netten baktım korunan yok amaooff kafam karıştı
arkadaşım kürtaj oldu 7 haftalıktı o bile 1.5 ay korundu sonra saldı :)))
ben kürtaj olmadım o yüzden gerek yok diom ama kafamda karıştı 2 kere saldık :)) korunurmuşum sonra hamiş kalırmışım haah :)
canım valla kafamda hiç bebek mebek yok yeminle aklıma gelmiyorAslında bu bi yandan iyi bişey bazı şeyleri kafana takmaya zaman kalmıyodur ne güzel..Noldu sizin tedavi devam ediyor mu var mı bi değişiklik ?
canım valla kafamda hiç bebek mebek yok yeminle aklıma gelmiyor
tedavi ne oldu bilmiyorum içti antinbiyotikleri bi daha da test yaptımadıksalladık yani ne olursa olsun allahtan artık
canım ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım doktorlar hiç korunun demedi senin doktor atmış bir yerinden korunma bence
miyopim nasılsın nasıl gidiyor hamişlikbir cinsiyeti daha bilmediğimiz sen varsın di mi
çook heyecanlı
Aynen bizde o durumdayız .. Salladık dediğin gibi : ) Eşim 3 ayda bir spermiyogram testi yapması lazım ama kaç ay oldu hiç baktırmadık ilaç içmekten test yapmaktan bıktı garibim napsın..Bende bişey demedim..Bırak dedim biraz da böyle deneyek napalım
Zaten öske,sumisali ben yakında tüp yaptırcaz haberin yok
yaa ılk oske yaptırsın cesaretlı o ,,ben tırsagım
hadi kızlar kaçtım ben. Dua edin bana. Kocam azcık anlamış olsun hatasını. Banada bugün yaşattığı cinsliklerle kapansın bu konu. Birde özellikle benim çenemi biraz tutabilmem ve daha yapıcı konuşabilmem içinde dua edin olurmu.
Teşekkürler. Öptüm hepinizi, hayırlı akşamlar
Sus kız tüpçü anca beraber kanca beraber
hee sımdıden dıyım benım kı aygaz :)))
bakarsın kız olursa aykız dıe ısım verırım:)))))))))))))))))))
Bizimkiler pahalı bebek olacak bi de ilk tüpte tutmazsa gelde bak işe araba fiyatına bebek
ehh bız arabayı yenı aldıydık :)) satarız artık bebemız ıcın walla gozume gelmez:)))))))))))))))))
yada belkı zeynep kamıle gıderız uff hele ben bı haftaya zeynep kamıle gıdım bı muayene olım bakım ne dıcek,,hormon testlerını de olım,,,
OoOooww ama bu çok kötüydü
öske gelse de tüp fiyatlarını öğrensek birikim yapmak lazım bizimkiler nazlı öle bi kerede gelmezler bakarsın
Yok ben arabamı satamam o çok işime yarıyor arabasız bi yere gidemiyos ahanda doktora gidip gelcez ama bileziklerimi bozarım bak hain evlat daha gelmeden masrafa sokuyor bizi
Sen daha hormon testlerini hiç yaptırmamışmıydın yavru ?
he walla :)) walla bugun anneme anlattım bılmıodu polıkıstık over cıkdıgını kadın kısa surelı sok yasadı:))))) dıo tup yaptırın dedım 3 ay zaten ılac kulancam adetlerım duzenlesın dıe sonra yaptırcaz dedım:))
ufffff tırsıom ben ya(
Nedense ben hiç tırsmıyom hatta taa ne zaman demiştim eşime önce bi tüp yapalım bi bebek garantileyelim (ki ALLAh bilir belki tüplede tutmaz) sonra sen sperm tedavine devam edersin ..sonuçta tüpte şans daha fazla..Tabi rabbimin ol demesine bağlı herşey ama bilet almadan da piyango beklenmez..
Ama eşim hiç taraftar değil tüpe şimdi şimdi biraz düşünmeye başladı bi düzenimiz otursun bi iki daha deneyip olmazsa tüp deneriz diyo bakalım ne kadar sürer bu süre tabi
yok yaptırmadıydım sadece cıkolata kıst ıcın ca125 testı yapıldıydı salak doktorum ıstemedıydı sorsan bıde prof du,
pko cıkınca ıkı gun once gıttıgım doktor ıstedı(((
ee baska nasıl odıcez kı parayı,,he ben bılezıklerımı verdıydım araba alıncagı zaman yenı evlendıgımızde,,
aslında kredı ceksek 10 mılyar gıdermıkı ?
cıdden aslında arabada lazım ,,gıt gel otobusle ugrasılmaz,
uff benım kocam bana o an tup de olsa yaparız dedı ama benı rahatlatmak ıcın mı dedı onu da bılmıom daha da konusmadık,,cuma gunu doktora gıtcez zeynep kamıle o zaman dananın kuyrugu kopcak,,
ya bu doktorın bı dedıgı bı dedıgını tutmuyo kı ,aha bı kımyasal da bıle ıkı farklı soz dıolar,,
ya ben korkuom acıkcası ya aslında cokda bılgım yok ogrenmek ıstemıom cahıl kalmak bazen ıyı oluyo,,
ınsallah gerek kalmazda hepımız tez vakıtte gebe kalırız,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?