amin canım sağolallah hayra çıkarsın yağmurcum
yok kusum yaaayuh ruyanda gorduklerınden dolayı adamı suclamıcan dıme
amin canım sağol
yok kusum yaaaona bişe demedim ama sabah burda yazmıştım eşim tam bi miskin,uyus... beni çok hayal kırıklığına uğrattı evlendikten sonra...ama napim yinede çok seviyorum onu
bugünde öyle boş düşüncelere daldım. rüyada tuz biber oldu hiç keyfim yok
ya zaten bu erkeklerın evlendıkden sonra donuslerıne haastayım ben :)
benım kocamda benı ılk tanıdıgı gunden kına gecesıne kadar hep kıyaffetıme uykun yuzuk kolye falan takıp takıstırırdım,,
evlendık sabah oldu dısarıya kahvaltıya gıtcez bı daha takı takma dedı :)) dusun o kadar cok takım vardıkı ozel el yapımıydı cogu ,,takıcı acacak cınsde ,,hep verdım yegenlerıme,,
cok sınır olduydum ama
Bugün kimsenin pek keyfi yok galiba. Bende kocama sinirliyim, konuşmuyoruz yine. Ortada doğru düzgün bir neden bile yok ama paşam neler neler söylüyor bana. Ama kararlıyım hiçbişisine doğru düzgün cevap vermiyıorum, çıldırıyor orda çıldırdıkça beni gaza getirmeye çalışan mesajlar atıp duruyor. Anlamadığımı sanıyor ama artık yutmuyorum. Yanımda olsa çoktan cıngar çıkmıştı ama mesajla okadar çıldırtamıyor.
Bugün kimsenin pek keyfi yok galiba. Bende kocama sinirliyim, konuşmuyoruz yine. Ortada doğru düzgün bir neden bile yok ama paşam neler neler söylüyor bana. Ama kararlıyım hiçbişisine doğru düzgün cevap vermiyıorum, çıldırıyor orda çıldırdıkça beni gaza getirmeye çalışan mesajlar atıp duruyor. Anlamadığımı sanıyor ama artık yutmuyorum. Yanımda olsa çoktan cıngar çıkmıştı ama mesajla okadar çıldırtamıyor.
miyopiii anlat anlat çok sürmez akşama bizim evdede fırtınalar eser.. pimi çekilmiş bomba dibiyim şu anee bıse yokda ne dıe fırtınalar estı aranızda anlat bakem :)))
ee bıse yokda ne dıe fırtınalar estı aranızda anlat bakem :)))
Annemlere gitmeme olayından çıktı kavga, senin ailen benim aileme döndü herzamanki gibi. Sonra ben arabadan indim yürüdüm biraz, gittiğim yerden geldi beni aldı ama evi zindan etti bana. Anlamıyorumki ne derdi? Altında başka bişi var ama bulamıyorum sebebi. ya akşamları gidince uyuyorum diye, yada işle ilgili bi sıkıntısı var. Yine kavgayı ayrılma sürecine kadar getirdi ama bilmiyorum nolur...
kızlar sarmamı yaptım pişirdim ütümü yaptım çamaşırları katladım bitti bugünlük işlerim esrayı açtım ooh miss :))
hım pekı onun aılesı nerde oturuo ?? bıde sen ne sıklıkla kendı aılene gıdıosun?
oohh ne güzelll :) az önce aradı dioki ben çok yemek yedim akşama kendine bişeyler yap dio şansıma bak :) neyse yarın yer hahah :))ohh hamarat hatun:)))
walla benım kocam calısıo sabah gelcek eve rahatım evı sadece toparladım o kadar :)))) ızın gunum benım bugun :))
Onun ailesi 1 saatlik mesafede oturuyor, benim ailemde yazdan beri burda. Evlendiğimizden beri her haftasonu cumadan pazara kadar onun ailesine gittik, benimkiler 2 saatlik mesafedeydi zor bela götürürdüm ben, her gitmemiz bir kavgaydı. Şimdi rahatladı ben arada öğle araları gidiyorum , bazende oda haftada 1 olur daha fazla olmaz, akşamları gittiğimiz oluyor.
Hani ailemden kopamadım gibi bir durumum yok. Onu kendinin beni zorladığı gibi hiç zorlamadımda. Sadece dün benimde tanıdığım bi arkadaşı yemeğe davet etti annem, kız yalnız kalmasın diyede bizede gelin dedi, bende geliriz dedim. Sonra eşim istemeyince eve giderken annemi aradım başım çok ağrıyor gelemicez falan dedim, annemde biraz ısrar etti ilk defa. Olay bundan çıktı, kendi babası ısrar etse eşime demediğimi bırakmazmışım şimdi Allahın bir şeyi, gösteriyormuş işte aynısını. Kendi babasıda hakkaten aşırı derecede ısrarcı bi insan. Ama ben kendi anneme nekadar ısrar etsede yok derken ona diyemem. Velhasıl gitmek istememe nedeni şu sıralar babama sinirliymiş görüşmek istemiyormuş. Bende bunu duyunca çok kırıldım, ben bazen sırf evimde başbaşa vakit geçirebilmek için gitmeyelim derdimde zorla götürürdü beni. Benim hiç ben bu sıra annenlere kırıldım görüşmek istemiyorum deme lüksüm olmadı. Dememde zaten ama ondan sonra aldı başını gitti olay. Bende inicem ben dedim yoksa götürcek annemlere bırakıcak yeni trendide bu oldu. Götürcem annenlere bırakıcam. Evlilik bu ya.
Şu sıralar gerçekten sorunluyuz. Bu hafta iyiyiz diyordum gene koptu olay. Biliyorum ben çenemi tutsaydım belki olmicaktı bukadar ama böyle kırınca bende saldırganlaşıyorum. Birde arayıp anneme şikayet etmiş ben arabadan inince.
şiiiii kızlar canım nasıl hamile kalmak istiyor bil bilseniz :)
dün kaynanam geldiii hacı dedim 24 saat ibadet eder benim kaynana maşallah... bir an boş bulundum dedim anne bol bol dua edinde bebek gelsin ... anamm bana demesinde duayla olmaz 1yıl geçince kadında özür vardır die... doktora gidin dedi. anamm başımdan aşağı kaynar sular döküldüüüü... dedim nie kadında oluyormuş erkekte olmaz mı ... sustu!! neyse sonra dedi bilmem kimin gelini 8 aylık bebegi var 4 aylıkta hamileymiş dedim kısmet bu işlerr siz daha iyi bilirsiniz aslında dedim ... ayy içime oturdu ya!!!!!
gecen hafta hamile kalıp düştüğünü bilmediğinden konusuyor söylemedim de ooff offf... çünkü kocamla kimseye söylemeleim demiştik onlar üzülmesin die ben üzülüyorum
oohh ne güzelll :) az önce aradı dioki ben çok yemek yedim akşama kendine bişeyler yap dio şansıma bak :) neyse yarın yer hahah :))
kocama dedim zaten annen böle böle dedi bak bir daha derse ben sölücem haberin olsun dedim oda de dedi :)) ben allaha havale ettim onları bacımmm... Allah izin verirde bebegim olursa zaten zor görürler zor severler!!! kocamada söledim kimse kusura bakmasın yani :))o ne demek oyle ya kadındadır ozur dıye,,hem ne dıe duayla olmuyomus Allah dan ıstıos sankı baska bıreyden ıstıoz ya ,,,
walla guzelım onun tarafına dıcekdınız ,,sonucda bu tur ıslerde suclanan hep kadındır,, kusur kadındadır ya hep,,walla ben ıkı kes gebe kaldıgımda dedım bılsınler cunku kusurlu gozuyle bakıolar sonra,he gercı sımdıde bebegı tutmuo bunun dıolar ya neyse :))) mertebe atladım en azından kısır gelın bakıslarından kurtuldum
dedi zaten odaa dayanamam yerim dedi :)))yuh senınde sansa :)))))) bakarsın gorunce sarmayı dayanamaz :)))
benım kocam uzum sarması yemıo bı tek kara lahana sarması yıyo :)
ee sımdı sıkayet kısmına acayıp cavlarım hemde fena cavlarım,,orda sacmalamıs senınkı ,,,
babana nıe kızdı pekı?
bellıkı senın esın pek emrı vakı olayını sevmıo,,yanı sen annene gelırız demeden once ya ıste esıme bı sorım arkadasa gıderız dıodu bu aksam ıcın dıe ufak bı bahane sallasan annene ,sonra esını arayıp durumu anlatsan desen ya sana sormadan canım bıse demek ıstemedım dıe o zaman tepkısı ne olur sence ?
benım esım ona sormadan soz vermemı sevmez ,,ama benım annemler memlekette geldıklerınde abıme derım esıme bak bır tek annem babam geldıgınde sabah aksam orda olurum gıtme desende gıderım onun dısında ıstersen hıc bı yere gıtmem dıe ,,o yuzden annem geldıgınde kaldıgı 1 hafta hıc bana demezkı bugun gıttın yarın gıtme dıe,,ama onun dısında dıelım ablam aradı yarın bıze gel oturmaya derım kocamla bı konusıyım ararım derım ablama gıdım mı o da der gıt hatun yadar yarın gıtmesen ya dıe tmm derım,,
belkıede senın esın bunu beklıo?
kocama dedim zaten annen böle böle dedi bak bir daha derse ben sölücem haberin olsun dedim oda de dedi :)) ben allaha havale ettim onları bacımmm... Allah izin verirde bebegim olursa zaten zor görürler zor severler!!! kocamada söledim kimse kusura bakmasın yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?