günaydııııııııııııııııııııııııııın fıstıklaaaaaaaaaaaar
iyiyim çok şükür canım nasılsın ? yok olmadım hala. adet söktürücü hapım dün bitti. 2-3 gün içinde olmazsam doktora gitcem tekrar... ama yarın annemlere gidicem. kesin orda olurum gibi geliyorGünaydın yağmur; nasılsın, adet olmadınmı hala?
iyiyim çok şükür canım nasılsın ? yok olmadım hala. adet söktürücü hapım dün bitti. 2-3 gün içinde olmazsam doktora gitcem tekrar... ama yarın annemlere gidicem. kesin orda olurum gibi geliyor
Günaydınnnnnnnnnnn milllleeeeeetttttttttttttttttttt :)
dün doktora gittim bütün tahlillerimi testlerimi yaptırdım herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik zillim büyüyüp annesinin beline baskı yapmadığı sürece doğum için sorun teşkil etmiyor. Şeker yüklemem de de herhangi bir sorun çıkmadı. Benim odunum 5 kilo doğmuş kızımızda babasına çekti herhalde tombiş bebek olacak. Allah'ıma şükürler olsun bir sorun çıkmadı.
aynen öyle kusumkafan rahatlayınca oda gelir diyorsun yani
maşallah kuzuna da sanada canımGünaydınnnnnnnnnnn milllleeeeeetttttttttttttttttttt :)
dün doktora gittim bütün tahlillerimi testlerimi yaptırdım herhangi bir sorun görünmüyor şimdilik zillim büyüyüp annesinin beline baskı yapmadığı sürece doğum için sorun teşkil etmiyor. Şeker yüklemem de de herhangi bir sorun çıkmadı. Benim odunum 5 kilo doğmuş kızımızda babasına çekti herhalde tombiş bebek olacak. Allah'ıma şükürler olsun bir sorun çıkmadı.
burdayım bacımmmmmm :))) gizli gizli takip ediyorum hahah :))heyyyy heyyy nirdesiniz kizlar
Afiyet olsun canımmmmmmmBende geldim. Öğlen çok yedim galiba patlamak üzereyim :26:
Afiyet olsun canımmmmmmm
gitmedim canım . 1de doktor randevum vardı gitmedim yaa nisana kadar da gitmicem doktora rabbim nasip ederse kontrole giderim yoksa nisana kadar doktor yok!sağol canım. Senin bugün kursun yokmuydu?
kızım senin bebek doğacak sen ondan sonra öğrenecen hamile oldugunu :))ooof nooluyo bana yaaaduramadan bişeyler yiyesim var. dünde böyleydim. çatlamak üzereyim ama hep hep yiyesim vaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?