebisi. En son elleri havada, bacaklar iyi yana acik yatiyodu garibim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…