Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gitmedim canım . 1de doktor randevum vardı gitmedim yaa nisana kadar da gitmicem doktora rabbim nasip ederse kontrole giderim yoksa nisana kadar doktor yok!

evi temizliyom yavaş yavaş :))

Ozaman kolay gelsin canım sana. Benide akşam bekliyor evde işler. Çamaşır var, temizlik var, süpürmek gerekiyor toz olmuş hertaraf. Ütü var haftasonu. Neyse bu hafta evdeyiz inşallah.

slmmm

pazara gıttım geldım daha yemek etmedım tabı:)))
uff ya normal sartlarda bugun adet gunum oldugu ıcın bır haftalık lekenmeden sonra cok sukur kırmızılar paldır kuldur gelmeye basladı
ama yarım saat yurudum sonrada yer hareketlerı yaparkene sancı gırdı bırakdım bende
yıkandım,aldım battanıyemı geldım yanunuzaaaaaaaaaa

selam kızlar işyerine geldim izin için takip numaramı getirdim bizm muhasbeciye ama henüz onaylamadı dışarı çıkması gerekiyodu geç onaylasa bişi olmaz dimi bilgisi olan varmı ? bide kızımı gördüm bugün allaha şükür sağlıklı gidiyo inşallah böle devam eder sizler nasılsınız bende bu arada geçmişi okıyım

canım bişey olmaz sonucta senin yasal izninnn sen yapılması gerekeni yap imzayı attımı tamam geç atsada farketmez yani...

canım bişey olmaz sonucta senin yasal izninnn sen yapılması gerekeni yap imzayı attımı tamam geç atsada farketmez yani...

eylülüm ben imza falan atmadım hastanede kız bilgisayardan sgk nın sitesine girdi oraDA bişiler doldurdu sgk ya gönderdi sanırım banada takip numarası verdi işyerinden bu girip onaylıcaklar dedi okadar eskisi gibi değilmiş artık eline bişi vermiyolar tc ni girince bide hastane girdiyse doğum iznini işveren onu görüp onaylıcak okadar

anladım canımmm ama merak etme onaylarlar sen yapmışsın yapılması gerekenii...

hadi kızlar ben kaçıyorum mesai bitti ben bi türlü çıkamadım yine. Nolcak bu işler bilmiyorum. Yoruluyorum artık, kafam almıyor ama beklemek zorunda kalıyorum işte. Neyse hadi hepinize hayırlı akşamlar, iyi tatiller. ptesi görüşürüz

günaydın bacılarrr......
dün annemin doğum günüydü gittim ona çiçek yolladım çok mutlu olmuş:)
Akşamada süpriz parti yaptım ona bizim evde herkesleri toparladım. annemide aradım ben rahatsızlandım kramp girdi bacağıma hareket edemiyorum gelin beni doktora götürün dedim :) bir panik geldi ev insan dolu :):):)
bu gece kocişimin nöbeti war yine sabah gelecek eve bende anneme gidicem kalmaya.
Hepinizi öpüyorum canlarım.
Yağmur canım sen hamişssin heee bak demedi deme benim gibi oldun sen sonunda gelecek bebişin gibi geliyor bana hadi inş. doğru tahmin ediyorumdur....

kızlarrrr günaydınnn... kısçemle doktordan geldik az önce maşallah çok sağlıklıyız 320 gr. olmuş tostiğim... çok komikti ya doktor dioki ayaklarını karnına çekti hazır ol biraz sonra tekmeyi yiyceksin dio kıpır kıpırdı guzuşum elini ağzına götürüo çekio ele avuca sığmayan bi cadı gelio yandığımın resmidir

günaydın kızlar :) girip çıkmak zorundayım zaten çıkmasamda internet atıyo beni iş yerindeki internette sorun var.evdekide bağlanmadı daha evi taşıdım ya tekrar :) hamile halimle 2 ayda 2.evim oldu benim bebişte taşınıp duracak belli :)

Günaydın canlarımmmmm

maşallahh maşallahhh ayy yerim ben onuu... kız darısı başıma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…