Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anam banaa eksın demeyın,,gecen hafta cumartesııden berı lekenme sımdı adet basladı benım koca duvara tırmanacak yakında :)))

ada hakli ozaman ama 10 gunden fazlasi ozur sayiliyor bacim gelsede adamin eksin hakki var aa erkekler o dnemden cok korkuyor oda yaklasmayabilir...

hee bekle o zaman doktora gıdene kadar sımdık ızın ıstıcen mırın kırınlar falan sınır olacan ,,gerek yok aslında eylulun dedıgı gıbı bekledın bu zamana kadar ıkı gun daha bekle ,,,

ada hakli ozaman ama 10 gunden fazlasi ozur sayiliyor bacim gelsede adamin eksin hakki var aa erkekler o dnemden cok korkuyor oda yaklasmayabilir...

ama tmm da kanamalı durumda da onun hakkı benı pek baglamıo acıkcası :)) yok zaten yaklasmaz o donemde bana anlayıslıdır ,,ama o donem gecınce affetmez :))

hee dogru dıon,, kız sende pko varmıydı?
oskede var sago da var bıde bende:))
bende baktı tertemiz demişti 10gün önce gittiğimde hatta küçük bir kist var dedi ama çok önemli degil o demişti. adetten önce olurmuş adetle atılırmış :) bende cok şükür yoktu :)

hee dogru dıon,, kız sende pko varmıydı?
oskede var sago da var bıde bende:))

sorma yaa dısarıda cıkamıom hem yagmur var hemde sakır sakır adet oluyom,,kocamda abısının yanına gıttı uff ya ufff yemekde dunden yaptım tatlıda var anam canım sıkıldı utude yok yapcak

bende de varmis pko dokto ole dedi ama hc bi belirtisi yok dusukten sonra duzensiz oldu oda normaldi onun dusunda hep duzenliydi killanma falanda yok 3 doktorvar demedi biri var dedi bilmiyom belki o doktora gorundugumde vardigerci bacilarimda da var onlarla genetik yani ama ilk hamilelik tedavisiz oldu gerci evlendikten 7 ay sonra oldu hic kounmamamza ragmen.. sen gel bana yemek yap benimde hic kalkasim yok gerci temizlikleri dun yaptim yemek yok yapmam lazim

sorma yaa dısarıda cıkamıom hem yagmur var hemde sakır sakır adet oluyom,,kocamda abısının yanına gıttı uff ya ufff yemekde dunden yaptım tatlıda var anam canım sıkıldı utude yok yapcak

şakır şakır adet olmayı bilem özledim sumisali kız yoksa sen 15 güne bi oluyon ya benimkini de mi sen oluyon

hahha ozaman bayılıcan parayı :) git yaptır kız merak ettirme bizi :)))
izin almayayım şimdi yaa boşuna boşuna
hee ne oldu geldın benım lafa :)))) yagmur be sonucu bıze dıceksen yaptır dıyemıceksenn yaptrma :)))))) ay ne cıkarcı oldum bıanda
hehhehehe yaptırsam niye demeyeyim kız tabi oracıkta düşer bayılırsam bilemem

hee bende yokdu ablamlarda da yoktu ,,
hazıranda en son muayene oldum o zamanda yokdu ,,
dort gun once muaye olunca cıkdı ,
gercı subattada muayene oldum mıyom yokdu hazıranda mıyom cıkdı anam her doktora gıttıgımde bıse cıko:)))
bende de tuylenme yok ,adetlerım gunu gelmeden olur,,hhee bı tok kılom var o kadar onun dısında nasıl pkoluyum ben anlamadım

,,,,,, walla bende adet olmamayı ozledımmmmmmmm:))))) hee dıom ya ben sana senın adet yolu bulup gelemıo sana bakıo benım adres anlasılır hop atlayı verıo bana :))))))))warsa baska adet olmak ıstemeyen yollasın bana alısdım ben pedle yasamaya:))))))))

,,,,,,hee gıt ızın al bakem de yarım saatlıgıne kan verıp gelım dıe :)))))))))

,,,,,,hee sımdık ısten cıkısda sonucu alırsan buraya gelemezsın pazartesıye kadar bız dokuz dogururuz o yuzden dıom sonucu bıze haber verebılceksen gıt yaptır dıe :)))

kızlar soğan suyu içinnn faydasını görürsünüz.... ben diğer ay içcem adet oldugumda bu ay içmiyorum

kızlar biz geldikkk :)
ütü yaptık yoruldukkk walla dışardada fena yağmur war çıkıp ıslanasım geldi walla :::::)
eee ne dedikodular yaptınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…