bence boşa para bayılmasın teste pazartesi gittiği doktor ister... hem bu kadar zaman bekledi 2 gün daha beklesin :)))
anam banaa eksın demeyın,,gecen hafta cumartesııden berı lekenme sımdı adet basladı benım koca duvara tırmanacak yakında :)))
inşallah kızlar bakalım belki yarın olurum zaten. akşam annemlere gitcem bugünooof çalışmıyor evde olsam bu kadar sabredemezdim zaten ama elim mahkum işte izin almak sıkıntı olduğundan bekliyorum böyle :26:
devlete gidiodur belki :)))hee pazartesı ıstedıgınde doktor para bayılmıcakmı :)))))))))))))))
ada hakli ozaman ama 10 gunden fazlasi ozur sayiliyor bacim gelsede adamin eksin hakki var aa erkekler o dnemden cok korkuyor oda yaklasmayabilir...
devlete gidiodur belki :)))
kızzz dvlete mi gitcenn yagmur :))))
bende baktı tertemiz demişti 10gün önce gittiğimde hatta küçük bir kist var dedi ama çok önemli degil o demişti. adetten önce olurmuş adetle atılırmış :) bende cok şükür yoktu :)hee dogru dıon,, kız sende pko varmıydı?
oskede var sago da var bıde bende:))
yok canım özele gitcem :)devlete gidiodur belki :)))
kızzz dvlete mi gitcenn yagmur :))))
ayy ne kasvetli hava :S
hahha ozaman bayılıcan parayı :) git yaptır kız merak ettirme bizi :)))yok canım özele gitcem :)
hahha ozaman bayılıcan parayı :) git yaptır kız merak ettirme bizi :)))
hee dogru dıon,, kız sende pko varmıydı?
oskede var sago da var bıde bende:))
sorma yaa dısarıda cıkamıom hem yagmur var hemde sakır sakır adet oluyom,,kocamda abısının yanına gıttı uff ya ufff yemekde dunden yaptım tatlıda var anam canım sıkıldı utude yok yapcak
koş kız yaptır gellllllllll :))hee ne oldu geldın benım lafa :)))) yagmur be sonucu bıze dıceksen yaptır dıyemıceksenn yaptrma :)))))) ay ne cıkarcı oldum bıanda
sorma yaa dısarıda cıkamıom hem yagmur var hemde sakır sakır adet oluyom,,kocamda abısının yanına gıttı uff ya ufff yemekde dunden yaptım tatlıda var anam canım sıkıldı utude yok yapcak
izin almayayım şimdi yaa boşuna boşunahahha ozaman bayılıcan parayı :) git yaptır kız merak ettirme bizi :)))
hehhehehe yaptırsam niye demeyeyim kız tabi oracıkta düşer bayılırsam bilememhee ne oldu geldın benım lafa :)))) yagmur be sonucu bıze dıceksen yaptır dıyemıceksenn yaptrma :)))))) ay ne cıkarcı oldum bıanda
bende de varmis pko dokto ole dedi ama hc bi belirtisi yok dusukten sonra duzensiz oldu oda normaldi onun dusunda hep duzenliydi killanma falanda yok 3 doktorvar demedi biri var dedi bilmiyom belki o doktora gorundugumde vardigerci bacilarimda da var onlarla genetik yani ama ilk hamilelik tedavisiz oldu gerci evlendikten 7 ay sonra oldu hic kounmamamza ragmen.. sen gel bana yemek yap benimde hic kalkasim yok gerci temizlikleri dun yaptim yemek yok yapmam lazim
şakır şakır adet olmayı bilem özledim sumisalikız yoksa sen 15 güne bi oluyon ya benimkini de mi sen oluyon
izin almayayım şimdi yaa boşuna boşuna
hehhehehe yaptırsam niye demeyeyim kız tabi oracıkta düşer bayılırsam bilemem
kızlar soğan suyu içinnn faydasını görürsünüz.... ben diğer ay içcem adet oldugumda bu ay içmiyorumhee bende yokdu ablamlarda da yoktu ,,
hazıranda en son muayene oldum o zamanda yokdu ,,
dort gun once muaye olunca cıkdı ,
gercı subattada muayene oldum mıyom yokdu hazıranda mıyom cıkdı anam her doktora gıttıgımde bıse cıko:)))
bende de tuylenme yok ,adetlerım gunu gelmeden olur,,hhee bı tok kılom var o kadar onun dısında nasıl pkoluyum ben anlamadım
kızlar soğan suyu içinnn faydasını görürsünüz.... ben diğer ay içcem adet oldugumda bu ay içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?