günaydın kıslar...
dün gece kötü bi rüya gördüm. akşamdan eşim canımı sıkmıştı biraz ondan etkilendim sanırım. bazen öyle bişey oluyor ki gerçekle rüyam birleşiyor ve bana umutsuzluk mutsuzluk aşılıyor. sabah uyandığımda çok mutsuzdum. hala da öyleyim. belki bu monotonlukten çok sıkıldım belki de bu hayattan. insan hayalleri olduğu müddetçe yaşar. ama bizim hayallerimiz yavaş yavaş yok oluyor sanırım. daha doğrusu eşim herşeyden vazgeçiyor. yok gibi. umursamaz gibi.konuşmuyor. hiç bişey çok önemli değil gibi öylesine yaşıyor. ruhsuz... hayalsiz..düşüncesiz.. ev-iş-yemek-uyumak.. başka hiç bişeyde gözü yok.. ben planlar yapsamda hayaller kursamda onun umru değil sanki..gerçekten bunaldım..
Canım o ara ara banada oluyor. Böyle gezmek eğlenmek istiyorum. Eşimle güleyim, şakalaşayım istiyorum ama şu sıralar ikimizde bomba gibiyiz ne ben onun yaptığı şakayı algılayabiliyorum ne de o benimkini. Eşimi çok seviyorum ama beni çok kırıyor, bende onu çok kırıyorum şu sıralar. Birde hamileliğin verdiği yorgunluk, bıkkınlık herşeyden soğuttu beni. Sürekli uyuyorum diye eşim bana çok kızgın, anlamıyor. Ben çocuk olunca açıkçası biraz olgunlaşır diye ümit ediyordum ama hala aynı havada devam ediyor. Belki bende olgunlaşamadım bilmiyorum. Birinin el atıp beni silkelemesi bütün eski kötü anılardan kavgaların etkilerinden kurtarması gerekiyor, yoksa sanki hiç düzelmicek, daha kötüye gidecek gibi geliyor.
hepimiz aynıyız demkki bendede aynı dertrler bide bende rüya gördüm bebek gördüm böle çok şişko engelli gibi nasıl moralim bozuldu kocama anlatsam bide azar işitirim bende sabah suya anlattımki su gibi aksın gitsin die(((((((
Canım şu sıralar rüyalarına takılma. Ben daha çok başındayım ama ne rüyalar görüyorum, korkuyorum, canım sıkılıyor ama geçiyor unutuyorum. Hamilelikte oluyormuş diye düşünüp unutmaya çalışıyorum. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Rahat, zamanında, normal ve kolay bir doğum nasip etsin bütün hamilelerimize
amin hepimizer allah kolaylık sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.bende takılmamaya çalışıyorum aam insan kocasıyla konuşmak dertleşmek istiyo ki hele bizim duurmuzda çok ihtiyaç duyuyo insan hamile iken daha hassas olduğumuz için sanmırım
allah iyiligini versin kiz benide guldurdunBilmiyorum senin kocanı ama benimki hala durumun ayırdına varamadı. Benim hassas olabileceğimi, bi takım sıkıntılarımın olabileceğini bilmiyor. Sadece ağır kaldırmamam ve çok yormamam gerektiğini düşünüyor. onun dışındakiler sadece bende var sanıyor. Mesela yormuyorsa beni neden akşamları erkenden yatıyorum neden sürekli uyuyorum basmıyor beyni. Midemin bulanmasının kafama takmakla alakalı olduunu sanıyor. Laflarına dikkat etme huyu yoktu zaten hamilelikle değişen bişi olmadı. Anca erkek olmasıyla ilgili hayaller kuruyor. Bilmiyorum çok zorlanıcam gibi geliyor çocuğu yetiştirirken. Bukadar geri kafalı bağnaz bi insan olduunu bilmiyordum açıkçası nişanlıyken. Sadece tipik erkek diyordum, dediğini yaptırırsa sorun olmaz diye düşünüyordum ama öle değilmiş. Gerçekten öküz bir kocam varmış. Dün akşam dahada iyi anladım.
Ama ne söylersem söyleyeyim seviyorum işte. Yinede her kavgadan sonra bende şurda hata yaptım diyorum o hiçbirzaman dememesine rağmen. Biraz çenemi tutsam diyorum. Rabbim benide onuda ıslah etsin ama bazı şeylere dayanamıyorum artık. Rabbim hayırlısıyla bi çıkar yol göstersin bizlere. AMİN
kursa gittim geldi hersey aynı leeen bacımlar nirdesiniz....bende sarma sarcam ütü yapcam işlerimi halledim de gelim öleyse :)))
geçmiş olsun. ama artık sırt üstü ve yüz üstü yatman çok sakıncalı bir önlem bulmalısın. ben hamile kaldığım andan itibaren bi çımaya başlıyor karnım doğurana kadar burnuma dayanıyor. daha şimdiden patlayacak gibi hissediyorum kendimi oysa daha çook var
kızlar o ilginç rüyalar bende de var. her akşam ayrı bir bebek doğuruyorum. evde, sezeryan, normal, kendi doktorum, başka doktor hepsini denedim. dün akşam doktor karnımı kesiyordu resmen kestiğinde o acıyı hissettim. bebek çıkıyor nasıl gülüyor çok sevimli bişeydi ama psikopat gibi gülüyordu korktum resmen. ne olcak böyle bilmem. doğuma kadar daha neler görcem bilmiyorum.
bi de size bişey sorcam ben pazartesi doktora gittiğimde doktor bana 30+5 dedi yani bugün 31+2 oluyorum. peki kaç aylık olmuş oluyorum şimdi 7.5 mu sayılıyor?
kızlar o ilginç rüyalar bende de var. her akşam ayrı bir bebek doğuruyorum. evde, sezeryan, normal, kendi doktorum, başka doktor hepsini denedim. dün akşam doktor karnımı kesiyordu resmen kestiğinde o acıyı hissettim. bebek çıkıyor nasıl gülüyor çok sevimli bişeydi ama psikopat gibi gülüyordu korktum resmen. ne olcak böyle bilmem. doğuma kadar daha neler görcem bilmiyorum.
bi de size bişey sorcam ben pazartesi doktora gittiğimde doktor bana 30+5 dedi yani bugün 31+2 oluyorum. peki kaç aylık olmuş oluyorum şimdi 7.5 mu sayılıyor?
hayır 1 hafta sonra 7.5 aylık olucaksın ben bugün 32 haftalığım 7.5 aylık aramızda 1 hafta var
hadi kızlar hamile bana nooluyosaaher gece farklı bi senaryo.. ama bu gece olduğu kadar hiç etkilenmemiştim. benim ruhsuz kocam ve en yakın arkadaşım arasında bişelerden şüpheleniyordum. çocum oluyordu. 5-6 yaşlarında. onu da alıp kocamdan ayrılmayı planlarken bi göle düşüyordum nerdeyse boğuluyordum. sanki gerçekten boğulmak üzereydim uyandığımda. saate baktım tekrar yattım ve film kaldığı yerden devam etti. biri beni sudan kurtardı. ben ne yapacağımı blmez şaşkınen uyandım alarm çaldı. garip bi rüyaydı. bi de ben rüyalarımda eşimden hep şüpheleniyorum bişeler oluyor çok kıskanıyorum ondan mıdır nedir. ne paranoyak insanım ben yaa
hadi kızlar hamile bana nooluyosaaher gece farklı bi senaryo.. ama bu gece olduğu kadar hiç etkilenmemiştim. benim ruhsuz kocam ve en yakın arkadaşım arasında bişelerden şüpheleniyordum. çocum oluyordu. 5-6 yaşlarında. onu da alıp kocamdan ayrılmayı planlarken bi göle düşüyordum nerdeyse boğuluyordum. sanki gerçekten boğulmak üzereydim uyandığımda. saate baktım tekrar yattım ve film kaldığı yerden devam etti. biri beni sudan kurtardı. ben ne yapacağımı blmez şaşkınen uyandım alarm çaldı. garip bi rüyaydı. bi de ben rüyalarımda eşimden hep şüpheleniyorum bişeler oluyor çok kıskanıyorum ondan mıdır nedir. ne paranoyak insanım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?