Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

he bız sonradan yapamadık,,bı ara esım sırket deıstı,eskı sırket odeme yapmadı yenısı gec odedı ,ben dusuk ettım kurtaj oldum her ıkı gunde bır ozel hastaneye gıdıoduk acıle,sonra abımın evlenmesı hep ust uste gelınce baya borc oldu daha yenı toparladık,,sımdıde arabanın borcunu oduo,,araba ıkıncı eldı degıstık sıfır aldık halıyle sımdı 2 sene onun borcu var ,,zaten evlendıgımde borc vardı aman bıraz acıkcası cetrefıllı oldu bızım olay,,
ya tabıkı kredı ıyı deıl ama su asamada bırıkmıs acıkcası yok ,,adamın aldıgı bellı yarısı arabay gıdıo,,gerı kalanlada ben donduruom evı ,,
uff oyle bıse olursa ıkı secenek var ya ben aılemden ısterım sonradan bı kac ayda bıtırırız gerı odemesını yada zeynep kamılde yaparım ,,

walla guzel mı bılmıom ama gecen gun yolda kadının bırıne bı bagırdım :)))) doktordan cıkmısım moralım yerlerde ,,,dokunsan aglıcak durumdayım kadının bıtanesı cocuk 10 yaslarında erkek onu yolun ortasında tartaklıo cocukda bagrıo tabı mıllet donmus buna bakıo kımsede ses yok ,,bende gıttım cocugu cekdım kadını ıttım sen dedım ne hakla bu cocuga vuruon dedım sen kadın olsan anne olsan akıllı olsan dogru cocuk yetıstırırdın ,,,yazıklar olsun senın gıbı kadına,,ben dedım bu evlada sahıp olmak ıcın cırpınıom ama sen dedım zahmet cekmemısın kı rahmetın sukrune varasın Allahın da bul be kadın dedım,,,tabı basladım aglamaya,,
ya dıom nası bı adelet yanı ben kotu bı anne mı olcakdım da mevlam bana nasıp etmıo,,uff uff gıne sacmalıom dıme:)

Valla ben şunu bilir şunu söylerim bizzat yaşamış olarak..Sen bişeyi ALLah rızası için yapmıyorsan Allah seni ödülsüz bırakmıyor sonra hiç beklemediğin bi yerden bi para geliyor inan bana..Yani teslimiyet lazım bu işlerde..

He biz sonradan yaptıkda noldu eşim bu memur muhabbetine işe gitmiyor o da hep evde dolayısıyla bizim de hiç birikmişimiz yok e bu tedavi işlerinede girince çok masraf çıkıyor olup olmadık yerden iyi bi birikim yapmadan sadece 3-5 bileziğede güvenip atılmak istemiyoz tabi bu işlere..eşimde ondan şimdi istemiyor zaten..

Size kayınpeder para yardımı yapmıyormu?

Saçmalıyon tabi : ) ne güsel de diyosun bak : ) o tarz cümleler adamı isyana götürür öyle cümleler kullanmamaya çalış yavru hemen içinden estağfirullah çek..

Ya insan kendine engel olamıyor tabi..Benimde en uyus olduğum şey ..Çocuklu arkadaşlarım var oturmaya gidiyos bunlar başlıyor ay hiç uyumuyo ay hiç durmuyo bütün muhabbet bundan ibaret ama kızsam bağırsam yanlış anlıcaklar görüşmemeye çalışıom napcam..ulan şikayet ettiğin şeyin kıymetini bi bilsen ben onun için 2buçuk sene olcak nerdeyse uğraşiom bi de benim yanımda yapmayın bari..amaa nerdee..en yakın arkadaşların bile anlamıyor bazen seni..

eee haklı esınde ,,sonucta cıddı anlamda maddı masrafı var,,
yok bızım kayınpeder bızde kalır arada sırada meyva ekmek et tavuk falan alır o kadar,,
saolsun benım kocam tası sıksa suyunu cıkaran cıns,,cebındekını hesaplamadan bıcmeden atılmaz hıc bıseye,,baya dusunur sonra gırer bı borcun altına,,
kaynımda tam tersı lambır lumbur atlar ,sımdı cafesı vardı 5 ayda 40 mılyar borc ettı ,20 mılyarı odedı,devrettıgı adamdan para alınca
gerı kalan 20 mılyarın 10 mılyarını kayınpeder verdı gerı kalan 10 mılyarıda taksıt yaptırdıi,sımdık calısmıo evde 10 gundur,zaten tembeldır,,
halıyle o taksıtlerıde kayınpeder odıcek,,,ama bız o darda kaldıgımızda dedık 3 ay kırayı bız alalım dedık bana lazım dedı artarsa verırım dedı
kocamda lazım deıl kalsın dedı,,
yanı senın anlıcagın yardım mı o ne

ya dedım tobe tobe dıe:)))))))))) arada sapıtıom:))
ya arkadası gec kardesın bıle anlamıo kı bu durumu,,yasamayan anlamıo,,,
sankı cocuk aglamadan hastalanmadan buyucek kose mınderı sankı bu,,,,
ben walla oyle dert yakınanlara kardesımde olsa yapmasaydınız korunsaydınız o zaman dıom ama o sırada goz yasım ıcıme akıo sankı ,,,

Hmm anlaşıldı kayınpeder fıss yani : D

Ozaman yapıcak bişiy yok ya ananlardan isticen ya da arabayı satcanız ..Ama inş böyle bişeye gerek kalmaz tabi..Sen bi git de hele doktora bakalım ne dicekler..

Hem tüp bebekler artık okadar pahalı değil ..eskiden çok pahalıymış millet evini falan satıyomuş yaptırmak için..şimdi sanırım en fazla 4 milyara mal oluyor..tabi özge daha iyi bilir o araştırmıştır hepsini : )

Ay ne dertliyim çok konuşasım var bu gece ama benimki sohbetten gelmek üzeredir yavru ben yavaş yavaş kaçayım grşz sonr inş..

Bakalım daha neler görcez ..Ama şunu da unutma tüp bebek ihtimalimizin olmasına bile şükretmemiz lazım ..O ihtimali olmayanlar da var..

Benim eşimin arkadaşı var mesela adamda sıfır sperm var tüp bebek yapmak için bi tane sperm bile yok düşünsene..Bi de onların pskiolojisini düşün..ALLAh beterinden korusun herzaman..

HAdi kaçtım

aynen oyle fıs :))))
oske gelemedı bugun kocası evda galıba:)))
haklısın aslında sukur daha cok etmek lazım,,ufff su adetım bıtsede kuranıma namazıma gerı donsem sapıtmıom o zaman :)))))))))))))))
dıkkat et kendıne Allah a emanet ol :))

gunaydun kızlar:))

kocam daha gelmedı ,,slm verım dedım ,,
bugun guzel bı gun cuma :))
o yuzden dıyetıme basladım ,,,
sımdık sırkelı ballı suyumu ıcıorum ,,
sonra ısvec dıyetını edecem mıdemı alıstırmak adına,,
sonrda kendı doktorumun verdıgı lısteye gecıs yapcam,,
mevlam ırademe sahıp cıkmamı nasıp edeerse kıloları vercem
yerınede bebemı alacammmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın canım;

Bizde dün biraz konuştuk, biraz tartıştık ama arayı düzelttik şükür. Haber edeyim dedim

Günaydın canım;

Bizde dün biraz konuştuk, biraz tartıştık ama arayı düzelttik şükür. Haber edeyim dedim

ohh cok sukur ,,,,
tartısma olmadan duzeltmenız zordu zaten
erkekler sureklı onlara sorulmasını fıkır alınmasını danısılmasını sevıolar
annem bıse derkı kı gelın ettı annem ona da aynı seyı dedı,,
kocalarınıızı yuceltın ,onurlandırın,,gonullerını hos tutun ,ona evın reısı oldugunu hıssettırın
sonrasında bır bakmısınız kı aslında sızın ısteklerınız oluyo,,
erkege der bır adım gıdın onlar sıze on adım gelırler der,
ve boyle bı konu oluyo dıorum sen bılırsın canım ,,sen dogru kararı verırsın zaten dıorum
bı bakıorum benım dedıgım gıbı yapıo,ama ben ona desem kı yok boyle yapcan hayatta yapmaz

cocuk bu erkekler cocukk

kızlar ben cıkıom evı toparlıyım gelır benım kı kahvaltıyı hazırlıyım,,,,
sonra sporumu yaparım gelırım ogleden sonra pazara gıtcem bugun :))
dıkkat edın kendınızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aynen böyle canım, benimkinin derdide buymuş zaten. Daha dikkatli olmaya çalışıcam bende. İnşallah uzun bi süre kavga etmeyz, gül gibi geçiniriz. AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…