Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya zaten bu doktorların daha aynı seye aynı ceavp verdıklerını gormedım hep bı ıtıraz etme durumları var,,
ee sen ne dıe koruncaz 2 dıe soraydın ya ?
benım ablam daha uc gun once yasadı kımyasal gebelıgı doktoru onada bır ay korunun dedıydı,,
yanı 4 ay cok ,,

Aslında bu bi yandan iyi bişey bazı şeyleri kafana takmaya zaman kalmıyodur ne güzel..Noldu sizin tedavi devam ediyor mu var mı bi değişiklik ?
canım valla kafamda hiç bebek mebek yok yeminle aklıma gelmiyor
tedavi ne oldu bilmiyorum içti antinbiyotikleri bi daha da test yaptımadık salladık yani ne olursa olsun allahtan artık

canım valla kafamda hiç bebek mebek yok yeminle aklıma gelmiyor
tedavi ne oldu bilmiyorum içti antinbiyotikleri bi daha da test yaptımadık salladık yani ne olursa olsun allahtan artık

Aynen bizde o durumdayız .. Salladık dediğin gibi : ) Eşim 3 ayda bir spermiyogram testi yapması lazım ama kaç ay oldu hiç baktırmadık ilaç içmekten test yapmaktan bıktı garibim napsın..Bende bişey demedim..Bırak dedim biraz da böyle deneyek napalım

Zaten öske,sumisali ben yakında tüp yaptırcaz haberin yok

Canım bende cinsiyet konusunda çok heyecan yok, hatta yarısına kadar öğrenmiim diyorum. Çünkü Allah hayırlısını versin ama ben kız, eşim tabiki erkek istiyor. Erkek olursa çok sevinir eşim ve ailesi ben buna sinir olurum, kız olursa benim sevincimi sanki erkek olmadı diye kursağımda bırakırlar. Şöyle mümkünse 20.haftaya kadar belli olmasın benimki. Rabbim göstertmesin doktora

yaa ılk oske yaptırsın cesaretlı o ,,ben tırsagım

Eylülcm doktorlar tabi daha iyi bilir ama senin bu ay hamile kalman yüksek bence de korunma..Zaten kürtaj olmadın ki adetle atıldı gitti giden..

Aslında kimyasal gebelik çoğu kadın yaşarmış ama anlamazmış ve dolayısıyla korunmamaya devam ederler demekki bi sıkıntı olmuyor..

hadi kızlar kaçtım ben. Dua edin bana. Kocam azcık anlamış olsun hatasını. Banada bugün yaşattığı cinsliklerle kapansın bu konu. Birde özellikle benim çenemi biraz tutabilmem ve daha yapıcı konuşabilmem içinde dua edin olurmu.

Teşekkürler. Öptüm hepinizi, hayırlı akşamlar

Ya Vedud zikrini çok çek eşle muhabbeti çok arttırıyor..

Bazen ben eşime diyorum çok mu fazla kaçırdım zikri de bu kadar aşkitoyuz diye : )

hee sımdıden dıyım benım kı aygaz :)))
bakarsın kız olursa aykız dıe ısım verırım:)))))))))))))))))))

OoOooww ama bu çok kötüydü

öske gelse de tüp fiyatlarını öğrensek birikim yapmak lazım bizimkiler nazlı öle bi kerede gelmezler bakarsın

Bizimkiler pahalı bebek olacak bi de ilk tüpte tutmazsa gelde bak işe araba fiyatına bebek

ehh bız arabayı yenı aldıydık :)) satarız artık bebemız ıcın walla gozume gelmez:)))))))))))))))))
yada belkı zeynep kamıle gıderız uff hele ben bı haftaya zeynep kamıle gıdım bı muayene olım bakım ne dıcek,,hormon testlerını de olım,,,

Yok ben arabamı satamam o çok işime yarıyor arabasız bi yere gidemiyos ahanda doktora gidip gelcez ama bileziklerimi bozarım bak hain evlat daha gelmeden masrafa sokuyor bizi

Sen daha hormon testlerini hiç yaptırmamışmıydın yavru ?

OoOooww ama bu çok kötüydü

öske gelse de tüp fiyatlarını öğrensek birikim yapmak lazım bizimkiler nazlı öle bi kerede gelmezler bakarsın

he walla :)) walla bugun anneme anlattım bılmıodu polıkıstık over cıkdıgını kadın kısa surelı sok yasadı:))))) dıo tup yaptırın dedım 3 ay zaten ılac kulancam adetlerım duzenlesın dıe sonra yaptırcaz dedım:))
ufffff tırsıom ben ya(

yok yaptırmadıydım sadece cıkolata kıst ıcın ca125 testı yapıldıydı salak doktorum ıstemedıydı sorsan bıde prof du,
pko cıkınca ıkı gun once gıttıgım doktor ıstedı(((
ee baska nasıl odıcez kı parayı,,he ben bılezıklerımı verdıydım araba alıncagı zaman yenı evlendıgımızde,,
aslında kredı ceksek 10 mılyar gıdermıkı ?
cıdden aslında arabada lazım ,,gıt gel otobusle ugrasılmaz,

Nedense ben hiç tırsmıyom hatta taa ne zaman demiştim eşime önce bi tüp yapalım bi bebek garantileyelim (ki ALLAh bilir belki tüplede tutmaz) sonra sen sperm tedavine devam edersin ..sonuçta tüpte şans daha fazla..Tabi rabbimin ol demesine bağlı herşey ama bilet almadan da piyango beklenmez..

Ama eşim hiç taraftar değil tüpe şimdi şimdi biraz düşünmeye başladı bi düzenimiz otursun bi iki daha deneyip olmazsa tüp deneriz diyo bakalım ne kadar sürer bu süre tabi

uff benım kocam bana o an tup de olsa yaparız dedı ama benı rahatlatmak ıcın mı dedı onu da bılmıom daha da konusmadık,,cuma gunu doktora gıtcez zeynep kamıle o zaman dananın kuyrugu kopcak,,
ya bu doktorın bı dedıgı bı dedıgını tutmuyo kı ,aha bı kımyasal da bıle ıkı farklı soz dıolar,,
ya ben korkuom acıkcası ya aslında cokda bılgım yok ogrenmek ıstemıom cahıl kalmak bazen ıyı oluyo,,
ınsallah gerek kalmazda hepımız tez vakıtte gebe kalırız,

Bende arabaya bozmuştum ama sonra yaptık yine yavaş yavaş ..

Asla kredi çekme ! Kredi çekip işin içine faiz sokup o işten ne hayır beklersin..

Hatta benim bi tanıdığım vardı kredi çekip tüp bebek yaptı tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı..Krediyle faizle olan işlerde illaki bi sıkıntı çıkıyor ha şimdi ha sonra ..

Yani illaki bi yerinden çıkıyor..

İnş yavru ..Tabi işin şakası bi yana bu tedavi olayları insanları hep maddi hem manevi yıkan bişey kolay değil..

Düşündüğün zaman millete bak bedava bebekleri oluyo biz uğraşıyoz böyle onlarda ödü patlıyo hamile kalmaya..

Çok güzel bi imtihan €lhamdülillah ! Tam bam teli yani : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…