İnşallah kuzum aminnn :))inşallah cnm bnm tez zamanda yaşa bu duyguları canı gönülden diliyorum aminnnn
Günaydınnn cancagızımmmmmhayirli sabahlar canlarrr
nabersiniz bakem ben iyiyim odunu ise yolladim islerimi ettim geldim
gozum yolda kirmizilari bekliyom bugunde gelmeseler umitlenmeye baslicam bakalim tras oldum pedimde hazir bekliyom hayirlisi artik
oyy canım benim sen en iyisini yapıyorsun merak etme rabbim nasip ederse olur inşallahhh....hos buldum canim
benim odunumda seni gibi soyluyo ama ben tek bit umit ieren kelime kullanmiyorum banakiziyor ama bende dedim hem kendim uzulce sonra birde sen uzuldun diye uzulemem...tum ay boyunca zaten dusnme dert etme dusundukce ertelersin deyip durdusen solemesen aklma gelcek zaen ama anlayan kimm
oyy canım benim sen en iyisini yapıyorsun merak etme rabbim nasip ederse olur inşallahhh....
ama ne bilim ben öle hissediyorum... gelmesin kırmızılarrrrrrr
ne güzel söyledin kuzummmm :)ben allahtan hayirlisini istiyorum gelsede mesudum gelmesede herseyde bir hayir vardir canim ya.cihad bizde murad onda...
bencede kan testi yaptırması gerek ...gunaydın ,,,
kocamı yolladım ıse geldım :)) ama kımse yok(
ya yagmur senn bı kan testı yaptırsana canım ,,adet sokturucu mu neydı adı onu kullandıgın halde olmadın,
canımmmmm İnşallah hamilesindir. bu zamana kadar gelmediysee vardır artık bişey... ben 20 güne 3cü adetimi olcam :))selam kızlar işler yoğundu bu saate kadar yazamadım topiğe.. millet cumartesi çalışmaz benim en yoğun günüm cumartesi olur hep nedense.gereksiz işler müdürü patronum gereksiz bi iş buldu yine onla uğraşıyordum sabahtan beri siz napıyonuz nasılsınız
bu arada aramızda hala benim hamile olduğumdan şüphelenenler var ama yok artık 2 ay olmuş hamile olsam bi şekilde belli olurdu. en azından idrar testinde bile çıkması gerekirdi. neyse zaten kırmızıların geldiği yok pazartesi ya da salı doktora giderim ve hepimizin merakını gideririm artıkın. bi de kan testinde hamile çıkarmışım. oracıkta düşer bayılırım valla
bilmiyorum eylül ya gerçekten korkmaya başladım. kist falan olmadığına göre hormonlardan sanırım. tekrar doktor yolu gözüktü banacanımmmmm İnşallah hamilesindir. bu zamana kadar gelmediysee vardır artık bişey... ben 20 güne 3cü adetimi olcam :))
korkma canım sen hormon testi yaptırmıştın temiz çıkmıştı. öle bir anda degişicek bir durum degil hormonlar.. belki senin bebek kendini saklıyordur...bilmiyorum eylül ya gerçekten korkmaya başladım. kist falan olmadığına göre hormonlardan sanırım. tekrar doktor yolu gözüktü banainan aylarca umutlanıp beklemeye razıyım yeterki bi sorun çıkmasın çok korkuyorum.
hiç bi belirti yok ki canım ya nasıl saklayacak velet bu kadarkorkma canım sen hormon testi yaptırmıştın temiz çıkmıştı. öle bir anda degişicek bir durum degil hormonlar.. belki senin bebek kendini saklıyordur...
canım prolaktin bu kıadar geciktirmez ki. çünkü benim prolaktinin yüksek çıktığı ay 77 çıkmıştı ve 8 gün gecikmiştihiç bi belirti yok ki canım ya nasıl saklayacak velet bu kadarhatırlıyorsan benim prolaktine bakılmamıştı sadece sanırım ondan kaynaklanıyor bu gecikme. bu ay adet olursam prolaktine baktırcam bi de :26:
bilmiyorum eylül ya gerçekten korkmaya başladım. kist falan olmadığına göre hormonlardan sanırım. tekrar doktor yolu gözüktü banainan aylarca umutlanıp beklemeye razıyım yeterki bi sorun çıkmasın çok korkuyorum.
canım prolaktin bu kıadar geciktirmez ki. çünkü benim prolaktinin yüksek çıktığı ay 77 çıkmıştı ve 8 gün gecikmişti
hayırlısı bakalımmm inşallah bebektendir :)
canım prolaktin bu kıadar geciktirmez ki. çünkü benim prolaktinin yüksek çıktığı ay 77 çıkmıştı ve 8 gün gecikmişti
hayırlısı bakalımmm inşallah bebektendir :)
canım korunmuyorumsen ne yapmaya karar verdın koruncan mI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?