hahahahaha evet eylülüm az kaldı doğurcam kız çatlamak üzereyimkızım senin bebek doğacak sen ondan sonra öğrenecen hamile oldugunu :))
bugün topic de herkes aç anlaşılanbugün hiç doymuyorum yaa :44:
sabah gözümü açar açmaz "açımmmmm" dedim
hala da birşeyler yiyesim var
gitmedim canım . 1de doktor randevum vardı gitmedim yaa nisana kadar da gitmicem doktora rabbim nasip ederse kontrole giderim yoksa nisana kadar doktor yok!
evi temizliyom yavaş yavaş :))
bugün topic de herkes aç anlaşılanbende 2 gündür sürekli yiyorum yinede açım kusum yaa çatlayacam az kaldı ben :18:
ye canım ye
ben meyve falan yiyorum
bende canım afiyet olsun sanada yarasın bebişineye canım ye
ben meyve falan yiyorum
canım bişey olmaz sonucta senin yasal izninnn sen yapılması gerekeni yap imzayı attımı tamam geç atsada farketmez yani...selam kızlar işyerine geldim izin için takip numaramı getirdim bizm muhasbeciye ama henüz onaylamadı dışarı çıkması gerekiyodu geç onaylasa bişi olmaz dimi bilgisi olan varmı ? bide kızımı gördüm bugün allaha şükür sağlıklı gidiyo inşallah böle devam eder sizler nasılsınız bende bu arada geçmişi okıyım
canım bişey olmaz sonucta senin yasal izninnn sen yapılması gerekeni yap imzayı attımı tamam geç atsada farketmez yani...
anladım canımmm ama merak etme onaylarlar sen yapmışsın yapılması gerekenii...eylülüm ben imza falan atmadım hastanede kız bilgisayardan sgk nın sitesine girdi oraDA bişiler doldurdu sgk ya gönderdi sanırım banada takip numarası verdi işyerinden bu girip onaylıcaklar dedi okadar eskisi gibi değilmiş artık eline bişi vermiyolar tc ni girince bide hastane girdiyse doğum iznini işveren onu görüp onaylıcak okadar
anladım canımmm ama merak etme onaylarlar sen yapmışsın yapılması gerekenii...
anladım canımmm ama merak etme onaylarlar sen yapmışsın yapılması gerekenii...
maşallahh maşallahhh ayy yerim ben onuu... kız darısı başıma :)))kızlarrrr günaydınnn... kısçemle doktordan geldik az önce maşallah çok sağlıklıyız 320 gr. olmuş tostiğim... çok komikti ya doktor dioki ayaklarını karnına çekti hazır ol biraz sonra tekmeyi yiyceksin diokıpır kıpırdı guzuşum elini ağzına götürüo çekio ele avuca sığmayan bi cadı gelio yandığımın resmidir
Günaydın canlarımmmmm
maşallahh maşallahhh ayy yerim ben onuu... kız darısı başıma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?