Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

konuyu açarlarsa zaten dicegimi biliyorum kocamada söledim çok doldum dedim :)) accam agzımı yumcam gözümü hahahha

erkeklerın tepkısı kadın gıbı degıldır,bızde de oluyo esım bazen oyle bı tekpı verıo sesını yukselıo kı bakıom ona saskın saskın,,

ya bende esımın babasını kendı babam gıbı sevemem sonucta oz babam deıl ama saygı duymak zorundayım,,hurmet etmek durumundayım ,esıne sunu deme bende senın annenı sevmıom yada babanın soyle dıe mısılleme yoluna gıtme ,,daha hırcın olur,
bıraz zaman ver ona ,,yada sen annenlere bıraz mesafe koy,ne kadar ıyı olsada erkekler kadınların aılesını cok tercıh etmezler bu boyle,,
dıdısme yoluna gıtme esınle,bı sekılde konusma yoluna gıt,ama hepden de sut dokmus kedı gıbı de olma,,

konuyu açarlarsa zaten dicegimi biliyorum kocamada söledim çok doldum dedim :)) accam agzımı yumcam gözümü hahahha

walla bazen dıom kı ıyıkı kaynanam yok olsaydı heralde nasıl olurdu bılmıom,
kocamın teyzelerıne bakarsan koruyucu kollayan bırı olurdu ,cunku teyzelerı cok ıcten ,,
ama amcasının hanımı deıl :)))
ben sadece kayınpederın kocamla konusurken ıstersen ranayı doktora goturelım dedıgınde dedım gır odaya dert etme hamıle kalıorum cok sukur kısır deılım ben de demek gecdı ,,ama yapmadıydım o da kotu nıyetle demedı hanı ne yapılması gerekıosa yapalım hesabı ,,ama ben hassas oldugum ıcın :))

Rabbim nasip eder inşallah bizede yavrularımızı .... kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim inşallahhh

Bakalım bende akşam belki konuşurum belki yarına. Sakin sakin, babamın huylarını tavırlarını sevmek zorunda değilsin ama saygı duymalıyız ikimizde. Bazı şeyleri kafamda oturtamadığım için celalleniyorum zaten. Mesela her hafta cumadan pazara kadar orda kalabiliyorsak haftanın 1 akşamıda babamdan nefret etse dahi tahammül edebilmeli. bana saygısı varsa. Ama dediğin gibi erkeklere celallenmekle sorun halledilmiyor, daha beter oluyor. Ama sinirlenince bunu düşünemiyorumki ben

aynı yerde oturuonus bır saatlık mesafe varsa kaynananlarla aranda ne dıe haftasonu kalıonus kı ,yada bı kere kalın sonra gelın evınıze ahh sınır oluyom boyle duruma,,
yanı bu dedıklerını ona sakınce anlat de onlar benım annem babam senın ıcın annen baban ne demekse benım ıcın de o demek ,,falan dıe anlat,,ama sınırlerını dızgınle,,

Aynı şehir değil 80km işte 1 saatlik mesafede. Daha 2 aydır 1 hafta gidiyoruz 1 hafta gitmiyoruz. Düşün cuma ben işten çıkardım öncesinde zaten eşyalar hazırlanır arabada, iş çıkışı yola düşeriz. Yemeğe yetişiriz. Pazar günüde akşamüstü yemek yer öle çıkarız. Öğlen geldiğimiz sınırlıdır yani. ve eğer benim ailem değilde onun ailesi burda otursa her akşam gider yemek yeriz ve anca yatmaya gideriz öle olurdu. şimdi benim ailem ya zoruna gidiyor. Hiç demiyorki bu kız haftasonunu benim ailemde geçiriyor, ne evine ne gönlüne göre haftasonunu yaşıyor. ha tabiki gidicez görücez ama ben çalışıyorum bir hafta sonum var ya. En güzel dönemlerimizi orda geçirdik hep. En güzel dönemlerimizi senin ailen benim ailem kavgalarıyla heba ediyoruz.

Allah sonumuzu hayır etsin. Bugünümüze hamd olsun ama Rabbim biliyor ya artık bazı şeylere tahammül edemiyorum. Rabbim öncelikle beni sonrada onu ıslah etsin birbirimize karşı.

he benım yavru accık daha beklıcez 3 ay sanırım dogumkontrol hapı kullancam :))
dananın kuyrugu haftaya cuma kopacak doktora gıtcem
doktorumla yaşıyorum degerim sıfırlanmış dedim bana yazmış 2 ay korunun. sonra 2 ay deneyin olmazsa gel tekrar demiş. yaa ben korunmak istemiyorum

sizce napmam gerek

doktorumla yaşıyorum degerim sıfırlanmış dedim bana yazmış 2 ay korunun. sonra 2 ay deneyin olmazsa gel tekrar demiş. yaa ben korunmak istemiyorum

sizce napmam gerek

Canım, bu konuda çok fazla bilgim yok. İstersen biraz araştır bakalım, beklemek zorunda gibi bir durum olmuşmu

sizce napmam gerek

canım ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım doktorlar hiç korunun demedi senin doktor atmış bir yerinden korunma bence

Canım, bu konuda çok fazla bilgim yok. İstersen biraz araştır bakalım, beklemek zorunda gibi bir durum olmuşmu

miyopim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bir cinsiyeti daha bilmediğimiz sen varsın di mi
çook heyecanlı

canım ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım doktorlar hiç korunun demedi senin doktor atmış bir yerinden korunma bence
canım hoşgeldin nasılsın??

bende gecen hafta yaşadım bana doktor korun dio 2 ay 2 ay dene sonra gel dedi olmazsa 4 ay yani :))

ben korunmak istemiyorum araştırdım kimse korunmamış

bide şu kan pıhtılaşması testine taktım bebek beslenemediği için düşük oluyormuş!
bu pıhtılaşma testi nerde yapılıo kaç para? ne zaman yapılıo biliyor musun??

eylul korunun canım rahım dınlenmesı lazım ,,ınat etme korunmamak ıcın,,
rahımın dınlenmesı lazım,,
netten baktım korunan yok ama ooff kafam karıştı
arkadaşım kürtaj oldu 7 haftalıktı o bile 1.5 ay korundu sonra saldı :)))

ben kürtaj olmadım o yüzden gerek yok diom ama kafamda karıştı 2 kere saldık :)) korunurmuşum sonra hamiş kalırmışım haah :)

iyiyim canımcım işlerim çoooook yoğun
ama aralıkta rahatlıcam inşallah bol bol burda olurum hep dua ediyorum size

canımcım senin düşük olmadığı için korunmana gerek yok bebek daha rahme tutunmadan gittiği için rahimde sorun olmuyor ben hiç duymadım kimyasaldan sonra korunanı döllenme oluşuyor ama yerleşme olmuyor yani bence korunma belki vücut deneme yapmıştır bu ay hamile kalıverirsin hadi inşallah

ayy hadi inşallahhhh :) neyse ben yarın başka bir doktora gitcem bide ona sorarım bi baksın bana :) o ne derse onu yaparım :))

özledik bacım seniii gel gel

ayy hadi inşallahhhh :) neyse ben yarın başka bir doktora gitcem bide ona sorarım bi baksın bana :) o ne derse onu yaparım :))

özledik bacım seniii gel gel
inşallah kuşum
ben de sizi özledim

Selam bonbon şekerLeri ..

Ooo LayLa geLmiş naber şekerim nasıl gidiyor hayat ne durumlardasın ?

selam bonbonum
iyilik yaw ne olsun yoğun iş güç takılıyorum şimdi aralık ocakta rahatlarım biraz nete giremez oldum

pıhtılasma testı nıe etcen?
bak dusuklerde testler kaybettıgın haftaya gore degısır ,,mısal 18 .haftalarda duserse rahım yetmezlıgıdır,mısal 8. haftada duseerse pıhtılasma rıskı olabılır,,ama 8 .haftada dusuk yapanda rahım yetmezlıgı testı ıstenmez ,,yada 18. haftada dusuk yapanda pıhtılasma testı ıstenmez,,
sımdı sen erken zamanda kaybettın ,,yanı bır nevı kese gorulmeden kaybettıgın ıcın pıhtılasma kafanı bulandırmasın,,
he yaptır ıstıosan ama ne bılım vesvese yapma,,
ya benım hazıranda yaptıgımda kımyasal dusugu bı doktor baanada korun dedıydı en azından bır ay dedı ben korunmadıydım ,,
ama gecen gun gıttıgım doktor korunmana gerek yok dedıydı,,
ama ben acıkcası keske bır ay da olsa korunsaydım dedım sonradanü,

inşallah kuşum
ben de sizi özledim

selam bonbonum
iyilik yaw ne olsun yoğun iş güç takılıyorum şimdi aralık ocakta rahatlarım biraz nete giremez oldum

Aslında bu bi yandan iyi bişey bazı şeyleri kafana takmaya zaman kalmıyodur ne güzel..Noldu sizin tedavi devam ediyor mu var mı bi değişiklik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…