Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım korunmuyorum herseyin hayırlısı ama kafamada takmıyorum yani ! bu ay öle geçsin!

Aman en ıyısını edıon,,besmelenı cek duanı et ,,sonucda kısa surelı oldu senın ,,tedırgın olma bende yasadım mayısda doktor bır ay korun dedı korunmadım ,,yenı doktora gıttıgımde dedım doktor korun dedııydı dıe o da gerek yok kı korunmaya dedı,,rahat olsun ıcın canım

herseyin hayırlısı canım zaten son 5 ayın içine girdim 5 ayda oldu oldu olmadı bende tedavi oda olmadı aşılama tüp bebek felan denicem napalım herseyin hayırlısı artık nisanda başladık denemelere... bakalım kısmettt. belki mucizem gelir :)

canım korunmuyorum herseyin hayırlısı ama kafamada takmıyorum yani ! bu ay öle geçsin!

eylül senle ben ayn başladık canım bende nisanda bırakmıştım korunmayı. inşallah bu ay olur canım rabbim kalbimize göre versin inşallah

walla nasıp ısıymıs onu anladım,,ınsallah tez vakıtte kavusursun bebene:))
walla benımde ıcım de ıcımı yıyo cuma gunu doktora gıtcez bakalım ne olacak,,

eylül senle ben ayn başladık canım bende nisanda bırakmıştım korunmayı. inşallah bu ay olur canım rabbim kalbimize göre versin inşallah

evet senle aynıyız yagmur belkide sen hamilesin suan :) ayyy kısmt iste rabbim ol derse olur ben onu anladımmmm

walla nasıp ısıymıs onu anladım,,ınsallah tez vakıtte kavusursun bebene:))
walla benımde ıcım de ıcımı yıyo cuma gunu doktora gıtcez bakalım ne olacak,,

öle ccanım öle nasipten öte yol yok. sen doktora nie gidicektin canım??

nabersiniz kizlar bi guzel uyku cektim geldim namazdan sonra uyutulmadimmdaaa ama bademcigim sismis gibi nolii yaaa

evet senle aynıyız yagmur belkide sen hamilesin suan :) ayyy kısmt iste rabbim ol derse olur ben onu anladımmmm

bende sızı bır ay gerıden takıp edıom mayısda bırakdık bızde :))

ya ben kasımın 2adet oldum ,,16 gun uzerıne,,sonra yıne kasım 25,de lekelenmeye basladım 14.gun ustune,,dun normal adet gunumdu ve kanama olmaya basladım ,,lekenınce uc gun sonra doktora gıttım anlattım muayene oldum muayene sonucunda 2 cm cıkolata kıstı sol yumurtada ,rahımde de 1 cm mıyom vardı ama sag yumurtalıkda da pko var deedı doktor hormon tahlıllerı verdı yaptırmadım ,cumaya zeynep kamılden randevu aldım gıdecem,,cok erken adet olmaya basladım 15 gun 17 gun uzerıne ,,
dıom acaba doktora lekenırken gıttım 6 gun lekendım hanı kanama baslamadıydı acaba ordakı gorduklerıne mı pko dedı doktor,,

ya ıste dedı su sartlar altında gebe kalman zor tup bebek edecen,,ama 3 veya 4 ay adet duzenlemek ıcın ılac alacam o sırada kılo da ver dedı bakarsın mıyom ve pko gıder dedı
o yuzden gıtcen pko var mı yok mu dıe

varya siz böleee dedikçe heyecan yapıyoom haa oysa imkansız gibi bişe şu an hamile olmam benim gözümde şeytan diyo git test yaptır

nabersiniz kizlar bi guzel uyku cektim geldim namazdan sonra uyutulmadimmdaaa ama bademcigim sismis gibi nolii yaaa
tekrra hoşgeldin muzmutumm kızz bacımmm kırmıızı yok dimi???

dikkat et kendine üşütme kendiniiiiii ballı ılık süt içççç

varya siz böleee dedikçe heyecan yapıyoom haa oysa imkansız gibi bişe şu an hamile olmam benim gözümde şeytan diyo git test yaptır

ya en azından kesın varmı yok mu o anlasılır ,bıse sorcam ama bıraz ayıp olcak
sey hanı adet olmaıdn ya 2 aydır eksınlar duzenlı mı belkı o arada kalmıs olabırsın mı

dur test yaptırma pazartesi doktora git baksın tekrar sonucta ilacı içtin bitti fakat gelen giden yok

ya en azından kesın varmı yok mu o anlasılır ,bıse sorcam ama bıraz ayıp olcak
sey hanı adet olmaıdn ya 2 aydır eksınlar duzenlı mı belkı o arada kalmıs olabırsın mı
bilmem ki hepten kafam karıştı valla kuzum bi haftadır sürekli kırmızı bekliyorum eşimde gececi. ama daha öncesini bilemiiicem olabilirmi ki
dur test yaptırma pazartesi doktora git baksın tekrar sonucta ilacı içtin bitti fakat gelen giden yok
yani demi nasıl olsa doktora gidince o test ister benden yok ya zaten imkansız:44: olmaz olmaz boşa hayal kurmayım ben :26:

tekrra hoşgeldin muzmutumm kızz bacımmm kırmıızı yok dimi???

dikkat et kendine üşütme kendiniiiiii ballı ılık süt içççç

simdilik yok canim ama uyumadan once karnim agriyodu dedim geliyo herhal uyurken sicacik oluyom o zaman rahat gelir dedim gittim uyudum uyandim hala agriyo karnim gelen yok simdi bisiler atistiriyom geciyo gibi galiba acikmisimben olcam kesin falan diyince odun bir hafta ara var madem eksin edek dedi ondan abderst falanda aldim ustune uyudum bogazim ondan sisti gecer birazdan...ben ikin diyi kilip geliyom bu kirmizilar gelmeden biogun namazimi daha kilayim sonra cok ozluyom bir hafta

hımm
o zaman eksınlar devam ettıgıne gore doktora gıtsende test ıstıcek bence ,,aslında sımdık de yaptırabılırsın mı

hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılarrrr

olur mu olurrrr canım bakalımmm kırmızılar gelmezse bebek gelir inşallahhhhh pazartesi doktora git o kan ister zatennnn

gozun aydın grıp nezle gıbı kıs hastalıklarından bırını oluyon galıba :))

ben grip nezlede rahatim bacim zaten iki gundur hapsuruyoduk ikimizde galiba senin dedigin gibi ama ben yazin bile usuyen kisi son on gundur tisortle geziym yatana kadar hatta corabi bile giymiyom bazen birde odunum usudugu halde o coook soguk olmasa usumez ama onun usudugu yerde ben bagri acik dalikanlilar gibi dolaniyom menepozami girdim acep

hımm
o zaman eksınlar devam ettıgıne gore doktora gıtsende test ıstıcek bence ,,aslında sımdık de yaptırabılırsın mı
bence boşa para bayılmasın teste pazartesi gittiği doktor ister... hem bu kadar zaman bekledi 2 gün daha beklesin :)))

anam banaa eksın demeyın,,gecen hafta cumartesııden berı lekenme sımdı adet basladı benım koca duvara tırmanacak yakında :)))

hımm

hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılarrrr

olur mu olurrrr canım bakalımmm kırmızılar gelmezse bebek gelir inşallahhhhh pazartesi doktora git o kan ister zatennnn
inşallah kızlar bakalım belki yarın olurum zaten. akşam annemlere gitcem bugün ooof çalışmıyor evde olsam bu kadar sabredemezdim zaten ama elim mahkum işte izin almak sıkıntı olduğundan bekliyorum böyle :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…